Hotel na 3+ gwiazdy, basen dobry,morze ciepłe,ale plaża brudna, dla spokojnego odpoczynku to dobrze.pokoje czysty. Kuchnia dobra,wybór jest co zjeść 😊
Jak nie znasz francuski to trudno dogadać się, angielski nie zawsze przyda
Brudna plaza
Bardzo udany wypoczynek. Chotel czysty, pokój sprzątamy codziennie. Bardzo miłe podejście personelu do dzieci. Transfer do hotelu ok 1h.
Czysty pokój. Miła obsługa. Basen czyszczony codziennie. Piękny widok.
Monotonne jedzenie. Często brak czystych stolików. Piwo podawane w kubkach 200ml 😉
Pobyt oceniam bardzo dobrze, mieliśmy pokój z widokiem na basen na morze. Sam hotel ok., dobre, różnorodne jedzenie.
Dobre jedzenie, pokój ok.
Dość głośna klima
Wszystko ok polecam😁😁😁😁😁😁😁😁😁🍍🍍🍦fajni animatorzy i profesjonalnie przesodnicy
Na sama Plaza
Pobyt w Eden Star wspominam bardzo dobrze – hotel położony jest tuż przy przepięknej plaży, gdzie zawsze można było znaleźć wolne leżaki. Otoczenie jest zielone i zadbane, a basen robi wrażenie. Pokoje były sprzątane codziennie, chociaż widać, że obiekt ma już swoje lata. Jedzenie było różnorodne, każdy znalazł coś dla siebie, ale po tygodniu czuło się pewną monotonię. Największym plusem była obsługa – uśmiechnięta, pomocna, zawsze chętna do rozmowy. Animacje wieczorne dodawały klimatu i sprawiały, że nie można było się nudzić. To idealny hotel dla osób, które chcą spędzić relaksujące wakacje nad morzem w rodzinnej atmosferze.
Podsumowując: największe atuty hotelu to świetna lokalizacja przy plaży, zadbane otoczenie, przyjazna obsługa, smaczne jedzenie i bogata oferta atrakcji zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci.
Zdecydowanie zasługuje na swoje 4 gwiazdki. Hotel dla osób lubiących aktywny wypoczynek i dla rodzin z dziećmi. Z miłą chęcią pojechalibyśmy jeszcze raz.
Pyszne jedzenie - biała kolajacja, jedno z fajniejszych przeżyć jakie mieliśmy, super animacje.
Proszenie się room service o papier toaletowy, klimatyzacja mogłaby być bardziej wydajniejsza.
Fantastyczni animatorzy, których pokochały moje dzieci. Basen ze strefą dla dzieci i dorosłych + mniejszy basen (40cm) dla maluchów - oba bardzo czyste, codziennie czyszczone. Mini klub w którym dzieci mogły odpocząć i pobawić się. Obsługa fantastyczna, miła i pomocna. Pokój jak na Tunezyjskie standardy bardzo czysty, duży, z widokiem na morze. Organizowane były kolacje tematyczne. Dużo bardzo dobrego i różnorodnego jedzenia - każdy znajdzie coś dla siebie. Bezpiecznie i miło. Bezpośrednio przy plaży.
Mili i zaangażowani animatorzy oraz obsługa. Bliskość do plaży, dużo leżaków, spokojna okolica. Czysta woda w basenie.
Czasem śmierdziało z klimatyzacji i w łazience mieszkały mrówki (ale i tak nas większość czasu nie było w pokoju) a te niewielkie niedogodności zniwelował ogrom zalet hotelu.
Hotel czysty, pokoje dobrze wyposażone, lodówka bardzo mocno chłodzi;)Klimatyzacja w pokoju wydajna. Bardzo blisko plaży - plaża zadbana czyszczona codziennie rano.
Blisko plaży jak na Tunezję całkiem neutralne otocznie hotelu, rewelacyjne croissant-y , obiady i kolacje bardzo urozmaicone smaczne rybki i owoce morza
Program artystyczny poniżej oczekiwań , obsługa słabo mówi po angielsku - większość interakcji w języku francuskim , słabe monotonne śniadania
Witam serdecznie 🙂 Zacznę od tego że pobyt kupiliśmy na wakacje.pl Co również bardzo polecam. Co do hotelu. Eden Star hotel bardzo czysty. Uważam że jest wręcz kameralny. Winda dla gości. Mieliśmy pokój na trzecim piętrze. Oczywiście z klimatyzacją. Codziennie obsługa sprząta. Daje czyste ręczniki.
