Atrakcyjne położenie: przy prywatnej plaży, która znajduje się w linii brzegowej historycznego Kemer.
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, zjeżdżalnia wodna, animacje i zajęcia w miniklubie (4-12 lat), plac zabaw.
Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, aerobik, siatkówka plażowa, sauna, łaźnia turecka, animacje, dyskoteka.
Plaże z widokiem na góry Taurus i czyste morze
hotel nowy przestronny pokoje ładne dobrze wyposażone czyste codziennie sprzatane ręczniki codziennie wymieniane stołowka duża czysta posiłki smaczne urozmaicone basen troche za mały i połączony ze zjezdzalnia najgorzej plaża daleko ok 800m mała brudna mało leżaków obsługa bardzo miła uprzejma słabo zna angielski za to bardzo dobrze rosyjski ogólne wrażenie dobre czas spędzony ym cisze i spokój
Hotel położoy w malowniczym karjobrazie na styku wspaniałych gór i morza śródziemnego. Połozony w poblizu centrum Kemeru lecz jednocześnie zdala od zgiełku miasta. Wyzywienie i obsługa na najwyższym poziomie. Jedzienie zróżnicwane, śniadania od 7 do 10 (do 11 dla śpiochów), od 12 do 14 obiady, od 19 do 22 kolacja, Pomiędzy posiłkami przekaski, hamburgery, pizza, frytki, arbuz, ciasta i nieograniczone ilosci napojów (trzeba było czasem nawet dolewać wody - zbyt słodkie). Obsługa bardzo dobra, pokoje nowoczesne i obszerne z telewizorem LCD, lodówką, sejfem bez dopłat, klimatyzowane (mozna samodzielnie sterwać klimatyzycją), łązienka bardzo elegencka, każda osoba dostaje ręcznik kapielowy biały duzy i mały do rąk oraz duży niebeiski na basen, leżaki, materace i parasole bezpłatnie (trzeba jednak wstać wczesniej i zarezerwować sobie poprzez położenie ręcznika), w łązience pod prysznicem i przy umywallce stale uzupełnianie mydło w płynie. Pokoje codziennie sprzątane. Dobrze zostawić od 0,5 do 1 talara sprzątaczce. Lodówka uzupełniania zimna woda mineralna w butelkach. Codziennie dwa razy piłka wodna, siatkówka, step, ćwiczenia w wodzie i nocne animacje. Gorąco polecam ten hotel. Minusem jest duża ilość młodych rosjan, których zachowanie wobec obsługi hotelui na basenie budzi wiele zastzreżeń
w hotelu miał być dodatkowo bilard oraz darts- były ale po jednej sztuce. Stół bilardowy był ciągle oblegany przez małych Rosjan od rana do późnych godzin nocnych co uniemożliwiało korzystanie. Jak już udało nam się odczekać i dostać się do stołu okazało się że mial uszkodzone sukno. Darts- występowały oczywiście w ilości 1 szt. ale wydanie przedpotopowe, brak automatycznego liczenia punktów- u siebie w domu mam o kilka klas lepsze.
Obsługa potrafiła porozumiewać się tylko w języku rosyjskim co powodowało znaczne utrudnienia komunikacyjne. W pokoju, kóry otrzymaliśmy było stare jedzenie i niezmieniona pościel po poprzednich gościach. O czyste ręczniki trzeba było bardzo długo się upraszać, najpierw 3 krotne zgłoszenie w recepcji a później osobiste ściganie sprzątaczki.
Telewizor nie odbierał wymienianych w informacji kanałów i nie można się było doprosić obsługi, która mogłaby brakujące kanały ustawić.
Teren w okolicy hotelu praktycznie pozbawiony zieleni. Kompletna patelnia.
Animacje dla dzieci tylko w języku rosyjskim. Brak dyskotek i ciekawych animacji dla dorosłych. Posiłki tak rozłożone, że wszyscy czekali na kolację bardzo wygłodniali i tworzyły się gigantyczne kolejki- jak w Polsce w czasach stanu wojennego.
Barek na plaży, który powinien wyglądać tak jak ten przy basenie był wyjatkowo ubogi- woda z dystrybutora i napoje chłodzące nalewane ze zbiorczego opakowania ( ani nie w puszkach ani nie w bytelce ani z dystrybutora), za piwo trzeba było płacić jakieś chore pieniądze pomimo, że miało być all inclusive. Okolice plaży zaniedbane,brudne, pozostawiały wiele do życzenia, brak normalnej toalety. Wszystko jakby prowizorycznie sklecone. Dlatego pomimo tego, że plaża niby prywatna to większość gości wolała spędzać czas przy basenie.
