Pięciogwiazdkowy, nowocześnie zaprojektowany hotel, otwarty w 2012 r.
Liczne udogodnienia dla dzieci: plac zabaw, miniklub, wysokie krzesełka w restauracji.
Piaszczysto-żwirowa plaża 50 m od hotelu, posiadająca status Błękitnej Flagi przyznawanej wyjątkowym plażom za czystość i ekolog
Na terenie hotelu znajduje się aquapark i wiele inny atrakcji dla dzieci i dorosłych.
Pobyt w hotelu oceniamy pozytywnie. Otoczenie, baseny, plaża, obsługa, jedzienie, napoje, animacje wszystko super. Jedyny minus to mało wygodne materace w pokojach, rozmawialiśmy z innymi osobami i mieli podobne opinie, brak tradycyjnych kołder tak jak w Polsce i za duże poduszki.
Bardzo fajne miejsce do odpoczynku. Atrakcje dla dzieci super.
Blisko morza, smaczne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie.
Hotel bardzo przyzwoity. Ciekawe otoczenie. Dużo atrakcji dla dzieci a i dorośli nie powinni się nudzić. Obsługa bardzo sympatyczna i pomocna. Sporo dodatkowych atrakcji i animacji.
Bary z jedzeniem i napojami czynne 24/7.
Kiepska plaża. Słaba komunikacja między piętrami... mało wind.
Bardzo fajny hotel, godny polecenia. Bardzo dobre różnorodne jedzenie. Miła obsługa, uśmiechnięta i pomocną.
Położenie hotelu
Hotel przepiękny pokoje super miła atmosfera ,jedzenie dobre miła obsługa ogólnie wakacje w tym hotelu były super .Może za rok powtórzymy😁
Czystość i obsługa bardzo dobrze
Nie było nudy , atrakcje dla dzieci i dorosłych, jedzenie dobre i urozmaicone. Obsługa miła i sympatyczna. Hotel duży i czysty. Polecam serdecznie
Lokalizacja, jedzenie, atrakcję.
Hotel widać że jest już po wielu przejściach,niby jest czysto ale jednak jest zaniedbany strasznie,windy nie działały na 4 piętrze. Teren na maxa nie wykorzystany,mało zieleni,plaża tragiczna.
Przede wszystkim kelnerzy byli bardzo uśmiechnięci i nie pracowali jak za kare,oraz niektórzy barmani.
Nie zadowolenie personelu widoczne w kilku miejscach,np w sytuacji gdy dostaliśmy ,,darmowy,, masaż po dopłaceniu 50 euro za lepszy pokój,pan który obsługiwał masaże bardzo nie miły i wręcz natarczywy abyśmy dopłacili,tak samo gość który ma sklepik w hotelu rzucał pieniędzmi był ciągle zły.
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi. Dużo atrakcji dla małych jak i dużych. Duży wybór jedzenia.
duży wybór jedzenia baseny animacje i zajęcia dla dzieci jak i dorosłych blisko plaża miła obsługa
trochę podniszczone meble w pokoju straszne wejście do morza
Hotel super, sporo atrakcji, dobre jedzenie, mila obsluga, czysto
Alkohole importowane w all’u, WiFi bardzo dobre na calym terenie /nawet na plaży/.
Tylko 2 karty do pokoju na 4 osoby, dla żony materac był za twardy.
Hotel czysty,dobre jedzenie,wszędzie blisko.Codziennie organizowane animacje,polecam dla rodzin z dziećmi.
Ogólnie hotel jest ok. Obsługa miła. Dopłaty na każdym kroku, za drinki, za sok z pomarańczy itp. Pierwszego dnia problem z pokojami. Dostaliśmy pokój rodzinny bez bocznego widoku na morze a za to widok na ulicę i pola. Znajomi wykupili 2 osobne pokoje a dostali jeden wspólny. Po kilku zgłoszeniach udało sie wymienić pokoje, dopiero drugiego dnia. Codziennie pokazy taneczne - show time. Brakowało muzyki wieczorem, zeby posiedzieć sobie przy basenach. Plaża - bardzo ciezko wejsc i wyjść z morza, przez śliskie i niebezpieczne kamienie, za to mało kto kto korzysta z plaży wiec były wolne lezaki. Leżaki przy basenach trzeba wczesniej rezerwowac przed śniadaniem bo później nie ma szans na wolne.
