Hotel położony tuż przy piaszczystej plaży.
Dobra lokalizacja - w pobliżu: centrum miasta, dyskoteka, restauracje i bary, sklepy.
Bogata oferta rekreacyjno-sportowa: sauna, masaże wodne, łaźnia turecką, tenis, fitness.
Świetne możliwości komunikacyjne: przystanek autobusowy w odległości ok. 300 m.
Hotel nawet efektowny i dobrze położony, ale serwis slaby ręczniki szare-bure, pokoje słabo posprzątane a jedzenie średnie.
Położenie przy plazy
Serwis, korytarze brudne
Bardzo ładny hotel polecam bardzo dobre jedzenie ktoś jak nie może jeść glutenu czy bez laktozy zawsze można zgłosić do recepcji
Siłownia basen kryty sauna masaże
Hotel bardzo przyjemny. Duże lobby z wygodnymi kanapami i fotelami oraz dwoma barami. Pokoje ok, z fajnym balkonem, czyste. Łazienka z wanną i panelem prysznicowym, wymaga już odświeżenia, ale czystość zachowana i to jest najważniejsze. Posiłki obfite i urozmaicone, każdy coś dla siebie wybierze. Ogólne wrażenie bardzo dobre.
Położenie nad samym morzem, bardzo miły i uczynny personel. Bardzo dobre jedzenie.
nie było nic takiego
Hotel, bardzo fajny. Szybko się zadomowiłem. Recepcja okey, spełnia prośby. Kuchnia okey, każdy coś znajdziemy. Menu dla dzieci mogłoby być szersze. Generlanie polecam.
Recepcja pomocną, kuchnia skaczna. Lokalizacja piękna. Protaras cudowne miejsce.
Daleko od lotniska koło 70km;( dojazd zajął około 1godzine.
Hotel piękny, przestronny, jedzenie pyszne. Siłownia i basen wewnętrzny. Pokoje duze, czyste, sprzątane codziennie. Zaletą hotelu są piękne kwiaty. Duze, przestronne lobby . Personel pomocny i miły.
Hotel położony blisko morza przy pięknej promenadzie.
Brak!
Hotel zadbany, elegancki wystroj, na każdym kroku wygodne kanapy. W pokojach wystarczająco. Zestaw do parzenia kawy, herbaty. Sterowanie klimatyzacja, roletami, światłem, zamawianiem sprzatania lub nie z panelu - swietne. Posiłki pyszne. Kolacje codziennie inne. Polecam !
Świetna lokalizacja, personel, wystroj, posiłki, baden z ciepłą wodą....
REWELACYJNY HOTEL !!!! Przestronny, czysty, majestatyczny. Przepięknie zorganizowany - śniadanie możliwe na świeżym powietrzu, z widokiem na morze i bezpośrednim zejściem do morza. Pięknie przystosowany taras widokowy z kanapami i fotelami. Obsługa miła, uczynna, uśmiechnięta. Jeden z najlepszych hoteli, w jakim do tej pory byłam.
Przepiękna lokalizacja - bardzo blisko morza. Bezpośrednie zejście do prywatnej plaży. Duże przestrzenie wewnątrz, piękne patio w środku. Cudowna kolorystyka - jasno i przestrzennie. Piękna część na leżaki z parasolami na zielonej trawie, przed zejściem na plażę.
Dla mnie brak. Byłam poza sezonem. W sezonie może być mały problem z jazdą windą na wyższe piętra. Dostępne tylko 2 małe windy, dosyć wolno działające. Dla mnie nie problem, bo na 1-sze piętro przemieszczałam się schodami.
Hotel elegancki - szczególnie piękne jest patio. Obsługa miła i życzliwa. Wyżywienie bardzo smaczne.
Położenie blisko plaży. Jako nieliczny jest całoroczny.
Brak uwag.
