Catamaran Quality Times (ex. Catamaran Resort)

Hotel świetny,przyjemny,kameralny.bardzo fajne pokoje (mieliśmy z widokiem na morze /basen /dobre jedzonko /super animacje dla dzieci /spa-masaże rewelacja.do niczego nie możemy sie przyczepić . Jedyna Wada naszym zdaniem to BARDZO Głośne Dyskoteki ale to bardzo głośne w hotelu obok w których Muzyka tłukła co drugi dzień do 24:00 a w przypadku pobytu z dziećmi które lubią iść spać o 21:00 jest to mocno uciążliwe

rewelacyjny polecam serdecznie super hotel dla każdego

Bardzo dobry hotel czysty blisko atrakcji bardzo miła obsługa na recepcji pani mówiąca w j.polskim jedzenie pyszne.Wsrto wybrać ten hotel polecam

Super hotel, super obsługa, czysto a przy recepcji Pani mówiąca w j. polskim!!!! POLECAM!!!!!!

Bardzo podobał nam się pobyt w tym hotelu! Bardzo czysto, obsługa bardzo sympatyczna, każdy się starał żebyśmy dobrze się czuli. Jedzenie bardzo dobry, dla każdego coś się znajdzie, świeże przede wszystkim, ciasta i owoce także.

Nazwa  Catamaran Quality Times (ex. Catamaran Resort)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kemer
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, sporty wodne, windsurfing

Plaże z widokiem na góry Taurus i czyste morze

Rejsy łodzią do zatok i wodospadu w Phaselis

Tętniące życie nocne i bazary z pamiątkami

Park księżycowy z lunaparkiem i plażą

Wyświetlono 314 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Maja

Bogumiła

rewelacyjny polecam serdecznie super hotel dla każdego

Zalety

super

Hanna

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Czysty , blisko morza

Patrycja

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Co dziennie informacja na WhatsApp: Program wieczorny-np. Mini disco w amfiteatrze, Muzyka na żywo w lobby barze(skrzypce), Dyskoteka w Jan Jan

Wady

Wieczorami zbyt głośna muzyka na zewnątrz.

Natalia

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Hotel położony w dobrym miejscu, przede wszystkim na swoją plażę. Czysto!

Wady

Nie zaznaliśmy wad

Pobyt - Październik 2025

Super !! Piękny hotel dostosowany pod dzieci !! Dużo atrakcji polecam gorąco!!❤️

Zalety

Pyszne jedzenie , klimat cudowny!

Pobyt - Październik 2025

Hotel spełnia wszelkie standardy. Zgodne w opisem. Całość hotelu schludna i zadbana. Posiłki smaczne i różnorodne. Śniadania wewnętrzne budynku, pozostałe posiłki odbywają się na zewnątrz- w przypadku niepogody przenoszą do środka. Prywatna plaża jest dodatkowym atutem, wszystko bowiem jest na miejscu. Sklepik hotelowy również całkiem fajny i porównując z bazarem tani.(...) Pokoje zadbane, klimatyzowane. Rozmawiając z innymi gośćmi jedyny minus to jak ktoś otrzymał pokój od strony sąsiadującego meczetu- utrudniało to noc przy otwartym balkonie. Osobiście nie widzę zbytnio minusów nie licząc ostatniego dnia- wydaje mi się że klima została już wyłączona, o poranku przy włączonej klimie od dłuższego czasu w pokoju było 28 stopni. Była to jednak końcówka sezonu i można się tego było spodziewać.

Zalety

Hotel bardzo przypadł do gustu Polakom- niemal na każdym rogu było słychać kogoś mówiącego po polsku. Czystość w pokojach zadowalająca, codzienne sprzątanie oraz uzupełnianie napoi bezalkoholowych w pokoju na plus. Blisko plaża, czysta woda, leżaki ogólnodostępne. Animatorzy również dbali o gości w sposób zadowalający. No i oczywiście super położenie, przepiękne widoki! Zarówno z balkonu jak i kąpiąc się w morzu ma się cudowny widok na góry!

Wady

Osobiście mi nie przeszkadzał sąsiadujący meczet z racji otrzymanego pokoju z drugiej strony hotelu, ale słyszałam innych gości narzekających na wczesną pobudkę.

Natalia

Pobyt - Wrzesień 2025

Serdecznie polecam ten hotel, pyszne jedzenie, super obsługa, czysto. Nawet nie znając angielskiego można na spokojnie się dogadzać, atrakcje dla każdego, a co najważniejsze przepiękne widoki, jesteśmy bardzo zadowoleni.

Zalety

Smaczne różnorodne jedzenie, czysto, miła obsługa, piękne widoki.

Pobyt - Wrzesień 2025

Miejsce piękne, hotel Super, jedzenie pyszne, obsługa na 6+.

