Capital Coast Resort & Spa

3.7

Hotel naprawdę bardzo przyjemny. Przesympatyczna obsługa i bardzo smaczne jedzonko. W hotelu znajduje się basen, siłownia oraz sauna. Za dodatkową opłatą można skorzystać z usługi spa. Dostępny mini market w którym można kupić praktycznie wszystko. Polecam

hotel spełnił moje wszystkie wymagania, duży apartament z aneksem kuchennym, pralką i zmywarką, sejf, codziennie sprzątany

Hotel ok , mielismy duzy apartament z całym wyposazeniem. Sniadania typowo angielskie monotonne , obiady kolacja bardzo dobra , kazdy znajdzie cos dla siebie . Strefa spa tez ok , minus za niska temperature w saunie i brak mozliwosci jej regulacji,oraz za slabe wyposazenie siłowni .Obsluga bardzo uprzejma i pomocna .

Hotel wymaga remontu, nie ma 4*. Dobra lokalizacja, piękna promenada, blisko Lidl.

Bardzo dobrze wyposażony czysty. Obsługa hotelowa bardzo miła. Jedzenie bardzo dobre.

Nazwa  Capital Coast Resort & Spa
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Paphos
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis

Park archeologiczny z mozaikami i ruinami

Zamek w porcie i malownicza marina

Plaże z możliwością nurkowania i snorkelingu

Groty morskie i skała Afrodyty

3.7

Wyświetlono 255 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ola

Pobyt - Luty 2026

Zalety

Czystość. Dostępna pralka w każdym pokoju. Mieliśmy pokój z widokiem na morze i tym samym na zachód słońca

Karolina

Pobyt - Luty 2026

Zalety

blisko plaży, blisko przystanek autobusowy, w pobliżu zabytki, basen wewnątrz hotelu i sauna, siłownia…

Wady

w okresie zimowym dostepne tylko sniadania i kolacje, brak otworzonej kawiarni

Krysyian

Pobyt - Luty 2026

Zalety

Lokalizacja , blisko sporej plazy i promenady , obsluga

Wady

Monotonne sniadania , strefa spa do remontu

Michał

Pobyt - Styczeń 2026

Zalety

Duże rodzinne pokoje Jedzenie Obsługa

Wady

Bardzo słabe wifi Zużyte pokoje, toalety Czasami zimny basen wewnętrzny

Beata

Pobyt - Styczeń 2026

Zalety

Bardzo dobra lokalizacja wszędzie blisko.

Wady

Basen Wymaga remontu.

Pobyt - Styczeń 2026

hotel spełnił nasze oczekiwania, faktycznie są miejsca wymagające remontu, ale na bieżąco widać ,że są naprawiane poza sezonem. Śniadania i obiadokolacje dla nas i dzieci wystarczające, nie wiem skąd opinie, że mały wybór, chyba, że ktoś jedzie i jedyną atrakcją jest jedzenie do oporu. Mieliśmy pokój rodzinny z dwiema łazienkami i w pełni wyposażoną kuchnią. Niestety ze zmywarki nie skorzystaliśmy, bo nie były dostępne kapsułki. Przy plaży, spacerkiem do centrum, obok Lidl.

Zalety

Blisko plaży, kryty basen, siłownia, wystarczające posiłki, dobre wyposażenie pokoju, codzienna wymiana ręczników i dokładanie kosmetyków, obsługa ok

Wady

Niestety w obu prysznicach nieszczelne węże i więcej się lało obok niż ze słuchawki prysznicowej ;-)

Basia

Pobyt - Styczeń 2026

Hotel wymaga remontu to napewno ale pokoje czyste, ręczniki wymieniane codzienne, pokoje dobrze sprzątane. Jeśli ktoś przywiązuje dużą wagę do tego jak hotel wygląda to się zawiedzie a jeśli ktoś szuka dobrej lokalizacji, czystości i skupia się na pobycie na zewnątrz to będzie zadowolony.

Zalety

Pokoje z widokiem na morze rewelacja bo to nie pokój a apartament! Dwie łazienki dwie duże sypialnie, stół i aneks kuchenny. Bardzo duży komfort bo każdy może spokojnie wypocząć.

Wady

Hotel swoje już przeżył przydałoby się odświeżenie.

