Park archeologiczny z mozaikami i ruinami
Zamek w porcie i malownicza marina
Plaże z możliwością nurkowania i snorkelingu
Groty morskie i skała Afrodyty
Pobyt w hotelu ogólnie oceniam pozytywnie. Wadą jest brak pomostu pozwalającego bezpieczne zejścia do morza przy kamienistym brzegu i słabe animacje.
Bardzo miła obsługa i czyste pokoje. Smaczne obiady i kolacje. Śniadania trochę ubogie ale zawsze coś można było dla siebie znaleźć.
Widać że hotel ma już swoje lata. Na zewnątrz część basenowa i wspólna oraz schody nie była zawsze czysta. Brak pomostu pozwalającego na bezpieczne zejście do morza.
Super miejsce, pokój czysty zadbany ,piękny widok na morze i zachód słońca.
Piękne i przestronne patio ,duży basen. Obsługa przemiła. Posiłki różnorodne ,każdy znajdzie cos dla siebie.
Brakowało mi jedynie imprez wieczornych .Fakt faktem wychodziła jedna Pani wieczorem na scenę ,ale jej głos i repertuary nie wpadały w ucho .
Hotel wymaga już odświeżenia, szczególnie łazienki w pokojach.
Jedzenie, szczególnie obiadokolacja.
Jest już delikatnie dotknięty "zębem czasu"
Hotel Cudowny Kameralny ale bardzo ładny i czysty. Pierwszy raz byliśmy na Cyprze i bardzo nam się podobało. Piękne widoki z hotelu, blisko plaży, dobre jedzenie i bardzo miła obsługa. Z plaży ciężko wejść do morza natomiast jest to jedyny minus. Chętnie wrócę tam jeszcze raz
Dobre jedzenie, czystość w pokoju i całym hotelu, miła obsługa
Plaża kamienista i trudno się wchodzi do wody
Typowy grecki 4 gwiazdkowy hotel, czyli taki który na zachodzie miałby 3.
Jedzenie o kazdej godzinie - od samego rana do 24 bylo dostępne cieple jedzenie - sniadania, lunche, brunche itd. Jedzenie samo w sobie 6/10, ale to norma dla greckich/cyprijskich 4 gwiazdkowcach; Sprawnie działąjący bar (otwarty do 24); duże pokoje; załoga hotelowa dobrze rozmawiala po angielsku; dużo animacji typu karaoke, quizy, live music; plastikowe słomki <3; pełno kotów;
lazienka w fatalanym stanie; sprzatanie polegalo wylacznie na poscieleniu lozka(bez zmiany poscieli); plaża nie jest przy hotelu tak jak w opisie. rzeczywiscie morze jest bardzo blisko, ale jest to prawie fizycznie nie mozliwe, zeby po tych ostrych kamieniach i rozbitych butelkach dostac sie do wody XD; napoje (nawet zwykle soki/gazowane/woda) sa serwowane wylacznie w barze lub przez kelnera. Nie mozna nalac se nawet zwyklej wody samemu, co bylo lekko uciążliwe stoły trzesą się niesamowicie
Bardzo miły i sympatyczny urlop w bardzo fajnym miejscu. Hotel bardzo ładnie położony, blisko morza, środkow komunikacji miejskiej, wokół dużo zieleni i zdala od zgiełku dużych aglomertacji.
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, świetne jedzenie.
Utrudniony dostęp do pobliskiej, kamienistej plaży oraz często rozmagnesowujące się karty wejściowe do pokoju.
Byliśmy w tym hotelu 10 dni w pazdzierniku, i stwierdzamy, ze nie ma się do czego przyczepić. Pokoje sprzątane , ręczniki i pościel wymieniana, otoczenie super. szkoda tylko że plaża kamienista i zejście do samej wody nie dla dzieci ale o tym poinformowano nas przy wykupie wycieczki. plaża jest jakieś 500 m dalej na pieszkę, albo 1 przystanek autobusem dla leniwców. ogólnie było super. polecamy.
Bardzo fajny hotel, miła obsługa, recepcja cało dobowa
bardzo miła obsługa
głośna wentylacja słychać ją wszędzie
Hotel przy morzu , 10min na nogach do plaży piaszczystej, jedzenie dobre, obsługa miła, ciekawe atrakcje wieczorami.
Pobyt w hotelu oceniam generalnie pozytywnie. Obsługa była bardzo miła, pomocna i zawsze uśmiechnięta, a w całym obiekcie panowała czystość – pokoje sprzątane były regularnie. Na plus zdecydowanie zasługuje lokalizacja – hotel znajduje się blisko atrakcji turystycznych, dzięki czemu łatwo można było zwiedzać okolicę i korzystać z różnych rozrywek. Miłym zaskoczeniem był także fakt, że po późnym przyjeździe do hotelu czekał na nas posiłek. Niestety, jedzenie na co dzień okazało się dość monotonne, szczególnie śniadania, które każdego dnia wyglądały niemal identycznie i po kilku dniach stawały się nużące. Minusem były również głośne imprezy organizowane wieczorami – choć kończyły się około godziny 23:00, to i tak utrudniały spokojny wypoczynek. Hotel polecam osobom, które cenią czystość, sympatyczną obsługę i dobrą lokalizację, ale jeśli ktoś oczekuje urozmaiconej kuchni i pełnej ciszy wieczorami, może się nieco rozczarować
-miła pomocna obsługa, - dobra lokalizacja, - piękne widoki z okien hotelu
- monotonna kuchnia - szczególnie angielskie śniadania, - głośnie koncerty na terenie hotelu
Wspaniała obsługa, bardzo dobre jedzenie, czysto. Naprawdę nie ma na co narzekać;)
Pobyt w hotelu był idealny, na pewno do niego wrócę. Obsługa miła, duży wybór jedzenia, zadbana okolica hotelu, czyste i przestronne pokoje. Byłam już kilka razy za granicą i chyba mogę powiedzieć że jest to jeden z lepszych hoteli które odwiedziłam.
