Udogodnienia dla dzieci: brodzik, krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat.
Bardzo szeroka i długa plaża z gruboziarnistym piaskiem i łagodnym, żwirkowym zejściem do wody (ok. 800 m od hotelu).
Atrakcyjna lokalizacja: ok. 500 m od centrum, ok. 13 km od Kassandrii (największego na półwyspie miasta z antyczną architekturą)
Dla aktywnych: dwa korty tenisowe, koszykówka, siatkówka, aerobik, piłka wodna, tenis stołowy, rzutki.
Super hotel, animacje dla dzieci l, duży wybór jedzenia
Super hotel, duży wybór jedzenia, zawsze znalazło się wolny stolik. Super obsługa, animacje dla dzieci i baseny. Polecam
Pokój czysty- codziennie sprzątany, ale bardzo malu, meble jak w Polsce za czasów Prlu. materace w łóżku wygodne, łazienka malutka, brakowało szafki pod umywalka. Jedzenie dosyć smaczne,ale monotonne. Obsługa na kuchni nadrabiała, bardzo miła o obrotna. Baseny świetne, a na plażę co godzinę jeździ busik,jak jest większe zapotrzebowanie to nawet częściej, chociaż osobiście polecam również przejść się spacerkiem bo mimo tego,że przez kawałek drogi nie ma chodnika i trzeba iść ostrożnie to uliczki są urokliwe. Barmani mega sympatyczni,widać że nie pracują tam za karę.
Obsługa,baseny,czystość w pokojach.
Meble w pokoju zdecydowanie wymagają wymiany.
Jak najbardziej polecam hotel dla rodzin z dziećmi. Obsługa miła i pomocna. Czystość!!! Dziennie sprzątane pokoje i wymieniane ręczniki. Jak na hotel w Grecji piątka z plusem
Nie jest to 4 gwiazdki raczej 3 . Na plus baseny ale jedzenie tak niedobre ze trzeba jesc na mieście
Obsługa , czyste pokoje , piękne baseny , spoko animacje
Tragiczne jedzenie , codziennie to samo . Na kolację club sandwich albo sajgonki .
Bardzo ładne miejsce, pokoje czyste, basen oraz części wspólne również zadbane
Miejscowość, widok na morze
Hotel nie jest najgorszy, ale pokoje stosunkowo małe i ciasne. Dostawka wstawiona zaraz za drzwiami przy toalecie, co było bardzo niekomfortowe. Łazienka mała, prysznic bardzo ciasny. Osoby puszyste i otyłe nie mają szans na normalne umycie się bez ochlapania łazienki. Klapy sedesowe niepasujące do sedesu, co powodowało, że moje dziec ciągle ją osikiwały (małe dzieci nie mają aż tak długich siurków by sięgnąć odległości 2 klap). Jedzenie średnie. Jedynie lunche były rzeczywiście smaczne, no i oczywiście jedzenie przy barze, które było droższe, ale robione w inny sposób. Sklepy blisko. Sklepik hotelowy miał produkty w normalnych cenach, podobnych do tych w marketach. Problem z plażą- z hotelu do godzinę odjeżdża bezpłatny bus, który zatrzymuje się przy rondzie głównej ulicy w miasteczku oraz przy plaży. W miejscu zatrzymywania się na plaży stoją leżaki, które "mają umowę" z hotelem. Ogólnie umowa jest taka, że hotel płaci jakąś opłatę i goście mogą z nich korzystać. Ale na plaży są naganiacze, którzy oszukuję i tutaj należy uważać. Uważają, że można korzystać z leżaków, o ile zakupi się drinki (najtańsze piwo 6 euro). I tutaj proszę mi pokazać regulamin oraz kodeks, który coś takiego nakazuje. Gdy wdałam się w dyskusję, już do mnie naganiacz nie wrócił, ale wizyta na plaży (kamienistej) była mało przyjemna. Można jeszcze wyjaśniać sytuację w recepcji, ale większość ludzi godzi się na takie naciąganie.
Dużo basenów, wodny plac zabaw dla dzieci, klimatyzacja w pokojach.
