HTop Royal Star

2.9

Hotel duży, czysty. Do dyspozycji są 2 baseny zewnętrzne i 1 krytym, dość mały, który trzeba zarezerwować w recepcji jeśli chce się z niego korzystać. .Bardzo miła obsługa hotelowa. Codziennie animacje wieczorne, mimo, że byliśmy po sezonie. Bardzo dobre jedzenie.

Duży hotel z 2basenami zewnętrznymi ogolnodostepnymi i jednym krytym,który trzeba zarezerwować w recepcji jeśli chce się z niego korzystać. Standard w pokojach różny w zależności od ceny. Śniadania smaczne,duże urozmaicenie. Obsługa hotelowa bardzo miła i sympatyczna. Niedaleko od hotelu jest Lidl, w zasadzie wszędzie blisko np.na plażę. Polecam.

Hotel spełnił swoją rolę. Było przyjemnie. Pokoje klimatyzowane, wi-fi działało często nawet w pokoju (ale to już kwestia usytuowania pokoju), głównie w wieczorem lub w nocy (pewnie bo mniej wtedy urzytkowników).

Wnętrze hotelu trochę starodawne, ale pokoje czyste, codziennie sprzątane. Miła obsługa. Codziennie animacje wieczorne atrakcją dla najmłodszych. Okolica świetna, w miarę blisko do centrum tu nie da się nudzić.2 plaże w pobliżu hotelu, w centrum bardzo oblegana, ale ta druga luźniej było, woda w morzu wspaniała, sporo atrakcji przy plaży, piękne widoki.

W hotelu większość to młodzi ludzie, więc jeżeli oczekujecie spokojnych wieczorów to nie tu. Co prawda po interwencji policji trochę w nocy było ciszej i spokojniej. Ogólnie hotel ok, ma swoje lata, jednak wszystko jest zadbane. Tak na trzy gwiazdki,ale te cztery gwiazdki to gruba przesada.

Kod hotelu HOT20463
Nazwa  HTop Royal Star
Miejsce  Hiszpania / Costa Brava / Lloret de Mar
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna

Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami

Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji

Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa

Różnorodne atrakcje - galerie sztuki, muzea, piękne plaże i trasy spacerowe

5.3

2.9

Wyświetlono 50 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marzena

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Hotel położony w dobrej lokalizacji, blisko do centrum, na 2 plaże (ok. 10-15 min. spacerkiem) i supermarketu. Jedzenie w hotelowej restauracji smaczne i świeże.

Wady

Bardzo cienkie ściany pokoi hotelowych

Pobyt - Październik 2023

Edyta

Zalety

Dobra lokalizacja (podobne odległości do dwóch największych plaż). Miła obsługa, dobre różnorodne jedzenie (choć dzieci objadały się głównie frytkami, bo te były dostępne każdego dnia). Sprzątany codziennie. Na wyróżnienie zasługuje łazienka, ze względu na spore jak na to pomieszczenia rozmiary oraz wyposażenie (wanna i bidet).

Wady

Jedyne, co uznała bym za mały minus to brak jakichś szklanek czy kubków na wyposażeniu pokoju (choćby plastikowych czy papierowych).

Danuta

Zalety

Wspaniałe jedzenie, różnorodne, bogaty wybór, każdy znajdzie coś dla siebie.

Wady

Zimna woda w basenach.

jerzy

Zalety

czystość, codzienne sprzątania trzy baseny, jeden wewnętrzny, dwa zewnętrzne głębokie (2,82m i 2,5m) jedzenie smaczne lecz trochę monotonne miła obsługa

Wady

bardzo słaby program animacji siłownia to wstyd i żenada ! Właściwie ciężko coś takiego nazwać siłownią, lepiej jakby jej nie było wcale. jedzenie trochę monotonne bardzo dużo głośnej w dzień jak i w nocy młodzieży

2.9

Byliśmy tydzień w tym hotelu, jakaś masakra, hałas, krzyki od wieczora do samego rana, przez ściany było słychać dosłownie wszystko, w pokoju nawet buteleczki wody,a sejf to widział lata 70, dużo by pisać, poprostu NIE POLECAM, NIE POLECAM

Zalety

Wady

Oj dużo by pisać, przede wszystkim smród na korytarzu jakby pleśń

Hotel w porządku, ok 1 km od plaży ale to nie problem dla ludzi, którzy lubią sobie pospacerować. Trzeba ogarnąć na początku te labirynty. Jakby kilka budynków o różnej ilości kondygnacji ze sobą połączono. Na 2 baseny i do baru trzeba wejść na I piętro a z zewnątrz budynku są na parterze. Duża różnica poziomów.

