Hedef Resort & Spa

W pokoju światło nie działało, klimatyzacja burczała jakby już miała wyzionąć ducha. Obsługa dość szybko to naprawiła, ale jednak powinni to sprawdzić przed zakwaterowaniem. W łazience pod prysznicem na ścianie były czyjeś włosy, ogólnie stan pokoju pozostawiał sporo do życzenia. Z wielu hoteli w różnych krajach w których byłem, ten był zdecydowanie najgorszy. Ale ok, w pokoju się tylko śpi. Ultra all inclusive w tym hotelu oznacza chyba ultra długie kolejki do baru. Obsługa miała gdzieś, że dość często zdarzało się że z 20 osób czekało w kolejce po drinki. Dostanie drinka zajmowało z pół godziny. Czasami tylko uruchamiali drugą kolejkę, w której podawali tylko piwo. Bar na plaży rzeczywiście jest, ale w nim podawane jest tylko piwo i cola i dość szybko zaczynało im brakować plastikowych kufli, więc albo trzeba było załatwić sobie swój kufel, albo nie pić nic. Jedzenie cały tydzień takie samo, średnio smaczne. Na plus to że mieli grill bar w którym podawane były trochę inne rzeczy niż na głównej kantynie, jednak znowu kolejki były bardzo duże. Baseny ok, raczej nie brakowało leżaków. Co do animacji to codziennie było to samo. Wieczorne animacje natomiast mieściły się w takim jakby mini amfiteatrze i często były przeznaczone raczej dla dzieci. Obsługa wyglądała że ma wszystko gdzieś i nieraz niektórzy byli po prostu niemili, żeby nie powiedzieć hamscy. Mieszkaliśmy na 4. piętrze i z racji tego że byliśmy z małym dzieckiem musieliśmy korzystać z windy (mieliśmy wózek). Doczekać się na windę to było dopiero wyzwanie. Czasami już wnosiliśmy wózek i dziecko na rękach bo nie mieliśmy już cierpliwości czekać. Jeśli już udało się, że winda podjechała to okazywało się, że jest przepełniona i znowu musimy czekać na następną. Ogólnie bardzo nie polecam tego hotelu, zdarzyło mi się już być w różnych hotelach w różnych krajach, i już przywykłem do różnego standardu, ale ten hotel zdecydowanie plasuje się na ostatnim miejscu.

Do hotelu wybrałem się z 3 znajomych. Nie mieliśmy Bóg wie jakich oczekiwań, ale to co zastaliśmy woła o pomstę do nieba. W trakcie pobytu nie posprzątano w naszym pokoju choćby raz. Syf zastaliśmy w zasadzie na wejściu, brudne łóżko, poobgryzane meble, powyrywane szafki, kurz i plamy. Dostaliśmy pokój na 4 piętrze zatem mieliśmy wybór: schody lub winda, ale to wiązało się z nawet 5-minutowym czasem oczekiwania w saunie, który umilała (...) gawiedź. Odnośnie Rosjan - 95% wczasowiczów to nasi ulubieńcy, więc przed wyjazdem zalecam odrobinę dziabnąć języka, bo prędzej się dogadacie po (...)niż po angielsku. W hotelu znajdują się 2 bary z napojami - 1 w lobby na 1 piętrze, gdzie nie podają alkoholu, natomiast 2 na zewnątrz przy basenie, gdzie przeciętna kolejka w październiku to 20 osób. Z reguły wszędzie syf, leżaki połamane, materace usyfione, naczynia z baru nie są najprawdopodobniej nawet przemywane. Względem basenów zewnętrznych nie mam zastrzeżeń, poza kratkami do odprowadzania wody, które rozpadają się gdy na nie staniemy. Zjeżdżalnie 3 - bardzo słabe, nie mają nawet zawieszonej belki, która umożliwia rozpędzenie, zatem wyłącznie dla dzieci. W restauracji olbrzymie kolejki i w kółko to samo. Osobiście najbardziej przemawiały do mnie śniadania. Dania podawane na obiady i kolacje identyczne i zmieniali średnio 2 posiłki na przemian co 3 dni - np. rodzaj mięsa. Talerze i sztućce wiadomo jakie, trzeba było przebierać żeby znaleźć w miarę czysty. Podczas pobytu dopadła mnie klątwa sułtana i jakiś czas byłem zmuszony spędzić w toalecie. Podobna sytuacja wśród moich znajomych, obiecuję, że w trakcie pobytu lub po powrocie do Polski odchorujecie i zapamiętacie ten wyjazd na dobre. Jedyny plus to lokalizacja, ciekawa baza wypadowa pod zakupy na pobliskich bazarach, Mcdonald i Burger King, w którym się wielokrotnie stołowaliśmy z wiadomych względów. :) Jak spotka Was podobne nieszczęście co nas i przez 3 dni sobie popada deszcz + dopadnie burza, wówczas współczuję. W lobby znaleźć miejsce na tych usyfionych kanapach to cud, a basen wewnętrzny dosłownie się sypie i sufit przecieka, zatem nie zostawicie na leżaku nawet telefonu. Wifi w hotelu działa bardzo słabo i w wyznaczonym miejscu w lobby, obsługa stoliki sprząta raz dziennie, zatem wszystko się wszędzie klei. Plaża 100m od hotelu (trzeba wyjść za jego teren). Na plaży podają jedynie słodkie napoje i piwo (obrzydliwstwo, a dodam że w Polsce zachwycam się Harnasiem czy inną Tatrą). Przez cały wyjazd mieliśmy jeden dzień, gdzie nie było czerwonej flagi ze względu na fale. Leżaki w jeszcze gorszym stanie niż nad basenami, co wydawało nam się niemożliwe przed pierwszą wizytą. Deptak z desek się sypie, także trzeba nieustannie patrzeć pod nogi. Warunki na trzeźwo 1/5, po pijaku 1.5/5. Był to zdecydowanie najgorszy hotel, który odwiedziłem w swoim życiu, a było ich wiele.