Zalety

Jest wszystko co potrzeba. Czysto, estetycznie i pysznie.

Wady

Nie wiem czy można uznać to za wadę, moze bardziej podpowiedź, że kawałek zielonego terenu dla dzieci do biegania czy gry w piłkę napewno byłby fajnym rozwiązaniem:)

Wojciech

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel naprawde Nas zaskoczył. Jest czysty, jedzenie bylo bardzo smaczne, obsługa miła i fajnie organizowany czas przez animatorów w ciagu dnia.

Zalety

Mały, w hotelu jest spokojnie, dobre jedzenie, pyszna kawa i lody.

Mira

Pobyt - Sierpień 2025

Bardzo dobry obiekt, doskonała lokalizacja, świetna obsługa. Wszystlo ekstra

Zalety

Kameralny, świetne położenie, eventy i animacje, prywatna plaża, bardzo dobre jedzenie, przyjazna obsługa

Wady

Zbyt dużo jedzenia😁

Pobyt - Sierpień 2025

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze, czyste schludne pokoje, dobre jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie co wieczór atrakcje dla dzieci i dorosłych.

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel jest nie za duży, ale i nie za mały. Ma wszystko, co potrzebne. Pokój i łazienka przyjemne, łóżka wygodne, jedynie klimatyzacja trochę za głośna ( ale to chyba zależy od pokoju). Sprzątane codziennie. Napoje w lodówce uzupełniane na bieżąco. Jedzenie dobre i urozmaicone. Piękne położenie : góry i morze. Basen ok, leżaków wystarcza dla wszystkich. Plaża z leżakami właściwie przy hotelu. Wejście do morza początkowo kamieniste, dalej piasek, niezbyt głębokie. Na pomoście leżaki, a wieczorem często disco z DJ. Duży wybór drinków z dobrej jakości alkoholi.

Zalety

Pokoje Basen Plaża Jedzenie Położenie Drinki

Wady

Słabym punktem są animacje. Niby codziennie są mecze w basenie, ale na zasadzie: macie piłkę i się bawcie. Jest też aqua gim, ale słabo prowadzony. Animacje wieczorne słabe ( coś na kształt zabaw weselnych) i prowadzone po rosyjsku. Goście z Polski są jakby pominięci.

Cezary

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel położony w pięknym i malowniczym otoczeniu.Pokoje codziennie sprzątane,jedzenia dużo i było smaczne.Mimo upałów powyżej 40 stopni klimatyzacja w pokoju dawała radę.Wystarczająca ilość leżaków na basenie i plaży,jeżeli ktoś nie wyszedł na wypoczynek po południu spokojnie mógł jakieś znaleźć

Zalety

Czystość i położenie,miła obsługa.Atutem jest to,że idealny pod rodziny z dziećmi ponieważ teren hotelu nie jest rozległy,ale w zupełności wystarczający.

Hania

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel bardzo przyjemny, czyste, komfortowe pokoje z ladnie odnowionymi łazienkami i dość spora kabina prysznicowa. Hotel jest 4 piętrowy i posiada 2 windy. Pokoje codziennie sprzątane, pościel wymieniona podczas naszego 9dniowego pobytu kilkukrotnie. Minibar codziennie uzupełniany o wodę i napoje typu pepsi, sprite, mirinda, ice tea. Bardzo miła obsługa hotelu, dla gości nie znających języków obcych- przy recepcji Pani guest relation która mówiła m.in po polsku, więc bez problemu da się dogadać. Na plus-przy meldunku dostaje się rozpiskę posiłków w języku polskim, TV również można ustawić menu po polsku. Klimatyzacja to dość słaby punkt tego hotelu, przy upałach ponad 40st , schładzala pokój do 27 stopni, nie dało rady mniej. Czasem wcale przestała chodzić w całym obiekcie (awarie). Hotel posiada jeden duży basen z 3 zjeżdżalniami, w zupełności wystarczał dla wszystkich gości (nie było tłumów w wodzie) za to z leżakami standard- czyli jak się znalazło jeden lub dwa wolne około godziny 10 to był cud. Na plaży leżaków sporo, część pod zadaszeniem, część nie. Plaża bardzo przyjemna, niewielka ale wystarczająca, posiada pomost drewniany na którym odbywały się co kilka dni imprezy wieczorne a w ciągu dnia aerobik. Jedzenie pyszne, doskonale doprawione, smakowały nam przede wszystkim grillowane potrawy (Ryby, miesa, warzywa) oraz dodatki w postaci pysznych kasz, makaronow. Dla dzieci nuggets, fryty belgijskie, wrapy, czasem ,burgery. Brak pizzy. Śniadania raczej monotonne, ale nam to nie przeszkadza, jest tego dość spory wybór więc każdy znajdzie coś dla siebie. Przychodziliśmy na śniadania przed 10 i o tej porze również wszystkiego było dokładane na bieżąco. Obiady i kolację w restauracji przy plaży z widokiem na morze - coś pięknego. Pyszne owoce i desery, a na ogromny plus zasługuje kawiarnia Starbucks z której korzystaliśmy każdego dnia (pyszne kawy, mrozone i gorące, deserki i lody na gałki w kilku smakach). W strefie Street food dostępne tureckie przysmaki typu pide, gozleme, burki (przepyszne) . Drinki bardzo dobre, przygotowywane zarówno z importowanych jak i lokalnych alko. Pyszna kawa po turecku dostępna w barze w lobby Animacje wieczorne ciekawe, choć więcej było konkursów typu miss lub mister hotelu niz stricte występów. Za to wieczorne imprezy muzyczne na molo z muzyką na żywo ekstra poziom- dla lubiących zabawę super sprawa. Polecamy skorzystać z fotografa hotelowego - robi świetne zdjęcia które są piekna pamiątka z urlopu. Na miejscu fajny sklepik hotelowy z wszystkim co potrzeba i nie wygórowanymi cenami. Wśród gości sporo Rosjan, Turków jak i Polaków. Garstka Niemców i innych narodowości. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu i polecamy zarówno gościom z dziećmi jak i bez.

