Bezpośrednio przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.
Udogodnienia dla najmłodszych: basen dla dzieci ze słodką wodą, plac zabaw, animacje.
Bogata oferta rekreacyjna: 5 basenów ze słodką wodą, w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym.
Rozrywka: animacje dla dorosłych, dzienne zajęcia sportowe na plaży i przy basenie, wieczorem pokazy i występy w amfiteatrze.
Pobyt w hotelu Dream Lagoon był nprawdę udany! 🌴☀️ Hotel ma piękny, zadbany teren, dużo zieleni i bardzo przyjemną atmosferę. Pokoje były czyste i komfortowe, a obsługa niezwykle miła, pomocna i uśmiechnięta. Dużym atutem jest piękna plaża, morze . Jedzenie smaczne i różnorodne, każdy może znaleźć coś dla siebie. Szczególne podziękowania dla całego personelu za gościnność i dbałość o gości. ❤️ To miejsce, do którego chętnie wrócilibyśmy ponownie. Dream Lagoon zdecydowanie polecamy! 🌊🐠🌴
Piękne zadbane ogrody,dwa duże baseny bliska odległość do plaży
Łazienki wymagają remontu
Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. Wiadomo że za tą cenę nie będzie wielkich luksusów. Pokoje ok, czasami był problem z ciśnieniem wody albo temperaturą ale mi to bardzo nie przeszkadzało. Jedzenie dobre, nikt z nas nie miał dolegliwości żołądkowych wszyscy jedliśmy warzywa i owoce. Na śniadanie ciągle to samo ale spory wybór. Kolację były najlepsze polecam makarony! Z leżakami czasami był problem ale to chyba zależy kto w tym czasie jest w hotelu. Na plaży zawsze coś było wolnego. Nie wiem skąd komentarze że brakuje wody, wszędzie stoją dystrybutory i można sobie nalewać. Obsługa świetna i bardzo pomocna Niektórzy narzekają na słabych animatorów, mi nie przeszkadzało na drugim basenie można było poleżeć w ciszy. A kto chciał mógł skorzystać z tych wszystkich zajęć
Obsługa Jedzenie Piękne ogrody Śliczna woda
Pokoje trochę stare ale my tam tylko spaliśmy
Bardzo ładny teren super plaża dużo leżaków bez problemu znajdziesz miejsce nawet jak lubisz pospać z basenowymi leżakami już jest kłopot są bardzo wcześnie rano rezerwowane.Pokoje duże nawet ładne choć materace strasznie twarde ,pościel i ręczniki i bardzo słabo doprane ,,,sine""co wygląda nieciekawie.Jedzenie dobre smaczne ,świeże dość urozmaicone. Obsługa miła nienachalna.
Teren zadbany -świetny ogrod, dużo zieleni i kolorowych kwiatów.
Pościel i ręczniki w kiepskim stanie. Materace twarde jak decha.
Dramat! Brud, syf i ubóstwo. Pokoje do remontu, toalety brudne, stare. W pokojach pościel przekładana z jednego do drugiego. U nas sztuczne rzęsy i wykałaczki w "prezencie" ukryte w szarej, brudnej pościeli. Ręczniki śmierdzące. Jedzenie kiepskie. Piwo to piana, drinki nie do przełknięcia. Animacje prowadzą młode osoby a ta rozpiska na tablicach to ściema. Na mini disco dzieci prawie nie ma bo godzina 21:30 zniechęca do zabawy. Leżaki zajęte od 6 rano... Barmani bardzo niesympatyczni. Obsługa chodzi głodna i prosi o picie i jedzenie... Brak klimy w restauracji i lobby. (...) Nie jestem wymagająca ale ten hotel powinien dawno wypaść z oferty.
Jw.
