Commodore (Argassi)

1 opinia

Zakynthos przepiękna wyspa, polecam! Natomiast jeśli chodzi o hotel... Byliśmy w Captains - jednym z trzech kompleksu i jest on najstarszy więc i pokoje leciwe. W łazience grzybek w rogach przy wannie i niefajny zapach (nie spłukujemy papieru lecz wyrzucamy do śmietnika, który jest wymieniany codziennie więc może to?.... ale...) pokoje z klimą ok, codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, pościel przez pobyt 10 dni dwukrotnie. Skromnie ale ok jak na 3*, natomiast basenik masakra....do remontu! ale przynosi ochłodę:)natomiast w pozostałych 2 hotelach ok i można korzystać do woli ;) (do 19:00).Hotel wysoko położony i dla rodzin z małymi dziećmi odradzam! jedzenie dobre ale monotonne... lody do woli! za to obsługa - bajka!!!! lato 2019 w połowie polska, przesympatyczni pomocni ludzie - wszyscy! wyrozumiali (dziecko kilkukrotnie zatrzasnęło drzwi...) cierpliwi, mili...Drinki konkret! Robotę robi również widok z hotelu na każdym poziomie bowiem wada - wysoko ale zaleta - nic nam nie zasłania widoku na wyspę! Leżaków wystarcza dla wszystkich, animacje wiem że są (dziecko 11 lat nie korzystało) dorosłych się nie zabawia i polecam aby korzystać z wycieczek i rejsów! Zapadną w pamięci na całe życie....i konkret. Korzystaliśmy z biura Coral Trawell i rezydent Jare kompetentny w 100%! dostępny 24/24, pomocny i współpracujący od przylotu do odlotu! Zatem reasumując polecam lecz proszę się nie nastawiać na Cuda Niewidy jeśli chodzi o pokoje i basen... Moja i mojej rodziny Zakyntoska przygoda mega pozytywna! Kalimera!!! (polecam nauczyć się podstawowych zwrotów po grecku bo dzięki temu zupełnie inne podejście Greków, sprawdziłam ;)) zatem Małgosia, Mirek i Miłosz polecają!

od2 762 zł za osobę

Nazwa  Commodore (Argassi)
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Argassi
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do kuchni / aneks kuchenny

Doskonała lokalizacja: 300 m do centrum, 10 min. drogi busem do miasta Zante.

Tylko 15 km do wielkiego parku wodnego Tsilivii Water Park.

Możliwość korzystania z 3 plaż (w tym ze słynnej, piaszczystej Banana Beach).

Plaża Argassi idealna do pływania i sportów wodnych

1 opinia

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Przemiła obsługa, dbałość o czystość.

Wady

basen wymaga remontu, wysoko położony, w pokoju niefajny zapach