Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Ok. 100 m od hotelu plaża publiczna, piaszczysto-żwirkowa.
Świetne możliwości rozrywki dzięki położeniu obok głównej promenady.
Dobre możliwości komunikacyjne, przystanek kolejki miejskiej ok. 800 m od hotelu.
Empuriabrava - największa na świecie wewnętrzna marina z kanałami o łącznej długości 23 km.
Hotel z czasów PRL. pokój jak pokój, ale łazienki wielki syf. Widok z pokoju, my mieliśmy na kuchnię z przy hotelowego baru, zapach smażonej ryby, bezcenny. Cena adekwatna do standardu, dlatego nie narzekamy tylko cieszymy się chwilą.
Bardzo dobra baza wypadowa do pobliskich miejscowości oraz Barcelony. Blisko plaża, sklepy, knajpy, taxi, dworzec kolejki. Jedzenie średnie. Cena za hotel rewelacja- zakup w lutym.
Basen porażka, windy często nie czynne, łazienki porażka, tv porażka, widok z balkonu porażka. Hotel dla osób nie wymagających żadnych luksusów, szukających hotelu tylko do noclegu, tak jak my.
malo ruskich : ) co dla niektOrych jest plusem ogOlnie polecam ten hotel niedaleko carrefour gdzie ceny niektOre jak u nas a niektOre nawet taNsze
Traaagediaaaaa...Wszystko jest tragiczne. Pokoje małe o standardzie późny Gierek, telewizorek malutki 14 cali - w Polsce już takich nigdzie nie ma. Wszystko za dodatkową opłatą (wifi, leżak, suszarka do włosów itp.) . Stołówka przpomina bar mleczny z lat 80-tych. Zakupiliśmy in eksclusive....okazało się że to soft i dodatkowo mieliśmy tylko lampkę wina do obiadu....za resztę trzeba było płacić.... porażka. Basen malutki i prawie cały czas w cieniu tak że woda zimna. Jedzenie jak na 3 gwiazdki to też porażka. Kolejki na jadłodajnię....czekasz aż zwolni się stolik. Ciepły napój tj. kawę i herbatę można wypić tylko na śniadanie....Do obiadu wino i woda a na kolację zimna woda....Nic po polsku... chociaż bardzo dużo Polaków....jest po rusku , czesku i inne języki. Łazienki tragiczne...żadnych wieszaków na ręczniki...popękane kafelki, grzyb, przeciekające prysznice...woda leje się po podłodze. Nie ma żadnego menu dla dzieciaków....byliśmy z dwójką dzieci i problemem było dostanie wrzątku do mleka. Rodacy unikajcie tego hotelu. ...My już tam nigdy nie wrócimy....a nie jesteśmy wybredni......Traaagediaaaaa.
Tylko położenie bo do plaży ok. 5 minut
polecam piękne miejsce piękne plaże blisko od hotelu .Basen w hotelu czysty i zadbany kawiarnia zaopatrzona doskonale .Obsluga restalracji bardzo miła i pomocna można porozumieć się w każdym jezyku.
Profesjonalna i miła obsluga,pomocna w kazdej sytuacji.
Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z 14 dni pobytu .
Bardzo czysto , super personel ,niedrogo
małe pokoje
jedyna zaleta hotelu to położenie, na recepcji nikt nic nie wie, pokoje małe, łazienki syf, jedzenie pod dostatkiem , nawet dobre. Brak suszarki do włosów co powinno być standardem, basen mały , słońce nie pada na basen , więc woda jest lodowata, mało miejsca żeby tam siąść, internet płatny chodzi albo nie chodzi.Ogólnie nie polecam.Warto zainwestować więcej i mieć wypasiony hotel.
położenie w centrum i blisko plaży
małe pokoje, brudna łazienka, syfiasta wanna do której strach wejść żeby nie dostać grzyba, brak suszarki do włosów
Pokoje bardzo male , okropne jedzenie , dziwne zasady hotelu !!!
Położenie , pracownicy hotelu.
Pokoje , okropne jedzenie , dziwne zasady hotelu !!!
