Doskonała infrastruktura sportowa: 12 kortów tenisowych, minipiłka nożna, minigolf, boccia, windsurfing.
Atrakcje dla dzieci: miniklub i juniorklub, plac zabaw, 10 pokoi zabaw.
Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa plaża z łagodnym zejściem do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi.
Dobra lokalizacja: 4 km do Nea Makri, 7 km do Maraton (przystanek autobusowy ok. 800 m od hotelu).
Hotel jest czysty zadbany aczkolwiek odpowiada raczej standartowi hotelu 3 gwiazdkowego Obsługa miła i pomocna mówiąca po angielsku
Jedzenie było dobre aczkolwiek średnio urozmaicone Fajne jest to iż są dwie restauracje mile kolację w restauracji thalassa
Zbyt mało Leżaków nad morzem Animacje i aktywności wieczorne wyłącznie po francusku co jest żałosne mając na uwadze że duża część gości jest z innych krajów europejskich
Hotel jak na 4 gwiazdki i realia greckie całkiem przyzwoity. Oczywiście zawsze zależy od pokoju jaki się dostanie (jak dawno temu był odświeżany). Czystość na dobrym poziomie. Codzienny room service. Jedzenie smaczne. Część potraw się powtarza ale codziennie można też liczyć na coś nowego. Hotel na uboczu więc jak ktoś szuka ucieczki od tłumu i tłoku dużych kurortów to polecam.
Blisko plaży. Czystość. Dużo zieleni.
W okresie kiedy byłem było dosyć wietrznie co praktycznie uniemożliwiało plażowanie i trzeba było korzystać z basenu. Nie wiem czy taki urok pory roku i lokalizacji czy przypadek.
Hotel więcej niż przyzwoity, nie ma się czego przyczepić. Kolacje mogłyby być pół godziny wcześniej, czyli o 19.00. Brak wieczoru greckiego, atrakcje tylko dla Francuzów.
Czystość, super jedzenie w dużym wyborze, dużo zieleni, blisko morza.
Dla mnie wadą były godziny transferu (czyli przylot i wylot). Pokój dostałem o godz. 0.30 a opuszczałem 3.45. Praktycznie spędziłem tam 10 dni a płaciłem za 11.
Pokój na średnim poziomie (bungalow). Brak szklanki, czajnika. W łazience wanna, rzadko już spotykana.
Otoczenie hotelu bardzo zadbane, można pospacerować alejkami.
Hotel położony jest na odludziu. Jeżeli ktoś zdecyduje się na pobyt w tym miejscu, musi liczyć się z brakiem rozrywki. Jedyne na co może liczyć, to animacje dedykowane francuskim turystom oczywiście w ich języku. Jedyne co może ratować w zabiciu czasu, to wyjazd na wycieczkę np. do Aten, kupno wycieczki motorówką lub plażowanie. 80% gości to Francuzi po 70 roku życia. Nawet w barze przy drinku nie można było posłuchać muzyki. Ogólnie - strasznie nudne miejsce.
Hotel - szału nie ma, ale adekwatny do ceny, jest to 4*, więc nie ma ekskluzywnych pokoi, zlotych klamek czy restauracji z usługującymi kelnerami :-) Jest natomiast piękny zadbany zielony teren, przemiły personel, smaczne jedzenie, aczkolwiek przekąski między posiłkami skromne ( typu ciasteczka czy smażone pierożki ). Wokół hotelu promenada do pospacerowania. Spędziłam bardzo miły czas.
Walka o leżaki. Hotel powinien zapewnić ich większą ilość.
Świetny hotel, czysto, smaczne i różnorodne jedzenie, a korty tenisowe są idealnym dodatkiem. Polecamy szczerze, a pobyt uznajemy za bardzo udany!
Hotel wyróżnia się możliwościami, m.in wypożyczenie rowerów, możliwość gry w tenisa, 3 baseny, bardzo czysty i zadbany, pościel zmieniana codziennie.
