Tylko 600 m do piaszczysto-żwirkowej plaży (na plażę kursuje bus co godzinę od 9.00 do 19.00).
Atrakcyjne położenie: ok. 5 km od centrum Yalikavak, ok. 26 km od centrum Bodrum (przystanek lokalnych minibusów przy hotelu).
Udogodnienia dla dzieci: brodzik ze słodką wodą, plac zabaw, miniklub, animacje.
Bogata oferta rekreacyjna: basen ze zjeżdżalnią, kort tenisowy, siatkówka, koszykówka, dzienne i wieczorne animacje.
Spędziliśmy tutaj ponad tydzień, hotel napewno nie zasługuje na 4 gwiazdki. Jest bardzo brudno wszędzie. Przy basenie naczynia potrafiły stać 3-4 dni brudne, nie posprzątane… podłogi brudne wszędzie.. w toaletach zawsze brak papieru i mydła. Na całym obiekcie masa kotów, które są chore, zaniedbane. Nie mają nawet dostępu do wody. Piją chlorowaną wodę z basenu.. plaży nie można nazwać plażą. Leżaki połamane, brudne. Mnóstwo śmieci, które pływają w morzu.. Talerze na stołówce zawsze brudne i klejące.. hotel ewidentnie ma braki kadrowe, za duży obiekt- mało ludzi.
Jedzenie bardzo dobre i widoki piękne.
W hotelu odpoczywaliśmy cztery osobową rodziną. Swój pobyt oceniamy, jako udany. Przed wyjazdem przeczytałam opinii i szczerze mówiąc byłam zaniepokojona. Ale okazało się, że jak zawsze każda opinia jest subiektywna. Dla nas było dobrze. Przepiękne, oszałamiające widoki - to pierwsze, co rzuca się w oczy. Cała restauracja jest na tarasach z których widać morze i przepiękną wyspę. Można tam podziwiać cudowne zachody słońca. Smaczne jedzenie, co dzień coś innego ( w tym smażone mięso i ryby na grillu), dużo sałatek warzywnych, bardzo smaczne są też ciasta i desery. W pokoju było sprzątano codziennie i było naprawdę czysto( mieliśmy pokój rodzinny), zawsze byli wymienione ręczniki i dostarczona woda. Baseny z czystą wodą, jeden ze zjeżdżalnią , bardzo spodobały się dzieciom. Plaża też nam się spodobała. Do wody wchodzi się za pomocą schodów z pomostu( dla tych, kto umie pływać) , w innym przypadku potrzebne są buty do wody, bo na początku są kamienia. Była też inna plaża w sąsiedztwie( piaszczysta) z której korzystali rodziny z małymi dziećmi. Można iść na nogach około 10-15 min. Ale też jeździ bus na początku każdej godziny. Co jeszcze niektórym może się nie podobać - to koty, które podchodzą do stolików, jest ich dość dużo. Nam to nie bardzo przeszkadzało. A dużo osób się cieszyło i karmiło te koty. Też bardzo spodobało się nam to, że do Bodrum można było dojechać zwykłym autobusem, który staję przed samym hotelem. Co prawda jedzie się około godziny, ale dla osób, które cenią sobie miejscowy koloryt, nie będzie ten czas stracony. Dużo zakątków, gdzie można spędzić czas: mini zoo, płac do piłki nożnej i koszykówki, baseny, plac zabaw dla dzieci, siłownia. Od bramy do samego hotelu jest dość strome podejście, jest to problem dla osób starszych. Ale ten bus który woził na plażę, zawoził pod samą recepcji. Widziałam też podczas naszego pobytu osobę na wózku inwalidzkim i osobę, która poruszała się z balkonikiem. Są windy, rampa do restauracji, i pokoje ze znaczkiem osoby niepełnosprawnej.
Przepiękne widoki. Smaczne jedzenie. Czysty pokój. Dużo zakątków, gdzie można spędzić czas: mini zoo, płac do piłki nożnej i koszykówki, baseny, plac zabaw dla dzieci, siłownia.