Pobyt w hotelu oceniam jako wystarczający . Lokalizacja hotelu blisko wielu galerii handlowych. Dość blisko (10 -15 min ) autobusem do Alanii. Przystanek też blisko . 100 m do własnej plaży. Hotel nie jest przygotowany dla takiej ilości turystów- personelu złamało i po prostu nie dają rady ze sprzątaniem takiej ilości pokojów i dużego terenu hotelu .

Hotel strasznie zaniedbany brudno wszędzie, jedzenie niedobre. Pokój podczas naszej wizyty nie był ani razu sprzątany, nie dostaliśmy wogole ręczników. Niemiła obsługa. Nie polecam

Tragedia odradzam (...) Hotel tragedia brud jakich mało Obsługa tragedia Po prostu jak daleko z tego hotelu

Nazwa  Hedef Resort & Spa
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Konakli
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, rozrywka i życie nocne

Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: brodzik, 3 zjeżdżalnie, plac zabaw, miniklub, animacje.

Atrakcyjne położenie: hotel usytuowany na powierzchni 21000 m2, ok. 3 km od centrum Konakli, ok. 12 km od Alanyi.

Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, łaźnia turecka, 2 korty tenisowe, koszykówka, siatkówka, aerobik, animacje, dyskoteka.

Tylko 70 m do prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży.

5.9
5.9
3.1
2.9

Wyświetlono 212 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.6
Krystian

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Duży pokój

Wady

Brudno w pokoju Niedziałająca klima i światło Bardzo długi czas oczekiwania na windę Obsługa hotelu niemiła Bardzo długi czas oczekiwania w barze Niesmaczne i monotonne jedzenie

3.7
Sebastian

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Wady

Syf, kolejki, 95% rosjan, bariera komunikacyjna, jedzenie, obsługa nie sprząta, wszystko się sypie, smród, słabe wifi, słaby alkohol, plaża

Yuliia

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Jedzenie : różne typy mięsa, szaszłyki , gryl , ryb, kalmary, krewetki, słodycze tureckie, ciastka ,świeże owoce i warzywa, zupy. Codziennie było coś nowego do jedzenia. Duży basen , zjeżdżalni tylko 4 , ale dość szybkie . Zielony teren . Fajny widok z pokoju na morze jeżeli zameldowali na wysokim piętrze. Animacja+. Możesz brać bez limit pódełki z pitną wodą, drinki . Volleyball na plaży, dart, impreza piankowa i tak dalej.

Wady

Bardzo Brudno w windzie hotelowej. Za 9 dni pobytu nikt nie sprzątal. Brak ręczników dla plaży. Brudny Bar. Klimatyzacja wisiała prosto nad łóżkiem. Ignorują prośby o zamianę starej kanapy na normalne pojedyncze łóżko. Stare leżaki, nie sprzątają śmieci na plaży.

Zalety

Wady

Jedzenie Brudno Brak WiFi

Oliwia

Sebastian

Pobyt - Wrzesień 2025

Ciężko opisać wszystko. Zanim zarezerwujesz pobyt przeczytaj wszystkie opinie. Myślałem, że ludzie wyolbrzymiają lecz naprawdę jest tak brudno, niesmacznie i po prostu nie fajnie. Obiekt jako obiekt jest fajny, lecz reszta nie gra z obiektem w parze. Hotel jakby nie był zarządzany, po prostu przyjeżdżasz i dzieje się wszystko samo, pracownicy sami robią co chcą itp. Nie wart nerwów oraz uwagi.

