Dobra lokalizacja: 500 m do Callao Salvaje, ok. 11 km od Aqualand Costa Adeje, ok. 14 km do Siam Parku.
Atrakcje dla amatorów kąpieli: 4 baseny, wydzielona część dla dzieci, water polo.
Hotel przyjazny rodzinom: dzienne animacje dla dzieci i dorosłych.
Spokojna plaża z ciemnym wulkanicznym piaskiem
Hotel świetny. Architektura powoduje ze nie odczuwa się ze to duży obiekt. Przytulnie i wygodnie. Przyjemne otoczenie basenów. Miła recepcja
Cicho i spokojnie. Smaczne i urozmaicone jedzenie,
Mało stolików przy basenie i barze.
Całkiem przyjemne miejsce zarówno do pobytu stacjonarnego jak i wypadów turystycznych. Jedzenie ok.Trzy baseny odkryte. Pokoje spoko owszem nie ma klimy ale jest wiatrak co przy tej cenie w pełni rekompensuje. Kuchnia ,lodówka, kawiarka czego jeszcze wymagać .W kiblu czysto .Uważam że w tej cenie hotel całkowicie polecam. Nie potrzeba hebrajskiego w recepcji ,miła, sprawna obsługa.Polecam
Położenie , obsługa ,wyżywienie.
Nie pachnie nowością jeśli w ogóle to wada
Pobyt w hotelu zaluczamy do udanych. Połozenie umozliwia latwy dostep do najwiekszych atrakcji oraz odpoczynek w ciszy przed odjazdem. Jedzenie smaczne, sprobowalismy kilku hiszpanskich potraw, pokojowki to miejscowe panie, mile i subtelne, recepcja porozumiewa sie w kilku jezykach. Pokoje spore i intymne.
Polozenie, czystość, atrakcje jak baseny, bar, widok na gory i jednoczdsnie ocean z balkonu
Zdarzali sie halasliwi angole ale to niezalezne od miejsca
Zapłaciliśmy jak wsztscy wvale nie mało, hotel ma 3 gwiazdki wiem że to nie 5 ale i tak zobowiązuje. Posiłki w hotelu tragiczne, nie ma wyboru nawet warzyw na surówkę brakuje. Na obiad słodkie, zimne bułki z zimnymi parówkami przepełniły szalę goryczy. Dystrybutor z wodą pusty, z sokami też. Kolejka zakręcana do frytek czy resztek ryby. Lada z posiłkami pusta trzeba odczekać w kolejce 10-15 minut żeby wymienili pojemniki na pełne. Jeździmy 2x w roku na tygodniowe wycieczki ale ta była najgorsza, z pełną odpowiedzialnością nie polecam tego hotelu
Czysto
Posiłki, woda wylewająca się na łazienkę podczas kąpieli/zatkana kanalizacja/
Hotel to przepiękny obiekt z trzema basenami . Pokoje to duże apartamenty z balkonami.
Przemiła obsługa piękne.otoczene oraz lokalizacja. Blisko do wszystkich wygód. Czuliśmy się tam jak w domu.
Brak klimatyzacji i wszędzie dużo schodów.
Hotel fajnie położony z pięknym i zadbanym otoczeniem i basenami nadaje się na noclegownie do wypadów i zwiedzania wyspy.Wnętrza już mniej ciekawe choć z tarasem w większości z widokiem na ocean.U mnie w łazience wanna pomalowana na biało z odchodzącymi płatami farby,brak kabiny i wąż do natrysku chyba skradziony z muzeum . Sumując dobry na niskobudżetową sypialnie w opcji bez wyżywienia .
Położenie,otoczenie
Fatalna stołówka bo inaczej nie można tego nazwać .Potrawy tam serwowane są poniżej jakichkolwiek standardów z najgorszych jakościowo produktów np.ryby to większości TILAPIA z wiadomą ilością ołowiu i pestycydów posypane krążkami kalmara z puszki i zalane jakimś puszkowym sosem.Jestem kucharzem okrętowym więc wiem o czym piszę a wszystkim tym którzy twierdzą ,że tu głodni nie chodzą polecam najtańszy bar na zewnątrz a poczują różnice jakości.Na zdjęciach 1jajecznica2bekon z wczorajszej mielonki.
ogólnie wakacje oceniam dobrze, pokój był duży z pięknym widokiem na ocean, taras na którym wieczorami można było usiąść też był spory. Obsługa był miła i pomocna każdy uśmiechnięty. Ośrodek robi pozytywne wrażenie kompleks białych niskich budynków. w dobrej lokalizacji
miła obsługa, mało gości, czyste baseny, cena
fatalne jedzenie, brak animacji dla dzieci, jeden bar.
Polecam. W pokoju czysto , wyżywienie smaczne , blisko do plaży.