Bylismybardzo zadowoleni z pobytu. Piękna lokalizacja, zakres oferowanych usług, czystość i obsługa bez zarzutu
Bardzo dobre wyżywienie, piękna lokalizacja, wyposażenie pokoi
Nie stwierdziłem
Hotel piękny dobra lokalizacja dobre jedzenie miła obsługa
Blisko plaży i promenady dobre jedzenie
Pobyt oceniam bardzo pozytywnie,że względu na całokształt.
Połozenie, obsługa,barman w drink barze-awgańczyk
Brak wody przy HB
Piękny tydzień w pięknym miejscu. Organizacja wyjazdu doskonała, informacje były przekazywane mailowo a dodatkowo na lotnisku czekał organizator z folderem informującym o sposobie dojazdu do hotelu. Hotel bardzo przyzwoity, choć pięć gwiazdek to chyba za wiele. Pokoje przestronne, czyste, pościel pachnąca , łóżko bardzo wygodne. Posiłki były smaczne i każdy mógł znaleźć dla siebie coś wyjątkowego. Śniadania z dużą ilością dań różnych produktów więc można było skomponować posiłek tak aby się nie powtarzał. Duża ilość owoców i warzyw. Kolacje z ogromnym wyborem dań i dodatków więc przez tydzień ani razu nie było żadnego "dubla" i tu znowu duży wybór owoców i warzyw. Niestety zgrzytem w tym wszystkim były ciasta - cukiernik zupełnie im się nie udał. Za słodko ( choć cypryjskie ciasta są słodkie) ale też niestety bez smaku. Ładnie wyglądały te wszystkie malutkie cudeńka , mini babeczki, ptysie, torciki ale nie było w nich czuć serca. Obsługa w recepcji bardzo pomocna , panie obsługujące pokoje także. Wymiana ręczników codzienna , pościeli co dwa, trzy dni. Hotel bardzo mi się podobał , obszerny taras z fotelami i stolikami na zewnątrz z wyjściem z recepcji skąd można oglądać morze i ochłodzić się nieco z drinkiem lub innym napojem w dłoni. Na trawniku porozstawiane są leżaki z materacami ale polecam zejść na plażę , leżaki z parasolem dla gości hotelu są darmowe. Nic tylko leżeć i chłonąć słońce, szum fal i mieć swoje wakacje z dala od ...pl :-)
Hotel tuż przy plaży w samym centrum Protaras czynny przez cały rok. Poza sezonem spokój i cisza. Cudowne widoki z balkonu ( mieliśmy pokój z bocznym widokiem na morze) Smaczne posiłki i dobry wybór. Wygodne łóżka co uważam za dużą zaletę każdego hotelu.
Niestety ręczniki proszą się o totalną wymianę to samo dotyczy szlafroków. Należałoby zadbać także o czyszczenie szklanych balustrad i ogromnych przesuwnych okien. Pierwsze wrażenie można zrobić tylko jeden raz. ++
Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek tylko na 3. Hotel zdecydowanie wymaga remontu.
