Udogodnienia dla dzieci: miniklub, animacje, brodzik.
Atrakcyjne położenie: w jednym z najbardziej znanych kurortów na Costa Maresmeb - Calelli, ok. 300 m od centrum z restauracjami
Rozrywka: dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych, zajęcia sportowe, pokazy artystyczne - flamenco, muzyka na żywo.
Tylko 450 m do piaszczysto-żwirkowej plaży.
Bardzo fajny hotel. Pokoje czyste, codziennie coś innego do jedzenia. Piękna okolica, 4 jacuzzi na dachu w strefie dla dorosłych. Jedyny minus to cienkie ściany, ale da się przeżyć z zatyczkami.
Codziennie sprzątanie Różnorodne jedzenie Cały dzień animacji Miła obsługa Jacuzzi na dachu Blisko na plażę Cicha okolica
Cienkie ściany
Hotel okazał się świetnym wyborem – czyste pokoje, smaczne jedzenie oraz niezwykle miła obsługa sprawiły, że pobyt był bardzo udany.
Jedzenie po prostu pyszne – różnorodne, świeże i pięknie podane
Hotel potrzebuje odświeżania
Pokoje czyste sprzątane codziennie. Jedzenie pyszne, zwłaszcza obiady i kolacje. Animatorzy rewelacyjni. Pracownicy wspaniali, zwłaszcza panie kelnerki. Dzięki uśmiechom, profesjonalizmowi i uprzejmości pani Any i pani Claudii, aż chce się wracać do tego hotelu.
Wszystko.
Hotel troche stary, jedznie dobre, zroznicowane. Brak napojow poza posilkami (nawet wody) na allincluzive soft. Panie sprzataja, lecz nie odkurzaja. Podloga moglabybyc troche czystsza. Basen na dole duuzo dzieci ale plus za lezaki, bar i 3x jaccuzi na dachu- tylko dla doroslych. Piekne widoki z dachu i slonce od rana do nocy :) Ogolnie hotel polecam, raczej na plus niz na minus
Jedzenie Silownia Miesce uzytkowe na dachu Widok z balkonu Klima dziala, ale troche slabo Mila obsluga
Podloga umyta ale duzo jakis pyklow i innych bo nie odkurzana Wyglada hotelu sprzed 15 lat Sporo kolonii
Pobyt w hotelu Calella Palace oceniam na naprawdę wysokim szczebelku . Hotel czyściutki i zadbany . Wszyscy pracownicy hotelu byli sympatyczni i bardzo pomocni . Wielki plus również dla kuchni bufet był bardzo różnorodny gdzie każdy napewno znalazł coś dla siebie . Hotel położony w bardzo dobrej lokalizacji. Blisko Morza oraz pobliskich knajp czy sklepów . Gorąco polecam .
Jedyny minus hotelu to nie działające jedno jacuzzi .
Pobyt bardzo udany. Hotel czysty, obsługa bardzo miła i pomocna.Jednak faktycznie przy głośnych sąsiadach brak możliwości odpoczynku nocnego. Lokalizacja bardzo dobra. Warto przespacerować się trochę i korzystać z pięknej piaszczystej , szerokiej plaży gdzie jest dużo mniej turystów.
