Plaża z widokiem na góry i turkusowe morze
Zamek Marmaris i stare miasto z bazarem
Rejsy po zatoce i okolicznych wyspach
Promenada z restauracjami i klubami nadmorskimi
Pobyt oceniamy bardzo dobrze. Casa De Maris okazał się dokładnie takim hotelem, jakiego oczekiwaliśmy – komfortowym, spokojnym i bez niepotrzebnego zadęcia. Dobrze czuliśmy się tam przez cały tydzień i nie mieliśmy żadnych problemów organizacyjnych. To chyba najlepsza rekomendacja: po powrocie do Polski zaczęliśmy już sprawdzać możliwość kolejnego pobytu w tym hotelu.
Świetne położenie przy promenadzie i hotelowej plaży, bardzo dobra czystość oraz codzienne sprzątanie. Miła i pomocna obsługa. Jedzenie smaczne, z dużym wyborem. Hotel jest stosunkowo kameralny, dzięki czemu nie ma atmosfery ogromnego resortu. Dobra baza do spacerów i wieczornych wyjść do Marmaris – my zamiast siedzieć przy basenie zdecydowanie częściej wybieraliśmy morze i miasto.
Nietypowy układ łazienki – prysznic i umywalka znajdują się właściwie w pokoju i są oddzielone jedynie szklaną ścianką. Nam to nie przeszkadzało, a rozwiązanie jest dobrze widoczne na zdjęciach w ofercie. Przy pobycie dłuższym niż tydzień jedzenie może zacząć się powtarzać. Wieczorna hotelowa rozrywka jest raczej nie dla nas, wybieraliśmy wyjście do miasta; (obowiązkowa wizyta w Roxy’s Show Bar ;) )
Czysto, ładna plaża, doskonała obsługa i pyszne, codziennie inne jedzenie - polecam!
Świetny hotel, nowoczesne pokoje i obsługa zasługująca na więcej niż 5 gwiazdek. Jeden z lepszych hoteli w jakim byliśmy. Bardzo dobre jedzenie, prywatna plaża z molo, hotel cichy (adults only). Byliśmy w październiku, pogoda nie jest już upalna, ale nadal można się poopalać. Świetne drinki w barach (do wyboru praktycznie każdy drink). Polecam bardzo :)
Świetna obsługa Bardzo dobre jedzenie Nowoczesne pokoje
Brak żelazka w całym hotelu