Hotel bardzo fajny, duży, w zupełności wystarczający na wakacje z dziećmi. Obiekt jest przeogromny, nie ma co się martwić że nie zrobi się limitu kroków dziennie jeśli nie leży się tylko na leżaku o ile takowy zarezerwuje się skoro świt. Warto pojechać choćby dla smacznej kuchni, która dogląda sympatyczny szef. Basenów mnóstwo, brak tłumów w wodzie. Hotel nie najnowszy, ale dość zadbany. Nie napotkaliśmy wspomnianych w innych opiniach brudu, robali czy odpadającego tynku. Obsługa mila i pomocna. Hotel położony przy plaży gdzie można pójść daleeeeeko wgłąb co jest rzadkim zjawiskiem. Przy odrobinie szczęścia można spotkać żółwia . Ogólnie polecam
To naprawdę fajne miejsce na wypad z dziećmi. - duży obiekt z dużą ilością atrakcji, animacji czy ofert wycieczek jak Safari czy snorkeling - bardzo dobre jedzenie, szczególnie kolacje z grillem, co wieczór w innym klimacie - miła obsługa, fajnie zachowywali się w stosunku do dziecka, wesoło - duża ilość basenów i Aqua park z kilkoma zjeżdżalniami - piękna zieleń i kwiaty, faktycznie te ogrody robią wrażenie, jest przyjemnie
Oczywiście jest trochę wad, które mogą uprzykrzyć dzień kiedy ktoś wstał lewą nogą : - brak wolnych leżaków przy basenach, nie ma szans na wolne miejsce - dzikie kolejki do przekąsek przy barze - monotonna, codziennie ta sama muzyka - woda w prysznicu to porażka : wrzątek, lód, albo całkowity jej brak - ustawienie dogodnej temperatury to walka o przetrwanie, to było najgorsze. - przerwy w dostawie prądu - brak rafy koralowej przy hotelu, tylko wygasłe pozostałości
Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości, nie ma się do czego doczepić. Z lotniska jechaliśmy 1h 45 min. Obsługa sympatyczna. Nie nachalna na napiwki. Pan sprzątający codziennie zaskakiwał nas nową figurką z ręczników. Jedzenie w restauracjach bardzo dobre. Lody były raz na gałki po kolacji. Na codzień można kupić lody pakowane po 3 euro lub dolary. Pomost, z którego codziennie można oglądać żółwie. Żółwie można też spotkać podczas pływania. Z pomostu nie ma zejścia do morza. Niewielka rafa koralowa w kilku miejscach i trochę rybek. Plaża pilnowana przez ratowników. Jest to kompleks złożony z 3 hoteli. W Dreem Lagoon większość gości to Polacy i Czesi. Spokojnie można się dogadać po polsku. W dwóch pozostałych głownie Włosi. Można spacerować po całym terenie. 2x w tygodniu Włosi organizują dyskoteki na plaży.
Piękny ogród. Sympatyczni pracownicy. Smaczne jedzenie. Polecamy wycieczkę quadami na pustynię i do wioski Beduinów od panów z plaży. Jednak proponuję wcześniej zaopatrzyć się w arafatki. Na terenie hotelu min cena to 5 $ za szt.
Animacje praktycznie nie istnieją. Animatorzy beznadziejni, nie zainteresowani zaangażowaniem gości do zabawy. Codziennie ta sama zabawa Cola, Fanta, Sprite. Pokazy wieczorne nudne. Dyskoteka, która kończy się zanim się rozkręci. Kiepskie przekąski. Brak frytek na stołówce. Brudne toalety na plaży. Leżaki nad basenem zarezerwowane ręcznikami właściwie na stałe. Najczęściej przez Polaków. Na plaży leżaki dostępne bez problemu.