Lokalizacja, obsługa, przepyszne jedzenie,
Cienkie ściany
Hotel znajduje się w miarę blisko plaży, tak początkowo uważałem, jednakże męczące z czasem jest to ciągłe chodzenie do hotelu z rzeczami i z każdym kolejnym dniem stwierdzałem, że hotel znajduje się jednak daleko... To co inni pisali okazało się prawdą, ściany to tragedia! Ja osobiście mam mocny sen, więc nie przeszkadzało mi, ale jeżeli ktoś ma płytki sen, to niestety słychać chrapanie innych zza ściany. Sprzątanie pokoju jest codziennie. Jedzenie dobre, jednakże jako kawosz strasznie ubolewam nad tym, że kawa w tym hotelu jest TRAGICZNA!!! Churrosy, które powinny być wizytówką kuchni, były okropne. Widać, że kuchnia hotelowa bardzo oszczędza na jakości produktów. Sos do churrosów to jakaś dziwna mieszanka - podróbka . Niestety jestem tym faktem zasmucony. Najlepsze były obiady i gdybym mógł wybrać to tylko na obiady bym się zdecydował z kuchni hotelowej. To że mnóstwo jest dzieci to standard, ponieważ były również podczas mojego pobytu wycieczki. Osobiście mi to nie przeszkadzało, bo właściwie mało czasu spędzałem w hotelu. Wojna o windę to jednak prawda. Mając pokój na ostatnim piętrze, często trzeba było mieć to "szczęście" , aby trafić w dobrym momencie na windę, bo często była zajęta przez osoby z pięter poniżej. Ciekawostką jest to, że przy głównym wejściu jest trzecia winda, z której mniej ludzi korzysta, warto mieć to na uwadze. Doba hotelowa zaczyna się od 14:00 , kończy o 10:00. Można trzymać bagaż pod dozorem kamer w specjalnym pomieszczeniu przed i po dobie, jeśli ma się wcześniej lub później lot. Obsługa bardzo miła i zawsze pomocna. Oceniając całokształt i biorąc te niektóre niedogodności uważam pobyt za udany. Daję mocne 7/10
Hotel super, czysty, codziennie wymiana ręczników
super pokoje, smaczne jedzenie,mila i pomocna obsługa,
Hotel godny polecenia położony na peryferiach miasta , niedaleko do plaży oraz stacji kolejowej , obsługa bardzo miła , wyżywienie bardzo dobre w opcji trzech posiłków do lunczu i obiadokolacji podają wino i wodę .
Miła i pomocna obsługa , na dachu taras z leżakami oraz jakuzji a przy hotelu basen i brodzik dla dzieci , jest też spa w hotelu . Codzienne sprzątanie oraz wymiana ręczników .
W zasadzie nie było nic takiego , nie którzy piszą o cienkich ścianach ale nam to nie przeszkadzało .
Hotel bardzo ładny czyściutki obsługa super,bardzo miła i uprzejma gotowa udzielić pomocy . Z hotelu bardzo blisko na plażę ale i do sklepików gdzie można kupić dużo fajnych rzeczy. Okolica hotelu bardzo spokojna i super widoki z dachu hotelu. Bardzo polecam dla mnie ma 6
Bardzo dobre jedzenie urozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie, pyszne ciasto i desery owoce bez ograniczeń. Pokoje przestronne bardzo dobrze działa klimatyzacja . Bardzo miło było przebywać w tym hotelu polecam
Dla mnie jedyną wadą były windy małe i duszne
Hotel bardzo nowoczesny zasługuje na 5 gwiazdek 10/10 Obsługa miła , pomocna 10/10 Jedzenie smaczne, codziennie inne 10/10 Pobyt 10/10 Serdecznie Polecam!! Nawet tym najbardziej wymagającym!
Blisko do plaży Blisko do sklepu Spokojna okolica
Brak !!!
Bardzo przyjemny hotel. Czyste pokoje, codziennie sprzątane. Super umiejscowiony, wszędzie blisko. Pyszne jedzenie, nie ma kolejek. Basen bardzo przestronny, mało ludzi podczas naszego pobytu-czerwiec. Hotel godny polecenia.
czysto, pyszne jedzenie, fajny basen
Zepsuty prysznic
Hotel świetnie położny, blisko do plaży oraz Parku Dalmau, z którego rozpościerają się zachwycające widoki na miasteczko i morze. Obok hotelu dwa duże markety oraz szpital. Na terenie hotelu znajdują się dwa brodziki, w tym jeden ze zjeżdżalnią oraz atrakcjami dla najmłodszych, a także większy gdzie głębokość dochodzi do 2 m dzięki czemu można swobodnie poskakać. Hotel skierowany zarówno dla rodzin z dziećmi, młodzieży jak i osób starszych. I taki też był przekrój wczasowiczów, spośród których przeważali Hiszpanie, Francuzi i Brytyjczycy. Trochę mniej Niemców i Polaków. Jednak wszyscy wobec siebie bardzo mili i uprzejmi. Owszem standard i wyposażenie pokoju może niektórych rozczarować ale codziennie sprzątanie oraz pyszne, urozmaicone lunche i kolacje wynagradzają tą kwestię. Śniadanka codziennie takie same, chociaż z dużym wyborem więc każdy coś dla siebie znajdzie. Przecież i tak cały dzień spędzisz poza pokojem. (...) Na uwagę zasługuje również strefa Wellnes na dachu hotelu- leżaki i kilka jacuzzi z widokiem na morze robią wrażenie- wejście od 18 lat więc nie ma krzyczących dzieciaków i można się na maxa zrelaksować. Reasumując, jest to hotel w którym każdy coś dla siebie znajdziecie.