Hotel przyjazny rodzinom, lecz za bardzo dedykowany turystom z Francji, którzy opanowali hotel i są bardzo głośni, człowiek czuje się jakby był we Francji a nie w Grecji, brak wieczorków Greckich- muzyka taniec i śpiew-brak klimatu greckiego wieczorami , brak animacji dla pozostałych turystów między innymi z Polski. Klimat hotelu iście francuski a nie grecki-szkoda. Może coś z tym wlaściciele hotelu zrobią aby to zmienić i zachęcić innych turystów niż Francuzi do odwiedzin. Ciągły brak miejsc leżaków na basenie i nad morzem, też sprawia dyskomfort. Poza tym obsługa miła, czysto, jedzenie świeże.
czysto, dobre jedzenie
hotel dedykowany Francuzom i pod nich wszelkie rozrywki i atencja, ciągły brak miejsc na leżakach na basenach i nad morzem
Hotel ogólnie bardzo dobry. Przyjechaliśmy wcześnie rano ( transfer idealny). Opaski all-in od razu, jesz, pijesz, korzystasz. Długi czas oczekiwania na pokój (kilka godzin). Hotel dostosowany do osób z niepełnosprawnościami ruchowymi (to miało znaczenie, bo miałem złamaną nogę). Zakwaterowanie w budynku głównym, wszystko w zasięgu ręki, basen, restauracja Thalassa, poolbar, WC. Plaża piaszczysta do morza dorzucić można kamieniem. Nie ma walki o leżaki, około 10-ej były jeszcze wolne ale jest ich trochę mało a parasoli jeszcze mniej (a miejsce gdzie można je postawić jest). Animacje dla odmiany w języku francuskim, właściwie wszystko w tym języku. Animatorzy nie nachalni (może dla tego że widzieli gips na nodze u Polaka). Wszyscy mili i przyjaźni szczególnie starsi Francuzi. Barmanki i barmani to super ludzie - wielki szacun za ich pracę. Jedzenie przepyszne, jest wszystko co trzeba. (Pizza w Grecji? Przepyszna). Rewelacyjne białe wino, piwo świetne - nie rozwodnione, dobra czysta wódka. Drinki takie jak Aperol, Mohito dodatkowo płatne około 8-9 euro. Wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych ale nigdy nie wiadomo przy którym pool barze. Słaba informacja. Świetne wieczory greckie z tańcami lokalnymi. Ogólnie bardzo polecam i Grecosa i Golden Coast. Super wakacje.
Właściwie to same.
Budynek hotelowy i otoczenie zadbane. W przypadku zakwaterowania 3 dorosłych osób w pokoju jest ciasno. Szafki nocne są trwale połączone z zagłówkiem co uniemożliwia rozsunięcie łóżek. Dostawka to łóżko polowe z materacem. Generalnie pokój jest przeznaczony dla dwóch osób. Ogólnie pobyt bardzo udany.
Dużo zieleni i miejsc wypoczynkowych. Trzy baseny o zróżnicowanej głębokości, nawet do 2,20 m. Duże przestronne lobby. Miła obsługa. Dbałość o czystość w pokojach. Dobrze wyciszone pokoje. Jedzenie smaczne.
Zbyt mała ilość leżaków na plaży i przy basenach. Mimo, że hotel reklamuje się jako dostosowany dla osób z niepełnosprawnościami, to jest wiele miejsc, gdzie np osoba poruszajaca się na wózku nie dotrze (np. toaleta przy głównej restauracji, mini market, korytarze w budynku głównym). Brak informacji o terminach, rodzaju i lokalizacji imprez odbywających się na terenie hotelu. Jedynie klub Marmara działający dla turystów z Francji był bardzo aktywny. Brak ratownika na plaży.
Hotel spełnił nasze wszelkie oczekiwania, a nawet je przerósł. W kompleksie 4 baseny, prywatna plaża. Bary przy basenach i przy plaży. Jedzenie najlepsze z jakimkolwiek spotkaliśmy się w opcji all inclusive. Obsługa naprawdę miła i pomocna. Wszędzie pełno zieleni. W nocy spokój i cisza, bo 2/3 gości to Francuzi, a reszta to praktycznie tylko Polacy. Jedynym minusem są odległości od najbliższych miast, ale uberem można tam dojechać za 10€. A propos plaży, jeśli chcecie w morzu chodzić po żwirku (piasku), a nie po kamieniach, to trzeba wybrać skrajne leżaki z prawej strony. Pokój mieliśmy w bungalowach i był duży i wygodny. Wi-Fi jest w każdym zakątku hotelu łącznie z plażą i działa bardzo dobrze. Dla polskich dzieci są animacje prowadzone przez super Panie(...) (Zuzia i Hania). Jeśli chcecie wypoczywać w spokoju, zieleni, przy pysznym jedzeniu i super drinkach, to ten hotel spełni wszystkie te oczekiwania.
Zielono, spokojnie, pyszne jedzenie, oraz miła i pomocna obsługa.
Spora odległość od miasta.
