Hotel znajduje się przy prywatnej, piaszczystej plaży (zejście do morza po kamiennych schodkach).
Bar na plaży.
20 km od lotniska i ok. 10 km od Hurghady
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
NIE POLECAM JEDZENIE CODZIENNIE TO SAMO KURCZAK KURCZAK KURCZAK OBSLUGA FATALNA W POKOJACH SYF OMIJAJCIE WSZYSTKIE HOTELE HAWAII BO JEST ICH KOŁO SIEBIE ZE SZEŚĆ TYLKO MOZNA CIESZYC SIE Z POGODY POZDRAWIAM JUZ NIGDY TU NIE WRÓCĘ.
NEGATYW NIE POLECAM
Wielki syf
Byliśmy z mężem i 2 małych dzieci 9 dni w tym hotelu. Oceniam bardzo dobrze ten hotel. Przepiękne ogrody z wieloma basenami w tym 3 baseny dla dzieci zawierające od 8 do 14 zjeżdżalni. Kulkowo, gdzie można za opłatą zostawić dzieci pod opieką, duży płac zabaw, huśtawki na plaży do morza. Liczne animacje dla dzieci misio, tańce w holu, malowanie twarzy codziennie mini disco. Bardzo mili animatorzy. Dzieci miały tam raj. Dla dorosłych również polecam ten hotel jest basen strefa ciszy tylko dla dorosłych , bikini, super zjeżdżalnie wodne, faktycznie może tylko te same animacje wieczorne dla dorosłych. Jedzenie bardzo dobre szczególnie na kolacje, dużo jagnięciny , nawet na festiwalu mięs było jagnię upieczone w całości i kucharz z udźca wycinał porcje, dobre kofty, wątróbka, wołowina i przepyszne lokalne hawishi. Na śniadanie był mały wybór i przekąski typu hamburger na basenie nic z prawdziwym hamburgerem nie miały wspólnego. Napoje faktycznie w małych kubeczkach i dla miłośników wina przykra niespodzianka bo ich lokalne wino podawane jest tylko do obiadu i kolacji, nie jest objęte w all inclusive. Obsługa miła i pomocna, nasz rezydent Michael również starał się nam pomoc w każdej sprawie. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Plaża piękna szeroka tylko przy wejściu do morza trochę kamienista. Dużo lokalnej ludności. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, zwłaszcza dzieci.
Ilość basenów, również dla dzieci, animacje dla dzieci, piękny ogród, szeroka plaża.
Brak wina lokalnego w formule all in, napoje podawane w małych kubeczkach, te same animacje dla dorosłych codziennie.
Strefa basenowa, atrakcje dla dzieci, leżaki, plaża - wszystko bardzo fajne, bez zarzutu. Basen tylko dla bikini. Pokoje OK. Jako wakacje all inc - jedzenie drinki itp daja wiele do myślenia. Napoje podawane w kubeczkach platikowych 0,25ml. NIe można pić drinków w basenowym barze, poza tym ich jakość tez była nie najlepsza. Jedzenie też bez szału. Cały czas to samo. Poza tym 90% turynstów to lokalsi, wiec aby zjeść posiłek to trzeba było walczyć o jedzenie- haos.
Baseny, plaża, pokoje, ogrody
Posiłki, haos podczas jedzenia, drinki
Bardzo dobrze przygotowany oraz obsługiwany przez personel.
Doskonałe usytuowanie oraz bardzo dobra intrastuktura oraz zaplecze.
Nie stwierdziliśmy.
Wspaniała obsługa i organizacja pobytu. Wyśmienita lokalizacja oraz bardzo dobrze dobrany personel.
Doskonała infrastuktura , otoczenie czystość i błyskawiczna obsługa. Na wyróżnienie szczególne zasługuje "VITAMIN BAR" z bardzo profesjonalnym podejściem do klienta.
Nie stwierdziliśmy.
Bardzo dobrze oceniam hotel. Pokój bardzo czysty świeżo odnowiony, obsługa + animatorzy bardzo mili. Polecam !!!
Hotel czysty, miła i pomocna obsługa.
pobyt oceniam bardzo negatywnie, hotel ledwo tolerujący europejczyków
Brak zalet
Brak dbałości o czystość na stołówce, kolejki a raczej dzicz walczaca o jedzenie co wręcz uwłacza godnośći człowieka. Lekceważenie kobiet!!! Narzucanie kultury arabskiej NIGDY w życiu więcej
Hotel Naszym zdaniem daleko ma do pięciu gwiazdek. Jedzenie codziennie to samo. Dobre dania to jedynie kurczak z grilla i kofta.
