Green Imperial Beach

3.3
Słaby

Właśnie wróciłem z hotelu z rodzina miałem większe oczekiwania wobec tego hotelu zaczynając od posiłków które jak się kończyły to nikt nie dokładał w pokoju nikt nie sprzątał nie mówiąc o brudnych ręcznikach i smrodzie w pokoju!Moim zdaniem powinniście unikać tego hotelu chyba że lubicie spędzać czas z Ruskami bo 95% gości to ruscy.Personel nie rozmawia po angielsku tylko po rosyjsku .W dniu wyjażdu autobus miał nas zabrać z hotelu o godzinie 15 przyjechał o 16 czekaliśmy z dziećmi na recepcji bez klimatyzacji godzinę czas, po probie z kontaktowania się z rezydentka nie odbierała telefonu 40 minut napisała smsa ze za 5min będzie nasz autobus przyjechał po 20 min.....pani rezydentkę zapytałem czy nie łaska było wysłać chodziarz sms-a z informacją o spóźnionym autobusie pani odpowiedziała jak sie nie podoba może pan zostać tragedia!!!pierwszy i ostani raz skorzystałem z biura podroży OREX-travel

Byliśmy w tym hotelu tydzień czasu, najgorsze wakacje jakie do tej pory mieliśmy. Hotel co prawda widać że był odnawiany ale reszta rzeczy w hotelu masakryczna. Obsługa nie mówiąca w języku angielskim, hotel pełen Rosjan i tylko w tym języku obsługa potrafiła się dogadać. Posiłki na śniadanie codziennie to samo, obiad i kolacja trochę zmienne. Na stołówce jak i w barach ogromny syf, nie sprzątane stoliki. Przy basenach przez cały pobyt było sprzątnięte tylko raz. Pokój sprzątnięty tylko raz przez cały pobyt na zasadzie zmycie podłogi i to wszystko.Brak wymiany ręczników i pościeli. W dniu wyjazdu mieliśmy zdać pokój do godziny 12 , o godzinie 9 przyszła pani sprzątaczka i powiedziała że musimy opuścić pokój bo ona chce posprzątać. O godzinie 12 zdaliśmy pokój, o 15 miał podjechać autobus który miał zawieść nas na lotnisko. Czekaliśmy w hotelowym holu bez klimatyzacji do godziny 15.40 na autobus, gdy przyjechał zapytałem rezydentki czemu o tej porze to odpowiedziała mi czy wsiadam czy zostaję. Słaba obsługa rezydentów. Nie polecam tego hotelu bród smród i ubóstwo.Hotel oceniam na 2 gwiazdki.

Obsługa hotelu ukradła mi z portfela pieniądze. Dyrektor hotelu obiecał rozwiązać nasz problem. Po dwóch dniach, kiedy przyszłam dowiedzieć co zrobił w mojej sprawie, pan dyrektor najpierw nie pamiętał problemu, a później powiedział, że pani sprzątaczka nie przyznała się do winy, a on nie złapał jej za rękę. Oczywiste jest, że skoro sprawdził, że pokój otwierany był tylko kartą moją i sprzątaczki to wiadomo kto ukradł pieniądze. Podczas mojego pobytu w hotelu jednego dnia obsługa strajkowała i wszystkie bary były zamknięte. Dostaliśmy do picia tylko wodę. W pokojach nie było ręczników. Od kelnerów dowiedzielismy się, że od dwóch miesięcy nie dostali wynagrodzenia. Myślę, że kradzież pieniędzy była spowodowana właśnie niewypłacaniem wynagrodzenia pracownikom hotelu. Radzę wybrać inny hotel na spokojny i udany wypoczynek.

Jeżeli masz zamiar wypocząć, a nie czuć się wiecznie poirytowany tym, że jest brudno, nie możesz wyłączyć klimatyzacji w pokoju, skończyło się jedzenie, tudzież nie ma leżaków - to wybierz inny hotel. NIE POLECAM!!!

Największym atutem jest położenie hotelu na dużym zielonym terenie. Do położonej bezpośrednio przy hotelu plaży (piaszczystej, przy wejściu do morza większe kamienie) idzie się ścieżką otoczoną palmami. Fajna strefa basenów i barów oraz bardzo przyjemna restauracja na dworze. Jedzenie bardzo smaczne. Sam hotel przyjemny, kameralny, co prawda starszy, ale pokoje w budynku głównym odnowione na ten sezon. W hotelu panuje przyjemna atmosfera, polecałabym jednak Gościom niezbyt wymagającym, szukającym miejsca na spokojne wakacje.