Paulina

Pobyt - Grudzień 2025

Bardzo fajna lokalizacja, przy plaży. I na tym plusy się kończą. Hotel to jeden wielki grzyb. Odpadający tynk na ścianach . Chcieliśmy korzystać ze strefy spa ale ani razu w pełni tego nie zrobiliśmy. Jednego dnia Żydzi zajęli dwie sauny, całkowicie je wyłączyli a w inne dni sauny po prostu były wyłączne. Jacuzzi raz działało raz nie działało. Leżałam na leżaku to mi tynk na głowę leciał. W basenie woda dwa dni była tak gorąca, że nikt do niej nie wchodził. Śniadania i kolację monotonne bardzo tłuste. Hotel niby ma 4 gwiazdki a w mojej opinii ma 2. W pokojach pluskwy. Sanepid nie powinien dopuścić do użytku takiego hotelu.

Zalety

Tylko położenie.

Wady

Strefa spa tragedia. Odpadający tynk, wszędzie grzyb. Sauny wyłączone. W pokojach pluskwy.

Seweryn

Pobyt - Grudzień 2025

Hotel spełnił wszelkie nasze potrzeby , łącznie zakwaterowanie , obsługa , wyżywienie , a przede wszystkim super woda w basenie, jacuzzi , sauna wszystko super. Wszędzie czysto, pokoje sprzątane codziennie. Bardzo fajny punkt startowy na zwiedzanie piękna promenada. POLECAM dużo naszych krajan.

Zalety

Połoźenie , blisko plaża, fajne SPA, pełne wyposażenie kuchni z całym agd, wyżywienie, czystość , windy ,sympatyczna obsługa w stołówce.

Wady

wszystko oki

Pobyt - Grudzień 2025

Hotel nadaje się do generalnego remontu. W basenie stoi rusztowanie budowlane bo odpadła część sufitu nad niecką. Odpadające kafelki, odrapane ściany. W basenie ciepła woda, bo podobno były skargi na zimną, ale co z tego, jak drzwi w części basenowej są otwarte na oścież, nawet przy niskich temperaturach, bo mają problem z wentylacją. Czytałam opinie wiedziałam że hotel nie jest pierwszej nowości, ale tego się nie spodziewałam. Poza tym, czysto, obsługa miła, jedzenie smaczne, dużo stałych punktów posiłków, ale codziennie 1-2 potrawy inne.

Zalety

Samo położenie hotelu, nad samym morzem. Blisko przystanek autobusowy i Lidl.

Wady

Wymaga pilnego remontu

Karolina

Pobyt - Grudzień 2025

Hotel położony 2min od morza. Pokoje bardzo duże, dwie sypialnie i dwie łazienki przy pobycie 2dorosłych + nastolatka. Kuchnia bardzo dobrze wyposażona. Pokój posiadał duży taras z pięknym widokiem na morze. W hotelu znajdował się w cenie basen z ciepłą wodą, dwie sauny, jacuzzi oraz siłownia. Bardzo miła obsługa zarówno na recepcji jak i w restauracji. Bez problemu można wypożyczyć przejściówki do ładowarek, rowery czy ręczniki plażowe. Przy hotelu znajdują się również ogólnodostępne leżaki. Posiłki bardzo smaczne, urozmaicone. Ceny napojów bardzo przystępne. W hotelu znajduje się również sklepik bardzo dobrze wyposażony. Pokoje były sprzątane codziennie, otrzymaliśmy kosmetyki oliwkowe o pięknym zapachu i działaniu.

Zalety

Duże pokoje, taras, smaczne jedzenie, strefa rekreacyjna

Krzysztof i Dorota

Pobyt - Grudzień 2025

Nasz grudniowy pobyt w hotelu był bardzo udany. Holl odnowiony, miłe panie w recepcji.Dostalismy pokój, który okazał się apartamentem: salon z aneksem kuchennym wyposażony w lodówkę, zmywarkę, pralkę, mikrofalówkę.Reczniki zmieniane każdego dnia i pełna gama kosmetyków. Z dużego balkonu wspaniały widok na morze i promenadę.Ale najwspanialsze były zachody słońca. Jedzenie śniadania i obiadokolacje bardzo smaczne i obfite.Wycieczka śladami Afrodyty godna polecenia.A jeżeli ktoś chce przebywać w hotelu polecamy sauny i basen i SPA.

