Dobra lokalizacja: 500 m do Callao Salvaje, ok. 11 km od Aqualand Costa Adeje, ok. 14 km do Siam Parku.
Atrakcje dla amatorów kąpieli: 4 baseny, wydzielona część dla dzieci, water polo.
Hotel przyjazny rodzinom: dzienne animacje dla dzieci i dorosłych.
Spokojna plaża z ciemnym wulkanicznym piaskiem
Bardzooo klimatyczne miejsce ! piękna architektura, alejki, 3 baseny w tym jeden dla dzieci płytszy. Duże apartamenty z możliwością gotowania samemu :) Jedzonko bardzo dobre!!! Obsługa mega miła i uśmiechnięta :) Do plaży i centrum bliziutko, po drodze sklepy spożywcze dobrze zaopatrzone, knajpki i sklepy z suvenirami. Blisko przystanek komunikacji miejskiej na inne lokalizacje wyspy.
Klimat, architektura, jedzenie, bliskość obiektu od plaży i przystanku autobusowego i sklepów spożywczych..
Proście o apartament nie obok baru ;p
Do samego hotelu nie mam zastrzeżeń, drinki były dobre, jedzenie monotonne ale zawsze dało się wybrać coś dla siebie. Hotel jest już trochę przestarzały i przydałby mu się remont. Miejsce dla mniej wymagających osób nastawionych na zwiedzanie a nie sam wypoczynek w hotelu. (...)
Dobre drinki dobra lokalizacja
Dla mało wymagających (...) hotel wymaga remontu publiczna plaża
Ogólnie hotel na te 3*zasłużył ,hotel pomimo ,że lata świetności ma za sobą to jest czysty,pokoje są sprzątane ,pościel i ręczniki wymieniane.Parę rzeczy należy wymienić a szczególnie drzwi łazienkowe.Wyżywienie różnorodne,na pewno każdy wybierze coś dla siebie i głodny nie będzie chodził. Byliśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu .obsługa bardzo miła i pomocna.Jedno co nam się nie podobało to marnowanie jedzenia przez niektórych turystów.Ogólne wrażenia Ok.
Hotel położony na wzgórzu.Bardzo blisko bo około 10 km.od Costa Adeje i około 25 km od lotniska przy takich temperaturach to jest zaleta.(...)
Drzwi w łazience
rozpocznę od tego że w żadnym z pomieszczeń hotelowych nie ma klimatyzacji, jedna średniej wielkości stołówka dodam że nie zbyt czysto. kolejna ciekawostka w hotelu nie dostaniesz wody no chyba ze z dystrybutora. są takie dwa. jeden w stołówce drugi w barze czyli dostęp tylko w godzinach otwarcia tych punktów. na cały hotel jeden bar wyobraźcie sobie jakie kolejki były. codzienna walka o leżaki przy basenie. ręczniki już o 6 rezerwowany leżak. do oceanu dużo więcej niż 200m, ze stołówki do oceanu jakieś 400m i duże przewyższenia..
zaletą to położenie na samej wyspie. nic więcej oprócz klimaty.
jeden bar to zdecydowanie zaalo.
Hotel ma swoje lata ale jest czysto zadbanie, obsługa miła i uprzejma, ręczniki wymieniane co 2 dzień, pościel też, jedzenie dobre zawsze można było wybrać coś dla siebie, woda soki można nalewać do bidonów, planując wycieczkę całodniową nikt nie miał nic przeciwko temu że zrobimy kanapki na drogę, drinki smaczne. Do plaży dość szybkie dojście plaża sama w sobie trochę zaniedbana, sprawne wypożyczalnie auta w biurze w miasteczku 300 m od hotelu wypożycza i organizuje wycieczki Polka. Ogólnie można byłoby dać mu 4 gwiazdki ki
Miła obsługa ,czystość i zadbany teren bliskość komunikacji
brak klimatyzacji
Widok z hotelu piękny, my mieliśmy na ocean ale wychodząc z pokoju również był na wulkan Teide. Pokoje wymagają odświeżenia, stare meble. Brak klimatyzacji tylko jest 1 wiatrak. Pościel stara trafiła nam się dziurawa. W pokoju i na tarasie małe robaczki. Wanna brudna. Jedzenie monotonne i minus grill w środku restauracji gdzie smażone były steki i ryby i całe jedzenie na bufecie tym przesiąkło. Wieczory są słabo organizowane prawie codziennie ta sama muzyka z laptopa. 2 razy było karaoke, 1 raz animacje dla dzieci i bingo. Plaża bez leżaków. (...)
Widoki z tarasu i po wyjściu z pokoju. Wycieczka do Loro Park.
Stara pościel. Jedzenie montonne. Małe robaczki.
