Hristo

Hotel naprawdę super. Właściciele bardzo mili. Do plaży prowadzi prosta droga. Miejscowość bardzo sympatyczna, plaża czysta i szeroka. Wakacje uważam za udane.
Nie polecam wycieczki 2 dniowej wycieczki fakultatywnej do Stambułu z Alfa Star. Podróż starym autokarem z nawiewami do tego nasza Pani pilot nie potrafiła sobie poradzić z grupą.

Rzeczywistość lepsza niż podaje AlfaStar. W każdym pokoju klima. Miejsce na grill super, z pełnym wyposażeniem. Gospodarze super.

Hotel mały, kameralny. Właściciele sympatyczni, nie narzucający swojej obecności. Sąsiedztwo niezbyt uciążliwe, ale mało atrakcyjne widokowo... ;-)

Moje uwagi nie dotyczą hotelu lecz sprawy żle wypisanego biletu w związku z czym na lotnisku w Burgas musiałam zapłacić rezydentce Puti 50 Euro bez żadnego pokwitowania , ona wypisała ręcznie nowy bilet i mogliśmy polecieć.Uważam,że to jest kary godne i będę domagała się zwrotu tych pieniędzy!!! Mam nadzieję ,że nie na drodze sądowej,że państwo wypłcicie mi sumę 50 euro gdyż to nie moja wina ,że firma ALFA STAR żle wypisała bilet.
Dziękuję czekam na odpowiedż. Pozdrawiam Małgorzata Homola

brak informacji dla klijentów z dojazdem własnym-opłaty na przejściach granicznych-jakie dokumentypodróżne-trasa przejazdu-itp.informacje-bardzo byłyby potrzebne

Nazwa  Hristo
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Słoneczny Brzeg
Wyżywienie  Bez wyżywienia, śniadania

Szeroka plaża z licznymi barami i leżakami

Tętniące życie nocne z klubami i dyskotekami

Aquaparki i atrakcje rodzinne w okolicy

Deptak z restauracjami i sklepami z pamiątkami

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
kacha

henryk machowiak

Pobyt - Maj 2006

Hanka

Pobyt - Kwiecień 2006

Miejscowość Rawda to połączenie wsi z placem budowy. Przygnębiające wrażenie robi wszechobecny bałagan i brud. Hotele są budowane bardzo ciasno i siedząc na balkonie uczestniczy się w życiu sasiadów zza płotu. Hotel Hristo miałby szansę być miły i wygodny, niestety ciasna lokalizacja i wygląd podwórka sąsiadów pozostawiają nie najlepsze wspomnienia.
Rekompensuje to wspaniałe morze, pogoda i niskie ceny w knajpkach.