Udogodnienia dla dzieci: brodzik, krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat.
Bardzo szeroka i długa plaża z gruboziarnistym piaskiem i łagodnym, żwirkowym zejściem do wody (ok. 800 m od hotelu).
Atrakcyjna lokalizacja: ok. 500 m od centrum, ok. 13 km od Kassandrii (największego na półwyspie miasta z antyczną architekturą)
Dla aktywnych: dwa korty tenisowe, koszykówka, siatkówka, aerobik, piłka wodna, tenis stołowy, rzutki.
Hotel czysty, codziennie sprzątany. Basen ok. Jedzenie świeże, ale monotonne ( obiady chyba najgorsze ). Jeżeli chodzi o przekąski na barze to nie polegam ( kanapki z chleba tostowego ). Obsluga ok, super manager (...) Panie na barze okropne, strojące miny, że podchodzi Polak, a nie Anglik czy Niemiec. Z wielkim oburzeniem, niezadowoleniem i chamstwem obsługują. Pan na barze super. Sala zabaw tragedia, brudna, obrzydliwie brudna. Animacje nie istnieją. Fajna opcja z busem, który dowozi na plażę, bardzo miło, że można było zostać w pokoju do transferu na lotnisku ( o godz. 18:30 ) bez dodatkowej opłaty. Czy wróciłabym ? Raczej nie, mimo, że położenie hotelu całkiem ok. Należy pamiętać, że 4 gwiazdki w Grecji to takie 3 u Nas.
Codziennie sprzątanie
Monotonne jedzenie, okropna obsługa Pań na barze
Miły, nieduży, czysty hotel, megamiła i megauczynna obsługa. Jedzenie... (...)... Świetne śniadania i lunche, w przeciwieństwie do innych hoteli, ale nad kolacjami możnaby popracować. No i czemu o napoje przy kolacji trzeba prosić kelnerów i czekać 5 minut? Naprawdę, aż tyle oszczędzacie pieniędzy wprowadzając wąskie gardło do napoji??? Ale do lunchu można wziąć kawę. To rzadkość w hotelach AI. I trzeba przyznać, że na stolik się nie czeka. Polski menedżer sali dwoi się i troi, żeby każdy gość szybko znalazł stolik. Hotel ma dużo wolnych miejsc parkingowych, co jest rzadkością w Grecji. A na basenie są wolne leżaki w każdej chwili i nie ma porannej walki o miejsca. Działający bilard, automaty, ping-pong, nie jest okupowany przez gości, więc fajnie. Są animacje, prowadzone przez supermiłych (...), ale nie korzystaliśmy. Internet jak to w Grecji w hotelu turystycznym. Z komórki słabo. Ale z notebooka to nawet film w streamingu da się obejrzeć. Duży basen, zjeżdżalni nie ma. Do plaży 15 minut na piechotę lub autobusem, który jeździ co godzinę. Sklepik z najpotrzebniejszymi rzeczami jest na terenie hotelu. Dla planszówkowiczów - przy barze możecie złączyć stoliki i nawet dużą grę rozłożyć. Każdy pokój ma działający sejf i klimę.
Wszystko oprócz...
...oprócz kolacji
Pobyt w hotelu był cudowny. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. Miła obsługa, dobre jedzenie, atrakcyjne baseny. Dania w restauracji zawsze były przygotowane także pod preferencje dzieci. Recepcjonista dokładnie wszystko tłumaczył, bardzo pomocny przy ustaleniu szczegółów transferu.
Hotel zbudowany w ciekawym stylu, bajkowy.
Pefkohori jest mała miejscowością. Brak jest tam lokalnych atrakcji. Plaża dość wąska, kamienista. Dobrze mieć buty do pływania
Będąc w tym hotelu zastanawiałam się skąd wzięły się dobre opinie. Hotel przypomina raczej stary ośrodek wczasowy. Jedzenie okropne, monotonne. Na obiad surowe paluszki rybne, mrożone burgery i fasolka z puszki. Pokoje jak nory. Standardowy pokój jest raczej standardu ekonomicznego. Zawilgocone, śmierdzące, ciemne i malutkie. Pokój dla 4 osób miał powierzchnię max 20 metrów a dostawką o leżak ogrodowy w wejściu.
