Ruiny teatru rzymskiego i świątyni Apolla nad morzem
Stare Miasto z bazarami i brukowanymi uliczkami
Plaże z łagodnym zejściem i licznymi leżakami
Muzeum w dawnych łaźniach z antycznymi eksponatami
Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z pobytu w hotelu. Serdecznie polecam ten hotel, szczególnie dla rodzin z małymi dziećmi. Chociaż sama takowych nie posiadam. Wielkość hotelu, który nie jest rozległy, a bardziej skupiony. Świetne zjeżdżalnie, z których sama korzystałam. Pyszne jedzenie. Współczesny wystrój, zachowany porządek. Świetne animacje. Smaczne jedzenie. Przesympatyczni ludzie począwszy od obsługi sprzątającej, przez kelnerów, animatorów.
• Sam hotel i jego rozkład (bardzo kompaktowy), wystrój, duży basen, ilość leżaków; • Czystość; • Obsługa; • Animacje!!! Naprawdę bardzo ciekawe. Przesympatyczni animatorzy. Tańce, Aqua gym etc.; • Jedzenie
Tak naprawdę to jakieś małe mankamenty jak zbyt intensywne nagabywanie na masaże przy pobieraniu/oddawaniu ręczników. Można by też zwrócić uwagę na lokalizację jeżeli komuś na tym zależy, nie jest zbyt ciekawa, ale bus jest pod hotelem. Mnie to nie przeszkadzało, ale jeżeli komuś na tym zależy to tylko może sobie rzucić okiem dwa razy :)
Hotel na wysokim poziomie zasługujący na 5*. Obsługa bardzo miła , rozmawia w większości po angielsku. Porządek na każdym kroku, czyściutko i estetycznie. Na basenie Snack bar - zamawia się jedzenie z menu i szybciutko je przygotowują. Jeśli wylot odbywa się nocą serwowane jest śniadanie w kafeterii ( w której w ciągu dnia podają przepyszne ciasta, kawy i 15:30-17:30 ciepłe gofry). Jedzenie w restauracji głównej tak rozmaite ,że zaspokoi każde podniebienie. Animacje dla dzieci i dorosłych bardzo fajne . Kids klub również rewelacja. No nie ma się do czego przyczepić. 5 min spacerkiem ogromna ilość bazarów, od hotelem przystanek na dolmusze (lokalny autobus) . Jedynym minusem przy małym dziecku i posiadaniu pokoju z widokiem na basen jest to ,że po animacjach trwa dyskoteka do ok 23 i słychać w pokoju.
Czysto , wspaniałe urozmaicone jedzenie, baseny i zjeżdżalnie , szybki transfer
animimacje słychać w pokojach do godz 23
Typowy hotel miejski: nowy czysty z miłą obsługą obiekt. Do plaży trzeba dojść malowniczą promenadą, istnieje możliwość dojechania hotelowym busem. Posiłki smaczne, infrastuktura basenowa spełniła oczekiwania moich dzieci (3lata i 9 lat), wieczorne animacje ok. Transfer z lotniska do przetrwania ok. 1h i 30 minut ( w tym 15 minutowa obowiązkowa przerwa techniczno/handlowa ).
Infrastuktura, położenie, personel
Brak restauracji a la carte Teoretycznie jest, ale nie można było z niej korzystać podczas pobytu 😉,
Hotel widać że nowy i zadbany. Obsługa miła i pomocna. Bardzo czysto pokoje były sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre. Idealny dla rodzin z dziećmi co nam bardzo się podobało. Busik jeździł na plażę co 15 minut. Ogólnie pobyt oceniamy super. Polecam z czystym sercem.
Hotel bardzo czysty, używany pokój przestronny i również czysty, możliwość korzystania z balkonu podczas animacji.
Dobrze skomunikowany, restauracji i bary zaopatrzone na bieżąco - nie było braków i awarii.
Podczas wysokich temperatur - jeden basen na terenie o głębokości 1.4m był wręcz oblegany, brak było miejsca.
Same plusy !!! Jedzenie pyszne , świetne animacje , pokoje duże i czyste , obsługa przemiła !! Za rok wracamy ! :)
Możesz opublikować taką opinię: 🌴☀️ Nasz pobyt w Arcanus Trendline Resort był prawdziwą przyjemnością i pozostawił po sobie same piękne wspomnienia. Hotel zachwyca eleganckim wyglądem, dbałością o szczegóły oraz niezwykle przyjazną atmosferą, dzięki której od pierwszych chwil można poczuć się wyjątkowo. Pokoje były przestronne, komfortowe i nienagannie utrzymane, a codzienna troska personelu o czystość zasługuje na najwyższe uznanie. Teren obiektu jest pięknie zagospodarowany – soczysta zieleń, zadbane alejki i malownicze widoki tworzą idealne warunki do wypoczynku. Na szczególne wyróżnienie zasługuje również kuchnia. Bogaty wybór potraw, świeże składniki oraz różnorodność smaków sprawiały, że każdy posiłek był prawdziwą ucztą. Zarówno miłośnicy lokalnych tureckich specjałów, jak i kuchni międzynarodowej znajdą tutaj coś dla siebie. Obsługa hotelu była niezwykle uprzejma, profesjonalna i zawsze gotowa do pomocy. Uśmiech pracowników oraz ich zaangażowanie sprawiały, że czuliśmy się mile widziani przez cały pobyt. Arcanus Trendline Resort to miejsce, które doskonale łączy komfort, wysoki standard usług i wakacyjny klimat. To idealny wybór dla osób szukających relaksu, pięknych widoków i niezapomnianych chwil w słonecznej Turcji. 🌊🏖️✨ Z pełnym przekonaniem polecam ten hotel i z ogromną przyjemnością wróciłbym tam ponownie. ⭐⭐⭐⭐⭐
Zalety hotelu Arcanus Trendline Resort: nowoczesny i bardzo zadbany obiekt, przestronne i czyste pokoje, pięknie zagospodarowany teren pełen zieleni, szeroka plaża oraz duże baseny. Na uwagę zasługuje smaczna i różnorodna kuchnia, bogata oferta animacji oraz profesjonalna, zawsze pomocna obsługa. Hotel oferuje wysoki standard usług, przyjazną atmosferę i doskonałe warunki zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i osób szukających spokojnego wypoczynku.
