Piaszczysta plaża tylko ok. 50 m od hotelu.
Do najbliższego miasta - Mellieha ok. 1 km, gdzie możemy nacieszyć się niesamowitym widokiem na wyspę Gozo.
Hotel przyjazny dzieciom: specjalny program animacyjny, plac zabaw, brodzik.
W pobliżu: Valletta (20 km), lotnisko MLA (25 km) i Mdina (15 km)
Hotel bardzo dobry, obsługa na najwyższym poziomie, lokalizacja idealna na wycieczki, jedzenie pyszne i zróżnicowane.
Fajny hotel Dobrze położony Miła obsługa .......
Basen Siłownia
Brak dostępu do dorej mielonej kawy w bufecie . Na stołówka owszem kawa rozpuszczalna ogólnie dostępna ale nie dla smakosza Za mała ilość osób w portierni na czas kiedy przyjeżdża autokar 35 osób i naraz wszyscy chcą sie zameldować powinna na byc dodatkowa obsługa
Pokój bardzo ładny, obsługa b. miła i pomocna. Można dokupić wiele wycieczek fakultatywnych.
Blisko plaży
Pobyt w ferie 2026, rodzina 2+1. Świetnie położony hotel, bogate wyposażenie i liczne udogodnienia. Zaplecze artystyczne na najwyższym poziomie. Bardzo polecam wieczorne show. Kilka restauracji z urozmaiconym jedzeniem. Wszystko swieże i smaczne. Ze względu na porę roku nie byliśmy w stanie wykorstać pełnej oferty tj. baseny zewnętrzne, leżaki, altanki. Sam obiekt już odrobine zniszczony, ale obsługa bardzo dba o czystość.
Położenie Czystość Jedzenie Animacje i występy artystyczne
Duży hotel z wieloma wygodami. Bogata oferta gastronomiczna. Uśmiechnięty i pomocny personel. Lokalizacja przy największej piaszczystej plaży na Malcie z bliskim dojazdem na prom do Gozo i Kamino.
Bardzo czyste i dziennie sprzątane pokoje. Duża sala z profesjonalną sceną i nagłośnieniem. Animatorzy co wieczór stawali na głowie żeby zabawiać gości. W recepcji można spotkać polskojęzyczny personel. Miłe zaskoczenie że można było po przylocie skorzystać z lanczu jeszcze przed przekazaniem pokoju (godzina 13.00) Woda pitna dostępna przy windach prosto z filtra. Co do alkoholu dostępnego w ramach all inclusive najbardziej przypadło mi czerwone wino które było dostępne przy każdym posiłku.
Basen kryty jak na tak duży hotel mógłby być większy. Jedzenie ogólnie bardzo dobre i każdy mógł wybrać coś dla siebie ale niektóre produkty były słabej jakości. Zwłaszcza desery zawodziły.
Obsługa, położenie hotelu, jedzenie super bardzo udane wakacje. Pokój rodzinny duży codziennie sprzątany. Polecam gorąco
Jedzenie, położenie obsluga
Z czystym sumieniem możemy polecić hotel Seabank. Przemiła obsługa, pokoje czyste i duże. Jedzenie bardzo smaczne i duży wybór. Świetna lokalizacja, cisza i spokój z pięknym widokiem. Plaża spora, tuż przy hotelu. Hotel świetnie skomunikowany. Autobusami można się bez problemu dostać do największych atrakcji. Basen wewnętrzny też w porządku, woda ciepła. My z pewnością do niego wrócimy.
Czystość, lokalizacja, obsługa, basen
Nie znalazłam, może jedną ale na siłę, okna źle doszczelnione jeśli ktoś ma pokój od drogi to może być słychać ruch uliczny
Chętnie zamieszczę szczerą opinię po pobycie rodziny z dzieckiem, bo widzę że tylko w Google są wiarygodne. A zapewniam, że nie czepiam się drobiazgów. Jeśli chodzi o plusy: bardzo dobre jedzenie, dużo, każdy coś wybierze. Przystanek komunikacji i plaża po drugiej stronie ulicy. Codzień wieczorem jakieś pokazy, niektóre naprawdę super dla dzieci. Jest mała sala zabaw przy restauracji jungle, jest siłownia dla dorosłych, za opłatą kręgle. Teraz minusy: trafiliśmy na chłodny tydzień, w części pokoi grzanie nie działało, skończyły się grzejniki elektryczne, po 3krotnej interwencji obsługa nic nie pomogła, w nocy było naprawdę zimno. Tłum ludzi, a hotel nagle nie wiadomo czemu na cały tydzień skrócił o godzinę czas śniadań, zrobił się tłum, kolejki, czekanie na stolik. Basen wewnętrzny- katastrofa. Na taki tłum w hotelu, w tak małym baseniku można co najwyżej postać. Jak pilnował Pan z obsługi, to wszystkie dzieci poniżej 16 lat, czyli np. 13-14latki wyganiał do małego brodzika 90cm. No i na deser- w restauracji Jungle na naszych i nie tylko oczach spacerował sobie 5centymetrowy karaluch! podobno w tym hotelu zdarzają się, można poczytać w opiniach google. Generalnie na opinię 9.0 to ten hotel absolutnie nie zasługuje.
