Dla dzieci: dwa brodziki, kącik telewizyjny, plac zabaw oraz miniklub.
Rozległy kompleks hotelowy składający się z niskich bungalowów, otoczonych pięknie utrzymanym ogrodem.
Hotel położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży.
Doskonała lokalizacja: ok. 2 km do centrum, ok. 20 km do Kos (kilka razy w tygodniu kursuje autobus hotelowy).
Wszystko zgodnie z oczekiwaniem cisza, piękne położenie, smaczne jedzenie, czystość mila obsługa
Idealny dla osób szukających spokoju i odpoczynku od hałasu
Hotel bardzo fajny. Miła obsługa. Sporo zielni. Ładna plaża. Dużo wieczornych animacji i atrakcji. Jedzenie smaczne chociaż powtarzalne. Polecam hotel.
Dużo zieleni. Sklep obok hotelu.
Brak przystanku autobusowego przy hotelu.
Super kompleks - ogród z pięknymi roślinami i mnóstwem kotów, które są wizytówką wyspy. Mieliśmy nowoczesny pokój na dole piętrowego domku z widokiem na morze, co prawda nie w pierwszej linii brzegowej, ale było bardzo cicho i kameralnie. Piękny, ogromny basen, prywatna plaża, którą można spacerować bądź do okolicznych hoteli lub do miejscowosci Mastichari (ok.30 min spacerku), gdzie można zobaczyć piękny port, mnóstwo klimatycznych tawern i zrobić większe zakupy. Jedzenie w hotelu dobre, dużo owoców, lody, przy basenie hot-dogi, frytki i gyros. Trochę mało leżaków, fajnie by było gdyby właściciele dołożyli ich trochę przy basenie, bo miejsce na to jest, a przy obłożeniu wakacyjnym po godzinie 9 a.m nie ma szans na wolny leżak. Ogólnie pobyt bardzo udany!
Dużo roślinami, wielki kompleks
Po przyjeździe do hotelu nocnym lotem, zameldowanie dopiero koło godz. 15tej. Trzeba było odsypiać lot przy basenie.
Hotel czysty,jedzenie bardzo dobre personel przemiły i pomocny,duży basen.Jedzenia dużo nie ma się do czego przyczepić polecam każdemu hotel
Duży basen,różnorodne jedzenie,miły personel
Nie było takiej rzeczy :)
Rewelacyjny hotel w stylu greckim otoczony piękną roślin ością (jak w ogrodzie z bajki). Czysto. Sprzątanie zgodnie z zapotrzebowaniem gości hotelowych. Smacznego, regionalne jedzenie. Przemiła obsługa. Piękna piaszczysta plaża z łagodnym wejście do morza.
Piękne otoczenie. Dobre jedzenie. Przemiła obsługa. Piaszczysta plaża.
Hotel bardzo fajny. Obsługa kelnerska na najwyższym poziomie. Otoczenie wokół obiektu bardzo zadbane, czyste, dużo zieleni. Pokój duży akurat mieliśmy z widokiem na morze. Łazienka nowo wyremontowana. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie.
Jedzenie, otoczenie. Blisko do morza. Duży basen. Duży wybór drinków. Pan prowadzący wodny aerobik. Fajna ścieżka przy morzu która można dojść do małego miasteczka, nocą jest oświetlona.
Słabe animacje dla dzieci. Dlugi czas oczekiwania na zameldowanie ze względu na brak wcześniejszej rejestracji online na stronie hotelu i uzyskanie kodu QR. Na miejscu trzeba było to wypełniać, wszystkie dane uczestników.
Hotel ma super widoki pokoje oceniam tak na 4ale ujdą.jedyny minus jedzenie każdego dnia takie same dwa max 3dania na obiad sniadania monotonia kolacje to co zostaje z obiadu po przyjeździe czekaliśmy na pokój 7 godzin porażka.Hotel ogólnie oceniam na 3 gwiazdki.lezaki musi się zajmować o 6 rano inaczej brak szans.brak ratownika na plaży jak i u basenu.