Lokalizacja. Przy plaży, przy głównej promenadzie, blisko do sklepów, przystanku
Łazienka - straszna, wanna żólta, brudno i niedomyte wszystko. Suszarka nagrzewa się a nie suszy, polecam zabrać swoją
Hotel pięknie położony, nad samym morzem przy długiej promenadzie, wśród palm i zieleni. Obsługa hotelu bardzo sympatyczna, pomocna. Kolacje wystawne, na wysokim poziomie. Sam hotel w środku robi wrażenie, jednak przydało by się odświeżenie, a nawet remont, te 5 gwiazdek to na wyrost. Dziwie się ponieważ hotel ma potencjał a wiszący kawałek sufitu nad basenem krytym, wyrwana bateria w pisuarze, lub umywalce. Warty swojej ceny, ze względu na lokalizację, obsługę oraz jedzenie, budynek jak budynek, do zdjęć ładny ;)
Lokalizacja, miła obsługa, napoje, jedzenie, podgrzewany basen wewnętrzny
Pobita szyba w restauracji, wyrwana bateria w pisuarze, zaniedbany basen wewnętrzny, bar przy basenie dziwnie zorganizowany - keczup i majonez na słońcu obok starych butli z gazem ?? Ogólnie przydał b y się im konserwator lub ekipa remontowa
Jedzenie oraz lokalizacja hotelu świetne. Jednakże, pokoje oraz czystość pozostawiają wiele do życzenia. Na pewno nie jest to hotel 5 gwiazdkowy. O ile lobby prezentuje się bardzo dobrze tak pokoje są bardzo zużyte, w łazience mnóstwo pleśni. Z mężem codziennie sami myliśmy wannę przed kąpaniem dziecka bo nie była zbyt czysta. Pościel poplamiona. Pod łóżkiem mnóstwo kurzu i piasku. Hotel nie należy do najtańszych więc taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Oczywiście zostało to przez nas zgłoszone od razu po zameldowaniu i poprosiliśmy o zmianę pokoju ale nie było takiej możliwości. Rozumiem, że remont był już jakiś czas temu i przy dużej rotacji gości pokoje szybciej niszczeją, jednak nie uzasadnia to braku czystości. Pomimo tego wróciliśmy zadowoleni z wakacji ze względu na wyżej wspomnianą lokalizację, kuchnie oraz smaczne drinki zarówno w wersji alkoholowej jak i bezalkoholowej. Przy naszym kolejnym wyjeździe na Cypr nie zdecydujemy się na ten hotel ponownie.
Lokalizacja oraz jedzenie
Pokoje oraz brak dokładnego sprzątania
Jak najbardziej polecam hotel. Czysty z bardzo miła obsługa,piękne widoki z okna pokoju jak z tarasu w strefie odpoczynku na świeżym powietrzu.
Hotel nie za duży,łatwo się w nim odnaleźć.Bardzo blisko głównej ulicy skąd dojedziemy do każdego miasteczka.Autobusy jeżdżą co chwilkę.
to wyjątkowy obiekt, który łączy w sobie piękno malowniczych krajobrazów okolic Protaras z serdeczną gościnnością obsługi i różnorodną ofertą rozrywkową. Bezpłatne WiFi w hotelu umożliwiało stały kontakt z bliskimi i łatwe planowanie atrakcji.
położenie , bliskość plaży z dostępem do czystego morza ,z serdeczną gościnnością obsługi ,czystość w pokojach
Hotel duży, przestronny, klimatyzacja w restauracjach i na korytarzach nie daje rady, animacje bardzo słabe, jedzenie monotonne. Pokoje sprzątane na sztukę
Brak klimatyzacji na korytarzach a w restauracjach działa bardzo słabo, bardzo słabe animacje
Najgorszy 5*hotel w jakim byłam. Pościel zmieniona raz na cały pobyt ,jedynie ścielili łóżka,dostawka dla dziecka bardzo twarda. Wieczorami w hotelu potworna nuda, poza muzyką na żywo o bardzo niskim poziomie, nic się nie dzieje. Poza jednym barmanem w lobby cała reszta obsługi pracuje od niechcenia,smutni i nadąsani.W ciągu dnia w hotelu nie ma żadnych aktywności. Jedzenie dobre,rano bez kolejek do jajek sadzonych czy omletów. Jedynie co było fajne to lokalizacja -Sklepy,restauracje 2 minuty od hotelu.Przepiękna dłuuga promenada i cudownymi widokami. Dla miłośników kotów-wieczorami na promenadzie jest ich pełno :) Cypr serdecznie polecam ale zdecydowanie nie ten hotel.
Lokalizacja, piękna plaża i promenada
Obsługa, brak animacji
Hotel bardzo ładny, pokoje czyste i przestronne, jedzenie bardzo dobre, miła i pomocna obsługa. Jedyny minus to słabe animacje.
Czystość i jedzenie
Słabe animacje