Zalety

Baseny

Wady

Obsługa Czystość Jedzenie

4.7
Ola

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel zdecydowanie działa na ilość a nie na jakość. Hotel można ocenić na 3* a nie jak w ofercie 5*. Pierwsze 2 dni z 7 dniowego pobytu niesamowity brud, po dwóch dniach zaczęli trochę sprzątać. Toalety przy basenie dramat, smród nie do opisania. Pokoje ok ale bez rewelacji. Jedzenie bez szału ale był wybór. Strasznie brudne szklanki. Wifi jedynie w lobby

Zalety

blisko morza basen

Wady

smród brak klimatyzacji w hotelu brudno

Arkadiusz

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel słaby, brak obsługi sprzątającej ( pokój nie sprzątany na bieżąco, brak nowych ręczników, brak wynoszenia śmieci, korytarze nie sprzątane, każdy pokój na każdym piętrze wynosił śmieci na korytarz - to świadczy że wszędzie było tak samo jak u nas), brak klimatyzacji w windach ( chociaż wiatrak by się przydał w takim gorącym regionie), windy awaryjne, jedzenie słabe. wyposażenie hotelu również słabo rzutuje na hotel ( porwane parasolki, połamane leżaki - a to wszystko przecież widać). Jeśli chodzi o jedzenie dodam również że kto pierwszy ten lepszy ( jedzenie wystawiono raz i potem już go nie donoszono)...

Zalety

Dobre położenie hotelu (blisko przy morzu), częste posiłki, bar przy basenie czynny całą dobę, z zewnątrz hotel wygląda OK, baseny też są ok ( duża powierzchnia, czysta woda, przy basenach sprzątano)

Wady

Nie podobał mi się generalnie brud w samym hotelu, brak opieki sprzątającej,

Małgosia

Pobyt - Wrzesień 2025

Niestety hotel pozostawia dużo do życzenia. Naprawdę nie jestesmy wymagający, ale pewne podstawy muszą być. Nie bylo ręczników w pokoju, musieliśmy kilka razy prosić. Pokoje podczas pobytu w ogole nie są sprzątane (jedynie wyrzucane śmieci). Posiłki ładnie przygotowane, ale po kilku minutach od przyjścia nie ma już widelców i trzeba szukać. Ogólnie jest bardzo brudno. Windy są 2 na skrzydło i czasami czekaliśmy 10 min. Obsługa bardzo miła, ale jest ich za mało, poprostu nie nadążają nad wszystkim. W małym basenie nie jest w ogole sprzątane dno, dzieci po kilku godzinach miały rany na nóżkach i resztę wyjazdu były w butach do plywania. Oczywiście rezerwacja leżaków każdego dnia. Na plaży owszem są leżaki z parasolami, ale 100 m od brzegu co uniemożliwia opiekę nad dziećmi.

Zalety

3 baseny odkryte i jeden kryty,jedzenie praktycznie cały dzień, napoje również. Blisko do niedrogich bazarów.

Wady

Brudno, za duzo ludzi w porównaniu do ilości obsługi. Kolejki wszędzie. Daleko od lotniska.

Anastazja

Pobyt - Wrzesień 2025

Jeszcze nigdy nie wystawiałam negatywnej opinii.Ten hotel tonie w syfie,aby pokuj był posprzątany to kilka razy trzeba zrobić awanturę.Na korytarzu talerze, śmieci itp po kilka dni leżą.Ludzie jak przyjadą to w ten sam dzień przenoszą się do innego hotelu

Zalety

Miła obsługa

Wady

Wszędzie brudno,mało personelu jak na tak duży obiekt

2.1
Viktoriia

Pobyt - Wrzesień 2025

To bardzo obrzydliwy, brudny hotel. Jego wycena była dobra, kiedy go kupiliśmy. Bilet nie wyszedł tanio. Winda nie działała, Konditsyoner w stołówce i nie działał w recepcji. Na każdym wątku, brud i obręcze. jedzenie jest straszne. Mięso i ryby są bardzo rzadkie. Od 7 dni, 3 dni, była biegunka. Serwis błaga o pieniądze.

1.3
Lesia i Wiktor

Pobyt - Wrzesień 2025

Nikomu nie polecam. Strzecie tego hotelu. Brak ręczników, zero sprzątania przez cały pobyt. Papier toaletowy we własnym zakresie.