Małe łazienki. Hote załkowicie niedostosowany dla osób niepełnosprawnych (duża ilość schodów, 2 podjazdy dla wózka, brak dostępu do pokoi).
Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki, dostaliśmy pokój w którym śmierdziało kanalizacją i wilgocią. Raz córka nakruszyla w pokoju to pojawiły się mrowki.
Animacje dla dzieci i dorosłych, fajna ekipa polskich animatorów! Zajecia prowadzone w ciągu dnia. Panie w recepcji bardzo miłe i komunikatywne.
Jedzenie monotonne i słaby wybór, jesli chodzi o wybor miesa na obiad to wybor pomiędzy kurczakiem wyjętym z rosółu a wieprzowona w jakims ryżu/ makaronie.
Hotel oceniam na 3 gwiazdki.Miałam lepsze oczekiwania.Brak wind, mieszkaliśmy z rocznym dzieckiem na piętrze - musieliśmy nosić wózek.Pokój malutki,jedzenie monotonne,brak wody w butelkach.Hotel czysty ,fajne baseny, naprawdę smaczne drinki.Niepszyjemny kierowca busa, który wozi na plażę-nie chcial zabrać wózka , Więc chodziliśmy do morza na pieszo.Największą niespodzianką było wyliczenie 2 euro z depozytu za ręczniku(za pranie)
Personel Czystość Basen Bar
Brak wind Brak wody w butelkach Male i stare pokoje Pobieranie opłaty za wymianę ręczników Monotonne jedzenie
Kameralny hotel ładnie usytuowany, cisza spokój , czysto, bardzo miła obsługa , fajne animacje bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie
Dokładne codzienne sprzątanie pokoi bardzo smaczne i urozmaicona kuchnia fajne animacje wykonaniu polskich animatorów oraz kameralny spokojny ładnie usytuowany hotel z pięknym widokiem fajne baseny Bezpłatny Bus na plażę
Moja opinia jedynie potwierdzi każde napisane tu słowa. Hotel uroczy, czyściutki, zadbany w każdym calu. Każda z pracujących tam osób uprzejma, serdeczna, pomocna. Barier językowych tam nie ma, ponieważ wiele osób tam pracujących pochodzi z Polski. Kto ma obawy, to tym się niech nie martwi. Każdego dnia mieliśmy sprzątany pokój w opcji Standard Double Superior . Jedzenie różnorodne, także dla osób wege spokojnie było czym się najeść. Codziennie miałam możliwość wyboru. Podobnie jak osoby lubiące mięsko, mieli wybór pomiędzy kurczakiem, baraniną czy wieprzowinką. Owoce morza także były naprzemiennie z daniami makaronowymi. To było na świeżo robione podczas kolacji. Warzyw i owoców szeroki asortyment. Napoje do śniadań bez ograniczeń, natomiast obiad i kolacja były serwowane przez kelnerów. To nie stanowiło żadnego problemu, bo było ekspresowo podawane do stolika. Także wybierając się do tego hotelu poczytałam wiele opinii i w pełni się z nimi zgadzam, iż Hotel ATRIUM działa świetnie i zasługą jest dobre zarządzanie Managera Kamila i współpraca z całą kadrą.
Baseny z ciepłą wodą, Duża ilość leżaków Wiele atrakcji sportowych, różne formy rozrywki: animator dla dzieci, joga, aerobik w wodzie, siatkówka w basenie lub na boisku, wieczorki muzyczne, karaoke Bardzo dobrze zaopatrzona kuchnia, możliwość wyboru dań i dodatków Bar przy basenie czynny 10-23, zawsze w miłą obsługą
Czas za szybko tam mija :)
Hotel nie na 4* w żadnym wypadku. Byliśmy 2+2, pokój mielismy b.mały. Dostawka to prycza jak z więzienia wstawiona pod drzwi bo nie było innego miejsca.Panie sprzatajace mile, ręczniki wymieniane codziennie, obsługa restauracji miła sprzątają na bieżąco. Jeśli chodzi o jedzenie to nikt głodny nie wyszedł ale często się powtarzało i szału nie było. Ogółem hotel na 3* max. A jeśli chodzi o toalety przy stołowce to były wręcz odrażające, brudne.