Pobyt w hotelu Dream Lagoon można ocenić jednym słowem : KATASTROFA. Zasługuje najwyżej na dwie gwiazdki - wszystkie osoby które spotkałem w trakcie pobytu miały podobne zdanie. Posiłki tragiczne - restauracje w których były podawane są bez klimatyzacji, jedna z nich ta bliżej recepcji wygląda jak stołówka w czasach PRL - brak obrusów, stare drewniane stoły pomalowane brązową farbą olejną , fruwają ptaki - jak w pierwszy dzień pobytu to zobaczyliśmy to wyszliśmy nic nie jedząc - dobrze, że jest druga bliżej plaży, która była w miarę przyzwoita. Kolejny problem to baseny a mianowicie brak leżaków - jest ich może 1/3 w stosunku do ilości turystów, o godz. 5;30 wszystkie były już zarezerwowane ( leżały na nich ręczniki ) . Jak rano wstałem wyszedłem na balkon to można było nagrać komedię jak ludzie biegali prawie w ciemnościach i wyrywali sobie leżaki - później żal było patrzeć jak w ciągu dnia dzieci i starsze osoby leżały na ręcznikach na betonie przy basenach. W pokoju znajdował się "ogromny" 22 calowy telewizor - z odległości ok, 4 metrów leżąc na łóżku nie było prawie nic widać - w tym czasie były mistrzostwa świata w piłce nożnej , chcąc pooglądać trzeba było siedzieć na krześle przy samym odbiorniku. W hotelu prawie sami Polacy a i tak nie był ustawiony żaden polski kanał TV - może i dobrze bo ci mniej ogarnięci nie mogli oglądać TV Republika. Lobby przy recepcji tragiczne - stara ciemna dziupla, oczywiście również bez klimatyzacji. W opisie hotelu podane jest, że wi-fi działa na terenie całego obiektu a w rzeczywistości można się zalogować ale jest tak słabe, że nie otwierają się żadne strony. (...)(...) Jedyne pozytywy to ładne ogrody, plaża i to, że po wymeldowaniu pozostawiają opaski i można jeszcze ze wszystkiego korzystać. Hotelu nikomu nie polecam - mój najgorszy pobyt z kilkunastu w Egipcie!!!
Hotel położony wśród przepięknej zieleni i kwiatów - robi wrażenie. Są 2 baseny, mało leżaków przy basenach ale do morza jest rzut kamieniem i tam już bez problemu każdy znajdzie leżak :). Pokoje przestronne, nie za czyste ale starają się. Obsługa nie jest nachalna, nie domagają się napiwków. Kelnerzy uśmiechnięci. Jedzenie zróżnicowane, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam.
Różnorodne jedzenie, miła obsługa, położenie.
Teren hotelu bogaty w zadbaną zieleń . Pokoje sprzątana codziennie . Miła i pomocna obsługa .
Kilka basenów , szeroka plaża z łagodnym zejściem do morza . Dwie restauracje - jedna w centrum obiektu , druga bliżej plaży . Aquapark .
Zbyt mała ilość leżaków w przełożeniu na gości - walka o miejsca .
Mój pobyt w Dream Lagoon & Aquapark Resort zaliczam do bardzo udanych! Hotel położony jest na pięknym, rozległym i niezwykle zadbanym terenie pełnym zieleni. Największym atutem obiektu jest bezpośredni dostęp do piaszczystej plaży i niesamowitej laguny z krystalicznie czystą wodą. Pokoje są przestronne i czyste, jedzenie smaczne i różnorodne, a obsługa bardzo sympatyczna oraz pomocna. Jedynym malutkim minusem jest kwestia leżaków – jeśli chce się mieć dobre miejsce przy basenie lub na plaży, trzeba wstać nieco wcześniej, bo goście szybko je rezerwują ręcznikami. Poza tym drobnym szczegółem wakacje były po prostu wspaniałe i z czystym sumieniem polecam ten hotel!
Duży hotel, dużo basenów
Bardzo piękny hotel czysty zadbany codziennie sprzątane pokoje jedzenie przepyszne ,morze cudowne. Napewno tam wrócimy.