Bardzo dobre jedzenie, dużo, dobra komunikacja, blisko plaża.
Za mały basen, kolejki do stolików, karaluch w restauracji, do 16 lat tylko brodzik, nie działało ogrzewanie.
Piękne zdjęcia w reklamach są nieco mylące. Hotel jest już nadszarpnięty zębem czasu. Widać to na elewacji ale niestety też w pokojach. Łazienki z widocznym grzybem i pleśnią, ze znikomą wentylacją i niedomagającą armaturą. Wystrój wnętrz z lat 90-tych. Macie do wyboru: albo stać w upokarzającej kolejce przy otwarciu restauracji na śniadanie lub obiad, albo przyjść nieco później i oglądać puste półmiski. Obsluga nie radzi sobie z duża ilością gości. Infrastruktura też nie jest dostosowana do pełnego obłożenia. Tłumy na basenie, tłumy na posilkach, tłumy przy recepcji, która ma w zależności od pory dnia 2 lub 3 stanowiska. Spa zamyka się o 18.00, a wejście na rzekomo całodobową siłownię wymaga znajomości tajnego kodu do drzwi, o którym nikt nie informuje przy zameldowaniu (uzyskałem go od sprzątaczki). Dwukrotnie w trakcie tygodniowego pobytu obsługa postanowiła zamknąć główna restaurację w połowie godzin wyznaczonych na śniadanie bez podania przyczyn, przenosząc posiłek do mikroskopijnego lokalu w piwnicy. Działy się tam dantejskie sceny: walka o miejsce siedzące, walka o cokolwiek do jedzenia... Nie polecam logowania się do hotelowego WiFi - nie jest w żaden sposób zabezpieczone i już po kilkunastu minutach miałem próbę nieautoryzowanego wejścia na moje urządzenie. Generalnie pobyt w tym przybytku sprawi, że wrócicie bardziej zmęczeni niż przed urlopem. Aha, jeśli chcecie napić się dobrej kawy idźcie od razu do miasta. Ten 4 gwiazdkowy hotel oferuje jedynie chemiczną lurę z taniego automatu pewnej szwajcarskiej marki.
Najwięcej nogą skorzystać dzieci, ale raczej w sezonie letnim
Oprócz wyżej wymienionych mankamentów nie radzę wybierać droższego pokoju z widokiem na morze. Między hotelem a plażą jest jedna z nielicznych na Malcie dwupasmówek. Matańczycy kochają sportowe auta. W weekendy będziecie zatem delektować sie nieustannym rykiem silnikow.
Hotel DB seabank to dobre miejsce na rodzinny pobyt- jedzenie było smaczne, obsługa uśmiechnięta i bardzo uprzejma a animacje wieczorne naprawdę udane.
Położenie - super widok na morze oraz bliskość przystanku autobusowego,
Standard pokoju jest poprawny choć miejscami przydałoby się drobne odświeżenie
Dobry stosunek jakości do ceny, w mojej ocenie nie ma większych wad. Czysto, jedzenie dobre i prawie przez cały dzień. Obsługa miła uśmiechnięta. W recepcji dwoje Polaków, więc dla osób ze słabsza znajomością języka będzie to plus . Wśród gości również 90 procent to Polacy.
Jedzenie, obsługa, przystanek autobusowy bardzo blisko.
Bardzo dobrze oceniam ten hotel. Miła obsługa różnorodne obiadokolacje, pokoje codziennie sprzątane,
W hotelu bawialnia dla dzieci która pozwala odpocząć rodzica a dzieciom świetnie się bawic
Bardzo polecam na rodzinny wyjazd! Świetny obiekt pod maluchy. Restauracja Jungle z pluszowymi zwierzątkami z Zoo ;) małpim gajem, kids club z dmuchancem. Swietna animatorka (...)(angielski, hiszpański )Jest co robić nawet zima.
Basen wewnętrzny z ciepła woda Pyszne jedzenie w restauracji głównej i mozliwosc rezerwowania kolacji w restauracjach tematycznych Duzy pokoj rodzinny, wygodny. Dużo gości z Polski 80% na oko podczas naszego pibytu - rodzin jest wiec bardzo spokojnie. Dużo dzieci. Fajna dyskoteka praktycznie co wieczór dla dzieci ;)
Cześć pokojowa hotelu niczym labirynt, bardzo trzeba pilnować dzieci by nie zgubiły sie(byly często takie przypadki ). Niestety drzwi bez zabezpieczen i mogą same wyjść podczas chwili nieuwagi z pokoju.
Jesteśmy bardzo zadowolone, z czystym sercem polecamy ten hotel. Czysto, obsługa na wysokim poziomie, bardzo pomocna, pokoje czyste
Czystość, strefa relaksu, bogaty wybór jedzenia i picia , dodatkowe restauracje
krzesła w lobby, jeśli naprawdę mam się przyczepic
Pobyt w tym hotelu minął nam bardzo mile. Hotel jak i jego otoczenie jest przepiękne .Cała obsługa hotelowa bardzo pomocna ,uprzejma .Pokój z widokiem na morze -czyściutki sprzątany codziennie- dziękuję Pani (...). Jedzonko bardzo dobre w głównej restauracji jak i w restauracjach a"la carte.