Zalety

Czysto, codziennie sprzątanie pokoi, ładny wystrój, balkony. W stołówce jedna ściana jest bokiem basenu

Wady

Logistycznie na początku trochę ciężkie do ogarnięcia, różne windy różnie nas zawiozą np. przycisk E wind za stołówką zawiezie nas do jaccuzi i na basen kryty w piwnicy a windy bliżej recepcji przycisk E na basen i do baru na I piętro.

Adam

Brak chiciaż 1 butelki wody i szklanek. Dotarliśmy do hotelu o 1 w nocy, bar już nieczynny, automat z wodą nieczynny. Kupiłem wodę od pana z recepcji spod lady za 2€. Jak sie okazało ta woda w pobliskim sklepie kosztowała 0,3 € Hotel duży, gości również kolonie młodzieży, wówczas jest bardzo głośno do godzin późnowieczornych. Pokoje małe, ale czyste. Na balkonie przydałby się stolik, a są tylko 2 krzesełka dla 3-4 osób. Śniadania monotonne, ale coś spory wybór więc można urozmaicać. Rzucił się w oczy brak owoców (przez tydzień tylko pomarańcze i grejpfrut w plastrach). Zdarzyło się że automat zamiast soków ŁAŁ samą wodę oraz to, że soki że świeżych owoców były nieświeże. Wieczorne animacje na niskim poziomie. Jak na 4* wypada się spodziewać czegoś więcej.

Zalety

Czysto. Położenie z dala od centrum rozrywkowego Lloret, a do plaży Fenals ok. 15 min leniwy spacerem. Coś fajne, głębokie baseny. Miłe obsługa.

Wady

Zbyt wiele mankamentów jak na 4*

5.5
Arla

Jedzenie jak najwyższym poziomie , może śniadania były monotone ale pod względem kolacji i obiadów rewelacja , pod względem ryb i mięsa . Niestety obsługa na barze przy basenie bardzo nie mili jak by robili to od niechcenia ( jeśli nie brałeś alkoholów poza opcja All inclusive ) OSOBY NA RECEPCJI POWINNY być bardziej miłe i choc w małym stopniu próbować Wytłumaczyć zasady działania hotelu , niestety przyjmował nas pan o czarnoskórym pochodzeniu z totalnym zignorowaniem nas bo nie mówiliśmy po angielsku również Trafiliśmy na niego przy wymeldowaniu choć byliśmy na liście do odebrania śniadania nawet nie zerknął zabrał karty hotelowe i odrazu powiedział Bay bay … Gdy zaczęliśmy dopytywać o śniadanie została nam otworzona restauracja gdzie były śniadania podawane bez zapalenia światła i totalnie pusta bez jedzenia . Duży minus że hotel ma w opisie ROZMAWIAJĄ W JĘZYKU NIEMIECKIM Gdzie nikt nie umie bądź nie chciał rozmawiać po tym języku .

Wady

Słabe wifi , niemiła obsługa na barze przy basenie i na recepcji .

4.7
Dariusz

Hotel wygląda jak gdyby żadne prace konserwacyjne nie były prowadzone odkąd został zbudowany. Większość pokoi ma widok na cmentarz, za dopłatą można przenieść się do pokoju z widokiem na hałaśliwy basen. Okolica hotelu też mało ciekawa, wspomniany cmentarz i opuszczony budynek. Pokoje pozostawiają wiele do życzenia. Nie spodziewałem się zacinających się drzwi i uszkodzonego prysznica w hotelu 4*. Dla mnie to 2,5*. Jeżeli chodzi o atrakcje dla dzieci to wspomniany 'Miniclub' był zamknięty przez 10 dni pobytu i nie były prowadzone tam żadne animacje dla dzieci.

Wady

Rzeczywisty standard jest znacząco niższy niż reklamowane 4*

Beata

Pobyt - Luty 2023

Polecam ! Hotel nie ekskluzywny ale bardzo przyzwoity . Lokalizacja dobra, posiłki bardzo smaczne.

6.5
Damian

Pobyt - Wrzesień 2022

Hotel raczej 3*, stary, wymaga remontu. W łazience podczas deszczu lało się z sufitu. Nie wiem czy to wina terminu ale w hotelu 80% gości to emeryci. Jedzenie dobre aczkolwiek zbyt monotonne, codziennie prawie to samo. Jeśli chcemy mieć napoje w pokoju to musimy sobie kupić. Drinki niezłe ale barmani słabo mówią po angielsku. All inclusive na karty. 12 i 15 minut drogi do plaż.

Zalety

Czystość, mili pracownicy na recepcji, niezłe jedzenie.

Wady

Klimatyzacja działa kiedy chce i jak chce, woda lała się z sufitu, można trafić na pokoje z balkonem znajdujące się kilka metrów poniżej terenu. All inclusive na karty. Bardzo cienkie ściany i całą noc hałas z jakiegoś urządzenia na zewnątrz. O tej porze roku przydała by się kołdra a dostajemy tylko koc i jednej nocy było dość zimno.