Za cenę powyżej 1500 zł nie polecam tego hotelu nie jest tego wart, można się rozczarować jeśli chodzi o 3 gwiazdkowy hotel
Miła obsługa,blisko na plaże
Codziennie takie same menu nie polecam Długie czekanie na windę Kolejka do restauracji Słabe drinki w barze Zniszczone,wymagające remontu łazienki
Polecam dla osób które jadą bez dzieci i osobą którym nie zależy na super komforcie hotelu. Mimo nie za dobrych warunków BARDZO polecam obsługę zarówno w recepcji jak i w restauracji. Obok hotelu są 2 dyskoteki jednak w żadnej z nich nie udało się trafić na dobrą imprezę mało ludzi mega słaba muzyka.. blisko czysta plaża, bardziej żwirek jak piasek więc stopy bola. Woda piękna i ciepła ?? Mam nadzieję że komuś pomogła moja szczera opinia. Pozdrawiam
Blisko plaży Blisko centrum rozrywkowego W recepcji można się dogadać po polsku
Brzydkie pokoje Niewygodne łóżka Jedzenie smaczne ale za często się powtarza Mała brzydka łazienka
Suma summarum hotel na plus. Myślę że cena co do standardu jest adekwatna. Wielka zaleta jest położenie. Co ma ogromny wkład w moja pozytywna opinie. Pozdrawiają Bejbusie
Zaletą hotelu na pewno jest położenie. Bardzo mili Mariachi tzn obsługa. Po za jednym wyjątkiem. Do stacji kolejowej jest 10 min na nogach co ma duży plus dla osób aktywnych. W pobliskich miejscowościach takich jak Callela Sant pol de mar są malownicze plaże więc warto wykorzystać ten atut jakim jest stacja kolejowa. Dodatkowym atutem położenia są pobliskie sklepy. Dla Januszy jest to bardzo na rękę gdyż piwo można kupić już za 1 euro więc jak najbardziej na plus. Myślę że warto zrobić reklamę sklepikowi który jest tuż za rogiem i tudzież można dostać właśnie taki trunek w niskiej cenie.
Wada hotelu natomiast są zdecydowanie łazienki. Nie wiem jak w innych pokojach Ale u bejbusiow były popękane plytki. Plusem jest to ze były schludne i przestrzenne. Jeszcze do jednej rzeczy mógłbym się przyczepić. Sprzątanie. Moim zdaniem nie było zbyt gruntowne.
Opis podaję z pamięci od zeszłorocznego pobytu; w tym roku - mimo, że tam się wybieraliśmy - był overbooking i nie mieszkaliśmy tam, ale w Calella, o czym dowiedzieliśmy się na miejscu. Żadna informacja wcześniej nie została nam przekazana, dopiero po wylądowaniu dowiedzieliśmy się, że nie ma tam dla nas miejsca. Na szczęście znalazło się w innym hotelu. Ale początku tego urlopu nie zapomnę do końca życia.
Dość blisko do morza, w miarę urozmaicone jedzenie, przesympatyczna obsługa, blisko do stacji kolejowej (jeśli ktoś się wybiera do Barcelony samodzielnie), okolica spokojna
\"zapaszek\" z klimatyzacji i czasem na korytarzach, nie jest to hotel marzenie, ale na przespanie nocki aż za dobry
Nie miałam specjalnych wymagań ponieważ wykupiłam wczasy po bardzo niskiej cenie. Jeśli jednak ktoś zapłacił za tę ofertę ok.3000zł, to może być niezadowolony!
położenie, tuż przy promenadzie, blisko morza, miła obsługa, bez problemu porozumiesz się w języku polskim, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki i pościel
małe pokoje, hotel lata swojej świetności ma już za sobą, łazienki wymagają remontu, kolejki na jadalnię
Pokoje małe nie odzwierciedlają tego co jest w ofercie na zdjęciach
obsługa polskojęzyczna ,lecz szef nie pozwala rozmawiać po polsku z gośćmi
Hotel beznadziejny za taką cenę , nie polecam nikomu z Polski aby się nie rozczarował chyba że ktoś lubi beznadziejny standard all Inclusive nie funkcjonuje ,przekąski między posiłkami hot dog, nie do zjedzenia pizza 7,50 euro jak chcesz zjeść prosto z zamrażarki aby napić się drinka ( jeśli to drink) trzeba za szklankę zostawić kartę którą dostajesz w recepcji nie masz karty niema drinka ,za lepsze drinki trzeba zapłacić bo niema w ofercie all Inclusive pokoje mają po 10-12 m nie wierzcie w to co jest na zdjęciach w folderach zdjęciach są zrobione panoramicznie i pokoje wydają się większe ,nie polecam tego hotelu aby nikt nie był rozczarowany za taką cenę ,obok jest hotel Raymer też trzy gwiazdki ale różnica w standardzie jest ogromna
Byliśmy w tym hotelu tydzień. Pierwsze co na wejściu uderzył w nas smród w pokoju. Kolejnym rozczarowaniem były kolejki do posiłków trzeba czekać nieraz pół godziny żeby wejść na stołówkę. Na śniadania bardzo słabej jakości produkty, mały wybór, raczej pod Anglików. Obiady i kolacje już lepiej urozmaicone i smaczne. Basen malutki, zdjęcie jest tak zrobione, aby go powiększyć w rzeczywistości jest maleńki w cieniu i przy samej ulicy, ani razu nie skorzystaliśmy. Na szczęście blisko jest plaża. W pokojach brak suszarki do włosów, nie ma też lodówki. TV stare malutkie nie ma polskiego kanału. Nie ma czajników, łazienki stare, brzydkie. Widok z balkonu jest na drugi hotel dość głośno wieczorami, Ale jak się zamknie drzwi balkonowe i włączy klimatyzację można zasnąć. Nie polecam wycieczki do Barcelony zakupionej u rezydentki EximTours, bardzo mało czasu na zobaczenie czegokolwiek ciągła gonitwa i czas od 13 do 23 łącznie z dojazdem to naprawde mało żeby zobaczyć Barcelonę. Kilka miejsc w których byliśmy dosłownie biegiem nie ma czasu na wejście gdziekolwiek oprócz stadionu, ale to dodatkowo płatne 26 Euro od osoby, a reszta też płatna tyle, że nie zdąży się kupić biletu i już trzeba wracać. Nie polecam lepiej samemu pojechać pociągiem. Stacja znajduje się niedaleko hotelu.