- rwąca rzeka - zjeżdżalnie - miła obsługa
- zejście do plaży, z wielkich i sliskich kamieni. Utrudnione jest bardzo wejscie i wyjście z morza. - dopłaty do drinków,( w cenie jest kilka podstawowych ) oraz dopłaty do innych rzeczy - drinki niesmaczne robione z gotowych alkoholi w butelce. - WiFi- często przerywa połączenie z internetem, trzeba szukać gdzie jest dostępne. - lody dostępne tylko o danej godzinie, oczywiście jest budka z lodami i przekąskami ale też płatna dodatkowo.
Pobyt w tym hotelu to byla sama przyjemność. Hotel bardzo dobrze zorganizowany… Jezeli mam wystawic ocene od 1 do 10 daje 10+ :)
Pobyt był super, hotel piękny,czysty .posiłki przepyszne duży wybór.
Za te pieniądze to szału nie było. Plaża tragedia nie polecam nikomu, chyba że chce ktoś wrócić z urazem . Hotel ok. Jedzenie monotonne bez szału, cały tydzień to samo. Pokój familijny ok ale z dopłatą 60 euro . Dużo budek płatnych tzn z lodami i popcornem. Lody tylko 2 razy dziennie najprostsze świderki. Amfiteatr na plus. Leniwa rzeka to najlepsza atrakcja i zjeżdżanie na plus ale po 2 h tylko. Wifi darmowe. Ogólnie nie polecam, już nie wrócimy tam na pewno.
Leniwa rzeka, Zjeżdżalnie. Amfiteatr
Plaża tragedia smród, woda brudna syf, Beton i kamienie .
Super hotel, bardzo czysto, miła obsługa, w basenach czysto, dużo leżaków, fajne zjeżdżalnie, jedzenie pyszne, jedyny minus to dużo ludzi na kolacji ale stolik zawsze można było znaleźć. Super hotel warty ponownej wizyty.
Dużo basenów i zjeżdżalnie, pyszne jedzenie , miła obsługa.
Duże obłożenie w restauracji.
Hotel super, braliśmy pokój z widokiem na morze i taki dostaliśmy. Pokoje czyste, schludne i nie nadgryzione zębem czasu. Budynek zadbany, sporo wind, przemieszczanie się po hotelu nie stanowiło utrudnienia. Restauracja mieści gości, choć bezpośrednio po otwarciu bywa tłoczno, godzinę po otwarciu większy komfort i więcej miejsca. Oferta basenowa super, basen dla dzieci, zjeżdżalnie, rwącą rzeczka na plus. Z leżakami nie było problemu, ale żeby być w pierwszej linii trzeba być wcześniej. Bar na basenie czasem się przytyka i trzeba czekać w kolejce. O plaży nie ma co pisać bo de facto jej nie ma, jest jakieś ściernisko z zejściem do morza, szkoda czasu i zdrowia. Animacje cały dzień dla dzieci i dorosłych, wieczorem mini disco i występy. Byliśmy rodziną 2+2 i wszyscy zadowoleni, jeżeli nie zależy komuś na plaży i nie ma potrzeby tam iść to będzie zadowolony z hotelu.
Jeżeli ktoś szuka miejsca gdzie ma wszystko na miejscu, chce spędzić czas z dziećmi na basenie i zjeżdżalniach, korzystać z mini clubu i wypocząć w hotelu z dziećmi to polecam.
Plaży nie ma, jest to skalisty punkt styku z morzem, buty ochronne to must have. Druga sprawa to transfer, przez korki i liczbę hoteli po drodze transfer z lotniska trwał 2,5 godziny trzeba brać to pod uwagę.
