Plaża bezpośrednio przy hotelu, szeroka, piaszczysta, z łagodnym zejściem do morza
Bezpłatny Internet bezprzewodowy w lobby
Plaża Ladies Beach z widokiem na zachód słońca
Bliskość ruin Efezu i Domu Marii Panny
Animacje ok, atrakcje dla dzieci super, jedzonko dobre ,czysto. Hotel wymaga odświeżenia ale pobyt oceniamy na bardzo udany
Duża ilość zieleni. Piaszczysta plaża, dobre jedzenie, czystość
Pokoje wymagaja odświeżenia
Hotel godny polecenia. Czysty, zadbany. Jedzenie trochę monotonne ale bardzo dobre. Baseny w aquaparku dla dużych i dla małych. Dla nas rodziny 2+2 był najlepszy basen przy hotelu, przyjemna atmosfera rodzinna, codzienne braliśmy udział w zabawach przygotowywanych przez animatorów. Wieczorami dużo się działo, dla dzieci mini disco, dla dorosłych animacje i dużo barów otwartych do późna. Do pięknego miasta około 15min busem za 1€ od osoby. Małym minusem są małe pokoje i jedna szafa praktycznie bez półek więc cały tydzień ubrania były w walizkach. Niestety mieliśmy wyjazd o 6 rano i wieczorem poprosiliśmy o przygotowanie lunch box, w praktyce nie zostały przygotowane. Po naszej interwencji ze względu na małe dzieci, zostały zrobione rano na biegu przez recepcję, suche, nie do zjedzenia, brak wody. Więc warto wieczorem sobie przygotować samemu, żeby nie było rozczarowania.
aquapark Blisko plaża Blisko miasto Basen przy hotelu Animacje w ciągu dnia i wieczorem
Małe pokoje Trochę monotonne jedzenie Nie przygotowane lunch boxy na wyjazd
Bardzo fajny kompleks hotelowy. Niezbyt duże pokoje, ale bardzo czyste.
Dostępność miejs na plaży i basenach. Brak kolejek do jedzenia i atrakcji hotelu
Małe pokoje.
hotel komunistyczny skromny Pokoje skromne Animacje rewelacyjne jedzenie duży wybór każdy coś znajdzie dla siebie aqua park świetny Polecam
animacje bardzo miły uśmiechnięty personel
jedzenie dla dzieci monotonne cały czas to samo
Hotel bardzo duży , przestronny, ogromne baseny, zjeżdżalnie , pokój mały ale codziennie sprzątany , obsługa bardzo pomocna i przychylna
Bardzo duży kompleks basonowy
Mały pokój ,mała szafa,
Bardzo dobry hotel dobre jedzenie czysto blisko morza przez cały pobyt nie zabrakło leżaka cz przy basenie czy przy morzu Ilość jest naprawdę duża i starczy dla każdego popołudniowa joga na trawce super polecam
Czysto bardzo dobre jedzenie świeżo robione baseny aquapark specjalnie coś dla maluchów wieczorne występy i animacje
Mam bardzo mieszane uczucia co do pobytu w tym hotelu i drugi raz nie wybrałabym tej oferty. Z plusów piękny zadbany teren, dużo roślinności, fajny aquapark i plaża, miła obsługa, fajne animacje . A dalej już tylko gorzej. Dwukrotnie zmienialiśmy pokoj. Po przyjeździe zakwaterowano nas do pokoju w ktorym śmierdziało kanalizacją. Zmieniono nam pokój w tym samym budynku i dalej to samo. Kolejny pokój okazał sie trochę lepszy. Pokoje bardzo małe, źle zaprojektowane. Brak miejsca do przechowywania(nie ma półek w szafkach). Klimatyzacja zamontowana wprost na łóżko dziecka. Plus że pokoje codziennie sprzątane + wymiana ręczników. Co do jedzenia. Śniadania najgorsze, bardzo maly wybór i codziennie to samo. Kolację i obiady dużo lepiej, w zasadzie nie można narzekać. Poza posiłkami all-inclusive beznadziejne tylko hot dog, frytki, nugettsy i burgery. W aquaparku jeden bar platny, w drugim jedzenie tylko do 15 godziny z menu j.w. W barze przy plazy czasami pizza. Hotel ogólnie stary, recepcja brudna, szczególnie widać to rano jak wschodzi słońce. Tam samo restauracja stare stoliki. Ogólnie nie polecam. (...)
