El Pueblo Tamlelt

Hotel położony prawie w centrum Agadiru, blisko promenady i plaży. Piękne ogrody, duże baseny, pokoje bardzo czyste, ale wymagają remontu, zepsuta słuchawka prysznicowa zalewa wszystko, bo nie ma oddzielonej łazienki, ani drzwi do kabiny. Jedzenia mały wybór, ale dobre, jeden bar przy basenie także na jakiś napój się doczekać ciężko, jest dużo leżaków przy basenach i na plaży. Nie ma podgrzewanego basenu ani baru na plaży. Ogólnie pobyt uważam za bardzo udany

Hotel do remontu, ale obsługa naprawdę bardzo się stara. Przemili ludzie, w pokojach czysto i bardzo dobre urozmaicone jedzenie. Świetna lokalizacja, a do tego naprawdę atrakcyjna cena. Jeśli oczekujesz luksusów, wybierz 5* w Turcji.

Hotel super. Jedzenie dobre. Świetna lokalizacja hotelu.

Bardzo przykro z powodu warunków panujących w hotelu. Tutaj nie chodzi o wystrój, ponieważ mała ilość mebli nie stanowi problemu, ale warunki higieniczne na strasznie niskim poziomie. Jedzenie dobre, ale w części restauracyjnej jak w chlewiku ( nie przesadzam), jedzenie porozrzucane, porozdeptywane, podłoga nie myta chyba nigdy. Dla osób które są brzydliwe, nie polecam. Czytałam opinie o tym hotelu, ale myślałam, że ludzie przesadzają. NIE PRZESADZAJĄ. Lepiej się nie przekonywać na własnej kieszeni. Pasował mam bardzo termin pobytu i dlatego zdecydowaliśmy się na tą ofertę. NIe polecam nikomu.

Hotel stary, ale sprzątany codziennie dużo basenów leżaki każdy znajdzie miejsce dla siebie

Nazwa  El Pueblo Tamlelt
Miejsce  Maroko / Agadir / Agadir
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, windsurfing, tenis, golf, rozrywka i życie nocne, parking

Ok. 300 m do pięknej, długiej, piaszczystej plaży.

Świetne położenie: ok. 1 km do najmodniejszego miasta w Maroko - Agadiru.

Dla dzieci: 2 brodziki, miniklub 4-12 lat, basen, plac zabaw.

Długie, szerokie plaże nad Oceanem Atlantyckim

5.3

Wyświetlono 50 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dora

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Super położenie, czysty pokój, restauracje tematyczne.

Wady

Dziwny układ pokoju, co sprawiało, że wszystko mieliśmy mokre, ręczniki słabo doprane.

Angela

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Lokalizacja, obsługa, jedzenie, cena.

Wady

Hotel wymaga remontu.

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel super. Jedzenie dobre. Świetna lokalizacja hotelu.

Zalety

Super lokalizacja, zadbany ogród

Wady

Wymaga odświeżenia

3.9
ANNA

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Bardzo duży obiekt, blisko pięknej plaży

Wady

Niemiła recepcjonistka ( jest jedna) brudne ręczniki w pokojach, niedobra kawa

Pobyt - Maj 2025

Nawet ok,pokoje sprzątane codziennie,jedzenie dobre,jedynie mało barów,ale najwyraźniej nie był to jeszcze sezon

Zalety

Blisko centrum

Wady

Mało batów na taki duży kompleks

Beata

Pobyt - Maj 2025

Hotel w bardzo dobrej lokalizacji , blisko do centrum i pięknej plaży .Pokoje czyste, choć nieco zaniedbane , sprzątane codziennie . Jedzenie smaczne i świeże .Personel bardzo miły i uczynny. Dziękuję za miły pobyt !

Zalety

Lokalizacja , miły personel , czyste baseny .

Wady

pewne części hotelu proszą o remont i odświeżenie

Artur

hotel na tak-oczywisie ma 3 gwiadki wiec nie porównujmy do 5 gwiazdek w Turcji

Zalety

Baseny ok ,duży teren

Wady

nie jest to hotel nowoczesny ,brak przekąsek miedzy obiadem a kolacją-nie poinformowanie iz jest oplata klimatyczna -to duży minus 23 euro za 4 dni za 2 osoby

4.9
Jacek

Pobyt - Marzec 2025

hotel nisko budżetowy.Biedne wyposażenie pokoi a właściwie ich brak.

Zalety

blisko do oceanu

Wady

dzikie pijane hordy angielskich "turystow".nie jest to hotel dla rodzin z dziećmi.

