Otoczenie śliczne i bardzo zadbane, dużo animacji prowadzonych przez całe dnie
Prywatna plaża Dużo animacji 4 baseny
Pokoje do odświeżenia ( standard budowania )
Był początkowo problem z pokojem i pościelą oraz zepsutym prysznicem, ale wszystko udało się naprawić i załatwić. Jedzenie smaczne i urozmaicone, alkohole też , 4 baseny, morze za progiem, pogoda super, teren piękny - jestem zadowolona i mogę polecić innym. Naprawdę warto! Dziękuję za miły czas i pozdrawiam 👍🙂
Piękny teren, 4 baseny i morze za drzwiami.
Pokój nie był przygotowany, ale poza tym - ok.
Hotel sam w sobie bardzo duży ,jedzenie różnorodne i bardzo smaczne ,ludzie mega przemili ,plaża jest piaszczysta i mają fajne parasole przy leżakach .w hotelu jest lepszy standard niż w tych domkach. Codziennie są jakieś animacje ,występy itp
Jedzenie ,blisko plaża
Hotel ma już swoje lata
Hotel bardzo ładny, pokoje wymagają lekkiego odświeżenia. Otoczenie hotelu cudowne, zielone. Można pospacerować po terenie hotelu pięknymi zielonymi alejkami. Jedzenie bardzo dobre, polecam bar na plaży gdzie serwowane są dania z karty, ale objęte all inclusive. Plaża piaszczysta, czysta, obsługa hotelu do leżaków przynosi napoje. Korzystałam tylko z plaży, ponieważ na basenie było dość głośno. Z hotelu można spacerkiem przejść do pięknego portu.
- dużo zieleni - czysto - dobre jedzenie - bardzo miła obsługa
- pokoje wymagają odświeżenia - za duży hałas na basenie
Bardzo mila obsługa, super położenie pokoje wymagają odnowienia ale przespać się da, dobre jedzenie
Pokoje do remontu
Hotel ładnie położony blisko morza, czysto,jedzenie smaczne,do wyboru,szwedzki stół. Bezpieczny.
Dobra lokalizacja,spokój, pełny relax.
Łazienka stara,wanna do wymiany.
Hotel był bardzo fajny, było super. Personel był bardzo przyjazny i troskliwy. Pokoje były standardowe ale czyste. Jedzenie było bardzo smaczne, bardzo dużo opcji do wyboru. Lokalizacja też bardzo dobra, plaża jest blisko i zadbana. Podczas dnia są wszelkie zabawy dla każdego, więc na pewno nie będzie nudno. Wieczorem są fajne i ciekawe występy. Na pewno jeszcze wrócimy.
Super obsługa, bardzo smaczne jedzenie, plaża jest blisko.
Hotel w atr.akcyjnym miejscu, przy plaży, dużo kwiatów, zielono. Pokój w bardzo niskim standardzie, z wanny zchodzi emalia, robaki w łazience
to, że jest przy plaży
Standard pokoju
hotel super jedzenie ,obsługa bardzo dobre chętnie wrócę jeszcze raz
bliskość do plaży , do baru ,
Ogromny kompleks hotelowy ponad 800 pokoi, ale sam hotel nie sprawia wrażenia 4-gwiazkowego, widać w nim upływ czasu, ślady użytkowania, nie wyróżnia się szczególne na tle innych hoteli. Generalnie hotel dla mało wymagającego klienta.
szeroka piaszczysta plaża
dodatkowe opłaty za sejf, ręczniki plażowe, materace
Pokoje takie sobie, brak suszarki w pokoju i sprzątane od czasu do czasu , ładny ogród Kiepska obsługa w recepcji , bardzo dużo gości z Algierii, kolejki do bufetów , po talerze, po jedzenie, czekanie na miejsce przy stoliku, Piękna plaża, leżaki dostępne cały czas. Na basenie tłumy.
Doskonałe położenie , blisko plaży nie daleko od lokalnych atrakcji i sklepów Piękna plaża
Tłumy gości , ciasno na basenach, posiłki to typowa walka o byt, pomimo starań obsługi ciągłe kolejki i czekanie na talerze, na stoliki na dania
Hotel ładnie położony,15 min.spacerkiem plażą do portu El Kantaoui. Plaża piaszczysta ,szeroka,czysta.Na plaży można wypożyczyć różnego rodzaju sprzęt do sportów wodnych,morze wspaniałe-woda kryształ.
Obsługa miła (bardziej się stara po otrzymaniu napiwku).
Minusem były codzienne wieczorne, hałaśliwe imprezy rozrywkowe i głośni do późnej nocy Rosjanie,ktorzy stanowią większą część gośći hotelu.