Witam właśnie wróciłam z Kemer Reach. Hotel w pełni zasługuje na 4 gwiazdki w 100% czysty, zadbany, obsługa mila i pracowita nie domagająca sie napiwków. Jedzenie bardzo rozmaite i codziennie inne. Duży plus za ogromny wybór sałatek, suruwek (odchudzający :) znajdą tu coś dla siebie). Pokoje wyglądają dokładnie jak w katalogu codziennie sprzątane, lodówka i sejf bezpłatne. Reczniki pościel wymieniane na bieżąco. W łazience suszarka lustro i lusterko do makijażu :). Klimatyzacja sterowana pilotem (można zostawiać włączoną jak wychodzi sie z pokoju). Jedyny minus to plaża nieurządzona i troche brudna i brak animacji dla dzieci po polsku. Niesety duzo Rosjan co nie jest zaletą ale tak jest w całej Turcji.Ogólnie hotel dobrze położony z dala od ulicy z widokiem na przepiękne góry i morze. Aha brodzik dla dzieci hm.. to raczej wanna :) starsznie mały. Ogólne wrażeni 5 z minusem . Wszystkie pokoje są w takim samym stndardzie bez wzgl na narodowość.
Witam właśnie wróciłem z Kemer Reach. Hotel zasługuje na 4 gwiazdki tak jak to proponuje Itaka , wszystko co jest napisane w ofercie potwierdza się. Trzeba się przygotować na to iż w hotelu jest 80 % Rosjan co po pobycie dwutygodniowym może spowodować mdłości.Okolica przy samym hotelu wymaga jeszcze sporo pracy niemniej jednak krajobrazy są super. Przy okazji na plażę i do morza zabierzcie sobie specjalne obuwie.
Hotel jest polożony pomiedzy górami a morzem w ladnej okolicy gdzie slychac cykady i zaby, jest b czysty i ladny, nie ma w nim zbędnego przepychu . Plaża kamienisto żwirowa jak na calym na wybrzeż i w innych hotelach,oddalona 400m od hotelu, co 1 godz jezdzi na nią hotelowy bus.Obsluga hotelowa musi nad nią popracować !.Pokoje są czyste,ręczniki łazienkowe i plażowe wymieniane codziennie,brak kanału polskiego, ale kto na wakacach gapi się w telewizor?Jest lodówka a wnie zawsze zimna woda mineralna.Obsluga b. miła i nie wycigająca ręki po napiwki.Animace przeciętne w zalężności od tego kto je prowadzi, ja brałam udzial w gimnastyce w wodziei ,stepie, mąż 2x dziennie gral w piłkę wodna sędzina bala się wody i miala problemy z sędziowaniem, córka tańczyła i uczestniczła w wieczornych zabawach. basen duży z bezpieczną zjeżdżalnia leżakami i parasolkami, drugi mniejszy kryty z zimną woda, jest silownia,super łaznia turecka i sauna do dysozycji gości za darmo.Posiłki b. dobre,b.dużo, urozmaicone, do końca ich wydawania nic nie brakowało dużo owoców, warzyw, ciast i innych dobrych rzeczyŚniadanie od 7do11dla spiochów, obiad od12 do14 podwieczorek od15.30 arbuz lub kukurydza, potem kawa i ciasto do16.30, w barze przy basenie salatki,pizza,frytki, hamburgery wydawane od12do16, kolacja od19 do22,dla głodnych ostatni posiłek o 24, na plaży bar z napojami od10do17
hotel pięknie położony z widokiem na góry i morze, plaża w przewazającej części piaszczysta a woda w morzu krystalicznie czysta - brak fal przybojowych. Pokoje nowoczesnie urzadzone codzienna wymiana poscieli i reczników.
Posiłki urozmajcone więc każdy może znaleźć sobie coś odpowiadającego. Do każdego posiłku wiele rodzajów owoców.