Stare śmierdzące pokoje Stary hotel irestauracja - wymaga remontu Słabe all-inclusive
Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel dużo zieleni wokół, bardzo dobry hotel, dobre jedzenie – każdy znajdzie coś dla siebie, czysto, odległość do morza i aquaparku taka sama. Przez cały pobyt tylko jednego dnia nie znaleźliśmy wolnych trzech leżaków nad morzem ale na aquaparku bez problemu. Z animacji w ciągu dnia nie korzystaliśmy tylko z wieczornych i były całkiem fajne. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje małe i wymagają odświeżenia. Bardzo mało miejsca w jednej szafie na rozpakowanie się. Panie sprzątające codziennie dbają i sprzątają. dzięki pięknym ogrodom upały nie były odczuwalne. Odległość do Kusadasi to ok 20 min dolmuszem (1€ za osobę).
Piękna zieleń Czysto bardzo dobre jedzenie aquapark wieczorne występy klimatyzacja w pokoju schładzała pokój w 3 minuty szybka reakcja recepcji po zgłoszeniu usterki – natychmiastowe naprawy
Bardzo mało miejsca w jednej szafie na rozpakowanie się.
Hotel super, jedzenie, plaża, baseny oraz aquapark… Wejdziesz do hotelu na 7 dni to naprawdę nie czujesz potrzeby go opuszczać bo masz wszystko. Chcesz plaży masz, masz ochotę posiedzieć przy basenie - jest, chcesz poszaleć na zjeżdżalniach-jest. Obsługa bardzo miła i pomocna. Moim zdaniem minusem są animacje dla najmłodszych, które są przez godzinę wieczorem, nie ma zachęcania dzieci w ciągu dnia do zabawy itp., pokoje małe i wymagają odświeżenia. Ale poza tym hotel SUPER!!!
Położenie, jedzenie, plaża, baseny, drinki, piękna zieleń
Brak animacji dla dzieci, pokoje wymagające odświeżenia i ich wielkość.
Świetny hotel, czysty, zadbany, zielony z piękną plażą z łagodnym wejściem do morza. Personel przemiły, pyszna kawa, całodobowy dostęp do paczkowanej wody pitnej, drinki nie rozwodnione,
Wszystko nam się podobało, położenie, piękny teren, pełen zieleni, czystość, pokoje, wyposażenie łazienki, wielkość łazienki, jedzenie, atrakcje.
Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel dużo zieleni wokół, animatorzy robią wszystko żebyś się nie nudził, Aquapark na duży plus każdy znajdzie coś dla siebie a sama obsługa perfekcyjna
Obsługa na +++++
Do lekkiego odświeżenia
2+12latek. Hotel ładny a dzięki pięknym ogrodom upały nie były odczuwalne. Baseny czyste, na plus basen +15 i faktycznie tego pilnowali. Nam sie bardzo podobało i możemy polecić ten hotel.
Czysto, ładnie, zachody słońca przepiękne na wprost hotelu. Warto brać pokoje z widokiem na morze widok obłędny. Nie ma walki o leżaki przynajmniej w strefie aquapark. Bardzo dbają o czystość, stolik w restauracji dezynfekowane. W aquapark zdazyl się wypadek zanieczyszczenia basenu, od razu go zamknęli a nie tak jak w innych wyjmą i kąp sie dalej. Dbają o ciszę nocną.
Ściany między pokojami tak cienkie ze było słychać normalne rozmowy. Dobrze ze naszymi sąsiadami byli polacy to urlop przebiegł bez zakłócenia. Dziękuję.
Hotel jest cudowny, personel przemiły, uczynny nie narzucający się. Piękna plaża przy samym hotelu (cześć hotelu). Atrakcje w aquaparku. Przepyszne, różnorodne jedzenie, ogromny wybór. Byliśmy rodziną w pięć osób, na dwa pokoje i każdemu bardzo się podobało, hotel wart powrotu (a nie lubimy jeździć dwa razy w to samo miejsce).
Położenie, personel, baseny, sprawna i cicha klimatyzacja, porządek, świetne balsamy w łazience, jedzenie, wieczorne występy w amfiteatrze. Genialnie rozmieszczone budynki i zaplanowana zieleń między nimi, dzięki której w hotelu panuje świetny klimat.
Nie znalazłam żadnych wad.
Hotel ze wszystkim co wczasowicz potrzebuje(aquapark,baseny z restauracjami,bezpośredni dostęp do morza).
Piękny aqua park, czysta plażq przed hotelem, dobre drinki, smaczne jedzenie.
Jedyny minus to pokoje dla rodziny 2+2, byliśmy w pokoju z łóżkiem małżeńskim i piętrowym, a nad łóżkiem piętrowym była zamontowana klimatyzacja, co uniemożliwiało spanie tam dziecka i włączenie klimatyzacji jednocześnie.