Pobyt - Marzec 2025

Przed wyjazdem czytaliśmy opinie, które nas zaniepokoiły, ale kiedy dotarliśmy na miejsce, byliśmy miło zaskoczeni. Obiekt tak naprawdę wymaga remontu, ale nie przeszkadza to w spędzaniu wakacji. Będąc w krajach Afryki nauczyliśmy się już, że oni nie przejmują się takimi drobnostkami, usterkami jak brak żarówki czy brak zamknięcia do toalety czy ruszający się kran :) Obsługa bardzo miła i pomocna, jedzenie bardzo dobre i urozmaicone, baseny czyste, dobre darmowe Wi-Fi, animatorzy świetnie organizują czas wolny, obiekt w dobrej lokalizacji, plaża ok 400m, największy bazar ok 2km spacerem, przy hotelu wiele sklepików i restauracje. Minusem dla mnie były kiepskiej jakości kosmetyki oraz brak czajnika, szklanek, kawy czy herbaty i butelki wody w pokoju (wiem, że jest all inclusive, ale czasami nie chce się iść do baru czy restauracji, np. podczas choroby). Przy zameldowaniu musieliśmy zapłacić opłatę klimatyczną dość sporą. A za wydrukowanie karty pokładowej zapłaciliśmy 1$ za kartkę (w Maroko trzeba mieć w formie papierowej). Ogólnie jesteśmy zadowoleni z wakacji w tym hotelu za przystępną cenę

Zalety

bdb lokalizacja miła obsługa darmowe wi-fi dobre i urozmaicone jedzenie duże czyste baseny przestronne otoczenie duże pokoje winda

Wady

słaba jakość kosmetyków dodatkowe opłaty brak czajnika, szklanek, kawy, herbaty w pokoju

Irena

Pobyt - Luty 2025

Bardzo mila i pomocna wielujezyczna obsluga.Dziekuje .

Zalety

Bylo dobrze.

Wady

Bylo Ok

Dominik

Pobyt - Luty 2025

Stan hotelu adekwatny do ceny. Lata świetności ma już za sobą ale jest czysto. Animacje bardzo ok. Jedzenie na 7 dni urozmaicone i świeże . Podczas drugiego tygodnia zrobiło się monotonnie.

Zalety

położenie

Wady

brak podgrzewanego basenu choć w ofercie był

1.0

Pobyt - Luty 2025

Hotel tragedia, pokoje ciemne, zimne, brak ciepłej wody, śmierdzi kanalizacja. Po jednej nocy tutaj wynajęliśmy inny hotel, nie dało się wytrzymać dłużej.

Wady

Nie ma żadnych plusów ten hotel, aż dziwne że tak okropne miejsca jeszcze istnieją.

Sylwia

Czytając opinie o hotelu spodziewałam się najgorszego, ale jak się okazało wiele z tych opinii było mocno przesadzonych lub pochodziło od osób, które spodziewały się standardu hotelu 5*. Zacznę od plusów: bardzo dobre jedzenie (wcale nie montotonne, wybór jest taki, że każdy znajdzie coś dla siebie- no chyba, że oczekuje schabowego), Animacje- fajne show, tańce, gry aczkolwiek brakuje mi czegoś dla młodzieży (gdyż w większości rozrywek dla dorosłych nie może korzystać młodzież, a na wieczorne dziecięce Disco są już za duzi), pokoje- no tutaj jest niestety najgorzej- nie są one najnowocześniejsze i jakoś super czyste (ale pamiętajmy, że to Afryka więc jeśli ktoś jedzie spędzać czas w pokoju niech zmieni hotel). Smaczne kolacje ala carte :) Plaża i ocean bardzo blisko. Lokalizacja jest też ok gdyż można pieszo dojść do kolejki wjeżdżającej na górę Kasbah - 20 min pieszo. Ogólnie dla nie szukających luksusów polecam hotel :)

Zalety

Jedzenie, animacje, lokalizacja, cena :)

Wady

czystość, przestarzałe pokoje, brak animacji dla młodzieży

3.7
Tomy

Omijać bród i co tu dodawać na koniec miałem zostać odebrany na lotnisko czekałem godzinę i nie przyjechał musiałem taxi zamawiać 25 EUR na styk zdarzyłem opiekun miał to gdzieś wydrukowanie biletu 3 kartki 6 euro, gość w restauracji ala carte miał 1,5 cm drut ze szczotki drucianej w kurczaku pokazało się kucharzowi jeszcze obrażony że nie jemy w basenie kupa od dziecka wyłowili na 2 dzień nic się nie stało dołożyć tyś i Omijać ten hotel (...)