Nowy hotel ale można zauważyc niedociągnięcia w wykończeniu. Bardzo miła obsługa, nie stwarzająca żadnych problemów. Basen przy hotelu jest wystarczająco duży jak na taką ilośc gości hotelowych, wystarczająca ilośc leżaków i parasoli. Animacje bardzo skromne , ale jeśli ktoś miał ochotę pograc np. w siatkówkę to nie było problemu z zorganizowaniem ekipy. Plaża - 10 min spokojnego spacerku (300 - 400 m) lub dojazd busem hotelowym, ale jest na niej bardzo dużo miejsca w odróżnieniu od plaż hotelowych w centrum miasta, gdzie leżaki są bardzo blisko siebie. Centrum Kemer oddalone około 20 min spokojnego spaceru. W godzinach wieczornych w centrum bardzo gwarno i tłoczno. Miasteczko bardzo ładne. Troche denerwujące było w hotelu głośne zachowanie młodych Rosjan, ale gorsze wydawało się ciagłe narzekanie, niezadowolonych, znudzonych, szukających dziury w całym Polaków. Nie wszyscy Polacy potrafią miło spędzic czas urlopu. Dla mnie i dla męża to jedne z najbardziej udanych wakacji. Dzięki nowo poznanym polskim znajomym nie narzekaliśmy na nudę i bawiliśmy się super. My tez jesteśmy wymagającymy osobami i uważamy, że negatywne opinie o hotelu są zdecydowanie krzywdzące. Hotel z pewnością zasługuje na 4 gwiazdki.
Właśnie wróciliśmy z hotelu Kemer Reach i chcemy się podzielić opinią o hotelu.
Przed wyjazdem byliśmy zmrożeni złymi opiniami na forum o hotelu, plaży, niegrzecznych Rosjanach i Polakach. Szanowni Państwo to wszystko NIEPRAWDA.
Hotel jest ładny, nie jest przy głównej drodze więc jest dosyć cicho. Pokoje utrzymane w czystości, zmiana ręczników codziennie. Jeżeli chodzi o plażę to kamienista ale nam to nie przeszkadzało. Nie spotkaliśmy również niegrzecznych Rosjan. Podczas meczu Polska - Niemcy kibicowali nam a nie przeciwnikom :). Jeżeli chodzi o obsługę to rewelacja. Tak uwijających sie kelnerów nie widziałem nigdy. Barmani bardzo mili, nie żałowali nam alkoholu:). Generalnie cała obsługa była na bardzo wysokim poziomie i zawsze odwzajemniali uśmiechy.
Oczywiście były drobne niedociągnięcia ale przy dużym przedsiębiorstwie takie rzeczy się zdarzają. Dla nas takim małym minusikiem były animacje dla dzieci. Nad tym muszą jeszcze popracować.
My przywieźliśmy z Kemer Reach wspaniałe wspomnienia masę zdjęć i filmów i dużo nowych znajomości. To nie jest prawda, że Polacy nie potrafią się bawić i trzymają się na uboczu. Gorące pozdrowienia dla Mariusza, Asi i Michałka, Pawła z małżonką i Antosiem z Krakowa, Sebastiana i Asi z Jastrzębia, Magdy, Piotrka, Julii, Michała, Dominiki i Kacperka z Wrocławia, Adama i Basi oraz wszystkich, z którymi mieliśmy możliwość rozmawiać i spędzać wspólnie czas. To były cudowne wakacje.
Hotel nie zasługuje na 5 *maksymalnie można mu przyznać 3 * brak animacji , brak dojścia na plaże, brak rozrywki brak odbioru polskich kanałów .Basen bardzo mały, niemiła obsługa hotelowa .
GANITA KEMER RESORT obecnie MILLENIUM RESORT, TO TRAGEDIA!!! dołączam się do poniższej opinii: nie można otworzyć drzwi kartą, nie wymieniają ręczników, papieru toaletowego, łazienka brudna, w fatalnym stanie, jedzenie pod ruskich dramat, brak szklanek, brak masła, kubki plastikowe jednorazowe były myte albo nie były, karaluchy wyłaziły z każdego kąta, prawdziwy najazd ruskich i wszystko robione pod nich. Zachowanie ich to kolejna tragedia, piją i krzyczą całe noce Odradzam wyjazd!!!, hotel nie spełnia nawet 3 gwiazdek.
dużo
MASAKRA NIE POLECAM TEGO HOTELU!!! To niejest pierwszy mój wyjazd czegoś takiego nie bylo nawet w 3*hotelu tragedia
Nie dostrzegam zalet tego hotelu Hotel zmienił nazwę na Milenium
W hotelu brud ,karaluchy jedzenia nie da się jeść hotel ma może standard 2.5* zmarnowane wakacje Nie polecam Mycie jednorazowych kubków to już przesada Syf
Ludzie nie kupujcie tego hotelu GANITA KEMER RESORT a teraz nazywa się MILLENIUM RESORT,jest tam tragicznie nie polecam stracone wakacje w tym hotelu,brud, syf ,karaluchy wieczorem chodzą sobie ,jedzenie nie dobre wręcz fatalne ,reczniki niewymienialne,brak mydła szamponu,klima niedziałająca ,sped ruskich bawiących się 1 w nocy ,a tym bardziej z dziećmi nie jechać,ten hotel nie spełnia 5 gwiazdek zaledwie 2,5 gwiazdki.
fajny basen nic więcej
brak klimy ,niemożna otworzyć drzwi karty rozmagnesowane,nie wymieniają ręczników,prysznic i wanna tragedia silikonu nawalone po 10cm,jedzenie fatalne ,brak szklanek brak kubków,brak masła ,kubki plastikowe jednorazowe były myte i dalej szły do obiegu,wieczorem karaluchy wyłaziły,z tego wszystkiego basen możliwy nic więcej spęd ruskich i wszystko robione pod nich.