Hotel i teren hotelu w sam sobie bardzo przyjemny, zawsze czysto. Okolica bardzo miła dla oka - wzgórza, które są bardzo urokliwe. Obsługa bardzo miła i pomocna, wszyscy mówili po angielsku i francusku - nie było problemów z komunikacją. Jedzenie bardzo dobre, zawsze coś nowego. Zarówno pozycję mięsne jak i wege. Dość dobrze doprawione, jeśli komuś było mało, przyprawy były do dyspozycji. Okolica poza hotelem nieatrakcyjna- ok 20 min od hotelu Lidl, 40 minut od hotelu centrum, z którego można złapać autobus do Aten. Relatywnie niedaleko świątynia egipska. Dla młodych osób może być trochę nieatrakcyjnie, ale to nie tak, że człowiek się będzie nudził :) do hotelu przyjeżdża sporo emerytów, w terminie 12-19 czerwiec było też dość mało dzieci co było zdecydowanie na +. Podsumowując naprawdę świetny hotel na kontynencie, blisko Aten. Ci którzy boją się wysp lub byli niezadowoleni z wysp i chcieli by dać drugą szansę Grecji - polecam wypoczynek w hotelu Golden coast. Odpoczynek, sielanka i dobre jedzenie gwarantowane.
Czystość Dużo basenów Duży ośrodek Pomocni pracownicy
Pokoje wyglądem nie grzeszą - moda jak 10-15 lat temu (ale nie zmienia to faktu, że wszystko działało i było czysto - człowiek mógł się wyspać i odpocząć bez żadnych obaw;) )
Hotel duży, sporo domków typu bungalow, 2 restauracje i bary, 3 baseny i bezpośrednie wyjście na plaże. Widoki śliczne, obiekt zadbany, dużo opcji zajęć oprócz leżenia na plaży Około pół godziny autem od Aten, chwila od Maratonu, przyjemna okolica
Baseny spore, plaża piaszczysta, jedzenie dobre ale nie pyszne, drinki w porządku, chociaż dość mały wybór chyba że się trafi fajny barman/ka, za dodatkową opłatą rowery, sporty wodne, a tenis stołowy, zwykły, piłki itp za kaucją zwortną Na terenie jest też sklepik z pamiątkami, ciuchami i przekąskami Obsługa w większości bardzo miła i pomocna
Hotel jest nastawiony (...)na turystów z Francji, niektóre rzeczy nie są nawet tłumaczone na angielski co jest lekko irytujące Mały wybór drinków w ramach all inclusive (chyba że ktoś pójdzie na rękę bo jest w porządku, ale nie każdy) Niektóre potrawy bardzo średnie, mała różnorodność śniadań
Hotel na prawdę bardzo dobry. Pyszne jedzenie, pokoje zadbane, obsługa bardzo miła, okolica bardzo zielona i czysta. Nic więcej nie potrzeba do spędzenia udanych wakacji. No i ta pogoda… 32 stopnie. Cudownie. Aż żal wracać ;)
- czyste zadbane pokoje - duża przestrzeń - pyszne jedzenie - miła obsługa - blisko plaży - blisko Aten
Bardzo fajny hotel składający się z budynku głównego i dużej ilości piętrowych bungalow. Pokoje duże, jedno łóżko 2os bardzo duże+łóżko piętrowe. Łazienki odnowione, klima działa. Czysto wszędzie, codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. 3 duże czyste baseny z dużą ilością leżaków otwierane o godz.10 więc nie trzeba rezerwować leżaków od 7 rano:) 2 duże restauracje z pysznym jedzeniem. Jedna z widokiem na morze a druga na góry. Codziennie inne mięso i inne ryby, pyszna pizza, lody, owoce, makarony. Bar przy basenie i na plaży. Plaża piaszczysta z odrobioną kamieni. Buty do wody nie są potrzebne. Plaża wąska ale długa można spacerować po 7km w jedną str i 3 km w drugą. Leżaki na plaży darmowe ale trochę ich za mało więc trzeba ok 8.30 iść zająć sobie miejsce. Do baru z plaży blisko:) Sklepik, bankomat, wypożyczalnia aut na terenie hotelu. Wypożyczalnia rowerów, sup, desek, skuterów również. Na terenie hotelu są też masaże. Blisko 35km do Aten. Wycieczki z biura organizowane są do Aten, na Peloponez i Wyspę Eginę. Miłym gest hotelu było, że nawet jak wyjeżdżaliśmy o 6.30 na wycieczkę to o 6.00 mogliśmy iść na śniadanie. Na lotnisko wyjazd był o 4 w nocy więc o 3 czekała kawa, ciasto i ciasteczka. Animacje w hotelu słabe i wyłącznie po francusku. W hotelu głównie Francuzi, dużo też Polaków:) Okolica cicha i spokojna. Do Lidla ok 2km. Na plaży w czerwcu codziennie super wiaterek. Piękne położenie przy górach i morzu. Polecamy serdecznie bo super wypoczęliśmy i żal było wyjeżdżać
