Jantar (Rewal)

3.5

Hotel bardzo fajny bardzo super obsługa panie na kuchni dwoją się iTroją ale dają radę bardzo blisko do morza super basen i trzy sauny rewelacyjne . Bardzo polecam ten hotel i całe jego otoczenie

Pobyt bardzo udany. Miła i profesjonalna obsługa. Dużo udogodnień.

Pobyt w hotelu Jantar w Rewalu oceniam na 4,5 w skali ocen od 1-5. Wysoka ocena spowodowana jest kilkoma mocnymi argumentami jakimi niewątpliwie dysponuje hotel. W hotelu pasuje bardzo swobodna i wakacyjna atmosfera. Czystość pokojów nie budzi zastrzeżeń. Jest schludnie, czysto i świeżo. Personel hotelu uwzględnił, że pobyt wakacyjny dotyczy rodziny z dwójką malutkich dzieci (1 oraz 4 lata). Przydzielony pokój był przestronny i posiadał ogromny taras. Posiłku są smaczne i zróżnicowane. Zapewniony jest całodniowy dostęp do soków o ciasta. Dwukrotnie zorganizowane zostały animacje dla dzieci. Piękne kwiaty upiększały balkony, tarasy i ogród. Na miejscu jest dostępna wypożyczalnia hotelu jednak moim zdaniem rowery wymagają już wymiany. Obecny stan rowerów nie powinien wiązać się z dodatkową zaplatą za wypożyczenie przez gości hotelu. W hotelu znajduje się przestronną dała zabaw Na uwagę zasługuje ciepłą wodą w basenie co nie zawsze jest oczywistością. Świetne jaccuzi i wystarczająca strefa spa z sauną i łąką solaryczną.

Sympatycznie:) piękny widok z balkonu na morze. Bardzo blisko morza. Super lokalizacja. Cisza i spokój.

BARDZO DOBRY ,WSZYSKO SUPER NA 5 , POKOJE BARDZO CZYSTE

Nazwa  Jantar (Rewal)
Miejsce  Polska / Pomorze Zachodnie / Rewal
Udogodnienia  basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, rowery, parking

Wieczory z muzyką na żywo przy ognisku.

Centrum odnowy biologicznej, z łaźnią parową oraz pokojem do medytacji i relaksu.

Jedyne 20 m od szerokiej, piaszczystej plaży.

Szeroka plaża z wysokim klifem i punktem widokowym

3.5

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Roman

Pobyt - Marzec 2026

Zalety

Bardzo blisko do morza a w hotelu super trzy sauny i ekstra basen z jacuzzi

Wady

Po co mówić o wadach

Mirosław

Pobyt - Listopad 2025

Pobyt bardzo udany. Miła i profesjonalna obsługa. Dużo udogodnień.

Zalety

Pyszne i zróżnicowane jedzenie. Basen, sauna, winda, dużo miejsca do relaksu. Bliskość morza (ok. 20 m. )

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Bezpośrednie sąsiedztwo zejścia na plażę, winda co w.przypadku.pobytu z dziećmi i.z wózkiem.jest ogromnym udogodnieniem.profesjonalni.pracownicy.

Wady

Zbyt wiele miejsc gdzie dozwolone jest palenie papierosów. Słaby stan sprzętu w klubie fitness.

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Piękny widok z pokoju. bardzo dobre jedzonko. przyjazna obsługa hotelu. Miła atmosfera.

Wady

troszkę stary styl pokoju. zamiast paneli wykładzina.

Leszek

BARDZO DOBRY ,WSZYSKO SUPER NA 5 , POKOJE BARDZO CZYSTE

Zalety

BLISKO MORZA , SUPER JEDZENIE

Wady

BRAK

Danuta

Pobyt - Kwiecień 2024

W sumie pobyt był udany, chociaż cena tygodniowego pobytu była bardzo wysoka. Położenie bardzo ładne. Widok z okna na morze. Warunki dla osób niezbyt wymagających ok. Byliśmy z rowerami i korzystaliśmy że ścieżek rowerowych wzdłuż Bałtyku- są one godne polecenia.

Zalety

Zaletą jest strefa basenowa. Byliśmy przed sezonem i basen praktycznie miiemy na wyłączność. Korzystaliśmy codziennie i to była fajna cześć pobytu.

Wady

Właściwie to nie jest hotel a ośrodek wczasowy. Mieliśmy śniadania i obiadokolacje. Nie było wyboru dań obiadowych, jedna zupa i jedno danie drugie. Mały wybór surówek. Przystawki kolacyjne powtarzały się. Nasza ogólna ocena to 4.

Barbara

To był mój kolejny pobyt, od ponad 10 lat co roku jestem w Jantar Spa😊 Te wizyty świadczą same o sobie 👍 Jest super pod każdym względem 💖 Jedyna zmiana, która nie do końca mi odpowiada to zmiana z 3 posiłków na 2, mi osobiście bardziej odpowiadają 3🥰 Bardzo dziękuje pani menażer Małgosi, obsłudze na posiłkach, paniom sprzątającym, recepcji, panu Markowi właścicielowi i konserwatorowi, wszyscy sa wspaniali, życzliwi i gotowi do wszelkiej pomocy👍 Lokalizacja hotelu, kuchnia i rodzinna atmosfera to największe atuty Jantar Spa Pozdrawiam i do zobaczenia w kolejnym sezonie Basia K 🤗

Zalety

Lokalizacja i przyjazna atmosfera, bardzo dobre jedzenie, super obsługa na posiłkach, w recepcji, czyste pokoje, systematycznie sprzątane, wymiana ręczników, zmiana pościeli itd, fajne warunki na basenie, ciepła woda

Wady

Bardziej odpowiadają mi 3 posiłki w ciągu dnia, sa pyszne i 2 to mało 😏

Jola

Pobyt - Czerwiec 2023

Hotel oceniam bardzo dobrze. Mega dobre obiady. Pyszne ciasta. Na deser. Bardzo miła obsługa i panie sprzątające.

Zalety

Blisko plaży. Samo centrum. Mega dobre obiady czyste pokoje.

Wady

Monotonne i nudne śniadania brak owocow na śniadanie bardzo dużo mięsa i do śniadania a brak na takich dań jak placuszki racuszki naleśniki , uważam że co dziennie powinny być paróweczka i jajecznica

Barbara

Pobyt - Wrzesień 2022

Wspaniała lokalizacja. Z pokoju widzieliśmy morze i słyszeliśmy jego szum. Do centrum 2 minuty. Jedzenie przepyszne, basen i spa rewelacja, bardzo kameralny, ale basen fajny do pływania. Wypożyczalnia rowerów na miejscu. Miła i pomocna obsługa. Wrócimy za rok!

Zalety

Blisko morza i centrum. Czyste Pokoje. Pyszne jedzenie. Miła obsługa .

Wady

Wszystko było ok .

Marek

Pobyt - Lipiec 2021

Witam. Hotel troszkę leciwy, trąca latami 90, zazwyczaj duzo Niemców, troszkę klimat sanatoryjny. Z zabiegów dostępnych na któe troszkę się nastawialismy słabo bo okazało się że osoba je przeprowadzająca jest 3x w tygodniu po 2 godziny. Na plus niewątpliwie bliskość morza, bardzo dobre jedzenie i super basen (czysty, zadbany).

Zalety

-bliskość morza - jedzenie -basen

Wady

- pokoje - klimat - zabiegi

Jantar (Rewal)