Doskonała baza hotelowa: 6 restauracji tematycznych, 9 barów, minimarket, apteka, lekarz.
Infrastruktura przyjazna dzieciom: miniklub, plac zabaw, 3 baseny oraz kilkanaście brodzików i zjeżdżalni.
Bogaty i urozmaicony program hotelowych animacji (m.in.: aerobik, aqua aerobik, piłka nożna, mini golf, szachy).
Na terenie hotelu znajduje się jeden z największych aquaparków w Hurghadzie:14 basenów lagunowych, 35 zjeżdżalni wodnych.
Obecnie hotel się rozbudował i obecnie nazywa się Neverland. Powstał dodatkowy aquapark, rozbudowana została sekcja gastronomiczna. Można spędzić przyjemnie czas z rodziną i na pewno nikt nie będzie się nudził. Dużo atrakcji, smacznie czysto i na poziomie. Niestety mimo wyboru droższego pokoju (4 osobowego) niż znajomi z którymi przyjechaliśmy (2 osobowy + dostawka-łózko piętrowe), otrzymaliśmy mniejszy pokój. Kilka lat temu wybrałam 2 osobowy z dostawką i był dużo większy a dostawką było łóżko piętrowe dla dzieci. Żałuje ze teraz przepłaciłam 2tys
Codzienne sprzątanie, dobre jedzenie, restauracje tematyczne, kino i animacje dla dzieci, kilka aquaparkow przez co nie ma tlumowi i jest technicznie bezpieczniej da dzieci, serdeczna i mila obsluga
Hotel nie m plazy, istnieje mozliwosc dojazdu busem (bezplatnie) do sasiedniej w innym hotelu. Niestety bedac na miejscu nie mozna rozlozyc się w dowolnym miejscu calej plazy tylko z jej czesci przez co np dzieci zamiast bawic sie na piasku w morzu, musialy slizgac sie po kamieniach zeby wejsc do wody. Piaszczysta czesc byla przeznaczona dla gosci tamtejszego hotelu Nie poobalo mi sie rownie to ze czteroosobowe pokoje sa mniejsze niz 2osobowe z dostawka. Zarowno nazwa jak i cena wprowadza w blad
Dla dzieci ok. Hotel jest bardzo duży, byliśmy w nowej części neverland , tam pokoje bardzo ładne, ale wszędzie daleko.
Super rozrywka dla dzieci
Bardzo duży, wszędzie daleko. Jedzenie - mały wybór , zdecydowanie średnie.
Pobyt bardzo udany największa atrakcja hotelu aquapark. Jeszcze tam wrócę .
Pokoje bardzo przestronne maja swoje lata . Pokój codziennie sprzątany bez większych zastrzeżeń .
Słabe jedzenie wszytko bardzo tluste
Hotel jest ogromny, z dużą ilością atrakcji dla dzieci, rozbudowaną infrastrukturą gastronomiczną oraz basenową. Byliśmy 7 dni z pięcioletnim synem. Otrzymaliśmy bungalow. Okna "bez widoku", ale to akurat nie było przeszkodą, ponieważ okna mieliśmy zasłonięte z uwagi na upał. Apartament przestronny, pokój dzienny z sypialnią, telewizorem i lodówką oraz wydzielony pokój dla dzieci (dla 2 dzieci). Sporo miejsce na przechowywanie. Pokój codziennie sprzątany + donoszona woda. Wokół domków również porządek, niedaleko mieliśmy do basenów oraz restauracji, również w niedużej odległości znajdował się nowy Aqua Park. Na basenach i aquaparkach duża ilość leżaków, nie ma "bitew" o miejsce na nich. Na basenach przy bungalowach donoszone drinki. Bardzo polecam dla rodzin z dziećmi, nie było sytuacji, aby nasz syn nudził się, a jest dość ruchliwym i energicznym dzieckiem. Egipcjanie to bardzo pracowity naród, zawsze służyli pomocą i dbali o wysoki poziom.
bardzo dużo atrakcji dla dzieci, dużo restauracji i barów, zróżnicowane drinki (bardzo dobrze przygotowywane), czystość, show Neverland efektowne
recepcja hotelu zdezorganizowana - trzy godziny czekaliśmy na zakwaterowanie do pokoju, dodatkowo pracownicy recepcji niemili i słabo znają język angielski. Nadto, zostaliśmy wprowadzeni w błąd co do dnia, kiedy mogliśmy pójść na show Neverland. Dodatkowy minus to wszechobecny remont - w nowej części. Mało zróżnicowane jedzienie.