Jedzenie, baseny, siłownia, położenie, czystość.
Animatorzy
Hotel ok (...)
Ok
Maly basen
Hotel nie należy do najładniejszych jest dość kameralny. Było czysto, pokoje sprzątane co dzień, jedzenie bardzo pyszne co było najlepsze w hotelu. Hotel jest oblegany przez starszych ludzi większość i tak też są organizowane wieczory. Za tą cenę nie było co narzekać. My dość dużo zwiedzaliśmy i jak ktoś również nie zamierza siedzieć wyłącznie w hotelu do polecam.
Jedzenie Czysto
Cienkie ściany w pokojach wszystko słychać Wolne windy Brak animacji
Hotel ma świetną lokalizację. Jest położony na uboczu, ale jest blisko na plażę, do starego miasta, na piękny deptak przy plaży oraz na deptak ze sklepami. 15 minut spacerkiem do kolejki, która dowozi w 40 minut do Barcelony i 30 minut do Girony. Mieliśmy tylko opcję ze śniadaniami z uwagi na zwiedzanie wszystkiego dookoła. Śniadania bardzo bogate, każdy znajdzie coś dla siebie. I to z plusów, a teraz minusy. Największym to ściany pomiędzy pokojami z tektury, gdzie słychać absolutnie wszystko, nawet jak komuś za ścianą wibruje telefon. To istny koszmar tego hotelu. Słychać też wszystko, co się dzieje na korytarzach. Dlatego nigdy nie wrócimy do tego hotelu.
Lokalizacja, śniadania.
Cienkie ściany pomiędzy pokojami i korytarzem, gdzie słychać absolutnie wszystko. Stare łazienki wymagające remontu, wanna w łazienkach.
Czysto codziennie sprzątanie .jedzenie bardzo dobre. Super baza wypadowa do Barcelony czy Girony. Ale tak jak inni piszą ....ściany tak cienkie że jak sąsiad rozmawia przez telefon to dokładnie słychac co mówi rozmówca .nigdy nie byłam w hotelu z takim cienkimi ścianami
Smaczne jedzenie
Cienkie ściany
Przyzwoicie, ale bez szału. Basen kryty hotelu w rzeczywistości to trochę większe jacuzzi. Cienkie ściany, duży hałas. Obsługa i jedzenie bardzo dobre.
Jedzenie, czystość, obsluga, lokalizacja
Hałas, basen kryty
Hotel nie jest nowy i ma cienkie ściany, ale: obsługa przemiła, cierpliwa, dowcipna, a jedzenie przepyszne. Nie monotonne, codziennie każdy znajdzie coś dla siebie innego i dobrego w dużych ilościach:) Polecamy!
Miła obsługa, dobre jedzenie, świetna lokalizacja (blisko na dworzec kolejowy, plażę).
Cienkie ścianki działowe...
Ogólnie wraz z żoną jesteśmy zadowoleni z pobytu. Wszystko było sprawne,pokoje czyste, pościel zmieniana na bieżąco,czyste ręczniki. Hotel lata świetności ma juz za sobą ale przez to oferty są tańsze na tle konkurencji .ładny widok z dostępnego tarasu na dachu. Tzw basen na poziomie -1 to tylko większe jacuzzi, od rana do wieczora oblegane przez krzyczące dzieciaki. Małe szanse na skorzystanie. Niewątpliwą zaletą jest dobra i urozmaicona kuchnia. W opcji all inclusive do obiadu i kolacji serwowano jedynie wodę i wino w karafkach. Nie mozna bylo otrzymać słodkich napojów czy piwa. Mozna bylo jedynie to kupić. Mozna sie przyzwyczaić. Jednak wszędzie gdzie byliśmy z opcją all inclusive do dyspozycji były bary z napojami alkoholowymi. Tutaj był jeden bar - obok recepcji, ale alkohole ,kawa itp - płatne . Ściany między pokojami b.cienkie - wszystko słychać u sąsiadów. Niestety materace w pokojach za twarde. Hotel oddalony od morza ok.10 min spacerkiem. Obok sporo sklepów ,również spożywczych ,bary i restauracje. Ok 20 minut do stacji kolejowej,gdzie co poł godz jeżdżą pociągi do Barcelony i w przeciwną stronę .
Cena, kuchnia,czystość.
J.w.