Plaże z klifami i punktami widokowymi
Ogrody Santa Clotilde z widokiem na morze
Życie nocne z klubami i muzyką na żywo
Spacer po promenadzie z restauracjami i barami
bardzo dobry hotel na wyjazd z dziećmi, dobre jedzenie, przyjemna obsługa
Hotel oceniam bardzo dobrze , codzienne sprzątanie pokoju , wymiana ręczników , jedzenie bardzo dobre obsługa uprzejma , polecam.
sprawna obsługa
brak lodówki i barku w pokoju
Całkiem miło spędziłem wakacje pomijając parę mankamentów takich jak to, że w pierwsze dni wakacji po hotelu biegały i rzucały się dzieci które przyjechały na jakiś kampus piłki nożnej, ich opiekunowie wcale nie zachowywali się lepiej, tak więc wyciszenie pokoi było średnie bo było wszystko słychać, w pokoju dostaliśmy dwa łóżka połączone z sobą, za taką cenę nie oczekiwałem luksusów jednak jakość tych łóżek pozostawia wiele do życzenia, w całym pokoju podłoga z płytek a na balkonie brakowało stolika, ogólnie zabrakło czajnika i szklanek na wodę chociaż w łazience był kartonowy kubek do płukania ust. Jedzenie było całkiem okej, w głównej mierze na tym zależało nam najbardziej, wszystko było codziennie dopieszczane, widać było to po obsłudze która starała się uzupełniać brakujące tacki z jedzeniem w większości była miła, sama jakość jedzenia była dobra. Basen był codziennie czyszczony w środku jak i dookoła, obok był barek jak ktoś miał opaskę all inclusive to mógł sobie brać drinki, zdarzało się że na basenie były też osoby które nie powinny już pić więcej alkoholu i robiły z siebie pośmiewisko, bardziej natomiast wkurzał dym papierosów osób które leżały przy basenie i palił bez przerwy, czasami nawet wleciał przez otwarte okno do pokoju hotelowego. Hotel był położony kilometr od plaży, chwilę się szło chociaż jeśli komuś nie przeszkadza delikatny spacer to jest całkiem okej, po drodze są bary, sklepy, restauracje, do centrum loret de mar też można się bez problemu dostać na nogach. (...)Dodając na koniec irytujące były zaniki wifi w całym hotelu, chociaż na recepcji internet nadal działał, zostałem poinformowany, że jest to chwilowy problem z elektrycznością niestety powtarzało się to przez 4 pierwsze dni wakacji potem już działało cały czas. Ogólnie wakacje mi się podobały były kwestie które można by poprawić natomiast nie sprawiały jakiegoś większego problemu, miło spędziłem czas zwiedzając okolice miasta.
Smaczne jedzenie,miejsca do rozrywki stoły bilardowe do tenisa, miła obsługa, animatorzy którzy umilają czas gościom hotelu, praktycznie codziennie sprzątany pokój, wymieniana pościel oraz zmiana brudnych ręczników.
Wymienione w opinii, można dodać brzydki zapach z odpływów, powolne windy oraz uciążliwe wytłumienie pokoi.
Pokoje dość czyste jedzenie super codziennie coś innego do jedzenia czysto
Jedzenie
Super miejsce
Jestem w tym hotelu już 3 raz - bardzo polecam dobra lokalizacja
Zaletą napewno jest wspaniała kuchnia
Jedyną wadą są halaśliwi goście zwłaszcza grupy młodzieży pozostawione same sobie bez nadzoru wychowawców- ochrona zwraca uwagę ale po chwili i tak jest głośno jest to uciążliwe zwłaszcza po 24.00
Jedzenie super ,baseny czyszczone co kilka dni ogólnie czyste ,pokoje z klimatyzacją dość czysto
Lokalizacja super,wszędzie blisko i cicho
Baseny super i dla dzieci i dorosłych bar i obsługa też oji
Standard 4-gwiazdkowy jest nieporównywalnie gorszy względem polskich warunków. Mimo to na tle infrastruktury całego miasta - którego budynki wyglądają, jakby czas zatrzymał się 30 lat temu - i tak prezentuje się przyzwoicie.
Przyjazna obsługa.
Jedzenie niezbyt smaczne (ocena na podstawie wykupionych śniadań). Czystość pozostawia wiele do życzenia: brudne lustra, śmieci na podłodze, brak poszwy na kołdrę, zdarzały się niedoprane plamy na ręcznikach. Okna balkonowe da się otworzyć od zewnątrz.