Hotel czasy świetności ma już za sobą. Miła I pomocna obsługa.
Miła i pomocna obsługa, czystość, rozwiązanie z kubkami, położenie, baseny
Jedzenie, klimatyzatory i wszelkie inne udogodnienia za.opłatą.
Hotel prosty bez większych zastrzeżeń. Wymagałby gdzie niegdzie poprawek jednak w hotelu spędza się tylko czas na kąpiel i spanie.
Wszędzie blisko, obsługa fenomenalna! jedzie dobre. Co chwile cos nowego. Piękna roślinność wokół hotelu i zadbane baseny. Smaczne drinki. Blisko do plaży i sklepu. PRzytanek autobusowy zaraz przy hotelu. Wracamy za rok
duża ilość zepsutych leżaków i parasoli
rozwrzeszczanych Angoli,którzy robią syf,burdy,awantury,dra się i wymiotują pod oknami,przychodzą na śniadanie w piżamach które ledwo tyłki zasłaniają, aż się odechciewa jest. Obsługa restauracji nic sobie z tego nie robi.
Fajne położenie jako baza wypadowa, FAJNE duże mieszkania,duże szafy i wygodne lozka ,świetne baseny,miła obsluga
Anglicy,rozdarcia,roszczeniowi ,robiącym awantury między sobą,w basenie biją się o leżaki,wyzywaja a nawet podduszaja ,cyrk na kółkach, za dużo ich w hotelu,wprowadzają haos i bałagan,zero kultury osobistej i wychowania. Dziecka które weszło na lunch bez butów nie wpuszczono do restauracji,Angolki całymi brygadami przychodziły w skąpych piżamach,a jak wiadomo do najszczuplejszych nie należą wiec można sobie wyobrazić. Jeść się odechciewa.
Hotel polożony w cichej i sopkojnej miejscowości do plaży bardzo blisko a jak nie chce się iśc na plaże to są trzy baseny w hotoleu każy położony na wyższym miejscu tz nie są koło siebie tylko położone śa w trzech innych miejscach.Pokoje bardzo duże jak na dwie osoby w salonie z kuchnią pełne wysposażenie a co do klimatyzacji to nie jest jakoś potrzebna ponieważ jestvhłodekw pokojach a także na suficie wiatrak który dość dobrze sobie radzi.Co do jedzenia każdy może sobie coś znaleśc dla siebie ja nie narzekam dla mnie super. Hotel jest dośc duży i ma dużo schodów ale to mi nie przeszkadzało ponieważ zależało mi na tym aby dużo chodzić. Hotel pięknie sie prezentuje z daleka.
pokoję duże miła obsługa w recepcji super obsługa bardzo pomocni,
nie mam
Zawsze aktywnie spędzam urlop a więc to czy woda w basenie była zimna i jakie były drinki mnie nigdy nie interesujowało. Niemniej zawsze zwracam uwagę na wyżywnienie a to było następujące: ŚNIADANIA - tradycyjna żenada pod angoli czyli fasola, jakaś pdeudo jajecznica, "wypasione" wędliny których u Nas jakbyście się starali to takiego szajsu byście nigdzie nie kupili. Generalnie to polowałem na to co nie można spiepszyć czyli zajadałem się jajkami na twardo, pomidorami, ogórkami i pomarańczami. KOLACJE - tu już było zdecydowanie lepiej, tj. szału nie było ale można było co wybrać. Bardzo fajnym rozwiązaniem są aneksy kochenne w każdym pokoju gdzie sobie można było upichcić m.in.prawdziwą jajecznicę. Pokoje sprzątane co 2 dni, każdy z pokoju ma przestronny taras, myśmy mieli z widokiem na ocean i chyba raczej wszystkie pokoje mają taką opcję.
Bardzo fajna zabudowa, aneksy kuchenne, tarasy, 3 baseny jak kto woli, widok na ocean
Beznadziejne śniadania, ogromna ilośc Anglików w tym w większości podchmielonych
Hotel jak na hiszpanie ok, niestety jedzenie marne, na pewno nie all inclusive, monotonne, bardzo słaby wybór, pod anglikow, fasola, parowki i "coś" z jajek, jajecznica sporadycznie. snack bar tylko z mocno rozcieńczonymi drinkami, zero przekąsek. Owoców i warzyw jak na lekarstwo. Plaża blisko, kamienista, jest ok. Obsługa bardzo uprzejma. Jako miejsce wypadowe ok.
Spokojne miejsce, miła obsługa.
Jedzenie okropne, mało różnorodne.