Hotel ma swoje lata. Na pewno niektóre jego części potrzebują remontu. Ale ogólne wrażenie pozytywne.
Osobiście polecam hotel, pokój ładny, czysty, klimatyzacja działala idealnie😁 jedzenie w czasie posiłków bardzo smaczne, dobrze doprawione a obsługa naprawdę na medal, dbała na każdym kroku by nikomu niczego nie zabrakło
2 baseny, piękny taras na którym można spożywać posiłki i podziwiać widoki , duża przestrzeń , codziennie wieczorem zapewniona rozrywka dla gości
Może to drobiazg ale brakowało mi lodów dla dzieci , no i nie podobało mi się że popcorn był extra płatny mimo pakietu all inclusive
Zlllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaa!🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten hotel nie ma żadnych pozytywnych cech !! Brud wszędzie , zagrzybione rozpadające łazienki , brud na basenach zdjęcia hotelu nie mają nic wspólnego z rzeczywistością !!!!!!!!! Brak , napoi , brak alkoholi , brak show, brak animacji nawet soli nie ma po wielu upomnieniach !!!!!!! Nie polecam
Najgorszy hotel w jakim obecnie jestem i kiedykolwiek byłam , brud smród i do tego niebezpiecznie , gdziekolwiek można się poślizgnąć i przewrócić podłogi są brudne nie myte dosłownie wszystko jest zaniedbane zużyte, uszkodzone wyposażenie lub po prostu stare. Zaraz przed naszym przyjazdem facet poślizgnął się przy bufecie złamał nogę w dwóch miejscach pomoc medyczna z tego co się dowiedzieliśmy kosztowała go ponad 250000 euro . Moja mama też się wywróciła na szczęście nic się nie stało tylko lekko potłuczona miała szczęście jest lekka. Pokoje są brudne o łazienkach nie wspomnę, grzyb smród i brak ciepłej wody. Jestem pewna że po jakiejkolwiek kontroli służb , jeżeli takowe istnieją w Turcji obiekt natychmiast został by zamknięty.
Może tylko nie złe jedzenie ale niestety stoły, krzesła, podłoga włącznie z całym wyposażeniem stołówki brudne wręcz klei się od brudu.
Stary zdezelowany źle zarządzany obiekt, wręcz niebezpieczny dla rezydentów.
Hotel super, ale dla niezbyt wymagających klientów.
Ładne położenie hotelu, miła i pomocna obsługa. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone.
Sprzątanie pokoi prowizoryczne. Sztućce nie umyte dokładnie. Animacje zrobione tylko pod tureckich gości.
W pokojach brudno ale na sali jadalnianej i w recepcji oraz na basenie okej
Brudno w pokojach
Hotel bez złotych klamek. Na wzgórzu. Widoki z hotelu majestatyczne. Obsługa hotelowa na 5, jedzenia dużo i bardzo smaczne. Pobyt uważam za udany.
Pyszne jedzenie, obsługa, widoki , dostępne leżaki o każdej porze, rewelacyjne wi fi.
Łazienki do remontu, bardzo dużo kotów, nie które niestety chore, piejący z samego rana kogut z pobliskiego mini zoo.
Hotel spełnił wwymagania w podstawowym stopniu. Świetny jako baza wypadowa do Yalikavak. Jedzenie monotonne i niezbyt smaczne. Pokoje w średnim standardzie, nie sprzątane codziennie. Miejsce dla mało wymagających turystów.
Na plus położenie hotelu- blisko do najbardziej luksusowej Mariny w Turcji. Dwa baseny Menadżer bardzo pomocny Widoki i zachody słońća
Obsługa nie mówiąca w języku angielskim
Ogólnie jeżeli chodzi o hotel to nie jest najgorzej,czytając opinie przed wylotem to trochę się załamałam ale wchodząc do recepcji kamień spadł mi z serca.Kazdy dla siebie coś znajdzie, od dziecka po dorosłego.