Nazwa  Green Imperial Beach
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Side
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, aquapark

Ruiny teatru rzymskiego i świątyni Apolla nad morzem

Stare Miasto z bazarami i brukowanymi uliczkami

Plaże z łagodnym zejściem i licznymi leżakami

Muzeum w dawnych łaźniach z antycznymi eksponatami

3.3
Słaby

2.0
5.2
3.5

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
4.3
3.6
Artur

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

Jedyną zaleta jaka była w tym hotelu to cena i dwóch miłych barmanów i to na tyle

Wady

Syf totalny wszędzie Rosjanie

2.0
Michał

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

Brak zalet

Wady

Pełno turystów z Rosji. Obsługa Hotelu nie znająca języka angielskiego, nawet na recepcji nie potrafili rozmawiać w języku angielskim. Nie działająca klimatyzacja w głównym holu. Jedzenie masakryczne

4.2
Dorota

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

Hotel przytulny, zadbany

Wady

Dyrektor hotelu nie traktuje gości poważnie

4.8
Marzena

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

Położony w ładnym ogrodzie

Wady

Obsługa nie mówiąca po angielsku (jedyny język jaki znają to rosyjski) Brak pilota do klimatyzacji w pokoju - klima nastawiona na określoną temeraturę bez możliwości zmiany, czy wyłączenia Tragiczne animacje, na żenującym poziomie Napoje podawane w plastikowych lub papierowych kubkach Jak się skończy posiłek to już nie dokładają - nie ma - finish Pokój przez 1 tydzień ani razu nie sprzątany, raz dołożone ręczniki (2 szt. na 3 osoby) Brak wolnych leżaków przy basenach - goście nie zabierają ręczników na noc z leżaków, by mieć gdzie usiąść następnego dnia Brak drinków - jedyne co to alkohol + sok/napój Brudne, śmierdzące toalety w restauracji i przy basenach (brak papieru, mydła, ręcznika)

Olga

Zweryfikowana opinia pracownika

1.8
ela

Pobyt - Maj 2018

Hotel tak naprawdę o nazwie starej Barbados , wyżywienie kiepskie my musieliśmy jeść łyżkami bo obsłudze nie chciało się przynieść widelców, w ubikacji przy spłukiwania woda zalewa całą łazienkę z alkoholi dwa rodzaje, Hotel nie spełnia standardów na 5 gwiazdek , ja bym dała 2. Zdecydowanie nie polecam.

Zalety

zalet brak

Wady

hotel nie przygotowany na przyjęcie turystów

Grażyna

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Maj 2018

Hotel na wstępie robi nienajgorsze wrażenie. Widać, że starają się go na bieżąco remontować, ale wiele rzeczy jeszcze do zrobienia. W moim odczuciu pokoje w budynku głównym były lepsze od tych w willach. Znajomi narzekali na to, że ze względu na bliskość ulicy w nocy nie otwierali okna, bo było za głośno. Zdarzały się także przypadki nie działającej klimatyzacji oraz niedopasowania elementów, np nie można było zamknąć drzwi do łazienki. Jeszcze dużo do zrobienia w tym obiekcie. Na plus - jedzenie było ok.

Zalety

Dużo zieleni i bezpośrednio przy plaży, kilka urokliwych miejsc - np. altana z widokiem na morze, w której można zjeść romantyczną kolację; miłe wieczory przy shishy, wieczorne animacje

Wady

Obsługa nie była na najwyższym poziomie, drinki podawane w plastikowych kubeczkach, hotel ma potencjał, ale na chwilę obecną to te 4* nieco w zawiasach; pokoje rodzinne to jedno pomieszczenie z dwoma łóżkami standardowymi i jedno łóżko piętrowe (bez ochraniaczy i drabinki w naszym przypadku);

3.6
Adam

Pobyt - Maj 2018

Nie polecam tego hotelu kiepskiej jakości małe pokoje brudno hotel niby 5* a naprawdę 4* po zmianie nazwy z BARBADOS zostaliśmy wprowadzeni w błąd przy zakupie nikt nie sprawdza takich hoteli przed ofertom brak opinii na stronie hotelu i jest zastanawiające dla czego życzę udanych wakacji w tym hotelu powodzenia Adam Jola Marzena Piotrek

Zalety

BRAK

Wady

HOTEL W REMONCIE POKOJE BARDZO MAŁE BYLIŚMY W TYMHOTELU OD 09-05-2018 DO 10 05 2018 ZOSTALIŚMY PRZENIESIENI DO INEGO HOTRLU BO NIE BYŁ PRZYGOTOWANY DO PRZYJĘCIA GOŚCI I NIEBYŁ 5* TYLKO 4* I NIEBYŁO TO ZGODNE Z OFERTOM BRAKN OPINI DAWNA NAZWA TO BARBADOS PRZECZYTAJCIE OPINIE

Green Imperial Beach