Marcin

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel bardzo dobry całkiem blisko plaże oraz centrum Lloret. Basek na dworze w porządku nie było problemu z leżakami, drinki ok i animacje też dobre dla dzieci i dorosłych. Minusem jedzenie, ciągle to samo na okrągło aż po pewnym czasie już nie chciało się jeść.

Zalety

Blisko do plaży i centrum miasta. Basen na dworze. Wygodne łóżka w pokojach.

Wady

Jedzenie zbyt monotonne po pewnym czasie, aż odechciewa się jeść już tego samego. Klimatyzacja w pokojach niby chodziła, ale słabo chłodziła.

Sylwia

Pobyt - Lipiec 2022

Ogólnie było ok choć hotel nie pierwszej nowości, jedzenie smaczne, dość przyjemnie no i to mini disco wieczorami -super !

Zalety

Jedzenie

Pobyt - Czerwiec 2022

Przyjemny hotel, pokoje w porządku, basen, miła obsługa duży wybór smacznego jedzenia, chętnie bym tam wróciła

Zalety

bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, można korzystać z serwisu innych hoteli tej sieci w pobliżu są jeszcze dwa (jeden z hoteli sieci H-Top jest blisko plaży nie trzeba wracać do siebie żeby napić się kawy czy drinka czy zjeść tam sobie przekąskę serwują lody owoce sałatki, hot dogi itp)

Wady

bardzo akustycznie, słychać wszystko, na plażę trzeba kawałek dojść przez miasto z 10 min spacerkiem, nie ma to żadnego znaczenia dla zdrowego ale dla osób starszych, chorych czy matki z dziećmi już tak

Mieloo

Pobyt - Czerwiec 2022

Pobyt uważam za udany. Pokoje ok. (bo jak klima przestała działać dali inny).

Zalety

Jedzenie rewalacja. Obsługa miła i dostępna.

Ryszard

Pobyt - Maj 2022

Wszystko OK. Pomocna recepcja, bardzo dobra obsługa kelnerska, bogate i różnorodne jedzenie, poprawne sprzątanie. Polecam.

Zalety

Infrastruktura hotelowa, basen wewnętrzny.

Hubert

Pobyt - Wrzesień 2021

Wycieczka kupiona przez Wakacje.pl z biura Exim Tours. Połowa września 2021. Hotel położony jakieś 10-15min od plaż w Lloret. Bardzo miły personel, codzienne sprzątanie, nie ma się do czego przyczepić w kwestii obsługi. Mieliśmy 2 posiłki więc od 7:45 do 9 i od 19 do 21. Duża różnorodność jedzenia, szczególnie deserów, owoców. Nie polecam jedynie owoców morza, które na co dzień uwielbiam ale tam akurat były nie do zjedzenia. Jedyny minus stołówki jest taki, ze jeśli nie masz AI to wieczorem nie dostaniesz nawet wody, wszystkie automaty są wyłączone. Rano można pić soki, kawę i wodę, wieczorem trzeba kupić. Gdybym szukał pewnego hotelu w Lloret po raz kolejny na pewno wybrałbym ten. W cenie którą płaciliśmy ok. 1800od osoby - jest to standard który przewyższa oczekiwania.

Zalety

- Ładne pokoje, - 2 windy - przemiła obsługa - smaczne jedzenie (poza krewetkami i małżami) - spore balkony - klimatyzacja - podstawowe (wolne) wifi dla wszystkich za darmo

Wady

-Cieniutkie ściany, ale to już hiszpańskie budownictwo -Trochę daleko od morza (10-15min)

4.8
K

Pobyt - Wrzesień 2019

Hotel i pokoje ok, posiłki w porządku ale na 3 dni, przy wyjeździe na tydzień te same posiłki są męczące.

Ali

Pobyt - Lipiec 2019

Polecam ten hotel ludziom ktorzy chca sie zrelaksować po calym roku pracy oraz miasto mlodym , ceniących zabawe

Zalety

Wszystko .... nie wiem co ludziom sie nie podoba ,jedzenie bajka , obsluga bardzo przyjemna , mielismy opcje all inclusive i nie sprobowalem wszystkiego przez tydzien, drink bar do 23 do wyboru sporo drinkow , szampan , piwo,wodka, oraz drinki bez alkoholu, zimna i goraca czekolada,kawa,herbata,mieta,itd.pokoje sprzatane codziennie ,świeże reczniki . Miasto typowo turystyczne, każdy znajdzie cos dla siebie piekne plaże . Moglbym tak wymieniac , napewno polecam ten hotel .

Wady

Brak.

HTop Royal Star