Atrakcyjne położenie: nad Adriatykiem, ok. 7 km od centrum handlowego z bazarem kafejkami i sklepami.
Tuż przy hotelu szeroka, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.
Tylko ok. 30 min. jazdy autem od Tirany (przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu).
Adnotacja, która znajdowała się jeszcze we wrześniu, że hotel został odnowiony przed sezonem 2016 to pomyłka. Pokój w którym zostałam zakwaterowania to brud, grzyb, wilgoć. W łazience w górnych rogach ścian był grzyb, który można było nożem skrobać, brak kabiny, łazienka non stop zalana. Ściana w pokoju, sąsiadująca z łazienką - na 2/3 wysokości zalana (podejrzewam,że była pęknięta rura w łazience wyżej), grzyb, odpadający tynk. Zalana powierzchnia powiększała się z dnia na dzień.Brak możliwości zmiany pokoju - pełne obłożenie,tak twierdził Pan Maciej rezydent. Po złożeniu reklamacji - odrzucenie - kwestia oceny hotelu jest subiektywna wg biura podróży i brak możliwości zweryfikowania prawdziwości moich zarzutów (otrzymali film obrazującym wygląd pokoju). Pościel niezmieniona ani razu - pobyt 9 noclegów. W tv brak jakichkolwiek programów. Wyżywienie w hotelu obok (wykupiłam all) - śniadania monotonne, reszta do przeżycia. Obsługa hotelu miła, lecz umiarkowanie, znajomość podstaw angielskiego kiepska. Wokół hotelu nie ma atrakcji, deptak długości ok. 600 m, trzy sklepy spożywcze, mała knajpka z dobrą pizzą. Do windy w Akiledzie lepiej nie wsiadać - bardzo lubi się zacinać. Czasami były przerwy w dostawie prądu. NIE POLECAM.
Położenie nad samym morzem, bezpłatny serwis plażowy, każdy pokój miał swój komplet leżaków
Wygląd pokoju - brud, grzyb; brak atrakcji - jedyna atrakcja to sporty wodne (skutery, paralotnia, banan), brudny basen
Hotel dla ludzi, których celem jest zwiedzanie i pobyt na plaży, a nie przebywanie w nim.
Położenie - to naprawdę duży plus; Do plaży 10m serwis plażowy bezpłatny ale trzeba mieć swoje ręczniki przywiezione z domu. Restauracja znajdująca się poniżej serwuje smaczne i niedrogie posiłki. Obiadokolacje dobre, ale trzeba przyjść wcześnie żeby było ciepłe.
Przede wszystkim śniadania. W mojej ocenie obrzydliwe. Monotonne. Codziennie ser, mortadela dżem, racuchy. Herbaty nie piją a jedynie coś na rodzaj mięty. Wszystko letnie. Jak na cztery gwiazdki to basen bardzo mizerny. Pokoje: skromne to za dużo powiedziane raczej ubogie ale czyste.
Mogę napisać tylko że hotel ma tylko fajne położenie. Innych zalet niema. Polecać można generalnie klientam nie wymagającym i ceniących spokój,
Tylko położenie
Brak atrakcij, słabo wyposażone pokoje
Hotel wg. mojej skromnej opinii ma świetne położenie. Polecam ten hotel nie wymagającym klientom
położenie
brak atrakcji w okolicy, brak udogodnień dla dzieci
Przyciasnawo z dostawka w pokoju, ale da sie wytrzymac. Lodówka, klimatyzacja (zadnych problemów z działaniem). Łazienka taka sobie,ale tez nie odrzuca. Brak kabiny prysznicowej (sam brodzik) sprawia,ze po kapieli zalana jest cala lazienka :) ale dosc szybko wysycha. Do plazy tak blisko,ze az trudno uwierzyc. Seriws plazowy w porzadku. Owszem, sa starsze lezaki, ale tez i nowe. My mielismy wybór i okazalo sie ,ze duzo wygodniejsze sa te stare:)) Obsługa naprawde miła i w wiekszosci znajaca jezyk angielski. Ja osobiście polecam. Jeszcze rano tam byłam...
Bliskość plaży, kilku tanich restauracji i barów,apteki. Wszędzie blisko:)
Brak windy,
Poza położeniem hotelu żadnych zalet nie stwierdziliśmy. Wyżywienie i recepcja w hotelu obok. W pokojach jak i łazienkach śmierdzi. Żeby skorzystać z wc trzeba nogi trzymać w brodziku, w innych pokojach przeszkadza umywalka. Klimatyzacje nie działają, zgłoszone problemy nie zostały rozwiązane. Leżaki na plaży zdewastowane. Za pobyt w pierwszej linii jest pobierana odpłatność.
Blisko plaży
Brud, grzyb, łazienki ciasne, nic nie działa