Bardzo miła obsługa. Bezpieczeństwo dla dzieci. Blisko do plaży. Basenu. Smaczne jedzenie Codziennie atrakcje dla dzieci i dorosłych
Hmmm Ciężko napisać o wadach. Uważam że jak na Tunezję w hotelu jest bardzo dobrze. Mieliśmy okazję zwiedzić okolice i hotel Eden star jest rodzynkiem w okolicy. Jedynie napoje... mogłyby być np soki z owoców na śniadanie przynajmniej.
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. . Piękny pokój z widokiem na morze i basen. Warto przy rezerwacji dopłacić a w recepcji się upomnieć. Codziennie sprzątane i wymiana ręcznikow. W pokoju mini lodówka. Brak czajnika. Klimatyzacja działa. Suszarka do włosów słaba. Bardzo dużo animacji na terenie hotelu. Alkohol podawany w szkle. Internet dzisiaj nawet dobrze ale poza stołówka. Jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie. Ogólnie polecam i jestem bardzo zadowolona. Poza hotelem niestety nic ciekawego i niestety brudno.
Pokój z pięknym widokiem na basen i morzem ,łazienka odświeżona, meble również całkiem fajne .
Brak czajnika w pokoju, słaba suszarka.
Hotel bardzo fajny. Za dopłatą 20 euro z pięknym widokiem na morze :). Jedzenie smaczne, każdy znalazł coś dla siebie. Animatorzy najlepsi na jakich kiedykolwiek trafiłam. Polecam serdecznie.
Czysto, bezpiecznie, plaża przy hotelu, smaczne jedzenie, mili ludzie
Wcześniej byłem w hotelach 5* w Turcji i Egipcie. Ten jest 4* i brak przepychu z poprzednich. Typowy powiedział bym hotel tunezyjski, wnętrze trochę ponure i skromne a nawet biedne. Hotel oceniam na 3* ( wyglad) sam pokójna 4* było czysto, klimatyzacja działała sprzątany co dzień, zmieniana pościel co dzień. Jedzenie bdb, obsługa bardzo miła, pomocna. 50% gości hotelowych francusko języczni, 30% Polacy reszta to Słowacy, Czesi, Niemcy, Anglicy oraz marginalnie (...). Opłaca się wymienić walutę w hotelowym kantorze i płacić lokalna walutą 1€=3,33 1$=2,95 1£=3,51 1CHF=3,55 mam na myśli zakup pamiątek bo w sklepach przeliczają mniej korzystniej. Napiwki też lepiej dawać w lokalnej walucie.
Blisko plaży, łagone zejście do morza, plaża sprzątana co dzień (morze wyżuca algi) darmowe leżaki na plaży i przy basenie. W basenie czysta ciepła woda 29⁰, drink bar przy basenie. Super animatorzy organizują rozrywkę np aerobik, aerobik w wodzie, siatkówka plażowa , żut lotkami dart, strzelanie z łuku, spacery wzdłuż morza 3km
Brak czajników w pokojach, gdy przyjdzie się później niż na 12.30 na obiad trudno o kieliszki do wina czasem brakuje sztućce trzeba chodzić po stolikach i szukać
Hotel uważam za dobry. To nasz 2 pobyt w tym hotelu i zapewne jeszcze wrócimy. Miła obsługa, dobre jedzenie, sporo animacji. Jeśli ktoś szuka luksusu (złotych klamek), kawioru na obiad, śniadanie i kolację musi szukać gdzie indziej.
- dobre jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie - podgrzewana woda w basenie w chłodniejszych miesiącach stała temperatura wody 26-28 stopni - hotel przy samej plaży, szeroka czysta i zadbana - miła obsługa
- jak to w Tunezji poza hotelem jeden wielki syf śmieci na każdym kroku
Pobyt w hotelu zaliczamy do bardzo udanego.. pokój czyściutki, codziennie sprzątany.. w hotelu bardzo miła obsługa, jedzenie różnego rodzaju, każdy znajdzie coś dla siebie... aminatorzy świetni, nie ma nudy..