Prywatna plaża , aquapark, baseny i darmowe leżaki, pięknie zadbany ogród.
Niestety,ale muszę stwierdzić ,że pokoje wymagają remontu. Wyjazd uratowały wycieczki objazdowe.
Nie polecam tego hotelu, na pewno nie jest to standard pięciogwiazdkowy. Obsługa hotelu jest bardzo niemiła, pretensjonalna, jedzenie fatalne, codziennie to samo odgrzewane na nowo albo odgrzewane w innej formie, na śniadaniu nie ma nawet masła, trzeba się o nie prosić, nie ma serów ani wędlin. W hotelu jest bardzo dużo tamtejszych gości, w związku z czym nie czuliśmy się do końca swobodnie. Kolejną sprawą są wszechobecni naciągacze na terenie hotelu, kilka razy dziennie podchodzą te same osoby i próbują wcisnąć to samo przez cały wyjazd. Dodatkowo w hotelu wifi jest jedynie przy recepcji, nie ma opcji dokupienia pokojowego. Hotelowe animacje to w ogóle jakiś żart. Mimo fatalnego jedzenia i obsługi wyjazd byl bardzo udany, było ciepło, hotel ma dużo basenów i piękne ogrody. Plaża niestety usypana sztucznie, ale morze przepiękne. Lepiej jednak trochę dopłacić i wybrać hotel na lepszym poziomie.
Ogrody Baseny
Prawie wszystko ale głównie jedzenie, brak wifi, animatorzy, naciągacze.
Pokój i obsługa OK! Jedzenie różnorodne: śniadania nieurozmaicone, obiady OK, kolacje bardzo bogate
Dużo atrakcji: animacje, kilka basenów, dość duża plaża, ładny ogród, czysto i miła obsługa
Otwarte przestrzenie na 5 piętrze i przez co przeciągi.
Jedyną zaletą tego hotelu jest to ,że leży w pierwszej linii brzegowej i to na tyle .Z czystym sumieniem nieeee polecam tego hotelu .Obsługa zmęczona i bardzo nie przyjemna ,czystość hotelu pozostawia wiele do życzenia ,posiłki zimne nie liczcie na urozmaicenie jedynie wątroba i kurczak na kolację ,na śniadaniu nie ujrzymy wędliny jajka na twardo wydawane są z pod bufetu ,obsługa na posiłkach bezczelna nie miła .To był nasz piąty pobyt a zarazem najgorszy .Pozytywnymi osobami był Omar ,który obsługiwał bar przy basenie oraz Pan ,który sprzątał pokoje Mustafa nie jeden menager mógłby się od nich uczyć podejścia do turystów.
bliskość plaży
wszystko
Pokoje w miarę ok. Dużo basenów, ale w marcu zimna woda, piękny ogród i czysta kamienista plaża. To tyle z zalet:) Jedzenie dramatyczne, monotonne codziennie odgrzewane to samo -głównie kuchnia egipska. Na śniadaniu brak wędlin, serów nawet masła:) w barach przy plaży oprócz odgrzewanych frytek i burgera nie ma nic. Alkohole rozcienczane podawane w małych plastikowych kubkach. W hotelu głównie Egipicjanie, muzyka głośna egipska. Wszystko przygotowywane jest pod lokalnych turystów. Wylatywalismy wieczorem więc o 12:00 zabrano Nam opaski i nie wolno już było korzystać z obiadu i innych "udogodnień". NIE POLECAM !!
Piękny ogród i baseny.