Hotel świetny dla rodzin z dziećmi. Smaczne jedzenie, aquapark.
Jedzenie, aquapark, ilość basenów, czystość, miła obsługa.
Trochę przestarzałe pokoje.
Hotel super dla rodzin ale jak i dorosłych,każdy znajdzie tu coś dla siebie, super animacje imprezy, pokazy, jedzienie urozmaicone, głodnym się nie chodzi :) ogólnie bardzo polecam pewnie tam jeszcze wrocimy;)
Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi ale nie tylko :-) Atrakcji tak dużo, że naprawdę nie sposób ze wszystkiego skorzystać w przeciągu tygodnia (czytając wcześniejsze podobne opinie nie chciało mi się w to wierzyć). Byliśmy z dziećmi w wieku 7 i 10 lat. Ktoś gdzieś nawet napisał, ze nie zdążył pójść nad morze (bo hotel nie ma bezpośredniego dostępu do płazy) i tez nie rozumieliśmy „jak można nie zobaczyć morza i siedzieć tylko w hotelu”. Przyznajemy, że sami ledwo zdążyliśmy :-). Pokoje bardzo przyjemne, codziennie sprzątane, obsługa bardzo uprzejma, nienachalna, baseny świetne zarówno te przy domkach jak i te przy aquaparku i te większe na terenie całego obiektu. W basenach zero tłoku, naprawdę można przy nich odpocząć. Różne głębokości, przy każdym basenie ratownicy (uwaga : bez telefonów w ręku tylko naprawdę pilnujących bezpieczeństwa). W olbrzymim aquaparku przy każdej zjeżdżalni ratownik (u góry jak i na dole). Wieczorem występy, pokazy i inne atrakcje. Jedyny malutki minus to oferta kulinarna - w naszej ocenie średniej jakości ale to naprawdę drobiazg przy ogólnym wrażeniu z pobytu w tym resorcie.
Wszystko nam się podobało
Liczyliśmy na ciut lepszą kuchnię jeśli chodzi o jakość potraw bo co do ilości i różnorodności serwowanych dań nie mamy żadnych zastrzeżeń.
Wszystko na najwyższym poziomie. Ogromny kompleks z niezliczonymi atrakcjami dla dzieci i dorosłych. Zakwaterowanie w domkach z widokiem na basen lub aquapark. Domki czyste ładne i przestronne. Byliśmy z dwójką dzieci, które bawiły się świetnie. Starsza 9 lat i młodsza 5 lat, każda znalazła zjeżdżalnie, baseny dla siebie i dobrze się bawiły. Wieczorami liczne konkursy i gry dla dzieci. Allinclusive na wysokim poziomie, kilka restauracji do wyboru -nie do przejedzenia. Myślę, że warto napisać o obsłudze hotelu. W Egipcie byliśmy trzeci raz i w tym hotelu nikt nie czekał na napiwki, obsługa przy stolikach zagadywała czy czegoś nam nie brakuje i czy mogą jeszcze przynieść coś do picia itd. Absolutnie nienachalni. Napiszę jeszcze o plaży hotelowej, wystarczy pójść 100-150m w stronę molo i tam już były rafy z fajnymi rybkami. Nie było to samo co w Sharm el sheikh, ale było OK. Drinki i alkohole spoko ;-) Hotel czysty, przestronny i godny polecenia.
Duży z ogromna ilością zjeżdżalni, basenów i restauracji. Czysty Obsługa na najwyższym poziomie. Egipcjanie nienachalni, wręcz pomocni i dbający o jakość w hotelu.