Zalety

Zadnych

Wady

Brud, smrud, walka o jedzenie

Pobyt - Wrzesień 2025

Zdecydowanie odradzam! Zaczynając od tego że z obsługą w recepcji ciężko się dogadać po angielsku, a kończąc na tym że takiego brudu nigdy wcześniej nie widziałam. Pokój mimo wielokrotnych próśb był sprzątnięty powierzchownie dopiero ostatniego dnia. Ręczników nie było, trzeba poprosić. Wracając do zaniedbania hotelu to: windy działały wolno, miały wyrwane przyciski oraz obie windy kapsułowe miały pobite szkło. Przed windą kilka dni była niesprzątnięta wylana kawa, a w środku windy na ziemi kolejne kilka dni leżała połówka brzoskwini. Na schodach widoczne były włosy oraz kurz, a przed pokojami stały wystawione śmieci (po około 2dniach znikały). Drinki były podawane zazwyczaj w kieliszkach z mętnego plastiku. Z plusów to blisko do morza, obsługa była miła, jedzenie ok, smakowo drinki też w porządku, baseny oraz zjeżdżalnie też fajne (jak się udawało że się nie widzi brudu w przejściu między basenem a wejściem na zjeżdżalnie). Jak ktoś lubi survival to idealna opcja.

Alexander

Pobyt - Wrzesień 2025

Najgorsze miejsce jakie można wybrać na wakacje, syf wszędzie, korytarz do pokoju, gdzie jest położona wykładzina wygląda jakby był obrzygany. Pokój najpierw dostaliśmy z grzybem w łazience pod prysznicem i pod KLIMATYZACJĄ, deska była obszczana, ściany popękane wszędzie, spłuczka to wygląda,(...). 3h walki było od razu po podróży, żeby nam pokój zmienili i dopóki nie przyszedł menadżer, to nikt z tym nic nie chciał zrobić, cały czas mówili że zaraz przyjdzie serwis od sprzątania a ich ani śladu, tak swoją drogą, to przez nas cały pobyt ani razu nie zastaliśmy serwisu sprzątania, ani razu nikt nam pokoju nie posprzątał, nie mówiąc już o śmieciach gdzie był jeden malutki kosz i też go nikt nie zmieniał. Dobra teraz przejdę do jedzenia, na obiad ciągle to samo, to co widać na zdjęciach tutaj na stronie ani razu tam nie widzieliśmy, ciągle jakieś burger z mięsem najtańszym jak te z biedronki xd, krążki cebulowe oczywiście z paczki też codziennie na obiad, jeden plus to arbuz był pyszny. Napoje w plastikowych, popękanych kubkach i no całkiem małych, drinki to najlepiej brać po 4, ale to też jak dacie tipa, bo inaczej dostaniecie max 2 a później znowu do kolejki, która swoją drogą jest zazwyczaj długa, a bar z alkoholem jest tylko jeden, drugi otwierają tylko do obiadu, więc jak chcecie se wieczorem usiąść to przygotujcie się na bardzo długie czekanie po drinka albo piwo, czy nawet po napój bezalkoholowy. Internet tylko w holu. Z osobami, którymi udało nam się porozmawiać, to menadżer oraz gościu od imprez, który chodził i pytał czy nie chcemy jechać za 10 euro wejście i transport. Na leżakach to bez ręcznika nie ma co podchodzić, ta pomarańczowa nie wiem mata czy coś co na nich było, wyglądało nie dość, że zniszczona to jeszcze całe brudne i przepocone, nikt tego nie przeciera. Ogólnie tragedia, porażka, nigdy więcej, wam też nie polecamy. Zdjęcia mogę wkleić, jak złożymy reklamacje gdy wrócimy, bo ma pewno to zrobimy, dużo rzeczy nie zgadzało się z opisem, nie mówić już o braku standardów sanitarnych i higienicznych w naszym pierwszy pokoju

1.4

Pobyt - Wrzesień 2025

Najgorszy hotel w jakim byliśmy. Niestety obsługa tragiczna nastawiona na (...) . Brud ,szczury ,brak naczyń, filiżanek do kawy, sztućce. W pokoju przez 7 dni żadnego sprzątania brak ręczników ,papieru toaletowego. Śmieci ,resztki jedzenia ,kubki po drinkach itd w całym holu pozostawiane. Nigdy czegoś takiego nie widzieliśmy. Nie zasługuje na 5 gwiazdek. Niektóre hotele mające 3 gwiazdki są na wyższym poziomie.

Zalety

Wady

Same wady wyżej.