Zalety

Zalety hotelu żadne Agadir jako miejsce spoko

Wady

Bez komentarza

4.1
Mirosław

Żenada. Przyjechaliśmy w nocy i okazało się, że nie ma dla nas pokoju. Rozdzielili nas na 2 pokoje z czego tylko w jednym był mały ręczniczek, ale to i tak lepiej bo przed nami para Polaków dostał pokój bez ręczników. Na następny dzień dostaliśmy pokój, ale pomimo, że prosiliśmy w spokojnym miejscu to dostaliśmy przy recepcji gdzie przez cała dobę przewija się masa ludzi. I jeszcze przed hotelem jest dyskoteka i muzyka rżnie (i to dosłownie) do 2.00 w nocy. Po interwencji dostaliśmy może nie taki duży bo z dostawką, ale za to w spokojnym miejscu. Organizatorem był TOP Touristik i z ich strony prawie żadnego zainteresowania. Napisali nam żeby w sprawie interwencji zgłosić się do recepcji. Rezydent to porażka, nawet jak jechaliśmy do hotelu to wysiadł po drodze, a kierowca jak nas wysadził to pokazał tylko mniej więcej w którą stronę mamy iść. Na basenie za mała ilość leżaków i jak zwykle zajęte już przed 8.00 rano. Na plaży trochę lepiej. W całym hotelu masa schodów, żeby gdzieś dojść trzeba się naćwiczyć.

Zalety

Niezłe położenie, do plaży przechodząc przez ulicę to ok. 300-400 metrów. Na plaży wydzielona część dla hotelu. Gdzieś w opisie czytałem o barze na plaży. Owszem jest co zjeść i pić bo pełno jest sprzedawców siedzących przy wejściu (do części wydzielonej dla hotelu nie wchodzą). Jedzenie monotonne, ale można coś wybrać. Barmani i animatorzy super, oni jedyni trzymają jakiś poziom tego hotelu.

Wady

Zamieszanie w recepcji. Nie tylko my zmienialiśmy pokój bo w części hotelu nie da się przez hałas wytrzymać. Miały być obiady a'la Carte, ale żeby się na nie zapisać trzeba by było swoje odczekać w sporej kolejce dlatego zrezygnowaliśmy. Ręczniki plażowe można wynająć za kaucją 10 dol. za sztukę, ale można zapomnieć o ich wymianie przez cały czas pobytu. Pokoje brudne, sprzątanie kiepskie, trzeba pilnować ręczników bo np. wezmą 4, a zostawią 3, a mydło kupiliśmy w sklepie. I duuuuużo schodów.

Ola

Pobyt - Luty 2024

Hotel ma już swoje lata i pomimo że ma niesamowity potencjał jest zaniedbany, co widać na każdym kroku, jeżeli ktoś przywiązuje wagę do nowych mebli, ślicznych kafelek i nowych leżaków będzie rozczarowany. Jeżeli ktoś chce się wyspać komfortowo mieć się gdzie umyć i miło spędzić czas w Maroku polecam. Dla mnie najważniejsze jest czyste łóżko, pościel, działające sanitariaty i dobre jedzenie i tam to można zaleźć.

Zalety

Lokalizacja, duży teren, roślinność, dobre jedzenie, barmani i kelnerzy, oryginalne napoje, codzienne sprzątanie, czyta pościel i ręczniki. Duży taras, codzienne wieczorne animacje, duża ilość kotów :)

Wady

Nadszarpnięty zębem czasu, w zimie zimne baseny

julia

Pobyt - Listopad 2023

Spory hotel wiele basenów. Czyste pokoje. Ciepła woda. Smakowite jedzenie jest w czym wybierać.

Zalety

Blisko plaży, dobre jedzenie.

Wady

Jak dnia mnie wszystko było w porządku.

2.0
Iwona

Tragiczny.W restauracji brak sztućcy,brak talerzy ,brak kubków,jedzenie monotonne śniadania identyczne mały wybór,masakryczne kolejki.po jedzenie.Brak wody pitnej w pokojach.Unikać tego hotelu !!! W razie niedowierzania służę zdjęciami

Zalety

Wady

Brak wody pitnej ,brak sztućcy ,talerzy i kubków w restauracji ogromne kolejki po posiłki,mały wybór posiłków,malutko owoców zazwyczaj tylko pomarańcze ,arbuzy i melony ilość niewystarczająca kto pierwszy ten lepszy frytki ,naleśniki wydzielane

Dziennie sprzątanie jedzenie dobre wieczorne animacje a takze

Zalety

Miła obsługa animacje dobre jedzenie blisko plaży 10 minut

Wady

Nie brać wycieczki do Marakekeszu z biura miejscowego przy wyjściu z hotelu na plażę Masakra. O pilloty do klimy i telewizora trzeba prosić panią sprzątająca bo w pokoju nie ma

El Pueblo Tamlelt