Obsługa była bardzo miła, bus na plażę
Stary, zniszczony, niejadalne jedzenie, małe śmierdzące i ciemne pokoje, bardzo daleko od plaży, okropne przekąski i niskiej jakości napoje
Łazienki znacznie odbiegają od standardu ****. Jedzenie średnie, oferta all inclusive bardzo uboga. Sala zabaw to tylko pomieszczenie z zepsutymi zabawkami. Basen dla dzieci częściej zamknięty niż dostępny. Wifi hotelowe praktycznie nie działa. Jedyne co zasługuje na **** to wspaniała obsługa hotelu.
Pokoje, łazienki, jedzenie
Polecam ten Hotel. Świetny hotel dla rodzin z dziećmi
Czysto i smaczne jedzenie, miła obsługa
Odległość od plaży
Sam hotel ok, pokoje czyściutkie, obsługa pomocna , baseny fajne, jedyne do czego bym się przyczepiła to jedzenie… mało różnorodne, w kółko to samo.
Bardzo polecam hotel Atrium , cała rodzina, dzieci jestesmy zachwyceni tym hotelem oraz przepięknym i urokliwym miasteczkiem. Hotel posiada piękne pokoje mieliśmy aż 2 pokoje/Junior Suite/super urządzone i czysto, pościel wymieniana. Jedzenie bardzo dobre, smacze i duży wybór, owoce i warzywa przepysze, dzieciom też bardzo smakowało. Personel na jadalni też byli z Polski, bardzo fachowy, pomocy. W hotelu są animacje dla dzieci i dorosłych, prowadzą zajęcia z jogi, aqua aerobik, gry, mini klub dla dzieci z zabawkami, malowanie twarzy wieczorne disco dla dzieci i dorosłychi wiele innych. Animatorzy to para z Polski, robią naprawdę świetna robotę, rozkręcają cały hotel do świetnej zabawy, wieczorem wszyscy już czekają na super zabawę, pozdrawiam ich serdecznie. Okolica Pefkochori jest przepiękna, hotel jest na wzgórzu , do miasta schodzi się klimatycznymi uliczkami między drzewkami oliwnymi, cytrynowymi, pełnych pięknych kwiatów. Bus z hotel dowodzi na plażę. Plaża jest piękna, morze jest z super krystaliczną wodą. Bardzo polecam. W hotelu są po remoncie zdjęcia na folderach z zewnątrz są nieaktualne, są teraz nowsze i większe przestrzenie wokół basenu.
Cały hotel jest super, czysto miło i bardzo dobre jedzenie, morze przepiękne
Nie ma wad.
Pobyt w tym hotelu na 5+ Pokój w pełni komfortowy. Jedzenie różnorodne, słodkości co nie miara. Hotel usytuowany na lekkim wzgórzu gdzie z jednej strony widok na morze, z drugiej strony widok na tereny górzyste. Codziennie bus dowożący na plażę. Dla rodzin z dziećmi cudowne miejsce, wodny plac zabaw oraz animacje.
Super obsługa nawet w języku polskim. Czysto, lokalizacja w sam raz.
Jakość do ceny adekwatna. Ładnie położony, zadbany i czysty.
Położenie oraz czystość.
Wyżywienie mało urozmaicone, ale z pewnością nikt nie będzie głodny. Do poprawy oferta i obsługa baru.
Hotel - w zupełności zaspokoi potrzeby wymagających turystów! Duże pokoje, do których wchodzi się bezpośrednio z dworu, czyściutko, miła obsługa hotelowa - przygotowana również na gości słabo posługujących się językiem angielskim - dostaliśmy wiele informacji przygotowanych w języku polskim! Mimo późnego przyjazdu czekała na nas kolacja przyniesiona do pokoju. Jedzenie bardzo smaczne, urozmaicone - wszystko zgodne z opisem. Do obiadu i kolacji -dodatkowa obsługa kelnerska przynosząca drinki, piwo i soki wg zamówienia do stolika. Dodatkowo można było skorzystać z busa dowożącego gości na miejską plażę, również zapewniony był powrót. A jeśli nie plaża, to oferta basenów zewnętrznych z czystą wodą., Samo usytuowanie hotelu - na wzniesieniu z pięknymi widokami, na góry, morze, blisko miasteczka. Miejscówka, hotel, obsługa - warta powrotu! Dziękujemy Wakacje.pl za świetną ofertę! Dobrze jest wiedzieć, że można zaufać i spędzić świetny czas z rodziną - pełen profesjonalizm w zorganizowaniu całego wyjazdu! Polecamy hotel, Grecję i Wakacje.pl!
