Checkin Concordia Playa

Słaby

3.4

Hotel faktycznie zasługuje na cztery gwiazdki. Jest świetnie usytuowany - zaledwie 2 minuty od plaży! Dostałam pokój z widokiem na zatokę, a nie na drugi hotel co uważam za plus. Hotel widać, że jest po remoncie, ponieważ pokoje są odświeżone jak i całe jego wnętrze. Hotel dodatkowo leżał w centrum miejscowości, więc szybko mogłam dojść do głównej promenady. Dodatkowo można było pograć w bilard, piłkarzyki i darty. Kolejną rozrywką były codzienne występy muzyczne. Jestem bardzo zadowolona z pobytu!

hotel ogólnie nie zasługuje na 4 gwiazdki małe pokoje dawno nie odświeżane ,mały basen i kilkanaście metrów kwadratowych wokół , praktycznie nie ma miejsca na swobodne poruszanie się ,dookoła kilka bloków hotelowych które skutecznie blokują dostęp słońca ,jedzenie średnie mały wybór aczkolwiek głodny nie chodziłem ,i co przykre to karaluchy w pokoju duże afrykańskie ze skrzydełkami do 5cm co prawda zamienili mi pokój na inny ale już niesmak pozostał ,ogólnie nie polecam wokół jest dużo hoteli z lepszymi warunkami

Z uwagi na hałas w hotelu odradzam pobyt w nim turystom indywidualnym.

od2 189 zł za osobę

Nazwa  Checkin Concordia Playa
Miejsce  Hiszpania / Teneryfa / Puerto de la Cruz
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, parking, zwierzęta

Ogrody botaniczne z egzotyczną roślinnością

Naturalne baseny Lago Martiánez nad oceanem

Stare Miasto z kolorowymi kamienicami i kawiarniami

Zamek San Felipe i promenada nadmorska

Słaby

4.3
1.0
1.0

3.4

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Gabriela

Zalety

* duży wybór jedzenia * Bliskość plaży i centrum miasta * Lodówka w pokoju * Miękkie łóżka * Występy live music * Codzienne sprzątanie

Wady

* Hotel przy ruchliwej ulicy - wieczorem hałas * Kelnerzy nie dokładali jedzenia ja ostatnie pół godziny otwarcia restauracji * Zbyt mała liczba wind * Powtarzalne jedzenie

2.9
Tadeusz

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Wady

karaluchy w pokoju ,słabe jedzenie ,

4.8

Pobyt - Czerwiec 2019

Z uwagi na hałas w hotelu odradzam pobyt w nim turystom indywidualnym.

Zalety

Dobra lokalizacja.

Wady

Hotel przyjmuje zorganizowane grupy młodzieży, które są bardzo głośne. Przez całą noc krzyki, trzaskanie drzwiami. W dzień hałas przy basenie. Na balkonach brak stolików i krzeseł.

Checkin Concordia Playa