2.7
Wojtek

Pobyt - Wrzesień 2025

UWAGA! SYF! UWAGA! SYF! (...) Hotel zasługujący max na 2 lub 3 gwiazdki 2 barki na basenie do ktorych wieczna nie kończąca się kolejka .Pokoje nie sprzątane ani razu przez 7 dni pobytu o wszystko nawet papier toaletowy trzeba robić zadymę w recepcji bo normalnie nikt ci go nie przyniesie ze sprzataniem to samo .Jedzenie monotonne przez 7 dni cały czas to samo. toalety śmierdzące i brudne na całym obiekcie ogólnie brudno na plazy leżaki połamane .Animacje i muzyka na basenie wszystko w języku rosyjskim personel nie wyrabia sie z niczym w jakalni brudne talerze i wieczne braki sztućców .NIGDY WIĘCEJ

Zalety

Położenie bliskość plaży dużę baseny

Wady

2 -3 Gwiazdki MAX

Mario

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel straszny - natychmiast poprosiliśmy o zmianę i po zmianie trafiliśmy na dobry hotel 5*. Nie jesteśmy wymagający ale powszechny brud, syf, nieprzyjemny zapach sprawił, że był to najgorszy hotel na jaki kiedykolwiek trafiliśmy. Od początku - dostaliśmy nawet duży pokój z tarasem, jednak nie został on posprzątany przed naszym przybyciem tj. brudna łazienka, brudna wanna, wszędzie kurz. Brakowało ręczników o które walczyliśmy bardzo długo. Podczas spotkania z rezydentem okazało się, że taka sytuacja dotyczy wszystkich. Niektórzy nie doczekali się ręczników w ogóle. Stołówka i jedzenie w miarę (nawet pyszne arbuzy i wypieki) ale notorycznie zdarzało się, że talerze nie były domyte (na takim talerzu z obrzydzeniem je się cokolwiek), notorycznie brakowało jakiś sztućców tj. alo brakowało widelców, albo noży albo łyżki. Strefa Spa w ogóle nie funkcjonowała. Baseny - w miarę ale wokół posadzka brudna, a także przy barach czuć było zapach stęchlizny. Korytarze, widny, lobby bardzo brudne jakby nie sprzątane od tygodni - albo brakuje obsługi albo jakiś cichy protest w tym hotelu, że nikt nie sprząta.

Zalety

Basen w miarę

Wady

brud, niemiły zapach, brak ręczników, zdarza się niemiła obsługa.

Pobyt - Sierpień 2025

Stary hotel, który pięć gwiazdek zdecydowanie w obecnej chwili nie posiada. Miła obsługa, która bardzo się starała wykonywać swoje obowiązki na odpowiednim poziomie. Plus to dostęp do plaży, która znajduje się bardzo blisko hotelu. Leżaki wokół basenu praktycznie niedostępne dla osób, które nie mają w zwyczaju rozkładać ręczników i rezerwować wszystkiego co dostępne w zasięgu wzroku. Natomiast te przy plaży zdecydowanie wymagają wymiany i nie zachęcały do skorzystania. Ilość gości hotelowych przyczyną kolejek w trakcie posiłków. Jedzenie urozmaicone, ale jego jakość średnia, raczej są to posiłki robione na ilość.

Zalety

Obsługa, blisko plaży, nieograniczony dostęp do wody pitnej, przestronne lobby z wygodnymi miejscami do siedzenia, ilość zadaszonych/zacienionych miejsc również z roślinami gdzie można usiąść, poczytać lub wypić kawę w spokoju biorąc pod uwagę ilość gości.

Wady

Stare budownictwo, wystrój pokoju i części jadalnianej, kolejki w trakcie posiłków związane z ilością gości, leżaki w kiepskim stanie, śmieci na plaży, dostęp do darmowego wi-fi tylko w lobby

Magdalena

Pobyt - Sierpień 2025

Wifi tylko w lobby- w opisie oferty brak tej informacji. Brak ręczników w pokoju, dostaliśmy je po 3krotnym upominaniu się. Przez cały tydzień nie były wymienione. Ogólnie brudno i za mało personelu. Nie polecam.

Zalety

Wady

Brud. Brak internetu. Opis oferty niezgodny z tym co zastalismy

Patrycja

Pobyt - Sierpień 2025

BARDZO ŹLE, NIE BYŁO KLUBU DLA DZIECI POMOSTU WIDOCZNEGO NA ZDJECIACH , GENERALNIE OPIS OFERTY JEST NIEZGODNY ZE STANM FAKTYCZNYM

Zalety

BLISOŚĆ DO PLAŻY I POMOCNY PERSONEL

Wady

BRÓD

Hedef Resort & Spa