- okropne jedzenie - głównie goście z Egiptu - animacje pod lokalnych gości lub ich brak - zjeżdżalnie czynne tylko 11-12 15-16 - all inclusive to fikcja:) - przy późniejszym wylocie O 12:00 jesteś już intruzem - brak Internetu na terenie hotelu tylko w recepcji - ciagli nagabywacze: masaż, spa, itd - głośna muzyka niestety głownie egipska
Jeśli chcesz mieć najgorsze wakacje w życiu to polecam ten hotel. Formuła All Inclusive w tym hotelu to porażka. Jedzenie - ohydne, zimne, cały czas to samo, kuchnia nastawiona na miejscowych. Warzywa, owoce najgorszej jakości. Słodycze tak sztuczne, że nie da się tego zjeść. Każdy z nas schudł 2kg podczas tygodniowego pobytu. Napoje bezalkoholowe - bez smaku, rozcieńczone, podawane w plastikowych kubeczkach 100ml. Odwodnienie gwarantowane, no chyba że ktoś lubi stać cały czas w kolejce. Alkohole - również w plastikowych kubeczkach, nie nadające się do picia, przykładowo 3% whisky, które smakuje jak bimber, reszta alkoholi podobnie. Jednorazowo nalewają ok. 80ml piwa i 20ml innych alkoholi. Obsługa - w większości przypadków arogancka, chamska, jakby pracowali za karę. Przy barach nie chcą dawać więcej niż dwa kubeczki napojów na osobę pomimo tego, że byliśmy w 6 osób i wystarczyłoby gdyby dwie osoby szły do baru po napoje dla wszystkich. Dodatkowo notorycznie brakuje alkoholu, stoi się w kolejce do baru 10minut, a na koniec dostaje się informację, że nie ma wybranego alkoholu czy piwa. Jak już uda się dostać coś do picia to wręcz rzucają kubeczkami. Na jadalni też wydzielają jedzenie i dają bardzo małe porcje. Animacje w lobby wieczorami tak głośne, że nie było z tego żadnej przyjemności. Uciekaliśmy do pokoju, bo nie dało się porozmawiać między sobą. Aquapark - otwarty tylko przez 2h dziennie, od 11-12 i 15-16 i do tego nie działają wszystkie zjeżdżalnie. Największemu wrogowi nie poleciłabym tego hotelu.
Sporo basenów i piękny ogród.
Praktycznie wszystko.
Hotel oceniam bardzo negatywnie fatalna obsługa fatalne jedzienie kelnerzy to jakiż żart totalny brak szacunku do wszystkich zwracają się w języku Rosyjskim poprostu dramat NIE POLECAM
Szczerze brak !
Ogólnie? Tragedia - nie polecam. Plusy: duża strefa basenowa. Minusy: Zimna woda w basenie, zjeżdżalnie czynne tylko przez określony czas czyli 11-12 i 15-16, obsługa hotelu pozostawia WIEEEEEELE do życzenia - nie mili a wręcz aroganccy, traktujący wszystkich gości za obywateli Rosji, ciągle trzeba czekać na napoje - pomimo opcji all inclusive - lub nie ma ich w ogóle, jedzenie tragiczne - suche, zimne, nie świeże i codziennie to samo, internet w lobby nieosiągalny
Duża strefa basenowa
Kompletnie nie polecam. Jedzenie niejadalne, codziennie to samo. Wszechobecni naciągacze, 0 drinków, które można znaleźć w menu. Obługa nie ma pojecia o niczym innym niż wódka lub whisky z cola..
Niestety pomimo pozytywnych opinii o tym hotelu my mamy zupełnie inne zdanie. Zaczne od tego ze hotel nastawiony na Rosjan. Polacy są blee.. Jeżeli chodzi o pokój w miare ok nie jestesmy wymagajacy choć łazienka nadawała sie do remontu i pokoj przystosowany byl dla dwóch anie 4 osób. Po zgloszeniu szybko dali nam dodatkowe posciele i reczniki. Jezeli chodzi o sprzątanie pokoju to obsluga beznadziejna. Nawet za dolary nie zrobili nic poza pościeleniem łóżka. Łazienka nie sprzatana caly tydzień. Ręczniki na 4 osoby dawane dwa. Caly czas bylo trzeba sie prosić o świeże reczniki. Napoje serwowane nawet w restauracji w malych plastikowych kubeczkach ze nawet dziecko sie nie napije. Jedzenie okropne. Praktycznie brak europejskiego jedzenia. Żyliśmy na pizzy, frytkach. Na sniadaniu trzeba bylo walczyc o masło bo chowali.. Doszlo do tego ze po 2 dniach zamiast masla dawali ochydna margaryne. Nie bylo zadnego zestawu dla dzieci jakies nagetsy czy normalny kurczak cos jak w innych hotelach. Na stołówce brud i smród. Animatorzy ok ale głównie nastawieni na rosjan. Polaczyc sie wifi mozna w ciagu dnia nietsety wieczirrm bylo to niemożliwe. Niestety pobyt w tym hotelu tak obrzydł mi Egipt ze napewni szybko tam nie wrócę.