Świetny hotel za przystępną cenę. Otoczenie przepiękne - dużo zieleni. Obiad można zjeść w restauracji głównej z widokiem na morze lub w snack barze przy plaży kilka kroków od morza. Przy plaży urocza budka z plackami guzleme w przepięknym ogrodzie. Urocza kawiarnia z kawą, lodami i ciastkami w ogrodzie. Aquapark bardzo fajny i dla osób w każdym wieku w tym leniwa rzeka, którą płynie się w pięknym tunelu wśród zieleni. Minus za zdjęcia aguaparku z których wynika, że jest tam dmuchany wodny plac zabaw. Wybraliśmy tę ofertę m.in. z tego powodu a tego brak. Dziecko było rozczarowane i uważam, że zdjęcie należy usunąć z oferty bo wprowadza w błąd. Dużo zajęć w ciągu dnia. Wieczorne animacje fajne. W barze przy plaży dyskoteki lub koncerty muzyki rockowej na żywo. Plaża piaszczysta. Jedzenie dobre. Dużo Polaków. Mieliśmy duży pokój choć inne osoby mówiły, że mają małe. Zapewne zależy od budynku. Wszędzie blisko. W łazience z kosmetyków: mydło, żel pod prysznic, balsam do ciała. Drinki mocne ale smakowo niedobre. Inaczej robione jeżeli ktoś z zewnątrz przychodzi do hotelu i zapłaci. Transfer ponad godzinkę (do 1,5 h) ale widoki po drodze fajne. Obsługa życzliwa i zawsze pomocna. Trochę brakuje pomostu do spacerów czy pływania w wodzie a ten który jest zamknięto. Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel, a wady które podałam poniżej, to w sumie bardziej elementy do poprawy, choć może z czegoś te 4 gwiazdki wynikają.
1. Piękny ogród - wszędzie zieleń. 2. Fajny aquapark z barem i restauracją. 3. Basen ze strefą relaksu 15+ i drugi basen z animacjami. 4. Zaangażowani animatorzy. 5. Muzyka na żywo przy kolacji. 6. Koncerty muzyki rockowej na żywo w barze przy plaży. Strzał w dziesiątkę i rzecz niespotykana w żadnym hotelu. 7. Wszędzie blisko. 8. Dużo Polaków. Mało obywateli z Rosji. 9. Sezon, a zawsze wolne leżaki na plaży, przy basenach czy aquaparku. 10. Brak placu zabaw dla dzieci.
1. Wymiana ręczników nie codziennie. Lodówka uzupełniana rzadko. 3. Parasolki na plaży małe z dużymi prześwitami między wikliną - mało cienia. 4. Brak wydzielonych stref na plaży/aquaparku dla palących. 5. Niektórzy ratownicy (szczególnie jeden) non stop z nosem w telefonie, co chwila opuszcza teren basenu na papierosa. Nie widzi, że pływają osoby spoza hotelu. 6. Animacje powtarzają się po 7 dniach, a sporo osób na 14. 7. Na zdjęciach hotelu jest wodny plac zabaw w aquparku, którego tam nie ma.
Dla nas idealnie! Kompleks pięknie położony, zadbany ogród, kwiaty i palmy. Byłam z córką (6 lat) park wodny Tortuga to nasze ulubione miejsce. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, można zasmakować tureckiej kuchni, kazdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa i kelnerzy bardzo mili i pomocni. Wieczorne animacje też na wysokim poziomie. Jedynym minusem są malutkie pokoje ale dla nas 1+1 wystarczyło. Piękny widok z balkonu na morze (pokój 247) Odległość do Kusadasi to ok 20 min dolmuszem (1€ za osobę) warto wybrać się wieczorem. Taksówką ok 15-20€ Polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi!!!!
Park wodny Tortuga Ogród Jedzenie Obsługa
Małe pokoje
Pobyć jak najbardziej suuuuuper. Czyste pokoje łazienki pościel swieżutka. Obsługa miła pomocna. Aqua park baseny wszystko jak najlepiej. Polecam
Super hotel, pokoje czyste, codziennie sprzątane, Mnóstwo atrakcji, pyszne jedzenie. Polecam serdecznie
Aquapark , codzienne animacje , pyszne jedzenie
Jedynym minusem podczas wakacji w tym hotelu były małe pokoje i bardzo mało miejsca w jednej szafie na rozpakowanie się. Wyżywienie, obsługa, plaża wszystko na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam.
Jest pięknie zielono, czysta plaża, jedzenie bardzo urozmaicone, codziennie w amfiteatrze reality show, aquapark duży. Serdecznie polecam 😊
Małe pokoje
Hotel ok wymaga odświeżenia. Fajne baseny i blisko do morza. Dziwna konstrukcja łazienki, wyżej niż pokój
czysto, fajna okolica, dużo atrakcji, piękna spokojna okolica, blisko do morza
do odświeżenia pokoje