Mnóstwo atrakcji dla dzieci takich jak ścianka wspinaczkowa, miniklub, pokój gier i zabaw, oraz plac zabaw z dmuchanym zamkiem.
strefa Spa oraz centrum odnowy biologicznej i rehabilitacji, oferujące min.: grotę solną, akupunkturę, zajęcia z aquafitnessu.
Jedyne 50 m od pięknej piaszczystej plaży, w sąsiedztwie Ekoparku Wschodniego.
Dla dzieci: Ukryta Kraina - interaktywna wystawa, w której na ponad 400 m2 znajdują się liczne atrakcje ze świata magii.
Super ale najwazniejsze ze pogoda dopisala A gdyby nie dopisala tez bysmy sie nie nudzili
Blisko morza muzyka posilki duzo atrakcji weenatrz dla dzieci i pelen pakist zabiegow
Moze dla mlodych par za duzo dzieci i seniorow. Nam to nie przedzkadzalo wrecz przeciwnie atmosfera rodzinna
Spędziłam 10 dni z trzema wnuczkami w wieku 7, 11 i 13 lat zakwaterowana w dwu osobowym pokoju z dwoma dostawkami (fatalnymi), które wtłoczono pomiędzy dwa standardowe łóżka. Efekt straszny, bo stworzono jedno wielkie legowisko bez dostępu do poszczególnych łóżek i wąski przesmyk pomiędzy stolikiem do balkonu. Pobyt zaczęłam od przestawiania mebli. Hotel ma piękne położenie i bogatą ofertę gastronomiczną, medyczną i spa. Atrakcje dla dzieci słabe, klubik jedynie dla maluchów i zawsze oblężony. Plac zabaw na zewnątrz fajny, ale korzystanie z niego związane z absurdalnymi kosztami - 10 zł za 10 minut od dziecka. Hotel bardzo duży i oblężony, a wiec zero kameralności. Generalnie wszystko ratowało nasze piękne morze i basen, które moje wnuczki uwielbiały.
położenie i bliskość plaży
zakwaterowanie 4 osób w małym 2 osobowym pokoju, wielki przytłaczający, moloch
Przestrzegam Państwa przed zakupieniem wczasów w tym hotelu przez portal typu travelist trivago. My zostaliśmy zakwaterowani w starym budynku A, który nie spełniał kryteriów hotelu 4*. Stary pokój, grzyb w łazience, a na korytarzu remont, gdzie śmierdziało klejem. Obsługa mało pomocna. Nie polecam!!
Stare pokoje, remont korytarza podczas sezonu
Właśnie rozpoczęłam pobyt w hotelu w ramach pakietu praca zdalna.. wyjazd służbowy z dziećmi myślałam ze to nie może się udać!! Ale nie z hotelem arka :) wspaniałe spędzony czas a po udanym odpoczynku w strefie spa więcej energii na wypełnienie obowiązków służbowych! Bardzo miła i pomocna obsługa hotelowa, pyszne jedzenie, klub zabaw dla dzieci! To wszystko pozwala mi na spędzenie wspaniałego czasu z rodzina nie zaniedbując przy tym pracy!
Bardzo miła i pomocna obsługa hotelowa, pyszne jedzenie, klub zabaw dla dzieci!
Hotel o wysokim standardzie obsługa miła i pomocna,posiłki smaczne. Pokój duży i wygodny Polecam
Duży i wygodny pokój
Dla mnie bez wad
Bardzo fajny hotel, super położony. Obsługa również na plus.
Bardzo blisko plaży, dużo rozrywki, animacje dla dzieci
Jak dla mnie brak