Lokalizacja, czystość, obsługa - wszystko jak należy!
Nie zauważyliśmy. Jedyna, to wybraliśmy zbyt krótki pobyt.... :)
Majowy pobyt w hotelu Atrium w Pefkochori z moją dwójką dzieci był naprawdę udany i na długo pozostanie w naszej pamięci. Już od pierwszych chwil w hotelu można było poczuć serdeczną, rodzinną atmosferę. Pokój, który nam przydzielono, był bardzo wygodny i funkcjonalny, a balkon był idealne miejsce na poranny relaks przy kawie i wieczorne chwile ciszy, kiedy dzieci już spały. Codzienne sprzątanie pokoju przebiegało bez zarzutu – zawsze czysto, świeżo, z troską o szczegóły. Klimatyzacja działała sprawnie, a przestrzeń była idealnie dopasowana do potrzeb rodzica z dziećmi. Basen był naszym codziennym przystankiem – zadbany, czysty, z bezpieczną strefą dla dzieci. Nad basenem bar z napojami, gdzie można było się odprężyć. Jednak to, co sprawiło, że hotel zapadł nam w pamięć najbardziej, to wyjątkowa obsługa restauracji i animacje dla dzieci. Pan Kamil z restauracji zasługuje na najwyższe uznanie – jego indywidualne podejście, życzliwość i naturalna serdeczność sprawiały, że każdy posiłek był czystą przyjemnością. Dzieci go uwielbiały! Olenka na pewno na długo zapamięta jej wyjątkowe urodziny w hotelu. Pan Jakub także wyróżniał się profesjonalizmem i kulturą – zawsze uśmiechnięty, pomocny i niezwykle uprzejmy. Dzięki takim osobom czuliśmy się jak w miejscu, do którego chce się wracać. Animatorzy zorganizowali wiele kreatywnych i angażujących zajęć. To miejsce łączy wygodę, dobrą organizację i prawdziwe, ludzkie podejście do gości. Zdecydowanie polecam – szczególnie rodzinom z dziećmi.
Miła atmosfera , Załoga
Hotel mimo swoich lat naprawdę czyściutki, cześć pokoi odnowiona, obsługa bardzo bardzo miła, duża część z nich to polacy. Sprzątaczki chodzą i regularnie sprzątają. Kids Club super , obsługa to również polacy. Dziecko siedziało tam ciągle bawiąc się z innymi dziećmi bez dodatkowych opłat a my rodzice mogliśmy sobie odpocząć. Baseny czyste. Disco kids wieczorem też super dziecko miało co robić. Jedyny MEGA minus to jedzenie. Ja wiem że w tej cenie nie ma co się spodziewać. Ogólnie zawsze coś się wybrało ale 4 tego dnia nie mogłem już patrzeć na to jedzenie. Śniadania całkiem spoko , jajka kiełbaski, warzywa taka podstawa no i super. Ale obiady i kolecja to mówię... bardzo słabo. Ciągle Frytki... a mięso było jakby wyciągnięte z rosołu bez przypraw bez jakiejkolwiek... finezji. Da radę na tym przeżyć ale bez przyjemności. Bardzo dobre słodycze przy posiłkach i dużo warzyw jak ktoś lubi to mu przypasuje. Fakt że wszystko było Świerże. Także jak mówię... adekwatne do ceny to jedzenie ale można myślę zrobić tanio ale trochę smaczniej. Ogólnie hotel bardzo przyjemny dla rodzin z dziećmi 4-7 lat ktore chcą poprpstu odpocząć super polecam bardzo. Dla starszych lub bezdzietnych niekoniecznie bo nie ma większych rozrywek.
Czysty, miła obsługa, kids klub , sporo polskiej obsługi.
Słabe jedzenie.
W sumie dobrze. Pani w recepcji miła, ale ..jedzenie średnie, wody czy napojów doprosić się to trochę trudno. Tak niby dobrze ale..... na szczęście wypożyczyliśmy samochód a półwysep chacydycki jat po prostu piękny.
Nie zauważyłem
Brak wody, napojów nawet mając all inclusive. Jedzenie słabe
Bardzo przyjazny hotel, miła obsługa , czysto , bardzo smaczne jedzenie i pyszne desery.