Przepiękny ogród
Nie ma
Delikatnie mówiąc nigdy więcej właśnie wróciliśmy w pokojach klamki zostają w rękach drzwi do łazienki się nie zamykają i wszystko stare w pokojach. klutnie z kierownikiem że musimy zato zapłacić bo klamka mi została w ręku przy otwieraniu .bardzo mało leżaków brakuje nawet dla połowy gości ludzie już o 5 rano wstają żeby ręczniki położyć. stolików dla gości w głównym barze tez jak na lekarstwo ludzie biorą drinki i idą na leżak wieczorem bo niema gdzie wypić nigdy wiecej
Fajna Zieleń na terenie hotelu obsługa była super
Stary do remontu na zdjęciach piękne stoliki a tak w rzeczywistości wyglądają wieczorami nuda w niektóre dni to tylko coś dla dzieci i koniec
Najgorszy hotel w jakim byliśmy w Egipcie. Płaciliśmy za 5* a dała bym hotelowi może 3*. Bród,jedzenie po którym bardzo dużo osób miało wymioty i biegunki- mimo przyjmowania leków.Pan sprzątający basen pobiera opłaty za rezerwację leżaka w nocy.Tak że darmowy leżak to nie w tjm hotelu. Animacje znikome i działy sie bardziej przy plaży.Dyskoteki są ale max 1 godzinę. Jedyny prysznic przy głównym basenie w kształcie łódki to porażka- gnijące deski i wystające gwoździe. Basen w którym były rozgrywki z piłki miał wystające gwoździe którymi było przybite obrzeże basenu i było ich dużo. Rafy nie ma. Jest kilka kamieni dookoła których pływają rybki ale to nie rafa. Ratownik chciał nam odpłatnie pokazać żółwie w czasie pracy na stanowisku. Lody płatne 3$,piwo w butelce płatne 1$.Hamburgery miały w sobie mięso dzielone na pół i do hot doga tez byla przecinana parówka na pół. Frytki to mała porcja często z 1 sztuką nagetts.
Roślinność to zdecydowanie plus tego hotelu i widok na to błękitne morze.
płatne leżaki, bród,male porcje jedzenia wydawanego miedzy posiłkami,gnijacy prysznic na głównym basenie z wystającymi gwoździami i deskami, obrzeże basenu z wystającymi gwoździami.Bródne naczynia na jadalni.Zapleśniałe poduszki na krzesłach na balkonie.
Nie jedz tam!!! Bardzo słabo wygląda czystość w pokoju a zwłaszcza łazienka. Woda w basenie brudna a brzegi basenu aż tłuste i obklejone brudem. Wody mineralnej dostarczają dwie na dobę do pokoju (na cztery osoby). Lody darmowe dostępne w niedzielę wieczorem tylko na jednej kantynie i to w małej ilości - chwilę są wydawane i koniec. Dziecka chcąc zjeść loda musi zapłacić 3 USD. Leżaki przy basenie trzeba rezerwować o 2 - 3 w nocy. Około godziny piątek już jest za późno.
Widoki na morze.
Brud, syf, słabe i powtarzające się posilki
Hotel stary, widac malutkie niedociagniecia lecz to nie jest zaden problem chyba ze jestes klientem ktory oczekuje najwyzszego standardu. Jedzenie dobre zawsze dalo sie cos wybrac lecz czasem sie powtarzalo. Napoje w restauracji byly tak rozwodnione z woda, ale nie zwykla tylko ta ich ze napoje smakowaly jak chlor. W barze trzeba doplacic za takie drinki jak mojito czy inne bardziej ,,wyszukane,, drinki i to az 6 dolarow gdzie pewnie i tak naleja ten sam alkohol ktory znajduje sie w ,,zwyklych drinkach,,- mam na mysli niestety niedobry alkohol. Woda tylko 2 butelki 0,5l na dwie osoby dziennie jak nie to musisz doplacac to akurat jakis zart przy 35 stopniach, co prawda jest woda w baniakach ale jakiego pochodzenia niewiadomo, ewidentnie hotel chce tylko dodatkowa zarobic. Moim zdaniem hotel nie jest all inclusive tylko ,,half all inclusive,,. Do tego dochadza problemy z barmanami tzn. jestesmy grupka 8 osob 2 poszly do baru zeby wszyscy nie zasuwali a barmani do nas ze nam 8 piw nie dadza bo jest nas 2. Byla rozmowa z menadzerem mowili ze problemu juz nie bedzie ale chyba jednak dalej jest poniewaz nastepnego dnia kto inny mial ten sam problem wiec menadzer pewnie sam im nakazuje zeby tak robic, co jest glupota bo jak jedziesz na all inclusive chcesz miec wszystko co hotel oferuje w cenie. Oczywiscie brak miejsc na lezakach ale to chyba jak juz w kazdym hotelu.