Ciężko jest mi znaleźć wady, było wszystko czego oczekiwałem. Jakbym miał się czepić nie było owoców morza, ale może w okresie wakacyjnym są. My byliśmy na początku maja.
Hotel godny polecenia. Mnóstwo atrakcji dla dzieci, jak twierdziły "jesteśmy w raju". W hotelu bardzo czysto. Przemiła obsługa, nie nachalna.
Czysto. Dużo atrakcji. Miła obsługa. Zazwyczaj podczas wyjazdu jest do wyboru raz restauracja ala cart, tutaj codziennie jest do wyboru kilka restauracji, z których można korzystać.
Wspaniały hotel. Usytuowanie pokoi w zabudowie domków szeregowych (parterowych lub jednopiętrowych) nadaje wyjątkowego klimatu w połączeniu z przepiękną roślinnością i ogrodami. Teren hotelu zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz jest bardzo zadbany, czysty (np. ogólnodostępne toalety w lobby, restauracjach czy w strefach basenowych). W hotelowym lobby roztacza się przyjemny zapach luksusowych perfum. Dzieci w hotelu witane są lizakami. Pokoje bardzo ładnie urządzone, codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Nasza 4-osobowa rodzina czuła się w zajmowanym pokoju bardzo komfortowo. Mieliśmy dużo przestrzeni. Ogromny aquapark, a właściwie dwie strefy z aquaparkami, w każdej zjeżdżalnie dla dorosłych, dzieci młodszych i starszych, brodziki z małymi zjeżdżalniami, wodny park linowy. Na wysoko położone zjeżdżalnie można wjechać windą, co jest szczególnie wygodne w przypadku zjeżdżalni rodzinnych z dużymi i ciężkimi pontonami, nie trzeba się trudzić z wnoszeniem ich po schodach. Ponadto pod każdą strefą domków z pokojami, w zasięgu kilku kroków są baseny do pływania. Baseny codziennie czyszczone specjalnymi odkurzaczami do basenów. Obsługa hotelu jest bardzo miła, pomocna, zainteresowana dobrym samopoczuciem gości. W restauracjach kelnerzy podchodzą, pytają czy mogą w czymś pomóc, oferują napoje, pomagają donieść talerz z posiłkiem do stolika, bez nastawienia na napiwki, a gdy już jakiś od nas dostaną są bardzo wdzięczni. Mnogość restauracji sprawia, że przy tygodniowym pobycie możemy codziennie posilać się w innej. Wspaniałe jedzenie (nie dopadła nas żadna zemsta faraona). Warto wybrać się tutaj na dłużej niż tydzień - nie znudzicie się.
-Aquapark z dużą dawką adrenaliny dla każdego -Wspaniałe bardzo smaczne jedzenie i duży wybór świeżych owoców -Bezpłatne WiFi -Dużo dodatkowych bezpłatnych atrakcji (bilard, minigolf, kino dla dzieci, konsole do gier w lobby i wiele więcej) -Do hotelowej plaży kursuje bus. Plaża może nie powala urokiem, ale jest usytuowana w zatoczce więc bezpieczna dla dzieci, a odrobinę w bok są fragmenty rafy, gdzie obserwowaliśmy rybki, węże morskie, jeżowce i koralowce.
Jedynym minusem jakiego się dopatrzyliśmy jest fakt, że na plaży nie ma towel boxów, dlatego ręczniki trzeba zabrać z hotelu.
Wspaniały hotel dla rodzin z dziećmi. Tutaj jest raj dla dzieciaków.niezliczona ilość basenów,animacji.Bardzo duży wybór jedzenia. Miła,pomocna obsługa.wszystko na najwyższym poziomie
Hotel położony na rozległym ,zadbanym terenie,gdzie znajdziemy i zaciszne miejsce dla siebie,jak i miejsca z muzyką i animacjami. Przepiękne lobby,odnowione,duże bungalowy.Super
Vrak
Pobyt w tym hotelu uważam za udany, BARDZO dużo atrakcji nie można się nudzić,nawet przez 7 dni nie byliśmy we wszystkich restauracjach i barach. Dbają o czystość naprawdę nie ma się do czego doczepić.Jedyny problem jeśli ktoś dostanie pokój gdzieś na uboczu i ma daleko do restauracji z dziećmi. Fajnie by było jakby można rezerwować numer pokoju
Mnóstwo atrakcji i DLA dzieci i DLA dorosłych. Duży wybór restauracji każdy znajdzie coś dla siebie...