Blisko do plaży, dość czyste pokoje sprzątane codziennie aczkolwiek nie zawsze dokładnie. Obiady i kolacje smaczne i urozmaicone.
Maleńki basen, kolejki do posiłków i to bardzo długie, śniadania bardzo słabe, hotel raczej cały wymaga remontu, dziwny zapach w pokojach, brak suszarki do w,łosów i lodówki.
Hotel czysty, obsługa bardzo sympatyczna i pomocna.
miła obsługa, jedzenie świeże, smaczne czyste pokoje
Mały basen (ale za to przepiękna plaża to zrekompensowała) :)
W hotelu spędziliśmy tydzień. Największe plusy tego miejsca to świetna czystość pokoi, bardzo smaczne i różnorodne posiłki oraz przyjazna obsługa. Minusem były połączone łóżka, które rozjeżdżały się na śliskiej podłodze, więc nie można było spokojnie spać na środku. Ogólnie hotel w porządku dla osób, które nastawione są na zwiedzanie, plażowanie.
super czysto pyszne jedzenie miła, pomocna obsługa
internet dodatkowo płatny słabo opisane potrawy rozjeżdżające się łóżka
Stosunek jakości do ceny odpowiedni. Jesteśmy zadowoleni z wyjazdu.
5 minut spacerem do plaży
Łazienki wymagają remontu.
Jestem bardzo zadowolona i polecam ten hotel i tk miejsce.
- 2 minuty spaceru od morza - hotel jest nieduży i kameralny - przemiła i bardzo pomocna obsługa - rewelacyjne jedzenie - pokoje sprzątane codziennie - ładny choć nieduży basen i oddzielny brodzik dla dzieci - dużo leżaków przy basenie - bardzo dobre położenie, blisko sklepy, przystanki, dojazd do Barcelony zajmuje godzinę pociągiem - świetne animacje, codziennie wieczorem w hotelowym barze organizowane są występy
Brak. Stosunek jakości to ceny jest naprawdę dobry.
Ogólnie hotel i jak całą miejscowość St. Susanna oceniam bardzo dobrze. Jest to idealna lokalizacja jako baza wypadowa m.in. do ogrodów botanicznych w Blanes czy do Barcelony. Blisko hotelu znajduje się stacja kolejowa, gdzie można zakupić bilet i zaplanować samodzielną wycieczkę (bilety można zakupić albo w automacie albo w punkcie informacji turystycznej, która znajduje się na przeciwko stacji). Kolej biegnie w malowniczej scenerii - wzdłuż wybrzeża Costa Brava. Ponadto nasz pobyt w hotelu przypadł w Majówkę i zaskoczyła nas stosunkowo mała ilość turystów na plaży, chociaż pogoda była bardzo przyjemna. Dodam, że po raz pierwszy korzystałam z opcji wyżywienia HB (do tej pory tylko z all) i byłam mile zaskoczona - posiłki smaczne oraz urozmaicone.
Bardzo smaczne, urozmaicone posiłki. Spokojnie opcja HB dla osób bardziej aktywnych, które spędzają dzień poza hotelem jest wystarczająca. Położenie hotelu w mojej opinii jest idealne - do morza wystarczy przejść przez ulicę, zaraz obok hotelu znajduje się sklep spożywczy, dużo kawiarni i lokalnych restauracji.
Brak czajnika w hotelowym pokoju oraz maleńki basen.
Fatalny transwer,czekanie na mikrobus ponad 3 godziny ,dojazd kolejne 2 godziny, pozostałe olej.
Położenie,
Bardzo mały pokój,transwer w mocy wysadził nas nie wiedząc gdzie jest hotel ,jak tam się dostać.