W samym centrum Słonecznego Brzegu, blisko parku wodnego i wielu innych atrakcji.
Pobyt bardzo udany , jako ze przyjechałyśmy w połowie września było już spokojniej , bez wielkich grup turystów. Cisza i spokój w okolicy . Bardzo dobrze wyposażone apartamenty, trzeba było dojść kawałek do plaży , ale nie był to problem :-) dużo sklepów pod hotelem i kantor, czynnych całą dobe co jest bardzo dużym plusem. Miejsce ciche i kameralne, po całych dniach wedrówek i zwiedzania dobrze było wrócic do pokoju i zrelaksowac się na dużym tarasie.
Oferta była wykupiona przez wakacje.pl- biuro milennium travel- główna wada wakacji, która zepsuła nam humory- brak internetu, który jest w ofercie- podczas pracy korzystam z internetu, zgodnie z poleceniem rezydenta musiałyśmy kupić Bułgarską kartę, za ktora ponioslysmy dodatkowe koszty
Apartament położny w niedalekiej odległości od centrum, a także od piaszczystej plaży. Na terenie obiektu panuje cisza i spokój.
Wadą hotelu jest brak internetu, który był w ofercie Ponadto brak pomocy w recepcji, nikogo tam nie było Zimna woda, jedna osoba się wykąpała trzeba było czekać długi czas, aby kolejna mogła wziąć prysznic Klimatyzacja nie zawsze działała.
Dobre miejsce do wypoczynku. Hotel położony, w centrum , ale z dala od zgiełku głównej ulicy i pasaży turystycznych. Blisko akwaparku. Obok hotelu jest naszym zdaniem najlepsza tawerna w Słonecznym Brzegu gdzie można dobrze, niedrogo zjeść i napić się dobrego piwa. Nie wiemy czy hotel oferuje posiłki, ale opcją obowiązkową było oznaczenie oceny posiłków, więc zaznaczyliśmy 10, a tych którzy to wymyślili pozdrawiamy :)
Spokój, czystość i dobra lokalizacja
Nie ma nikogo w recepcji