Super hotel obsługa na 6 jedzenie 6 pokoje nowoczesne codziennie sprzątane
Same zalety trzeba jechać i zobaczyć A barmani to robią konkretne drinki podwójny to czasami jest poczwórny jedzenie Super nie Idze wszystkiego posmakować kawiarnia na piętrze i kawa Poprostu trzeba tam być Atrakvje wodne min skutery 170 koni robią robotę trzeba się targować bo można ugrać 20-30€ Poza tym 2 km to targu gdzie mnóstwo rzeczy oryginalnych Auto można wynająć zaraz przy wyjściu z hotelu w cenie 50€ doba bez żadnych kaucji skuter 20€ JUŻ MAM ZABUKOWANY NASTĘPNY WYJAZD
Plaża nie zadanka dużo kamieni chodź jest pomost z którego można zejść po drabince prosto do morza unikając kamieni
Pobyt w hotelu bardzo udany. Czyste pokoje, codziennie sprzątane z dobrym widokiem na basen i morze. Obsługa miła , uśmiechnięta Leżaki dostępne , nad morzem bez konieczności wyścigu z ręcznikiem rano, gorzej przy samym basenie ale nie było problemów z zajęciem . Jedzenie bardzo dobre , dużo wszystkiego aż nie da rady przejść. Wszelkiej maści warzywa , surówki , mięsa grillowane , ryby , ciasta - pysze chlebki wypiekane z pieca opalanego drewnem , kebaby , do tego czynne bary z frytkami , hamburgery ( również nad morzem ) . Występy w amfiteatrze prawie co wieczór - nieraz lepsze niż w Mam Talent. Zjeżdżalnie , baseny i bardzo fajna “ Rwąca rzeka “ bardzo nam pod pasowały - dzieciakom i dorosłym . Do morza z 50 m po terenie hotelu przejście pod drogą - na odległość wypicia piwa. Dobrze jest mieć buty do pływania bo wejście bardzo kamieniste- betonowe. Ogólnie - hotel godny polecenia , spełnił wszystkie nasze wymagania
Atrakcje , show time , czysto, miła obsługa , dobre jedzenie , duży wybór , dostęp do leżaków ,
Hotel bardzo fajny, czysty i zadbany. Obsługa miła, pobyt ogólnie bardzo udany. Mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Minusem było dość monotonne jedzenie – przy dłuższym pobycie brakowało większego wyboru i różnorodności oraz Polacy- (..) zajmujacy leżaki od 6 rano i nie pojawiajacy się do 11.
Monotonne jedzenie
Pobyt w hotelu uważamy za bardzo udany i z czystym sumieniem możemy go polecić. Jedzenie było przepyszne, a wybór dań naprawdę ogromny – każdego dnia można było spróbować czegoś innego. Obsługa zasługuje na wielkie brawa – wszyscy byli bardzo mili, uśmiechnięci i pomocni. Na szczególne wyróżnienie zasługują kelnerzy i barmani , którzy tworzyli świetną atmosferę i zawsze obsługiwali gości z uśmiechem. Pokoje były codziennie dokładnie sprzątane, dzięki czemu przez cały pobyt panowała w nich idealna czystość. Baseny są świetne, a strefa dla dzieci to prawdziwy raj – rwąca rzeka była absolutnym hitem i dostarczyła mnóstwo frajdy. Ogromnym plusem były również codzienne animacje oraz wieczorne występy w amfiteatrze, które były profesjonalnie przygotowane i zapewniały świetną rozrywkę dla całej rodziny. W hotelu przez cały dzień i wieczór zawsze coś się działo, dzięki czemu nie można było się nudzić. To idealne miejsce zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i osób szukających relaksu. Z przyjemnością wrócilibyśmy tam ponownie! 😊
* Przepyszne jedzenie i ogromny wybór potraw. * Bardzo miła, pomocna obsługa. * Fantastyczni barmani i świetnia atmosfera. * Codziennie sprzątane, czyste pokoje. * Super baseny i atrakcje dla dzieci. * Genialna rwąca rzeka. * Hotel zadbany, z dużą ilością atrakcji dla całej rodziny.
Szczerze trudno znaleźć jakieś istotne wady. Jedynym drobiazgiem mogłyby być chwilowe kolejki w godzinach największego obłożenia, ale przy tak dużym hotelu jest to całkowicie zrozumiałe i nie wpływało na komfort naszego pobytu. Z przyjemnością wrócilibyśmy tam ponownie. 😊