To był naprawdę świetny pobyt! ❤️ Jeśli podróżujecie z dziećmi, to ten hotel jest strzałem w dziesiątkę. Jednym z jego największych atutów są wieczorne animacje. Oczywiście nie są one na poziomie Turcji czy Egiptu, ale jak na Grecję wypadają naprawdę bardzo dobrze i każdego wieczoru zapewniają świetną rozrywkę zarówno dzieciom, jak i dorosłym. Plaża i morze są absolutnie przepiękne. Turkusowa, krystalicznie czysta woda i miękki, biały piasek tworzą prawdziwie rajski krajobraz. To jedno z najpiękniejszych mórz, jakie miałam okazję zobaczyć. Dodatkowym plusem jest to, że plaża jest bardzo zadbana – przez cały dzień pracownik dba o jej czystość. Warto też wspomnieć o dużych falach. Dla niektórych może to być minus, ale dla naszej rodziny był to ogromny atut i świetna zabawa. Jedzenie zasługuje na najwyższą ocenę. Wszystko było świeże, smaczne i różnorodne. Każdy znajdzie coś dla siebie – zarówno dzieci, jak i dorośli. Codziennie dostępny był duży wybór owoców i warzyw, a jakość posiłków naprawdę pozytywnie nas zaskoczyła. Na plus również dobre alkohole w formule all inclusive. Ogromnym udogodnieniem jest także lokalizacja – z lotniska do hotelu jedzie się zaledwie około 10 minut, co po podróży z dziećmi ma naprawdę duże znaczenie. Cały teren hotelu jest bardzo zadbany, pełen zieleni i doskonale utrzymany. Owszem, pokoje są już nieco starsze i przydałoby im się odświeżenie, ale szczerze mówiąc, przyjeżdża się tu po to, żeby korzystać z plaży, morza i całej infrastruktury hotelu, a nie spędzać czas w pokoju. To miejsce zdecydowanie możemy polecić. Świetna atmosfera, piękne morze, bardzo dobra kuchnia, animacje i doskonała lokalizacja sprawiły, że wyjeżdżamy z tego hotelu z pięknymi wspomnieniami. Z przyjemnością wrócilibyśmy tu ponownie!
morze jedzenie plaża (przepiękna) animacja
pokoje
Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Pobyt był naprawdę udany.
Położenie hotelu nad samym morzem. Dużo zieleni palmy kwiaty alejki urokliwe. Wszystko oświetlone. Zakamarki gdzie można posiedzieć i porozmawiać. Miejsce gdzie ogląda się rewelacyjne zachody słońca. Obiekt rozproszony na dużym terenie . Pokoje Świerże odmalowane. Ciepła woda sprawna klima pościel i ręczniki zmieniane co dwa dni . Obsługa uśmiechnięta i pomocną. Jedzenie w porządku do oporu. Napewo nik nie był tam głodny.
Leżaki i parasole nad morzem do wymiany. Mało leżaków przy basenie. Trzeba je sobie z rana zajmować. Słabo sprzątanie pokoje głównie chodzi o podłogi. Jeden z barmanów przy basenie nie wiedzieć czemu serwował drinki mojej dziewczynie w mniejszych kubkach.
Hotel ma wszystko żeby wypoczynek w nim byl udany. Smacznego jedzenie, serwis pokoi regularny. Miła obsługa. Teren hotelu piękny! Do miasteczka ścieżka wzdłuż plaży 20 minut. Darmowy bus z pod hotelu do parku wodnego. Animacje. Jest wszystko co potrzeba. Nie rozumiem teoche opinii o jedzeniu czy pokojach. Prawda jest taka ze nie jest to najdroższa opcja wakacyjna ale stosunek ceny do jakości wychodzi juz bardzo dobrze 😊 Polecam.
Teren hotelu Widoki Czystość
Piękne widoki, otoczenie, pokoje wymagają remontu/odswiezenia ale są czyste, sprzątane 2xpodczas tygodniowego pobytu, obsługa bardzo miła i uczynna
piękne, zadbane otoczenie, duży basen
Komfort odpoczynku dzięki dobremu rozplanowaniu przestrzeni. Roślinność i możliwość zmian miejsca w różne części hotelu.
Duży basen, z leżakami źle nie było, ale trzeba jednak przed śniadaniem zarezerwować, bliskość morza i spacery wzdłuż po ścieżce do Mastichiari - super, albo w drugą stronę. Pokoje o, jedzenie klasyko gatunku
Duży obiekt, dużo zieleni, fajna prywatna plaża, cisza , spokój , ( wieczorki codziennie - z umiarem ) Jedzenie dobre . Polecam
cisza i spokój
Hotel niby czterogwiazdkowy ale jak dla mnie to pomyłka. O sprzątanie pokoju trzeba było interweniować. Po interwencji posprzątano dwa razy. Raz wymieniono ręczniki. Pobyt siedmiodniowy. Chociaż śmieci w łazience wyrzucali by codziennie. Barman na basenie pracuje jak za karę. Jedzenie, ci kto lubi. Dużo warzyw i ser feta. Mięso kiepskie, mały wybór. Jakieś kawału w pomarańczowej panierce, jakby z mrożonki? Brak wody butelkowanej. Woda z dystrybutorów nie nadająca się do picia o dziwnym słonawym posmaku (odsalana??).