Dla mnie było super. Kolego Andrzeju. Nie wiem co Ty jadasz na posiłki w domu, skoro nic Ci nie smakowało i nic nie mogłeś wybrać z tak dużej ilości potraw. Za tak duże pieniądze, które tam wydałeś powinieneś jechać na Bali. Tam by Cię nosili. Masz zastrzeżenia do wszystkiego. Dla Ciebie to po prostu syf. Tacy jak Ty powinni staranniej wybierać miejsca odpoczynku dla siebie i swojej rodziny. Ja tam nie miałem czasu się nudzić. Skoro piszesz, że dzięki takim skwaszonym turystom jak Ty, będą tam Polaków inaczej (lepiej) traktować to za rok w lipcu też tam jadę.
Rozchmurz się,
pozdrawiam.
Byłam i to ci widziałam przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Dostałam pokój w bungalowie i po pierwszej nocy zostaliśmy pogryzieni przez nieznane mi robactwo, a jak zobaczyłam karalucha /chyba/ wielkości 3cm to dostałam szoku! Brudne, śmierdzące pokoje, bez żadnego polotu. Spakowaliśmy się i do recepcji z bagażami mąż powiedział, że albo dostaniemy pokój w budynku głównym albo będziemy mieszkać razem z nimi w recepcji. Po dwóch godzinach dali nam inny pokój, a jak myślicie kogo zakwaterowali w tamtym bungalowie? I jacy byli zadowoleni, ciekawe jakie mają własne mieszkanie... Sory. Co do jedzenia to faktycznie było go dużo, ale czy smaczne? Tego bym nie powiedziała i podzielam zdanie Pana Andrzeja bo on najlepiej się wyraził na temat smaku potraw. Baseny? To są brodziki, na taką ilość gości? Widziałam dużo ładniejsze. Alkoholu nie pijam, no chyba, że w tym hotelu, grzałam jak stara alkoholiczka przez cały dzień i nic nie poczułam, że piłam-ciekawe co?
Jak to mój mąż nazwał "szczochy alkoholowe", dużo i nic nie warte. Wyjątkowo w tym hotelu, byłam u znajomych w Marhabie i po wypiciu jednego drinka zaszumiało mi w głowie hmm... Na koniec dodam, że jest to mało atrakcyjny hotel, jest wiele innych ładniejszych i przyjemniejszych.
Wakacje nawet milo wspominam, ale nie pojechałabym do Tunezji jeszcze raz. Basen ok, plaza blisko, leżaki były za darmo, tylko za ręczniki i piloty od TV i klimatyzacji był zastaw. Hotel ogromny, użyję słowa moloch. Zastanawia mnie tylko, dlaczego w prospektach nie pokazana jest żadna łazienka. W moim pokoju była obrzydliwa, wanna była wymalowana jakąś emalią, która powoli odchodziła, na kurkach była pleśń, lusto też nie było czyste, miom zdaniem hotel cztero i pół gwiazdkowy może sobie pozwolić na takie uchybienia. Zdjęcia z pokoju nie różnią się od tych pokazanych na stronach biur podróży. A zdjęcia łazienki chętnie udostępnię do pooglądania.
Potwierdzam złe opinie o tym hotelu. To cała prawda, a te osoby co tak były super zadowolone z pobytu niech lepiej zamilkną i nie wprowadzają w błąd innych.
NAJGORSZE WRAŻENIE ZROBIŁY BUNGALOWY, mKTÓRE NIE NADAJĄ SIĘ DLA OŚÓB WRAŻLIWYCH. WYSOKIE MURKI PRZED DOMKAMI SPRAWIAJĄ, ŻE CZULIŚMY SIĘ JAK BYŚMY MIESZKALI W SZALETACH MIEJSKICH. WYPOSAŻENIE DOMKÓW BYŁO POPRAWNE .
Moja ocena dotyczy pobytu przed sezonem - w kwietniu 2007.Być może w sezonie poziom oferty sportu i rozrywki jest wyższy.
Hotel duży i Łatwo na początku się zgubić ale o kiepskim standardzie - nieadekwatny do ilości gwiazdek(ja bym daŁa dwie gwiazdki europejskie). Teren hotelu jest dosyć atrakcyjny pod względem roślinności jednakże okolice nie za ciekawe: bród(jak w większości tunezji), oprócz 2sklepów i kawiarni w pobliżu nie ma NIC więc nie ma sensu poza teren hotelu wychodzić. PosiŁki nie za dobre chociaż bardzo dużo, non stop można coś zjeść jednak nie zawsze są pierwszej świeżości a do tego dzień w dzień to samo - zero urozmaicenia. Animacje podobnie, waŁkują to samo aż do znudzenia. ObsŁuga ogólnie wporządku ale nastawiona na napiwki (ja oprocz sprzataczce nikomu nie dawalam)więc pod koniec tygodniowego pobytu zdarzaŁy się nieuprzejmości. Podobno jak na Tunezyjskie warunki hotel jest OK wiec jak w innych jest gorzej to polecam ale zdecydowanie osobom niewymagającym.
PS. Zdjęcia hotelu na portalu wakacje.pl są trochę przekŁamane.
Było bardzo dobrze!