-hotel rodzinny -basen odkryty -basen kryty -animacje dla dzieci -blisko morza -duży wybór rozrywki dla dzieci jak i dla dorosłych -restauracje a'la carte -dużo zieleni
Hotel leży w pięknym miejscu, obok przystanek autobusowy gdzie za 2 euro dojedziesz na drugi koniec wyspy. Obsługa bardzo miła. Na recepcji pracują osoby z Polski, więc bez stresu można się dogadać i zrozumieć o co chodzi. Jedzenie bardzo smaczne. Co wieczór show time, więc nie ma nudy. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jedzenie smaczne. Wygodne łóżka. Posiada kids room. Wychodzisz przez drogę i masz plażę piaszczystą. Pokój family piękny Ogródek z leżakami. Piękne baseny. Sauna.
Wystające niebezpieczne elementy w kids room. Wygląda jakby nigdy nie było tam sprzątane. Nikt nie pilnuje czy dzieci w wieku 11-12 mogą wchodzić, gdzie maluchy się boją. Uważam, że to bardziej dla maluchów. Bo starsze dzieci biegają po całej konstrukcji. A sala zabaw z animatorką, wszystkie zabawki się kleiły niestety.
Pobyt w hotelu db Seabank Resort & Spa na Malcie oceniam bardzo pozytywnie. Hotel jest duży, zadbany i dobrze zorganizowany, idealny zarówno na wypoczynek, jak i wakacje w formule all inclusive. Blisko pięknej plaży. Na szczególne wyróżnienie zasługują animacje – prowadzone na najwyższym poziomie, ciekawe, profesjonalne. Zespół animatorów dba o świetną atmosferę przez cały dzień i wieczór. Ogromnym atutem jest jedzenie – bardzo różnorodne, smaczne i w naprawdę dużych ilościach, wszystko dostępne bez ograniczeń. Dodatkowo goście mają możliwość korzystania z restauracji tematycznych, takich jak Jungle, Orientalna, Salia, El Rodizio czy Levant, co świetnie urozmaica pobyt i pozwala spróbować kuchni z różnych stron świata. Pokoje są czyste, schludne i sprzątane codziennie, co zdecydowanie wpływa na komfort pobytu. Cały hotel sprawia wrażenie bardzo dobrze utrzymanego. Jedynym minusem, na który warto zwrócić uwagę, jest słaba wentylacja w łazience oraz mało wydajna suszarka do włosów – zdecydowanie warto zabrać własną. Podsumowując, hotel db Seabank Resort & Spa to świetny wybór na wakacje na Malcie. Zdecydowanie polecam 👍
Pyszne jedzenie, miły personel, ciekawe wieczorne występy
Słaba wentylacja w łazience i mało wydajna suszarka do włosów.
Super lokalizacja świetna baza wypadowa do wycieczek po Malcie. Przemiła obsługa. Widać, ze hotel ten tworzą ludzie.
Hotel oferuje dużo form spędzania czasu, zarówno dorosłym jak i dzieciom. Baseny zewnętrzne przestronne z dużą ilością leżaków wokół, w pobliżu toalety. Basen wewnętrzny wraz z jacuzzi, kilka godzin dziennie czynny w wybranych godzinach tylko dla osób powyżej 16 roku życia (cisza wówczas jest bezcenna). Dla dzieciaków plac zabaw czynny do późnych godzin wieczornych, dla dorosłych bary (w tym sportowy z kilkoma TV i transmisjami na żywo). Jedzenie w formie bufetu, bardzo różnorodne i smaczne (zadbano również o osoby nie tolerujące glutenu czy laktozy). Jak na jedzenie w hotelu bardzo dużo owoców i warzyw. All inclusive w połączeniu z brakiem zdrowego rozsądku może doprowadzić do powrotu do kraju kilku kilogramów obywatela więcej. Pokoje czyste, przestronne, dobrze zaplanowane, balkon lub taras ze stolikiem. Łóżka szerokie, materace wygodne. W każdym pokoju TV. Ciekawym rozwiązaniem jest dystrybutor wody na każdym piętrze. W pokojach lodówka, czajnik bezprzewodowy i zestaw do parzenia kawy i herbaty. Bardzo dobre położenie - tuż przy hotelu przystanki autobusowe, z których można dojechać bezpośrednio do Valletty lub na przeprawę promową na Gozo. Hotel nieco na uboczu od miejscowości Mellieha ale to raczej atut niż wada. Przed hotelem jedna z największych plaż na Malcie. Podsumowując, z czystym sumieniem będę polecać wszystkim osobom wybierającym się na Maltę.
Czystość, baseny i zadbane otoczenie. Różnorodność posiłków, miły i pomocny personel.
Nie stwierdzono
Hotel świetny, czysty ,zadbany ,dobrze wyposażony obsluga bardzo miła, jedzenie urozmaicone ,przepyszne ,jeden z najlepszych w jakim bylam ,polecam