Spędziliśmy w hotelu dwutygodniowy urlop i jesteśmy zadowoleni choć... zdecydowanie brakowało animacji zarówno w ciągu dnia jak i wieczorem. Płatne bingo co drugi dzień to zdecydowanie za mało. Hotel sam sobie czysty, obsługa miła, pokoje ogromne z aneksem kuchennym. ręczniki i pościel wymieniane co drugi dzień, w łazienkach mydło i żel pod prysznic. Do plaży w linii prostej kawałeczek ale plaża nie zachwyca. Dużo kamieni, wejście do oceanu też takie sobie. Co drugi dzień jeździliśmy miejskim autobusem do Los Cristianos ( przystanek przystanek przy zejściu na plażę), tam plaza przepiękna, szeroka, z jasnym piaseczkiem i trawniczkiem pod palmami. Oczywiście warto zobaczyć też wulkan Teide, zaczarowany las, smocze drzewo, las wawrzynowy, piramidy schodkowe w Guimar, klify Los Gigantes i wiele innych ciekawych dla oka miejsc.
Możliwość wypożyczenia auta przy recepcji, koszt małego autka z klimą to 50 euro za dzień. Wieczorem kluczyki zostawia się w recepcji. Mega polecam bo wyspa jest piękna i szkoda byłoby jej nie zobaczyć. Dobre jedzenie, choć wybór nie powalał na kolana to wszystko dobrze doprawione i bardzo smaczne.
Brak animacji.
Przestronny pokój. W pokoju jest wszystko, czego potrzeba do komfortowego pobytu. Piękny widok z tarasu.
Plaża znajduje się niedaleko. Całkiem przyzwoite jedzenie jak na hotel 3-gwiazdkowy. Teren czysty i zadbany. Dzięki trzem basenom wszyscy goście mają zapewniony komfortowy wypoczynek.
Dostaliśmy 2 pokojowy apartament z aneksem kuchennym i cudownym widokiem na ocean. Pokoje przestronne, czyste. Pościel i ręczniki wymieniane były raz na 3 dni. Aneks kuchenny wyposażony w kuchenkę, lodówkę, aparat kawowy, oraz wszystkie niezbędne akcesoria do przygotowania i jedzenia posiłków. My nie korzystałyśmy z aneksu, ponieważ mieliśmy all inclusive. Jedzenie było rozmaite i smaczne. Personel miły. Na terenie hotelu znajduje się kort tenisowy, pole do minigolfu oraz 4 baseny. Do najbliższej plaży około 10 minut piechotą. A teraz minusy. Brak drzwi w pokojach. Podłoga dookoła basenu przy barze i restauracji brudna oraz woda w tych dwóch basenach też brudna. Zabrakło nam też wypożyczalni ręczników plażowych.
Duże pokoje, piękny widok z tarasu, smaczne jedzenie.
Brak drzwi w pokojach, brudne podłogi dookoła basenu, brudna woda w basenach.
Hotel wymaga remontu, niby duży apartament-kuchnia,salon,łazienka i sypialnia, ale jakis taki mało nowoczesny, ogólnie dało się przeżyć. Jedzenie (dla mnie) mało smaczne, mały wybór-najlepsze lody z maszyny do samoobsługi. Bylismy w kwietniu i chyba nie było pełnego hotelu , przy basenach spokój, nie było problemu z leżakami i nikt nie zajmował leżaka o 5 rano. Pisało o animacjach , ale nic takiego nie było ( może w innym terminie). Niedaleko sklepy i bary , przez ulice jest zejsce na plaże publiczną , piach czarny(mało przyjemny). Ogólnie : wolałabym w lepszym hotelu spędzic wakacje.
nie było tłumów, wolne leżaki, kilka basenów, mili kelnerzy i barmani
słabe jedzenie, mały wybór, niezbyt czysto
Bardzo miła obsługa w hotelu, pomocny personel. Niestety hotel wymaga remontu, stare i zużyte meble. Jednak bardzo czysto.
Dobra lokalizacja, pomocny personel, czysto w pokojach.
Hotel wymaga remontu, stare meble i wystrój z lat dziewięćdziesiątych.
Hotel generalnie fajny, akurat nasze mieszkanie było trochę w gorszym stanie, trochę z boku, najlepsze mieszkania nad dwoma głównymi basenami. Stołówka, jedzenia nie brakowało, choć z moich pobytów na Kanarach było najgorsze, bananów brakowało bardzo często, czystość taka sobie.
p.w.
p.w.
Hotel ok, bardzo fajny duży taras z widokiem na ocean. Piękne otoczenie i ocean w zasięgu ręki. Przy hotelu baseny i ogólnie wszędzie blisko. Hotel jest 3 gwiazdkowy także nie ma co za wiele wymagać. Tym bardziej, że więcej czasu spędzałam po za nim. Ogólnie polecam!
Najbardziej podobał mi się duży taras z widokiem na ocean. Plusem jest bardzo blisko ocean i baseny.
Wadą był nieprzyjemny zapach w szafkach.
Hotel zgodny z opisem i zdjęciami. Widać, że jest nie najnowszy ale czysty i zadbany. Mała i cicha miejscowość ze sklepami i dobrze skomunikowana z większymi ośrodkami wczasowymi.