Przestronny duży pokój Duży obiekt Miła obsługa hotelu Dyzy wybór jedzenia Animacje każdego dnia
Hotel jest na tyle fajny że minusy które są da się obejść i zostają same plusy
Hotel potrzebuje remontu, pokoje teoretycznie sprzątane codziennie ale teoretycznie, jeśli chodzi o animacje dla dzieci które miały być , nie było żadnych. Zbyt mały brodzik dla dzieci, jedzenie przez 8 dni to samo. Ogólne wrażenie średnie. Czy pojechałabym drugi raz do tego hotelu-nie .
Brak animacji dla dzieci, zbyt mały brodzik dla dzieci, jedzenie ciągle to samo
Hotel sam w sobie tak na 4*, jedzenie śniadania podstawowe bardzo, kolacje super. Nie wiedziwliśmy, że jest opcja all i zakipiliśmy z opcją śniadań i obiadokolacji. Byliśmy głodni i dokupowaliśmy obiady za 25 euro od osoby, oczywiście napije dodatkowo płatne. Pokój sam w sobie ok na 4*, powierzchownie sprzątany, pajęczyny na suficie, brudne okna itp. Korytarze na 2-3* brudne state wykładziny, przypominają komunistyczne sanatorium. Bardzo miła obsługa przy posiłkach, wspaniali ludzie, jedna kobieta zabawiała nam naszego 3 miesięcznego synka. Ogromnym minusem jest brak plaży do kąpieli przy hotelu. Jest dostęp do morza, ale po kamieniach i stromo. Nikt się nie kąpał w morzu przy hotelu. Ogólnie pobyt udany. Aaaa i z nasenu można korzysyać do 19.00 potem niemiły Pan wrzeszczy i wygania.
Fajna obsługa podczas posiłków, dobre kolacje, spore pokoje.
Położenie przy kamienistej plaży, śniadania monotonne i bardzo skromne, korytarze z brudną wykładziną, wymazane lustra w windzie, pokoje brudne z pajęczynami na suficie i brudnymi oknami sprzątane powierzchownie. Basen do 19.00, brak animacji.
Pojechałyśmy na babski urlop do tego hotelu i jesteśmy bardzo zadowolone. Codziennie sprzątany pokój, czyste ręczniki, pomocna obsługa hotelu, pyszne jedzonko i drinki, piękne widoki, do Pafos można dojechać miejskim autobusem.
Hotel jedzenie i obsługa bardzo dobra. W hotelu tylko Anglicy i Polacy
Obsługa widoki
Plaża
Bardzo fajny hotel , blisko lotniska , fajne głębokie baseny z gorącą wodą.
Plus za wolne leżaki i brak tłoków. Ogólnie lużna atmosfera , można odpocząć.
Raczej nie ma co się czepiać. Przydała by się jakaś dyskoteka w hotelu , bo ciągle wieczorami tylko bingo. Ale to jak tam kto lubi.
Warunki adekwatne do ceny. Hotel w spokojnej okolicy. Pokoje czyste, restauracja odnowiona. Bar i korytarze wymagają remontu. Lunche i kolacje smaczne, duży wybór. Śniadania głównie pod Anglików. Obsługa miła i pomocna. Duży basen, ze znalezieniem leżaków nie było problemów. Leżaki przy morzu na trawie pod palmami - idealne miejsce dla lubiących odpoczynek w ciszy. Wejście do morza obok plaży po kamieniach, ale po kilku metrach piaszczyste dno.
Duży basen, leżaki pod palmami, obsługa w barach/restauracji
Słabe animacje wieczorem
Jestem bardzo zadowolona z pobytu, hotel może i nie najnowszy, ale schludny i czysty, wykładzina na piętrze codziennie odkurzana, bardo miła i pomocna obsługa, jedzenie jak to na all inclusive powtarzalne, ale bardzo dobre, duży wybór, świetne drinki ;) najaieksza zaleta - duży basen, głęboki, zero tłoku i ścisku. Piękne otoczenie hotelu, zielone, czyste.
Hotel piękny, pokoje w porządku, łazienka do gruntownego czyszczenia. Zejście z plaży do morza fatalne, można poślizgnąć się na kamieniach. Brak wody do picia w pokojach. Jedzenie pyszne.
Blisko morza, blisko na przystanek autobusowy. Zadbany teren wkoło hotelu. Pyszne jedzenie.
Brak bezpiecznego zejścia do morza.