Czyste, duże pokoje, duże baseny, dużo leżaków, fajny pomysł z otwieraniem basenów o 10 więc nie trzeba rezerwować od 7. Pyszne jedzenie zwłaszcza w tawernie. Piękne położenie z widokiem na góry i widokiem na morze
Brak kraników do opłukania stopek po powrocie z plaży. Kiepskie animacje. Brak animacji po polsku czy angielsku. W bungalow mrówki nawet na piętrze
Zacznę od tego, że pokoje typu bungalow znacznie odbiegają od standardu ****, moim zdaniem niema tam nawet ***. Pokoje te są stare, nie remontowane od lat. Zostaliśmy tam zakwaterowani bez możliwości zmiany na hotel, który jest po remoncie lecz niestety jest on przeznaczony głównie dla Francuzów oraz Niemców. Odczuliśmy tutaj segregację ludzi. Cały hotel jest nastawiony głównie na obywateli Francji, łącznie ze wszystkimi animacjami. Klimatyzacja w pokoju to dramat, jestem alergikiem i cały pobyt zmagałem się z chorobą. Klimatyzacja swój ostatni serwis widziała wiele lat temu. Bardzo słabe polaczenie komunikacyjne z Atenami (Hotel-Acropol to niecałe 3h drogi), jedyne wyjście to droga (50 euro w jedną stronę) taksówka.
Smaczne jedzenie oraz dobre drinki.
Standard bungalow Brak darmowej wody butelkowanej Klimatyzacja w pokoju
Kompleks w pelni wyposazony z bezpośrednim dostepem do morza i 4 basenami. Jadlospis urozmaicony.Wracam w pelni zadowoleni
Piękny hotel, czysty i zadbany. Bardzo miła obsługa. Pyszne zróżnicowane posiłki. Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Polecam ten hotel
Profesjonalizm obsługi. Wspaniałe jedzenie i piękne otoczenie.
Hotel jest w stylu wioski wakacyjnej: budynek główny i duża ilość domków w niskiej zabudowie rozsiane na sporym terenie. Mimo że hotel mieści dużą ilość klientów, spora powierzchnia sprawia że nie czuć tłoku. Bungalowy znajdują się na bardzo dobrze zagospodarowanym zielonym terenie i między licznymi alejkami co sprawiało że była przestrzeń do małych spacerów. Obiekt ma mnóstwo miejsc do spokojnego wypoczynku i relaksu zarówno w środku jak i na zewnątrz.
Bez wątpienia największym atutem jest nowa na 2025 rok restauracja. Wnętrza przypominają stylistycznie najlepsze hotele niczym z Dubaju. Do tego serwowana jest przepyszna kuchnia grecka. Natomiast każdy coś dla siebie znajdzie. Dużo owoców i deserów to tylko dodatkowy atut. Liczne baseny sprawiają że każdy znajdzie dla siebie przestrzeń do wypoczynku. W hotelu jest mini market - to zawsze przyjemny dodatek. Fajną rzeczą jest to że do Lildla jest tylko 2,5 km.
To co mnie osobiście najmniej urzekło to plaża, która wydaje się być mało zorganizowana i zadbana. Brakowało mi w pobliżu jakiegoś miasteczka. Najbliższe jest około 6 km. Dodatkowo na pewno pokoje wymagają remontu. Są czyste ale już mają starsze i wysłużone wyposażenie.
Super czas , piękny wypoczynek , żałuje ze nie byłem 10 czy 14 dni
Lokalizacja , animacje , 2 restauracje
Stare narzuty na łóżka
Pobyt w hotelu bardzo udany Hotel zapewnia komfort i spokój .ładnie urządzone loby Pokoje i łazienki bez zarzutu, Obsługa uprzejma i miła
Piękne położenie w ogrodzie pełnym roślinności i kwiatów a jednocześnie nad morzem. Nad morzem promenada -można długo spacerować wśród szumu fal. Jedzenie urozmaicone , pyszne. Na kolacje dania różnych kuchni świata. Wieczorem do wyboru : jeden bar położony przy morzu cisza spokój drugi w głębi ogrodu z muzyką i animacjami
W zasadzie nie mam żadnych zastrzeżeń do hotelu