Zalety

Czystość, pyszne jedzenie, swobodna miła atmosfera

Wady

Słaba klimatyzacja

Karolina

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel czyściutki,zadbany. Obsługa przemiła,pokoje ładne. Wszystko bez zarzutów

Zalety

Piękne otoczenie,nie było nudy,codziennie coś organizują

Emilia

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel na poziomie czysty zadbany jak i cały teren/ plaża personel przyjazny sporo Rosjan:/ jedzenie monotonne przez 11 dni . Śniadania wciąż te same czy po 23 zupka / spagetti aż nie da się już patrzeć , imprezy na molo super za mały plac zabaw . Wrócić wróciła bym ale już na krócej tydzień max

Zalety

Ludzie rozumieją j.pplski w przedszkolu można zostawić dziecko pod opieką w cenie jak chce się bawić od jakiegoś wieku ( minus że duszno tam)importowany alkohol , blisko morze , ochrona, pokoje codziennie sprzątane mini barek uzupełniany , lody kawa mrożona pyszne , super pomost gdzie tibia imprezy do morza da się spokojnie wejść i chodzić bez butów kosmetyki w łazience uzupełniane codziennie tak naprawdę nic nie trzeba brać że sobą nawet są kapcie . Lekarz odwołany na miejscu w jakiś godzinach

Wady

Rezerwacje leżaków wczesnym rankiem, monotonne jedzenie mało urozmaicone my 11 dni. Ślizgo koło basenów trzeba uważać , plac zabaw dla dzieci mały :( śniadania w komo to samo czy po 23 jedzenie to był koszmar już . Klima działa w 1 trybie nie zmniejszy się tempe ale działa coś chłodzi:) meczet słychać lecz nam to nie przeszkadzało

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel kameralny,wszędzie blisko.Piękne widoki na góry i morze.Obsługa przemiła.Jedzenie dobre.bardzo duży wybór.Pokoje czyste,codziennie sprzątane.Polecam.

Zalety

Świetna obsługa.dobre jedzenie.

Wady

Brak.

Bart

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel mały, kameralny. Czysty, obsługa uczynna i uśmiechnięta, nie nachalna. Ciągle pod okiem managera czy supervisora. Jedzenie urozmaicone , każdy znajdzie coś dla siebie. Duży wybór napojów nie tylko alkoholowych. Basen czysty, plaża kamienista, ale jest pomost. Polecam buty do wody. Leżaków wystarczająco, ale oczywiście ludzie rezerwują szybciej , a do tego zostawiając ręcznik blokują na cały dzień.

Zalety

Czysto, kameralnie, nienachalna obsługa. Dobre jedzenie .

Wady

Nie znalazłem , jedynie to plaża kamienista, ale nie mają na to wpływu, choć widać, że pracowali nad wydobywaniem kamieni z plaży i wody.

Sławek

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel Catamaran to miejsce które warto odwiedzić i to nie raz a więcej. Hotel położony w spokojnej miejscowości z malowniczym widokiem pomiędzy morzem a górami. Niesamowite widoki. Piękny zadbany hotel z atrakcjami jak amfiteatr, kawiarnia, bary, sklepik i foto oraz super basen i piękna plaża z ciepłą wodą oraz molo na którym odbywały się wieczorne imprezy taneczne. Jest też dyskoteka. Obsługa miła - jedzenie super ( ilość ponad siły do spożycia ) - wszyscy zabiegają żeby gościom nic nie brakowało.

Zalety

położenie, menu, czystość, atrakcje

Wady

brak wad

Catamaran Quality Times (ex. Catamaran Resort)