Bogata oferta rekreacyjna: SPA, animacje, minigolf, bilard, tenis stołowy, aerobik, fitness i tenis.
Atrakcyjne położenie: ok. 3 km do Fuengiroli, ok. 5 k do Benalmadeny, ok. 43 km do Marbelli.
Udogodnienia dla dzieci: program animacyjny, plac zabaw, brodzik.
Tylko 250 m do piaszczystej plaży.
Ogólnie ok. Do plaży trochę ponad 1km z górki, nie jest jednak ona najlepszym wyborem do plażowania z dziećmi. Warto pojechać bliżej Marbelli. Obsługa hotelu świetna, pokój w porządku. Sala zabaw tylko dla dzieci 3-12 lat. Z dzieckiem 2,5 roku nie mogliśmy na nią wejść, co nas zaskoczyło i ciężko było to wytłumaczyć synowi, który kilka razy dziennie obok niej przechodził i nie mógł wejść do środka.
Duży pokój i łazienka. Smaczne posiłki. Świetna obsługa
Dużo rzeczy dodatkowo płatnych mimo wykupionego all inclusive (np kawa 'darmowa' to tylko coś ala rozpuszczalna, bardzo niedobra, z ekspresu dodatkowo płatna kilka euro)
W porządku. Warto wynająć w recepcji samochód na cały pobyt
Jedzenie, położenie, basen
Dużo rzeczy dodatkowo płatnych
Hotel odseparowany od głównej części miasta. Trudny dojazd. Obsługa słaba. Basen wewnętrzny dodatkowo płatny. Przy opcji HB napoje nie są w cenie, tylko woda. Po nalaniu soku od razu przybiegł kelner z zapytaniem „co pijesz i rachunkiem na 2.80 euro”… Na 5 os w pokoju były 2 szklanki i 2 pościele. Na prośbę o uzupełnienie otrzymaliśmy stare brudne koce.
Brak.
Obsługa Lokalizacja
Bardzo słaby hotel pokoje nieposrzatane klimatyzacja zagrzybiona gdzie byliśmy z dwójką małych dzieci i było to bardzo nie fajne . Woda w basenie krytym zimna ze nie można było się kąpać. Nie polecam
Jedzenie smaczne
Hotel bardzo fajny ale kwestia basenów w środku hotelu to jakaś tragedia- nie jest dostępny za darmo tylko 15e za 1h to jakaś kpina. Do tego jak nie ma pogody, a baseny zewnętrzne są pozamykane nadal za basen w środku hotelu trzeba płacić
Jedzenie, obsługa
Brak darmowego basenu w środku- brak dostępu do plaży, w ofercie pokazane są 3 osobne hotele co jest oszustwem
Fantastyczne ferie, pogoda była super, więc korzystaliśmy dużo z atrakcji zewnętrznych, basen, pole do minigolfa, bar zewnętrzny
Pyszne, przebogate, zróżnicowane posiłki. Wanna w pokoju. Sala zabaw, animatorzy dla dzieci
Wejście na basen kryty tylko raz na pobyt i rzeźba kupić Czepki za 5 euro, sauna parowa wyłączona. Hotel jest dość daleko, na końcu miasteczka, więc wszędzie trzeba podjechać autobusem lub taksówką
Pobyt w hotelu oceniamy bardzo dobrze. Jedzenie super, czyste pokoje. Obsługa miła i bardzo pomocna.
Położenie, infrastruktura hotelu i okolica.
W czasie naszego pobytu nie zauważyłem żadnych wad.
Hotel w Benalmadenie, w Hiszpanii słońcem skąpany, To punkt wypadowy, jakiego szukamy! W Holiday Palace Riwo – gdzie niebo jest bliżej, Każdy dzień zaczynał się z uśmiechem na pysze. Jedzenie znakomite, bogate i świeże, Codziennie coś nowego – aż trudno wybrać szczerze! Śniadania, kolacje – w wersji deluxe, Aż żal było kończyć ten kulinarny luksus. Apartament przestronny, wygodny jak marzenie, Z kuchnią, sypialnią, pełne uniesienie! Widok z okna – na morze lub góry, Każdy poranek zapierał dech z natury. Baseny hotelowe – ostoja ochłody, Wodne atrakcje, w cieniu palmowej urody. Dla dzieci i dorosłych, dla gości zmęczonych, Basen był miejscem jak raj wymarzony. A jeśli na plażę? Bus zaraz nad morze zawiezie, Nie musisz martwić się, jak się tam dowiezie! Blisko i wygodnie, po drodze widoki, Piasek pod stopami, morze tuż obok, o krok stąd kroki! A Benalmadena to przecudna okolica, Parki, plaże, port – Hiszpania zachwyca. Blisko do Malagi, do Granady skok, Świetna baza na zwiedzanie, tylko ruszać w krok! Jeden drobiazg, bywało głośno w pokojach. Ale klimat i zalety wynagradzały w pełni, Holiday Palace Riwo – wrócimy, gdy znów zatesknimy!
1. Świetna lokalizacja – idealna baza wypadowa do Malagi, Granady i okolic. 2. Różnorodne, smaczne jedzenie – codziennie nowe dania. 3. Przestronne apartamenty – wygodne pokoje z sypialnią i kuchnią. 4. Widoki na morze i góry – malownicze krajobrazy z okien. 5. Duże baseny z atrakcjami – idealne dla dorosłych i dzieci. 6. Bliskość plaży – wygodny bus dowozi nad morze.
1. W pokoju było dość głośno.
Wszystko super. Bez luksusów. Dzieci zadowolone. Jedzenie ok. Czysto. Polecam.
aquapark
Wygodny hotel dla rodzin z dziećmi. Maksimum wygody dla wszytkich. Piekna okolica i same slonce
Bezpieczeństwo. Hotel znajduje sie na kilku hektarowej działce wjazd jest możliwy tylko dla obsługi i gosci. Pełny monitoring i ochrona. Możliwość przechodzenia do hoteli z sieci i tam uczestniczenia w animacjach, jezeli komuś jest mało wrażeń. Bardzo mila obsługa dbająca o niepełnosprawny. Napewno tu nie bedziesz głodny . Z napojów możesz korzystac w wszytkich hotelach tak jak i aquaparku.
Hotel nie znajduje sie sie przy ulicy z kramami wypełniony pamiątkami. Ale za to w hotelu sa sklepy.
Bardzo dobre warunki lokalowe i posiłki. Płatne wifi i kilka innych rzeczy. Hotel raczej dla rodzin z dziećmi. Brzydka i dosyć odległa plaża.
Obszerne, wygodne apartamenty, obfite, urozmaicone posiłki
Spora odległość od brzydkiej plaży, płatne wifi!!!, płatne czepki do korzystania z basenu wewnątrz hotelu, brak świeżych, wyciskanych soków
super!!!!!
Dla rodzin z dziecmi, szczegolnie jesli rodzice lubia sie zabawic (mozna wynajac baby sitting)
Bardzo uroczy hotel z ładnym patio i miłą obsługą. Na wzniesieniu , gdzie morska bryza miło chłodziła skwar hiszpańskiego słońca. Jedyny minus hotelu to brak wieczornych atrakcji w postaci tańców przy hiszpańskiej muzyce, co było dla nas dużym zaskoczeniem. A szkoda... wielka szkoda.