To nie hotel 5 gwiazdkowy tylko przechowalnia ruskich ale nie Rosjan tylko ruskich z Tadrzykistanu,Ormian itp.Syf w hotelu i na plaży basen w którym najepiej czują się koty spacerujące po hotelu i jadłodajni bo na pewno nie jest to stołówka.W łóżkach pchły i roztocza wnioskuje to po tym,że po każdej nocy miałem nowe ukąszenia.Plaża obiektywnie ok 800m.Jedzenie monotonne.Generalnie wyj...ne pieniądze na hostel made in Turkish.PRZESTRZEGAM.
Nie dostrzegam zalet.
Jest ich masa.
Spędziliśmy niezapomniane chwile w tym hotelu. Obsługa przemiła, barmani uśmiechnięci, wszyscy chętni do pomocy. Pokoje duże, ładnie urządzone, były codziennie sprzątane... . Basen ze zjeżdżalnią, na plaży bar z przekąskami. Super organizacja. Polecamy!
Zdecydowanie polecam.Hotel śliczny,czyściutki,niesamowicie miła obsługa,panowie mimo że stale zapracowani to zawsze uśmiechnięci i chętni do pomocy(Zdarzyło się nawet kilka razy że kelner bawił moją córkę żebyśmy mogli zjeść).Jedzenie super smaczne i pięknie podane.Różnorodne owszem zdarzyło się parę razy że było to samo(jak zresztą wszędzie)ale zawsze świeże i smaczne.Plaża,szkoda,że nie piaszczysta bo kamyczki gorące ale naprawdę ładna i dość duża.JEDYNY ZASTRZEŻENIE to animatorzy mówią tylko po rosyjsku,mini klub dość że ubogi to stale zamknięty bo animatorka się bawi na plaży.Mini disko3 piosenki oczywiście po rosyjsku i animatorka kręci nosem na dzieci mniej jak 4 letnie bo musi pilnować więc mniej ma czasu na wyjście na miasto.
Świetny hotel, bardzo miła obsługa. Animatorki i animatorzy przezabawni. polecam!
GTI nie powiadomił nas o miedzylądowaniu w Katowicach.Hotel KEMER RICH pełen rozwrzeszczanych Rosjan i Ukraińców ,nie spaliśmy ani jedną noc z 7 dni pobytu nieszczelne drzwi i okna skandal za 3000zł to wyrzucone pieniądze w błoto.daleko do plaży a morze brudne z pływajacymi brudami i szlamem na wierzchu. Obsługa w recepcji niemiła Jesteśmy bardzo niezadowoleni!!!!!!!
Godny polecenia-jakość adekwatna do ceny.Pokoje czyste,jednak małe łazienki i kabiny prysznicowe.W wielu pokojach był problem z lodówkami- zamiast chłodzić grzały.Animacje-w ciągu dnia bocia,strzałki,aerobik, tańce,zabawy, gry w basenie.Nawet animatorzy puszczają Polską muzykę.Wieczorem wybory miss hotelu,skecze,zabawy,bingo itd.Do plaży hotelowej trzeba troszkę dojść,zdecydowanie za mało leżaków. Obsługa-są to naprawdę ciepli i pomocni ludzie.Przyjechaliśmy do hotelu koło 23.30 i specjalnie dla nas otworzono restaurację i podano późną kolację.Hotel polecam osobom, które nie szukają dziury w całym.Można spędzić tam naprawdę udany urlop.
Hotel zasługuje na 3 *, bardzo mały teren hotelu, na małym basenie po południu jest już cień, naprzeciwko mojego okna budował się następny hotel w bliskiej odległości ( hałas był uciążliwy,próbowali go zagłuszyć głośną muzyką - co nie skutkowało), bardzo daleko do plaży. Pokoje ładne i czyste. Do jedzenia długa kolejka (choć byłam przed sezonem - w maju)i trzeba stać bo nie dokładają, więc jak się \"nie wystoi\" to można się pożegnać zjedzeniem. Podsumowując hotel na pewno nie jest 5 *