Miła obsługa Blisko do plaży Duże pokoje Ładny widok na ocean Stosunek jakości do ceny Jedzenie Alkohol
Hotel wysłużony
Wspaniały hotel.berdzo miła i sympatyczna obsługa
Idealnie położony hotel blisko plaży przy centrum wszystko w zasięgu reki
Sam kompleks hotelowych choć dość duży ale nie przytłacza, co dla mnie jest istotne, bo nie lubię hoteli w formie blokowiska. Pokoje, to właściwie małe mieszkania - salon z aneksem kuchennym i balkonem, toaleta i sypialnia. Minusem jest łazienka ze starą wanną i specyficznym zapaszkiem z kanalizacji. Czystość zadawalająca, brak insektów. Jedzenie urozmaicone i smaczne. Obsługa bardzo przyjazna. W recepcji udzielają informacji na tematy nawet nie związane z hotelem. Spotkaliśmy z tym hotelu rodaków, którzy przyjechali tam po raz trzeci w związku dużymi pokojami (mieszkaniami). Reasumując, można polecić ten hotel normalnym osobom, bez pseudohrabiowskich wymagań.
Duże pokoje, smaczne jedzenie, piękny widok na ocean i sąsiednią La Gomerę. Zadbana zieleń.
"Zapaszki" z łazienkach z kanalizacji.
Czytając opinie o hotelu trochę byłam zaniepokojona tym co mnie zastanie na miejscu. Jednak uważam, że pobyt w tym hotelu naprawdę był bardzo udany. Hotel położony na wzgórzu, pokoje a właściwie apartamenty bardzo duże. Wszystko czyste, zadbane. Wcześniej czytałam że były tam rozwalające się meble, niewygodne materace. W moim apartamencie wszystko zadbane, ściany czysciutkie, materace wygodne, meble drewniane , może nie najnowsze, ale w ogóle nam to nie przeszkadzało. Pokój z widokiem na basen i ocean. Jedzonko smaczne, może nie było bardzo dużo potraw, ale naprawdę zawsze człowiek znalazł coś dla siebie. Na pochwałę też to że w restauracji były 4 eexpresy do kawy dzięki czemu nie było kolejek. Fajny pomysł z kaucja na kubki do napojów wydawanych przy barze, naprawdę nie był to problem, jedyne co trzeba było pamiętać żeby je brać do baru.
Hotel czysty, ładnie położony. Wielkie i dobrze wyposażone apartamenty. Obsługa miła.
Jedyny problem to brak klimatyzacji, jest tylko wiatrak w salonie. Nie był to straszny problem w apartamencie, ale uważam, że klimatyzacja powinna być w restauracji ( też były tam wiatraczki pod sufitem). Jeśli jadło się bliżej wyjścia było ok, ale jeśli w środku przy bufetach już był skwar.
Pobyt oceniam bardzo pozytywnie. Pokoje może nie są w nowoczesnym stylu, ale są czyste (sprzątanie co 2 dzień i to w zupełności wystarczyło). Są bardzo przestrzenne. Kuchnia wyposażona we wszystkie naczynia, także jeśli ktoś chce sam gotować, to ma na to warunki. Hotel położony w spokojnej okolicy. Blisko sklepy, łatwy dostęp do morza, choć trzeba było iść pod górkę. Przy hotelu baseny aż 3 do wyboru, nie było problemu z leżakami. Jedzenie przepyszne, świeże, deserki i dużo owoców do wyboru, każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża z urokliwym czarnym piaskiem. Przy hotelu możliwość wyporzyczenia auta i zorganizowania wycieczki. Wszystko pod ręką. Szczerze polecam.
Hotel slaby łózka masakra ale na plus jest to ze pokoje mega duze przestronne jedzenie smaczne ale mały wybór plus duza ilosc basenów
baseny
Hotel wymaga remontu. Stare obdarte meble, brak klimatyzacji, wszędzie malutkie dwumilimetrowe robaki meblowe a w łazience karaluchy. W łazienkach odlatujące płytki a wanna wymalowana farbą bialą, która odpada i zatyka odpływ. Wokół basenów kostka brukowa wymalowana farbą, w której są dziury aż do kruszącego się betonu kostki brukowej. Brak animatora. Jedzenie jak na ten standard ok. Brak lodów i przekąsek w opcji all. Musieliśmy chodzić na miasto. Wokół hotelu wszystko spalone od słońca. Jak nie podleje się wodą to nie ma zieleni. Widać że ktoś dwa lata temu pościnał cała zieleń więc brak jest naturalnego cienia na obiekcie. Na plus to stosunkowo blisko plaża, na skalach kraby a w wodzie rybki. Plaża stosunkowo pusta jak na tyle kurortów. Stosunkowo również mało turystów na ulicach czy w pubach pomimo pełnych hoteli.
Stosunkowo blisko plaża, na skalach kraby a w wodzie rybki. Plaża stosunkowo pusta jak na tyle kurortów.