Małe pokoje, zepsute toalety. Toalety przy stołówce odrażające.
Hotel świetny widać że przechodzi rewitalizację choć dużo jeszcze brakuje to obsługą robi co może żeby było fajnie. Dużo miłych chwil spędzonych.
Przede wszystkim menadżer który dba razem z obsługą o wszelkie wygody. Jedzenie choć średnie to potrafiło zaskoczyć. Baseny i animację. Drinki przepyszne w barze. Porządek i wszystko świeże.
Przede wszystkim brak menu dla dzieci. Dzieci kladły na talerze co popadnie bo nie widziały co zjeść tak samo z rodzicami. Marnowisko jedzenia. Brak udogodnień dla dzieci. Animatorzy nie zawsze dostępni i gry i automaty płatne i trochę przestarzałe. Brak też placu zabaw na zewnątrz dla dzieci. Brak dostępu na plaży dla gości trzeba liczyć na przychylność pobliskich hoteli żeby zdobyć leżak i kupić coś u nich
Obsługa bardzo miła i pomocna w hotelu pracuje wielu Polaków co ułatwiało komunikację. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. Baseny dostosowane dla dzieci. Codziennie animacje i zajęcia dla dzieci i dorosłych z animatorami z Polski:)
Dobre jedzenie, miła obsługa, codziennie sprzątane pokoje i wymieniane ręczniki.
Hotel bardzo ok bez luksusów ale jest wszystko czego potrzeba. Czysto, świetne jedzenie, i basen 0,9m ( jeden z trzech) idealny dla dzieci. OBSLUGA SUPER ( większość Polaków)
wszystko poza prysznicem
prysznic z zasłonką
Więcej plusów niż minusów i częściowo polska obsługa co jest ważne dla turystów nie rozmawiających po angielsku.
Czysto, czajnik w pokoju, lodówka i sejf, dobre jedzenie
brak windy, trzeba wnosić walizki po schodach, brak szafy, w łazience klapa deski klozetowej opierała się na plecach korzystającego
Standard adekwatny do ceny. Hotel warty polecenia że względu na baseny o różnej głębokości a także odległość od miejscowości i morza. Zaangażowani animatorzy z Polski umilali czas dzieciom i dorosłym.
Baseny, odległość od morza i centrum, zawsze dostępne leżaki przy basenie
Brak nieodplatnej butelkowanej wody, woda z osmozy o nieprzyjemnym smaku, nieuprzejmy kierowca busa (zamknął nam drzwi przed nosem i odjechal zostawiając nas w samo południe w dwójka dzieci w mieście), kiepskie jedzenie, ciasny pokój, mało miejsca do przechowywania ubran
Pobyt w tym hotelu był bardzo udany. Opcja all inclusive również. Wszyscy pracownicy hotelu uprzejmie. Naprawdę nie rozumiem opini niezadowolenia innych z opcji all inclusive. Drinki mocniejszr lub słabsze według życzenia. W restauracji z Jedzeniem nie było przepychu ale było dobre i swierze. Na bieżąco dokładane, nikomu nie brakowało. Jedyne co brakowało dzieciom to naleśniki których praktycznie nie było.
Restauracja Bar Plaża Obsługa Basen
Świetny hotel, pokoje sprzątane codziennie, jedzenie pyszne i na wysokim poziomie, baseny czyste i nigdy nie brakowalo leżaków. Ale najwiekszym atutem hotelu jest jego caly personel który tworzy bardzo miłą atmosferę od recepcji poprzez restauracje i bar. Widać ze każdy pracownik lubi swoją pracę a nie (przychodzi tam za karę) Nad wszystkim czówa Pan Kamil który pomaga każdemu we wszystkim.
, jedzenie, pracownicy, wszystko super
Ludzie którzy w restauracji nakładają kopiaste talerze jedzenia, o wiele więcej niż są w stanie zjeść a później wywalają prawie cały talerz mięsa czy ryb tylko dlatego że nie chce sie komus nalozyc mniej i podejsc 2-3 razy dołożyć jak jeszcze glodny.... ale to oczywiście nie wada hotelu 😀
Polecam super ten Hotel miejsce przepiękne jedzenie też . Miła obsługa.