Stosunkowo ok jedzenie Kelnerzy w głownym barze Plaża baseny
alkohol niektorzy barmani napoje w restauracji doplaty za wode i ,,lepsze alkohole,, hotel ,,half all inclusive,,
Hotel pięknie usytuowany. Cudowna roślinność. Ogromny obiekt, co sprawia, że wszędzie trzeba "dojść" przez dłuższą lub krótsza chwilę. Pokoje duże ale mają już swoje lata. Ja poczułam się jak w przeszłości. Jednak kiedy poprosiłam obsługę o pewne poprawki natychmiast zrobiło się przytulniej. My nie spędzamy w pokoju dużo czasu więc najważniejsze, że byli w miarę czysto. Obsługa bardzo pomocna. Dobrze działająca klimatyzacja.
Cudownie zadbana roślinność, dużo basenów, piękna plaża, obsługa bardzo pomocna.
Za mało leżaków przy basenach, ręczniki plażowe wydawane tylko rano. Jak poprosi się ratownika to udostępnia materace do leżenia przy basenie.
Pobyt raczej udany Dużo zieleni cudowna turkusowa woda Piękna plaża Czyste baseny
Zaletą hotelu to zdecydowanie dużo zieleni równin i kwiatów na obiekcie
Do wad hotelu to irytujące kolejki po przekąski między głównymi posiłkami i ciepłe piwo (zimne za dolara)
Hotel i pokoje potrzebują remontu , urządzenia sanitarne szwankują .Hotel bardzo ładnie położony. Dużo zieleni, piękne zadbane ogrody. Tuż przy hotelu piękna plaża z dostępnymi leżakami i parasolami. Morze z bardzo dużą płycizną od brzegu około 300m
Pięknie zadbane ogrody dużo zieleni , plaża piaszczysta z odpływami , można oglądać ryby pływające
Mimo licznych zgłoszeń urządzenia sanitarne szwankują naprawa trwała 4 dni od pierwszego zgłoszenia. Jedzenie monotonne często brakowało przy tak dużej ilości ludzi
Hotel bardzo fajny, pokój super otoczenie rewelacja
Zieleń kwiaty
Hotel pięknie położony z rozległym zielonym ogrodem, nad lazurową zatoką. Pokoje przestronne czyste, codziennie sprzątane, jedzenie bardzo smaczne serwowane w dwóch lokalizacjach co powoduje, że nie odczuwa się tłoku. Baseny duże, na plaży sporo leżaków hotelowych. Przemiła , pomocna obsługa.
Zieleń, smaczne jedzenie, podział na strefę rozrywki i strefę wypoczynku, przestronne pokoje. Zadbanie o komfort gości wyjeżdzających z hotelu w godzinach wieczornych. Ogólnie bardzo udane wakacje
przy basenach mało leżaków, przy hotelu szczątkowa rafa, drobne usterki w pokojach które są usuwane po zgłoszeniu , a powinny być wyłapywane przed wydaniem pokoju np.: uszkodzona antena w tv, czy pęknięta rura suszarki.