Brak plaży przy hotelu
Bardzo fajny hotel, dużo przestrzeni, świetny aquapark, nie ma się do czego przyczepić.
Ogromny aquapark - właściwie na terenie hotelu są 3 duże aquaparki. Dużo restauracji i barów, zaciszne strefy z basenami przy których można odpocząć oraz te głośne z dużą ilością wrażeń.
Dość daleko od plaży ale busik wozi regularnie więc to nie przeszkadza.
Drugi raz spędziliśmy rodzinne wakacje w tym hotelu i nie zawiedliśmy się. Smaczne jedzenie, bardzo różnorodne. Atrakcje dla dzieci, aquaprak super. Serdecznie polecam
Hotel zasługuje na 3 *, jest w trakcie remontu, malują, kują dziury młotem pneumatycznym 3 metry obok stolika wewnątrz" restauracji ". A właściwie to jest parę stołówek z plastikowymi talerzami, wszędzie to samo, bez smaku. Radzę nie jeść i nie pić nic surowego . Pokoje przydzielane jak chcą, nawet nie patrzą jaki wykupiłeś, a jak zgłosisz w recepcji , że kupiłeś inny ,to mówią, że takich nie mają w ofercie. Wf działa właściwie w lobby i to też nie zawsze, angielski w recepcji żenada. W łazienkach śmierdzi kanalizacją, trzeba cały czas wietrzyć. Koszmar za 5000 od osoby, nigdy więcej.
Zjeżdżalnie, baseny . Hotel dla rodzin z małymi dziećmi. Generalnie dla osób o niewielkich wymaganiach.
Nic mi się nie podobało. Najgorszy hotel w Egipcie w jakim byłam.
Zacznę od tego iż byłam w tym hotelu 3 lata temu. Może gdybym nie była wcześniej to nie porownywalabym . Niestety na ogromny minus zjechał w dol mocno hotel z jedzeniem. 3 lata temu było pyszne teraz w każdej ponoć tematycznej restauracji jest wszędzie to samo bez smaku! Z minusu następnego jest brak minibaru gdzie szybciej był w cenie przy tej samej opcji na olu. Była cola, sprit i fanta teraz tylko woda. Brak żelu do mycia zarówno w dozownikach jak i brak dokładania w buteleczkach, pomimo codziennego zgłaszania również po 3 dniach w recepcji zgłoszono nic to nie dało. Do płazy jest 3 km a nie jak w folderach 900 m!!! Dobrze, ze jeździ bus choć uciążliwe jest czekanie po 20 do 30 min na słońcu na busika. Teraz plusy : zjeżdżalnie petarda ! Obsługa kelnerska czy kierowcy busów na najwyższym poziomie zawsze uśmiechnięci i służący pomocą;) Plaża czysta ładna zalecane obuwie lecz da się i bez nich ( troszkę kamyków w wodzie i na brzegu. Pokoje czyste . Hotel się ogromnie rozbudował i wszędzie było daleko . 3 lata temu dałam 10/10 teraz 5/10 moim zdaniem zasługuje na te 4* nie więcej a opinie są z przed ilus lat gdzie naprawdę hotel był petarda!
Zjeżdżalnie i obsługa kelnerska i kierowców busów .
Jedzenie bez smaku i non stop to samo w każdej ponoć tematycznej restauracji.