Paweł

Pobyt - Grudzień 2025

Hotel ma już swoje lata i to widać na każdy kroku, gdzieniegdzie wymaga remontu. Obsługa miła, jedzenie bardzo dobre w szczególności obiadokolacja. Woda w basenie ciepła ale sama strefa basenowa wymaga remontu. Pokój bardzo przestronny. Dostaliśmy, na 3 osoby, dwupokojowy apartament z aneksem kuchennym oraz dwie łazienki. Na sylwestra była uroczysta kolacja w innej sali , oraz zespól który grał do późna. Była to miła niespodzianka, ponieważ nie było wcześniej nigdzie takiej informacji czy coś jest organizowane.

Zalety

- położenie hotel - wyżywienie

Wady

- basen wewnętrzny do remontu

Leszek

Pobyt - Grudzień 2025

Witam serdecznie hotel potrzebuje remontu na zewnątrz,oraz w pomieszczeniach i basen chodzi o sufit, słaby internet to są wady hotelu,zalety to blisko plaża,sklepy, restauracje,

Zalety

Blisko plaża,sklepy restauracje, basen, siłownia fitness,spa

Wady

Podobało mi się wnętrza, ładnie wystrój,czysto,dobre śniadanie

Pobyt - Grudzień 2025

Pokój duży j z aneksem kuchennym i osobną sypialnią. Ogromny balkon. Położenie przy plaży i deptaku prowadzącym do centrum miasta. Jedzenie b.dobre. Jeszcze raz wybrałabym ten hotel.

Zalety

Kameralna zabudowa. Położenie.

Wady

Dla mnie bez wad.

Mateusz

Pobyt - Grudzień 2025

Mimo kilku niedociągnięć typu obdrapane drzwi czy sufit to reszta na dobrym poziomie. Wyposażenie pokoju jak w apartamencie, kuchnia w pełni wyposażona, łazienka i toaleta, duża przestrzeń. Posiłki przepyszne i bardzo obfite. Nie można być głodnym. Widok z kuchni na morze. Blisko plaży i cudnej promenady. Obsługa miła. W grudniu cisza i spokój.

Zalety

Bliskość morza, pyszne posiłki, przestronne pokoje, czysto i miło.

Wady

Ubytki w suficie, popękane płytki, zimny basen.

Dorota Olber

Pobyt - Grudzień 2025

Przecudwne miejsce!! Bardzo dobre jedzonko .Bardzo miła i sympatyczna obsługa!

Zalety

Wszystko nam sie podobało!

Wady

Nie mamy

Paula

Pobyt - Grudzień 2025

Hotel położony w bardzo dobrej lokalizacji, blisko grobowce królewskie, Lidl. Dobre miejsce wypadowe do Zoo, starego miasta czy portu jak i dalszych wycieczek w głąb gór. Duzy plus za dobre jedzenie, podczas pobytu świątecznego odświętna kolacja wigilijna, wizyta Mikołaja i prezenty dzieciom. Minus za brak jakiejkolwiek sali zabaw dzieciom.

Zalety

Przestronne pokoje rodzinne, blisko morza, piękny widok, plaża.

Wady

Łazienki, strefa basenowa, sauny wewnętrzne do natychmiastowego remontu.

Magdalena

Pobyt - Listopad 2025

Po przyjeździe nie byliśmy zachwyceni. Hotel ma lata świetności za sobą. Na ścianach zacieki, odpadające elementy, dziury przy futrynach itp., a z drugiej strony świetne położenie, naprawdę duży potencjał, czysto. Z każdym dniem jednak widzieliśmy coraz więcej pozytywów. Obsługa hotelu naprawdę miła i uczynna i to wynagradzało niedociągnięcia. Jedzenie dobre i różnorodne. Ostatecznie polecamy osobom, które są w stanie przymknąć oczy na niedociągnięcia ;-)

Zalety

Świetne położenie, bardzo miła i pomocna obsługa, dobre i różnorodne jedzenie, dobra infrastruktura, ale niestety podniszczona, dobry metraż pokoju i wyposażenie kuchni w pokoju.

Wady

Hotel wymaga remontu. Basen wewnętrzny nie miał podgrzewanej wody, wbrew informacjom lub nie była ona podgrzewana podczas naszego pobytu.

Magdalena

Pobyt - Listopad 2025

Hotel pięknie położony z przepięknym widokiem na morze. Pokoje przestronne, takie małe mieszkanie. Personel pomocny i miły.

Zalety

Zdecydowanie położenie hotelu. Przepiękne widoki z leżaków , basen, dobre jedzenie.

Wady

Hotel ma już swoje lata. Armatura w łazience wymagała naprawy.

Capital Coast Resort & Spa