W hotelu byłam na przełomie czerwca i lipca br. i pomimo złych opinii w internecie, byłam bardzo zaskoczona. Hotel jest przestronny i dobrze usytuowany. Pomimo położenia w bliskiej odległości od centrum życia nocnego, w hotelu w ogóle nie odczuwało się tego. Pokoje duże i czyste. My mieliśmy pokój na VIII piętrze z widokiem na basen z dużym tarasem. Pokój i łazienka ok. Codzinne sprzątanie z wymianą ręczników i pościeli. Jedzenie w zasadzie ok. Każdy znajdzie coś dla siebie, ale po 3-4 dniach monotonne. Minusem jest czystość na sali restauracyjnej. Często były poplamione serwety, poobijane naczynia. Obsługa sali restauracyjnej, poza kierownikiem sali - mało uprzejma. Nie ignorowała gości, ale była obojętna i jak na ten charakter pracy, to raczej oczekiwałoby się większej uprzejmości w stosunku do gości. Poza restauracją, obsługa od recepcji po Panie odpowiadające za czystość - super. Mili, uśmiechnięci. Hotel polecem rodzionom z dziećmi i zdecydowanie osobom, które chcą odpocząć i raczej nie nastawiających się na imprezowanie.
Dogodne położenie, blisko do plaży. Pokoje codziennie sprzątane, w tym wymiana ręczników i pościeli.
Dobre, ale dość monotonne jedzenie. Słabe animacje dla dorosłych.
Nie polecam tego hotelu, ciężko mi wymyślić jakieś plusy. W ciągu ostatnich 5 lat to był najgorszy hotel w jakim byłem,
Ładny basen i ogród
fatalne jedzenie, niemiła obsługa, brudno w pokojach