Nie znalazlem
Super hotel, pokój ładny zadbany, jedyny minus hałas, ktòry dochodzi z aparatury w sąsiednim hotelu
Pokoje, obiekt, restauracja
Nie ma
Wspaniały pobyt, hotel i obsługa doskonałe, zejście do morza łagodne. Byliśmy zadowoleni z pokoju, sprzątania, posiłków i otoczenia. Doskonały.
Pobyt udany .Hotel ok .Spokojny wypoczynek .Plaża czysta z dużą ilością leżaków .
Jedzenie ok / wyjątkowo dobre desery / Czysto , personel zawsze pomocny .Możliwość zjedzenia na plaży / lody dostępne / Występy wieczorem przy basenie . Drugi basen do relaksu dostępny dla 16+ .Dużo leżaków na basenie i plaży .Wi fi dostępne w hotelu i na plaży .
Hałas na balkonie z urządzeń .Brak krzesła , fotela w pokoju .Podczas pobytu przy plaży roboty wyburzeniowe starego hotelu / hałas /.Woda w basenie zimna .
Hotel naprawdę godny polecenia,jedzenie pyszne ,obsługa poprawna. Jestem zadowolona z pobytu.
Czysty,przyjazny Polakom i fajna lokalizacja
Hotel super pachnie nowością. Czysto, cicho, obsługa prawie nie widoczna, dwa baseny, właściwie trzy oraz oddzielna strefa dla dzieci. Bar przy basenie, restauracja basenowa również. Restauracja główna z tarasem, kawiarnia z tarasem. Jedzenie bardzo dobre i było go mnóstwo, siłownia strefa spa wszystko extra . Pracownicy mili, sympatyczni i bardzo pomocni.
Nie przychodzi mi do głowy co mogło by być lepiej
To nie wada tego hotelu ale chyba ogólnie Turcji słabe wędliny, ale przy ogromie i różnorodności jedzenia w tym hotelu temat nie zauważalny.
Pokòj OK,otoczenie bez zastrzerzeń.Do morza daleko, choć były busy co 20 min.
Codzienne,urozmaicone animacje,fajne zjeżdżalnie, duży basen
Nie było ultra all inclusive jak w ofercie tylko all inclusive,czasami bardzo ciasno na stołówce.
Pobyt udany,hotel duzy,składa z 4 bloków,pokojj duzy z balkonem na parterze z widokiem na basen
Bardzo duzy wybór posiłków i deserow,wszystko smaczne
Bloki zasłaniają popołudniu slonce i po 16 woda w basenie jest zimna
Sprzatanie pokoi pozostawia wiele do życzenia. Jedzenie słabe, mało do wyboru, ostatnie dni naprawdę nie było co zjeść. Najgorszym minusem był lodowaty basen, córka miała problem żeby wejść. Wróciliśmy przeziębieni. Drugi raz nie wybrałabym tego hotelu.
Animacje
Zimna woda w basenie Słabe jedzenie
Moim zdaniem hotel max na 4 gwiazdki. Zszokowały mnie te pozytywne opinie. Ogólnie mam parę zastrzeżeń. Mala restauracja nie przygotowana na obsługę tak dużej ilości osob. Ciagle kolejki oraz poszukiwanie miejsca aby usiąść i zjeść. Totalny chaos. Kiepska plaza- zwykle leżaki i ten bar plażowy to taka szopka(...) Jedzenie Ogólnie dobre, ale cała otoczka na pewno nie na 5
Mala restauracja główna No i plaza kiepska...
Pokój jest czysty, dość duży, sprzątanie codziennie. Oprócz tego że dostaliśmy pokój z widokiem na ląd a nie dało się otworzyć okna ani siedzieć na balkonie ponieważ potwornie hałasuje urządzenie klimatyzacji z sąsiedniego hotelu.
Jest czysto obsługa miła, codzienne animacje i dla dzieci i dla dorosłych. Leżaków jest dużo na basenie i na plaży.
Pokój z widokiem na ląd ma balkon z krzesłami i stolikiem a nie dało siedzieć ani otworzyć okna z powodu potwornego hałasu z sąsiedniego hotelu
Hotel wyraźnie nowoczesny, widać po nim świeżość. To mój kolejny raz w Turcji i zdecydowanie się tym wyróżnia.
Nowe, czyste pokoje i restauracje. Zadbane otoczenie.
Niektóre osoby z obsługi są wyraźnie niezadowolone z pracy.
Polecam ten hotel, zrobiony w nowoczesnym stylu, pokoje zadbane, sprzątane codziennie, obsługa bardzo miła i pomocna.
Bardzo fajne animacje dla dzieci, zjeżdżalnie i klubik, jeśli chcecie wypocząć z dziećmi to zdecydowanie tutaj.
Hotel rewelacja dla rodzin z dziećmi, baseny w 100% zaspokajają dzieci w każdym wieku jak i dorosłych, jedzenie przepyszne, codzienne animacje dla dzieci oraz występy dla całej rodziny, obsługa pomocna i miła, blisko plaża, bazar, jak najbardziej polecam
Animacje, klub dziecięcy gdzie mozna zostawić dzieckonna 2h, aquapark, jedzenie, atmosfera