Pobyt w tym hotelu wspominam bardzo dobrze. Smaczne jedzenie, czyste pokoje i pomocny personel. Szczerze polecam
Piękny widok z tarasu
Wszystko mi się podobało
dobra lokalizacja , blisko centrum ale tez nie pod klubami ( ze jest glosno ) do plazy tez niedaleko 15 min , hotele bardzo czyste , jedzenie dobre , roznorodne glownie kuchnia srodziemnomorska , mila obsluga - polecam
Pokój był w starym stylu lecz czysty i spełniał oczekiwania jedyny minus brak prysznica
Bar
Brak prysznicu i monotone jedzenie
Hotel jest bardzo duży, niestety blisko ruchliwej i głośnej ulicy.
Hotel całkiem ok, ale w mojej opinii na 3 gwiazdki. Pokoje sprzątane „z grubszego” codziennie, , jedzenie smaczne i ilości nie do przejedzenia :-) otwarta kuchnia, klima w pokoju i windy. Doczepiła bym się Łazienek - powinny być wyremontowane i unowocześnione jak przystało na 4 gwiazdkowy hotel :-) obsługa bardzo miła i pomocna.
Klimatyzowane pomieszczenia, otwarta kuchnia, windy, dwa baseny
Łazienki w złym stanie wizualnym i technicznym
Chętnie wróciłabym tam jeszcze raz. Idealny hotel dla dzieci. Dwa baseny, dobra lokalizacja. 15 min do plaży.
Dobra lokalizacja, miła obsługa.
Hotel pomimo tego że lata świetności ma już za sobą spełnił moje oczekiwania. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, personel hotelu miły i pomocny.
Jedzenie, zadbane baseny, czyste pokoje
Cienkie ściany
Niestety nasza opinia na temat hotelu jest niska. Hotel ogólnie nie należał do najczystszych. W pokoju pierwszego dnia tuż po wejściu na środku podłogi leżał czyjś sztuczny paznokieć, na podłodze ogólnie było brudno. Pościel wydawała się czysta ale czuć było mocz, być może z materaca. Ściany bardzo cienkie, wszystko było słychać. Na korytarzu leżały niedopałki papierosów i kawałki bułek. Częstym widokiem były brudne talerze czy filizanki w windzie (to już niestety kwestia gości).
Pracownicy hotelu w większości uprzejmi i uśmiechnięci.
Hotel lata świetności ma już za sobą, płytki podpuchnięte na wąskich/odrapanych korytarzach, przykryte wykładziną, niestety można się podknąć na oodstajacej podłodze.
Pyszne i urozmaicone jedzenie, miła obsługa, pokoje czyste. Plaża dosyć daleko jak dla mnie, w upale 10 minut na nogach.
Jedzenie i obsługa
Daleko od plaży
Hotele bardzo czysty, łóżka bardzo wygodne, wystrój w stroju vintage. Jedzenie bardzo dobre.
Bankomat w holu hotelu.
Brak wyżywienia dla gości meldujacych się po 22.
Hotel dno, ściany jak z papieru - wszystko słychać co się dzieje za ścianą. Zasługuje na 1 max na 2 gwiazdki, jedzenie słabe, wystrój lata 90-te
Jedzenie, wystrój, standard
Ogólnie hotel ma do zaoferowania wiele. Bogaty program rozrywkowy, baseny zewnętrzne jak i wewnętrzny, siłownię, darmowe wi-fi, bar oraz przemiłą obsługę na każdej zmianie. Położenie jak dla nas (rodzinka 2+2) idealne. Nie w samym centrum rozrywki jednak wystarczająco blisko aby wybrać się nawet na wieczorny spacer. Do plaży spacerkiem 10-12 minut. Jezeli chodzi o jedzenie to bardzo smaczne, codziennie coś nowego jak i stały repertuar więc każdy zjadł na co miał ochotę. Na minus zaliczyłabym hałas. Niestety pokoje słabo wygłuszone, sądiadów było słychać przy kazdej głośniejszej rozmowie. Widac również , że hotel najlepsze lata ma już za soba i łóżka przydałoby się wymienic ale było czysto i wszystko działało sprawnie.
Położenie, jedzenie, miła obsługa, bezproblemowy transfer z i na lotnisko
Hałas, niewygodne, zużyte materace
Bardzo miła obsługa . Hotel nie należy do najnowszych jednak wszystko było super