Różnorodne jedzenie,bardzo mili kelnerzy
Było widać niedociągnięcia w sprzątaniu,personel kiepsko mówił po angielsku
Hotel na zdjęciach piekny , jednak w rzeczywistości pozostawia wiele do życzenia. Pokoje zaniedbane, obejście w okolo śmierdzące i brudne, ekipa sprzątającą nie wymienia ręczników lub je zabiera i nie zostawia kolejnych Jedzenie dobre, chodz monotonne codziennie to samo. Mało owoców Tereny bardzo górzyste co nie jest większym problemem, jednak wejście do hotelu z ciężkimi walizkami to dopiero wyzwanie . Zejście do morza to jakies 15 minut na pieszo z górki jednak powrót moze byc ciezki zwłaszcza jesli ktoś ma dzieci lub jest straszy i mniej sprawny . Leżaki nad morzem i samo molo zaniedbane i brudne , poduchy na leżakach nie nadają sie do użytku Ograniczona rozrywka , codziennie te same animacje ( bardzo ogrsniczone)
Piękne widoki
Bardzo brudno i śmierdzące
Generalnie Hotel usytuowany w bardzo osobliwej i spokojnej okolicy, ok.1,5 h drogi od lotniska w Bodrum a godzinka od centrum Bodrum. Jedzenie bardzo dobre, obsługa miła i pomocna. Hotel ma swoje wady i zalety za tą cenę jednakże nie ma co wymagać cudów.
Pomocna obsługa, jedzenie, widoki, fajny basen, klimatyzacja w pokojach,
Monotonne Animacje, Bardzo strome zejście i wejście do hotelu jak i na plaże, Słaba oferta alkoholi- tylko wódka i gin, zaniedbane pokoje,
Tragedia!!!!! Brud wszędzie pokoje,korytarze o toaletach już nie wspomnę.Infrastruktura w całości do remontu.Pokoj dostaliśmy na drugim piętrze windy brak.Zapachy z grilla roznoszą się po całym hotelu w pokoju są też wyczuwalne mimo wysokości.Monotonne wyżywienie ,a na śniadaniu ciężko coś wybrać dla europejskiego turysty.Alkohol do wyboru jeden z dwóch.Gin lub wódka oczywiście lokalnej produkcji jedyne co można wypić ze smakiem to piwo jeśli ktoś oczywiście lubi.W łazience grzyb i pleśń stan sanitariatów poniżej krytyki.Plaza hotelowa też tragedia brudna i nieestetyczna.Bus kursujący co godzinę to jakiś żart.Powtot do hotelu ściśnięte 30 osób bez klimatyzacji.Jak kierowca ma dobry humor podjedzie drugi raz.Ostatni kurs teoretycznie o 18:00😎zdążą się że 17:40 odjeżdża i później 800 m z buta pod górkę.Molo na plaży tragiczny stan techniczny ,materace i leżaki brudne i klejące nikt tego nie ogarnia.Dobrze korzystać z sąsiednich plaż hotelowych ja tak robiłem.Wymiana ręczników tylko w wyznaczonych godzinach😂😂😂.Pokój na drugim piętrze w łazience przed sufit we dać dziurę na dach skrapla się tam woda kąpiąc na plecy podczas korzystania.W ofercie podobno jest minibar🤪 lodówka śmierdząca i zawiera całe dwie butelki wody 0.33 ml.Snack bar to też parodia stare frytki ze śniadania i monotonne hamburgery o bliżej nie określonym składzie mięsa.Odradzam pobyt w tym hotelu z całą stanowczością.Wedlug mnie nie wiem czy zasługuje na dwie gwiazdki a podobno ma cztery.Niestety nie mam jak wkleić zdjęć ,gdyż sprytnie jest ono pomniejszone do maksymalnego rozmiaru 5 mb.
Zaletą są widoki z hotelu i tylko tyle.
Brak higieny,brudna plaża dojazd do niej.Obsluga ok niestety słaby wybór potraw śniadania tragedia.