Piękne zachody słońca, ładna plaża. Bardzo dobre lody
Beznadziejna woda do picia Słonawy posmak. Brak wody w butelce. Problem ze sprzątaniem. Śmieci z łazienki powinny być opróżniane codziennie. Trzeba pamiętać ,że w Grecji papier toaletowy wrzucamy do kosza nie do muszli.
Hotel w porządku, blisko plaży z pięknymi widokami. Prywatna plaża przy hotelu czysta i zadbana. Otoczenie hotelu przepiękne, wspaniała roślinność. Jestem pod wrażeniem terenu wokół hotelu.
Bar przy plaży, zielony tarasik przy plaży z krzesłami i parasolami skąd można podziwiać wschody i zachody słońca. Bezpłatne leżaki i parasole na plaży. Bardzo fajnie prowadzony aerobik w basenie oraz joga. Podobał mi się również wieczorny pokaz gimnastyki akrobatycznej, coś wspaniałego. Przemiła obsługa.
jak dla mnie brak
Wszystko co tam zastaliśmy było tak jak w opsie obiektu posiłki dobre jak na warunki Greckie. Pokoje sprzątane co 2 dzień drinki dobre Ogólnie wszystko było ok.
Jeżeli chodzi o teren i warunki lokalizacji były bardzo dobre
Hotel położony w bardzo ładnym miejscu. Bardzo blisko lotniska, zaledwie 15min. Na terenie hotelu dużo roślin kwiatów, sam spacer po hotelu jest bardzo przyjemny. Plaża bardzo blisko, duży basen. Jedzenie może być. Czysto, miła obsługa.
- dobre jedzenie - miła obsługa - ładna okolica i przyroda na terenie hotelu - czysto - plaża blisko z leżakami bezpłatnymi - duży basen
- muzyka wieczorami grała dość głośno przy barze często do 23. Dla osób chodzących spać wczesniej było to dość uciążliwe - pokoje wymagają odnowienia (ale nie spędzaliśmy tam dużo czasu więc nie była to jakaś sporą wada
Hotel w całokształcie w porządku. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne jak za tą kwotę. Cicha okolica, da się w nim odpocząć, blisko plaży z pięknymi widokami. Prywatna plaża przy hotelu czysta i zadbana.
Obsługa bardzo bardzo miła. Jedzenie smaczne, różnorodne. Czysto w pokoju jak i na terenie hotelu.
Przydałby się remont pokoi, więcej wad nie ma.
Byłem w połowie Maja. Pogoda super (7 dni słońca) temperatura odczuwalna ok 28 stopni. Transfer z lotniska - 10 minut.Hotel jak w ofercie, spełnił moje oczekiwania. Położony na bardzo dużym terenie, dużo zieleni. Bardzo czysto, obsługa miła i pomocna. O tej porze roku temperatura wody w basenie trochę mało komfortowa, ale to przecież dopiero połowa maja. Plaża właściwie na terenie hotelu, chociaż publiczna. Mnóstwo wolnych leżaków i parasoli. Jedzenie na dobrym poziomie, chociaż trochę mało urozmaicone. Zakładam, że wynika to z tego,że było jeszcze przed sezonem a obłożenie hotelu to ok. 50 procent.Pokoje czyste (choć jak to w Grecji dość surowe) sprzątane co 2 dzień. O tej porze roku dużo emerytów i rodzin z małymi dziećmi. Animacje codziennie- każdy znajdzie coś dla siebie. Ogólnie polecam ten Hotel. W skali 1-10 daję 8
Rozległy, zielony teren. Dobry stosunek ceny do jakości.
Nawet jak przed sezonem- mały wybór potraw
Super hotel, prawie przy samej plaży, miła obsługa ale jedzenie monotonne i nie było za dużego wyboru. Ogólnie oceniam pozytywnie. Malownicze widoki, przepiękne zachody słońca i blisko do miasteczka.
Blisko plaży i miasteczka, market obok hotelu, malownicze domki.
Monotonne jedzenie