Piękne na morze
Trudno coś wyszukać.
Polecam. Codziennie sprzątany pokój i wymieniane ręczniki. Hotel zapewnia regularny transport prawie na samą plażę. Pokój którym zajmowaliśmy wraz z dziećmi był duży co jest również na plus.
Dużo atrakcji dla dzieci
Witam .Chotel co prawda już trochę ma lat ale bardzo zadbany , niczego nie brakuje , czysto schludnie , położony nie daleko miejscowości , dojście pięknymi uliczkami ,do plaży około 1km ale kursuje darmowy bus z hotelu na plażę .
Bardzo miła obsługa , bus na plażę , dobre jedzenie .
Duży wybór posiłków ale często powtarzające się .
Był to nasz pierwszy zagraniczny wyjazd z dziećmi. Hotel spełnił nasze oczekiwania. Jedzenie było pyszne i zróżnicowane. Obsługa w restauracji przemiła i dbająca o czystość. Miłym akcentem byli pracujący tam Polacy: animatorzy, barman i manager:) ze względu na to, że w Grecji to był ostatni tydzień sezonu, nie było tłumów, leżaki i łóżka na basenie były dostępne bez problemu. Z naszego pokoju mieliśmy piękny widok na morze ☺️ Estetyka pokoju może nie najwyższej klasy ale dla nas były wystarczające bo pokój służył tylko do przenocowania☺️ Czuliśmy się w tym miejscu bezpiecznie. Do plaży nie jest tak daleko jak się wydaje, spacer urokliwymi uliczkami, jeśli natomiast ktoś chce się wybrać z bagażami, to co godzinę jeździ busik, który zawozi turystów na samą plażę:)
Jedzenie, obsługa w restauracji i barze, zawsze uśmiechnięci i pomocni. Animacje prowadzone przez Polaków. Urokliwe położenie hotelu. Dostępne w recepcji oferty wycieczek, o których informacji zabrakło nam z biura Exim.
Pokoje wymagały by odświeżenia dla bardziej wymagających turystów.
Dobry stosunek ceny do jakości. Hotel nie jest nowy, ale bardzo czysty. Obsługa na naprawdę najwyższym poziomie. Jedzenie poprawne ale jeśli chodzi o dzieci to mogłoby być lepiej. Jak były nuggetsy to niestety były to gotowce z mrożonki niezbyt dobrej jakości.. Zabrakło na przykład naleśników czy czegoś tego typu więc nasze dzieci przez tydzień na obiad jadły frytki. Śniadania i kolacje były dla nas zdecydowanie lepsze. Na szczęście było dużo owoców i świeżych sałatek. Najsmaczniejsze były dania kuchni greckiej. Do plaży kilometr spaceru, co nam akurat odpowiadało, ale co godzinę z hotelu jedzie bus zawożący gości do plaży lub do miejscowości. Mimo, że byliśmy z dziećmi w wieku 4 i 6 lat, a do plaży trzeba było iść uliczkami i przejść przez jedną bardziej ruchliwą to było bezpiecznie. Byliśmy na początku października, a na terenie obiektu nadal były prowadzone atrakcje typu polo wodne, aqua fitness, malowanie twarzy dla dzieci, bulle itd. Woda w basenie chłodna, w morzu była o wiele cieplejsza. Fajny plac wodny dla dzieci, choć my korzystaliśmy bardzo mało - głównie plażowaliśmy. Plaża kamienista, dla dzieci przydadzą się buty. My korzystaliśmy z plaży w trochę innym miejscu niż dowoził bus. Tam gdzie zawoził bus był bałagan. Obiekt świetny dla rodzin z dziećmi - po 22:00 było cicho, nie było słychać imprez itd.
Obsługa - zarówno sprzątająca, jak i w recepcji oraz w restauracji. Bardzo pomocna, dużo pracowników mówi po polsku. Pokoje bardzo czyste.
Jedzenie mogłoby być lepszej jakości.
Hotel super bardzo czysto obsługa bardzo miła. Jedzenie pyszne i sporo atmosfera rewelacyjna świetne miejsce dla dzieciaków. Ogólnie bardzo fajnie Polecam
To były moje pierwsze wakacje więc niewiem co wyróżnia ten hotel spośród innych ale był świetny