Uważam że pobyt udany hotel w pięknym położeniu z zachodem słońca jedzenie lepsze jak dla mnie niż w hotelach z ultra all Inclusive. Sprzątanie to była najgorsza z rzeczy z tego hotelu dla ludzi bardzo wymagających bym nie polecał, uważam że dużo osób na gorzej w mieszkaniach. Robactwa nie było. Dużo animacji karaoke. Hotel bardziej rodzinny. Obsługa przesympatyczna. ręczniki codziennie zmieniane pachnące. Tylko kuleją z sprzątaniem chyba nie mają na to nacisku albo od tego może być słaby menager Naprawdę uważam że udane wakacje jak za te pieniądze.
Animacje, jedzenie, położenie
Hotel oceniam na 4 gwiazdki przy nastawieniu na relax i zabawę .
Dobre jedzenie , prywatna plaża . Dużym plusem jest hotelowy bus kursujący co godzinę pomiędzy Plażą a Hotelem .
Walające się śmieci i pety jak i na terenie Hotelu i poza nim . Rzecz nie wymagająca dużych nakładów finansowych a mogła by wiele zmienić w ocenie osób lubiących ład i porządek z nastawieniem na wypoczynek .
Hotel słabo sprzątany. Brud na naczyniach w restauracji. Personel słabo mówi po angielsku. Sprzęt w hotelu stary (klimatyzację musiano nam naprawić po naszej interwencji, spłuczka nie działała w toalecie nawet po jej naprawie). Nieprzyjemny zapach na terenie hotelu zwłaszcza w nocy. Mimo iż rezerwowaliśmy pobyt trzech osób pokój miał tylko jedno podwójne łóżko. Na dodatkowe łóżko dla dziecka czekaliśmy od 13 do 21.30, trzy razy zgłaszaliśmy w recepcji brak łóżka.
Widok na morze. Prywatna plaża z barem, bus na plażę. Dobre jedzenie.
Ciasne pokoje, stary sprzet, brudno, personel słabo mówi po angielsku.
Hotel może nie jest najnowszy, ale ma wszystko, co potrzebne do udanego wypoczynku. Basen świetny – zjeżdżalnia sprawia frajdę, a aquafitness, choć trochę za krótki, to przyjemny dodatek. Na jednym z basenów czuwał ratownik, co dawało poczucie bezpieczeństwa. Podsumowując: nasza czteroosobowa rodzina (2+2) uznała, że za tą cenę to był wybór idealny.
Jedzenie – rewelacja! Duży wybór warzyw do sałatek, dipy i surówki, do tego mnóstwo przystawek takich jak oliwki czy papryczki. Duzo serów. Na śniadanie na grillu przygotowywane są pankejki i omlety z serem, wieczorem różne rodzaje mięs i kebab. Codziennie serwowana jest świeża pide z różnym farszem, a raz pojawiła się nawet pizza. Do tego ogromny wybór pieczywa i ciast. Busami można dojechać praktycznie wszędzie za parę złotych na osobę. Do sklepu 10-15 minut. Obsługa miła. Mini zoo.
Sztućce były wykładane bezpośrednio na stole, na która podkładkę tam wiecznie leżała, co nie wyglądało higienicznie. Czasem brakowało noży i widelców – lepiej byłoby, gdyby leżały w pojemniku lub chociaż były odkładane na chusteczkę, a nie bezpośrednio na podkładkę. W hotelu używa się wielu plastikowych kubków i słomek, co może przeszkadzać osobom dbającym o ekologię. Plaża bez rewelcji ale my korzystaliśmy z basenu a potem jeździliśmy na wycieczki busami.
Hotel super usytuowany na górce fajnie rozpalnowany widoki z restauracji super . Dużo fajnych zakamarków do posiedzenia . Trochę schodów jest do przejścia z dolnego basenu do pokoju ale w wakacje się dobrze je więc trochę trening wskazany 😉 a jedzenie jest dardzi dobre .
Widoki
Największą wada było nie dbanie o czystość czy przestrzeni dookoła basenu nie wiem kiedy tam płytki były myte . Ubigacje przy basenowe Oj no nieciekawie. A sprzątanie pokoi przez cały tydzień tylko wymian ręczników i przetarcie podłogi. Ubigacja nic . Prysznic i zakamarki łazienki pleśń .