Basen, piekna zadbana roślinność
Cały hotel to wielkie jedno nieporozumienie
Zdecydowanie odradzam. Hotel ogromny. Obsługa z trudem ogarniała gości w grudniu, a co dopiero latem. Ze wszystkich możliwych głośników ryczała do późnych godzin nocnych muzyka. Hotel w 99% wypełniony przez Rosjan. Więc nikt po angielsku mówić nie potrafił. Mnóstwo dzieciaków i wszędzie dla nich animacje na full nagłośnione. Pokoje duże ale bardzo zniszczone. W restauracji jedzenia mnóstwo, ale przy liczbie gości ponad tysiąc w jednym skrzydle hotelu trudno się dopchać no i zdarzyło się, że z pełnymi talerzami nie mieliśmy gdzie usiąść. Na każdym kroku czekają na napiwki. Nic za dziękuję.
Ładny widok z okna. Plusem dobrze rozbudowany aquapark, ale zbyt wiele osób z niego korzystało, więc hałas ogromny.
Większość była nie do zaakceptowania. Nigdy tam nie wrócę i nie polecam.
Z pobytu ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni, przede wszystkim ze względu na pogodę (a byliśmy na przełomie roku), możliwości pozwiedzania i poopalania się. Bardzo duży obiekt który daje możliwość znalezienia dla siebie dobrego miejsca (wg uznania: gdzie gwarno, lub w ustronnym miejscu). Bardzo fajnie przygotowana kolacja sylwestrowo-noworoczna, przepyszne jedzenie i muzyka. Niestety całość imprezy psuło zachowanie turystów z Rosji i Ukrainy (zdecydowana większość) i brak miejsca do potańczenia. Pokoje przestronne, bardzo wygodne łóżka, ale wykończenie i ogólne wrażenie to takie 3*, łazienki 2*. Jedzenie mało urozmaicone ale można się najeść. Generalnie spędziliśmy bardzo przyjemny tydzień, ale nie oczekiwaliśmy nie wiadomo jakich luksusów od hotelu bo nastawiliśmy się na zwiedzanie, nie leżenie plackiem całe dnie w hotelu.
Baseny, dbałość o czystość, dostępność leżaków przy basenie czy nad morzem. Wygodne łóżko w pokoju, balkony, dużo barów. Piękny ogród palmowy, podgrzewany basen.
Bardzo dużo jedzenia ale zawsze to samo, słaby poziom łazienek w pokojach, słabe drinki: w karcie w ramach AI wiele, a realnie to sok pomarańczowy, sprait lub cola z alkoholem lub piwo. Mimo iż informacja jest o dostępności wina w ramach AI - faktycznie w żadnym barze nie jest serwowane.
Pobyt w sierpniu 2021 r. Hotel bardzo duży. Obsługa na wysokim poziomie. Największą wadą hotelu byli niestety tubylcy, których było pełno. Turystów z Europy była garstka. Moim zdaniem przez tubylców obsługa miała ręce pełne roboty, ponieważ nie nadążała po nich sprzątać. W hotelu znajdują się dwa punkty w których można zjeść + jedna restauracja płatna. Jedzenia jest bardzo dużo niestety codziennie to samo. Wkurzające jest wpychanie się do kolejki tubylców... którzy nie patrzą czy wyleją coś na Ciebie czy cię popchną.... Polecam bardzo zakwaterowanie w bungalowie. Wkurzającą rzeczą jest WIFI wręcz jego brak. Jeżeli chodzi o baseny jest ich dużo lecz my korzystaliśmy tylko z 1 które było przewidziane dla BIKINI. Na pozostałych wchodząc w kostiumie arabowie ciągle się patrzą, zaczepiają oraz proszą o zdjęcia.... Ogólnie hotel polecam. W pobliżu kilka sklepów z pamiątkami. Wokół hotelu piękne ogrody.
- blisko plaży - dużo basenów i zjeżdżalni
- więcej tubylców niż turystów - słabi animatorzy (zajmują się tylko tubylcami) - WIFI wręcz jego brak!!! - drinki (małe kubeczki plastikowe, zero urozmaicenia)