Super wakacje! Hotel rewelacja! Jeżdżę całe życie po różnych hotelach,ten można zaliczyć do najlepszych pod każdym kątem. Jedzenie - duży wybór każdy znajdzie coś dla siebie różne kuchnie. Dla dzieci lody,wata ciasteczka nawet o późnych godzinach wieczornych. Baseny bardzo czyste z mnóstwem zjeżdżalni dla najmłodszych dzieci po zjeżdżalnie dla dorosłych. Woda w większości basenów podgrzewana. Pokój bardzo ładny i czysty w stylu afrykanskim z wyjściem bezpośrednio na basen ( bez pozostawienia napiwku w recepcji) plaża piękna, do której dowozi bus hotelowy na który nigdy praktycznie nie musieliśmy czekać jeździ non stop. Obliga hotelowa przemiła i pomocną. Co ważne lód do drinków soków robiony z wody butelkowej także nikt żadnej klątwy faraona nie miał. Byliśmy z dziećmi 2 i 6 . Na pewno wrócimy!!
Bardzo duży hotel, pokoje czyste, kolacje super, obiady bardzo dobre, a śniadania średnie. Ogrzewane baseny: jeden z dużym aqua parkiem i jeden brodzik dziecięcy - a to bardzo ważne w marcu, gdyż do tych z zimną wodą nie dało się wejść i popływać. Bardzo dużo miejsc, gdzie można posiedzieć i odpocząć. Przez 7-dniową wycieczkę nie byliśmy w stanie zwiedzić całego hotelu. Animacje fajne, mini disco super. Dzieci miały co robić. Kelnerzy i obsługa nie nachalna, "klątwy Faraona" nikt z naszej 14 osobowej wycieczki nie miał - pilnowaliśmy, aby nie pić wody z kranu.
ogrzewany basen, różnorodne kolacje, duży aqua park, w hotelu bardzo czysto, nawet był Pan co łapał muchy
brak soków naturalnych, z zimnych rzeczy do picia dostępne tylko sztuczne napoje, woda i woda gazowana; śniadania bez rewelacji, ale wystarczające - jeśli ktoś lubi na słodko to znajdzie coś dla siebie, na obiady były podawane różne sałatki - to przydałoby się na śniadanie.
Bardzo fajny hotel, zdecydowanie godny polecenia.
Jedzenie, atrakcje, animacje, czystość, obsługa
Słabe wi-fi
Bardzo polecam hotel Aqua Jungle Park! Położony na dużym terenie co daje poczucie swobody, ciszy i spokoju. Obsługa bardzo przyjazna za równo ta z obsługi jak i serwisu- uśmiechnięta i dbająca o klienta. Areał bardzo zadbany- piękna zieleń, zadbane rośliny i piękne kolorowe figurki, które można spotkać na każdym kroku. Masa atrakcji wodnych dla dzieci od tych najmniejszych do tych pełnoletnich. Baseny czyste i zadbane. Poza głównymi mniejsze dostępne praktycznie przy każdym bungalowie. Co do jedzenia to również jesteśmy bardzo miło zaskoczeni. Poza standardowymi śniadaniami i lunchami, gdzie można było znaleźć coś pysznego dla każdego to kolację były codziennie inne i urozmaicone. Dzięki kilku restauracjom, które są dostępne bardzo blisko siebie-można było znaleźć praktycznie wszytko od grillowanych ryb, krewetek, mięs po potrawy kuchni włoskiej czy greckiej. Napoje alkoholowe urozmaicone a przy głównych basenach nawet przynoszone na leżak przez obsługę. Jeżeli chodzi o bungalow- byliśmy zakwaterowani w odremontowanym kompleksie. Wnętrze było nowoczesne, wygodne w użytkowaniu i sprzątane codziennie. Jeżeli ktoś chce spędzić świetne wakacje za fajną cenę to polecam z czystym sumieniem. Byliśmy w marcu- pogoda jak marzenie! Na pewno tam wrócimy! Polecam🙂
Pięknie zagospodarowany teren, atrakcje dla każdego, bardzo miła obsługa, jedziecie i zakwaterowanie.
Pokój jeżeli nie był "dosprzatany" to na prośbę zostawioną na karteczce- był bez zażutu.