Hotel, niestety tak jak każdy pisze - lata świetności ma za sobą. Wielka szkoda, gdyż jest pięknie usytuowany, widoki są przepiękne. Bardzo przyjemnie zjada się posiłki patrząc na okolice czy zachodzące słońce. Otoczenie też jest super, ale środek niestety… pokoje nie są złe, ale łazienka zaniedbana mocno. Obsługa również działa tu na duży minus. Nie potrafią rozmawiać w j. Angielskim, bardzo trudno się porozumieć. Dostaliśmy dwie kołdry zamiast trzech, trzeba było chodzić kilka razy i się dopraszać abyśmy dostali trzecią. Z ręcznikami tak samo. Dodatkowo płacąc za trzy osoby oczekuje się trzech łóżek a nie dwóch i małej dostawki. Pierwszego dnia kiedy usiadłam na niej złamało się kilka belek, po zgłoszeniu oczywiście „zaraz kogoś wyślą i wymienią”. Do wieczora łóżka nie było więc kolejny raz musieliśmy się udać do recepcji. Rezultat był taki, że zabrali zepsutą „polówkę” i zostawili materac na podłodze. Także cały wyjazd spałam na podłodze i nie doczekałam się łóżka. Jedyną pomocną i miłą osobą z obsługi była pani z opieki medycznej, dziękujemy! Jedzenie bardzo monotonne, ubogie, codziennie praktycznie to samo, mały wybór. „Plaża” okropna, pełno śmieci dookoła. Dodatkowo busy na plażę jeżdżą bardzo rzadko. Nie wrócimy tutaj.
Piękne usytuowanie.
Obsługa, posiłki, plaża, pokoje.
Ciężko wystawić jednoznaczna opinie o hotelu. Hotel położony w pięknym górzystym regionie z realnie spoko dostępem do morza około 600 metrów( co godzinę kursuje bus). Widoki z jadalni są przepiękne a uroku dodają koty których w hotelu jest bardzo dużo. No i tyle z plusów l, jeżeli chodzi o czystość to na bardzo niskim poziomie hotel brudny pokoje tak samo. Szyby w basenie na tyle brudne że morza nie widać, o czystości plaży już nawet nie wspominając leżaki obrzydliwe brudne strach się bez ręcznika swojego położyć. Kolejnym problemem jest średnia obsługa i braki w jedzeniu czy napojach. Toniku jak i wódki co chwilę brak co nie jest największym problemem. W pewnym momencie zaczęło brakować soli w hotelu jak i na przykład sałaty do burgerów które można było zjeść w formie przekąsek. Również brak później kolacji więc tak na prawdę po 21 można tylko zjeść popcorn za który trzeba zapłacić. Sztuce brudne stoły w jadalni tak samo. Hotel nie zasługuje na miano 4 gwiazdek. Jeżeli oferta jest poniżej 2 tysięcy za osobę powiedziałbym że warto ponieważ z hotelu kursuje bus za 5 zł do miasta Bodrum który jedzie okolo godziny więc też ja spokojnie idzie pozwiedzać ale przy droższych ofertach stanowczo odradzam
Lokalizacja hotelu, tak jak wyżej wspomniałem hotel super położony ładne widoki. Na plus też kolację gdzie zawsze był jakiś specjal przyrządzany na grillu który na prawdę był smaczny. Całkiem pomocna obsługa miałem złamana nogę podczas wyjazdu i obsługa pomagała wjechać na górę busem oraz poruszać się po hotelu
Oprócz kolacji reszta jedzenia mocno średnia, braki w napojach i jedzeniu. Tragiczny poziom czystości. Hotel położony w terenie górzystym. Pokoje na bardzo niskim poziomie do łazienki strach wejść bez klapek. Bardzo kiepski był również poziom animacji w hotelu, część dla dzieci na prawdę w porządku ale żeby się dorośli pobawili to ciężko ponieważ nawet nie było żadnego DJa ani nic. Animatorzy proponowali od czasu do czasu darta i piłkę wodna. Mini golf w hotelu jest złożony z jednego.