Hotel ładny, położony w ustronnym miejscu, blisko plaży. Obsluga bardzo miła i pomocna. Pokoje z wyposażonym aneksem kuchennym i tarasem, łazienka z wanną i bidetem, sypialnia, łóżka wygodne. Jedzenie kiepskie, bardzo mały wybór jak na all inclusive, dania pod angielskich turystów, ktorych jest w hotelu 90% i ktorzy niestety robią dużo syfu i hałasu. Mało warzyw i owoców, desery słabe - codziennie to samo mrozone ciasto, pokrojona galaretka i jakaś słodka pulpa. Baseny 4,zaleta - ze słodką wodą. Fajne miejsce wypadowe.
Slodka woda w basenach, mila i pomocna obsluga.
Bardzo kiepski wybór dań w restauracji.
Spędziliśmy w hotelu dwa tygodnie. Czuliśmy się tam jak w domu . Dziękujemy bardzo i na pewno wrócimy. 10/10 .
Smaczne jedzenie, niesamowity widok na ocean , pokój bardzo czysty.
Brak wad.
Hotel idealny jako baza wypadowa. Niedaleko hotelu są sklepy, jak i przystanek autobusowy. Dużym plusem jest to, że większość pokoi ma widok na morze. Każdy pokój jest również wyposażony w aneks kuchenny. Pokoje zadbane, jednak wystrój nie należy do nowoczesnych.
Wifi na całym obiekcie, dobra baza wypadowa
Niewielki basen
Dobry hotel jako baza wypadowa. Pokoje z dość starym wyposażeniem, za to aneks kuchenny robił wrażenie- był naprawdę duży!. Same pokoje bardzo przesrtonne. Szkoda, że baseny nie są podgrzewane- jeśli chciałabym wybrać ten hotel, to raczej latem. Do plaży jest kawałek, na szczęście z hotelu idzie się z górki :)
dobra baza wypadowa, duże pokoje, bardzo duży aneks kuchenny
staromodne wyposażenie
Bardzo sympatyczne miejsce, idealne na spokojny wypoczynek z rodziną. Pokoje bardzo duże, nawet dla 6 osób, z wyposażoną kuchnią. Wszędzie blisko: do restauracji i sklepów.
Spokojne miejsce, pokoje bardzo ładne. Hotel kameralny, ładnie położony. idealny na spokojny urlop z dala od zgiełku i tłumów. Do atrakcji wyspy fantastyczne miejsce wypadowe. Do restauracji i sklepów blisko.
Brak podgrzewanej wody w basenie.
Wybierając się do hotelu, wcześniej przeczytaliśmy opinie, wiec wiedzieliśmy do jakiego typu obiektu jedziemy. Nastawieni byliśmy na jeżdżenie i zwiedzenie, hotel traktowaliśmy jako bazę wypadową. Ogólnie stosunek jakości do ceny ok, nie oczekuję rewelacji, wybierając hotel z pierwszej strony segregując "od najtańsze" :) Hotel rzeczywiście do odświeżenia, odnowione lobby. Pokoje duże, złożone z dwóch części - sypialnia i pokój dzienny z aneksem. Mieliśmy duży taras z widokiem na morze. Jadąc tam trzeba mieć świadomość, że mogą być obicia, przetarcia na meblach, przetarcia, odpryski na wannie - ale tak jaki pisałam, byliśmy nastawieni na zwiedzanie, przeczytaliśmy opinie, więc nie przykładaliśmy do tego dużej wagi. Pokoje czyste, sprzątanie i ręczniki wymieniane co dwa 2 dni. Sejf dodatkowo płatny, wyszło nam ok. 15e. Obsługa miła, uprzejma. Posiłki - do każdego ok. 6-7 blach potraw na ciepło (śniadanie np. jajecznica, jajka, jakiś bekon, fasolka obiadokolacja - zawsze frytki, czasem ziemniaki, jakieś mięso, ryż, spaghetti, zawsze ryba, jakieś warzywa) oraz do każdego posiłku standardowo pomidor, sałata, ogórek, oliwki itp, pieczywo. Małe lody w kubeczkach w lodówce, owoce, pokrojone kawałki ciasta. Napoje do kolacji w cenie, napoje każdy nalewa sobie sam z automatu, ekspres do kawy do śniadania (niestety za mało jak na liczbę gości, trzeba swoje odstać). Ogólnie może wybór nie za duży, ale to co było to w porządku, świeże. Hotel zbudowany z wielu budynków, 3 baseny w różnych częściach, więc nie widać zatłoczenia. Wśród gości trochę Polaków, ale głównie niemiecko-brytyjscy emeryci. W pobliżu supermarket, kilka knajp, niedaleko plaża z czarnym piaskiem i kamieniami, ładny klif obok i ładne widoki. Otoczenie hotelu sprzątane , zadbane. Hotel położony na wzgórzu, są schody i sporo podchodzenia.
Cena, położenie w spokojnej okolicy, miła obsługa
do odświeżenia