Pomocna i miła obsługa.. Różnorodność w jedzeniu
Brudna plaża
Hotel bardzo przyzwoity, jest czysto, aczkolwiek można znaleźć pewne niedociągnięcia - ale ostatecznie tragedii nie ma. Pokoje przestronne, baseny czyszczone codziennie, leżaków pod dostatkiem na plaży i wokół basenu. Jedzenie bardzo dobre, może nie ma "mega" wyboru, ale codziennie można zjeść coś innego, a głodnym na pewno nie będziecie chodzić. Animacje - tu chłopaki i dziewczyny robią niesamowitą robotę. Od rana już coś jest: strzelanie z łuku, siatkówka plażowa, piłka wodna, rzutki... co chwilkę jakieś turnieje, a wieczorem można nawet dostać dyplom jak się wygrało :-) Jak ktoś nie był w Turcji w 5* hotelu na Ultra AI i nie ma spaczonego poglądu na wakacje to będzie zachwycony. A ktoś kto był na "wypasie" musi zrozumieć, że jednak jest to Afryka, kraj Arabski/Muzułmański i są tam jednak nieco inne standardy oraz mentalność do porządku niż jesteśmy przyzwyczajeni jako Europejczycy.
Animacje, jedzenie, wystarczająca ilość leżaków, blisko do plaży
W sumie są to drobne sprawy, które jako tako nie mają wpływu na wypoczynek. Ewentualnie "siłownia" - bez szału, ale jak się pokombinuje to można zrobić trening :-)
Witam serdecznie pobyt swój spędziłem z dziećmi szczerze byłem różnych hotelach w Tunezji Egipcie ale zdecydowanie polecam obiekt bez 2 zdań , muszę przyznać że animatorzy na najwyższym poziomie robią swoją robotę jedzenia jak to w Tunezji ale źle też nie było owoce jak najbardziej ok co zazwyczaj w innych bardzo mało tutaj ok czystość w porządku kelnerzy chodzą koło ciebie i nie też napiwków dawać jak gdzie indziej tutaj wszystko bez stresu naprawdę wrócił bym raz jeszcze
Hotel czysty. Jedzenie dobre. Blisko morze. Piękna plaża i basen. Nawet w lutym kąpaliśmy się w basenie i morzu. Cudowna pogoda i personel. Polecam.
Położenie. Z dala od zgiełku i dużego miasta.
Hotel ogromny . Więc jeśli ktoś ma kłopoty z poruszaniem się - będzie miał problem .
Piękny hotel, obsługa bardzo miła, jedzenie przepyszne, wszystko super!
pobyt udany, raczej powinny być 3 niż 4 gwiazdki, można powiedzieć że baru na plaży nie ma
bliskość plaży i morza, dobry wybór jedzenia, czuliśmy się bezpiecznie
łazienka do remontu, bar a raczej jego brak na plaży
hotel kameralny, jedzenie smaczne każdy znajdzie coś dla siebie, codziennie przedstawienia wieczorem, w ciągu dnia na scenie konkursy, gry, zabawy, na basenie aerobic itp. Plaża tuż przy hotelu, na niej punkty z wypożyczalnią sprzętu do sportów wodnych, piasek mączka. Pokoje odnowione w lewej części hotelu, lepszy widok, na trawnik, a nie na klimatyzatory hotelu obok.w łazience pleśń, z klimatyzacji nieprzyjemny zapach bucha. Ekipa sprząta porządnie, pracownicy mili. Niestety po zapisaniu do restauracji ala carte nigdy do niej nie doszło, kelnerzy czarowali nas przez godzinę, że przygotują stół, ale to były tzw. obiecanki-cacanki, a głupiemu radość.Sklepy w hotelu mega drogie, warto na zewnąrz hotelu kupić fajne pamiątki. Ogólnie polecam na 1 tydzień, na 2 już monotematycznie.
plaża blisko hotelu, animacje,
pleśń w pokojach na suficie w łazience, nieprzyjemny zapach z klimatyzacji