Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
Czyste niebo i punkty widokowe do obserwacji gwiazd
Nie polecam. Stary hotel, łóżka niewygodne! Hotel wymaga remontu. Jedyne co tam robiliśmy to drzemka i prysznic. Śniadania w miarę, każdy znajdzie coś dla siebie, ale monotonne. Blisko do Los Gigantes tj plus. Przystanek praktycznie spod hotelu. Obsługa była miła.
Bliskość do klifów.
Nie wiem skąd wzięły się tak dobre opinie.
Hotel oceniam bardzo dobrze. Na plus przestrzenne i czyste pokoje. Personel pomocny, okolica piękna i cicha.
Duże pokoje, bardzo dobre śniadania, miła obsługa
Bardzo czysty, pokój w dobrym standardzie posiadający wszystko czego potrzebowaliśmy, duży taras i ładny widok na ocean. Śniadania bardzo smaczne, codziennie inne, dużo lokalnych potraw.
Bardzo miła obsługa . Pokoje przestrzenne - pyszne śniadanie . Lokalizacja bardzo dobra - polecam
Lokalizacja - śniadania , duży pokoj
Nie ma
Hotel duży, ładny, apartamenty przestronne i wygodne, wygodne łóżka, aneks kuchenny wyposażony basic,ale wystarczało ;) czysto, łazienka bardzo ładna ,z wanną. Do oceanu 100m; śniadania smaczne i urozmaicone; miła obsługa hotelowa
Bardzo dobre śniadanka, blisko wody, piękny widok z okna apartamentu- cudne zachody słońca
Okolica dość głośna, apartament przy ruchliwej i głośnej ulicy( do 3 w nocy słyszalne odgłosy)- mąż nie mógł spać w nocy; ja używałam zatyczek i było ok
Pobyt w hotelu był bardzo udany. Hotel czysty, obsługa pomocna i uprzejma, śniadania bardzo urozmaicone i codziennie coś innego do wyboru. Apartament duży z dobrze wyposażonym aneksem kuchennym.
Na pewno dobre położenie i widok na ocean z balkonu. Świetnie wyposażony aneks kuchenny. Smaczne i urozmaicone śniadanie w formie szwedzkiego stołu. Pokój sprzątany wystarczająco często. Duży balkon ze stolikiem i krzesłami.
Umiarkowanie przeszkadzający hałas ruchu ulicznego z pobliskiej ulicy.