Hotel położony w jednym z najpopularniejszych kurortów wypoczynkowych w Tajlandii, zwanym perłą południa.
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża Kamala.
Dla amatorów aktywnego wypoczynku: 2 baseny, siłowania, SPA, sporty wodne na plaży.
Atrakcyjna lokalizacja: w zachodniej części wyspy, w odległości krótkiego spaceru od centrum miejscowości Kamala.
Pokój spełnił moje oczekiwania czysto ładnie chyba 4 baseny drinki dobre
Hotel w porządku czysto ładnie śniadania dobre Przy hotelu 4 x w tygodniu nocny targ w pozostałe dni w centrum najlepiej dotrzeć tam idąc przez plażę (...)
Brak leżaków na plaży
Pobyt oceniam na mega plus przeszedł moje oczekiwania bardzo fajny hotel. Gdy pojawił się problem z pokojem (ze względu na. Pogodę) musieliśmy go zmienić ale pracownicy chcieli nam pomóc żebyśmy znów dostali pokój który spełnia nasze oczekiwania. Mega mili ludzie, bardzo dobre jedzenie. Ceny za pralnię czy za jedzenie w restauracji niskie i bardzo korzystne. Śniadania wyśmienite. Wartę swojej ceny! Resort jest piękny ! Polecam Jedyne co mi się nie podobało to brak informacji o przesiadkach (były bardzo długie) w trakcie rezerwacji wycieczki ze strony serweru
Brak dzieci Czystość Pomoc od pracowników Pyszne drinki
hotel położony w pierwszej linii brzegowej, otoczony zadbanym ogrodem. Kilka basenów, strefa ciszy. Czysto, serwis bardzo dobry. Śniadania wyśmienite- od europejskich dań, po azjatyckie ( zupy :)), owoce, mnóstwo dań na ciepło.Na terenie hotelu kilka miejsc masażu ( zresztą całkiem przyzwoitego- cena za 1h- 400-500 BTH). Naprzeciw hotelu co dwa dni- targ z lokalnym jedzeniem- pysznym. Do centrum Kamala- rzut beretem. Mnóstwo knajpek, salonów masażu ( 300-400 BTH), 7/11, straganów.Taksówka do Phuket ( z hotelu)- ok. 600 BTH, oczywiście możemy korzystać z tzw. ulicy ( wówczas taniej ). W każdym pokoju parasolki ( są niezbędne:)), uważajcie na klimatyzację- Panie sprzątające włączają ją na 20 stopni - koszmar.Nie było nas w pokoju kilka dni, po powrocie zastaliśmy chodnię, której nie mogliśmy nagrzać . Samo Phuket- miasto tętniące życiem nocnym, przyjazne. Ceny- naprawdę jest TANIO. Jedzenie uliczne: 40/60...BTH. Kosmetyki warto kupować w 7/11. Gdybym lubiła wracać w te same miejsca- ten hotel- polecam. Pięknych wrażeń azjatyckich życzę
bliskość plaży, zieleń ogrodu hotelowego
brak leżaków hotelowych na plaży
Bardzo polecamy hotel, czysto, dobre jedzenie, wspaniała obsługa, w restauracji widok na morze, baseny też świetne, do plaży dwa kroki, a sama plaża przy hotelu też świetna. Blisko kantory, 7/11, tuktuki, market nocny z pysznym jedzeniem też praktycznie przy hotelu, sklepiki, restauracje po prostu wszystko co potrzebne jak na pierwszy wyjazd do Tajlandii jestem bardzo zadowolona i polecam z czystym sumieniem.
Plaża przy samym hotelu, ogólna lokalizacja uważam, że była idealna i naprawdę wysoki standard.
Wilgoć ale trudno żeby w październiku w Tajlandii nie było wilgotno więc to nie wina hotelu, a klimatu.
Wyjazd do Tajlandii był naszym pierwszym pobytem w Azji, dlatego szukaliśmy hotelu spokojnego, dobrze położonego i z dostępem do plaży. Kamala Beach Resort okazał się dokładnie tym, czego potrzebowaliśmy — miejscem, które pozwala odpocząć, ale też daje wiele możliwości zobaczenia wyspy. Hotel leży bezpośrednio przy plaży Kamala, która jest jedną z bardziej kameralnych na Phuket. To nie jest miejsce z głośną muzyką czy motorówkami — raczej dla tych, którzy lubią ciszę i długie spacery po piasku. Woda była czysta, zejście łagodne, a w październiku nie było tłumów. Pokój mieliśmy na trzecim piętrze, z widokiem na basen. Sprzątanie codziennie, ręczniki wymieniane regularnie, woda w butelkach uzupełniana automatycznie. Wyposażenie standardowe: sejf, czajnik, klimatyzacja, suszarka — wszystko działało bez zarzutu. Meble nie są najnowsze, ale zadbane, niczego nam nie brakowało. Mieliśmy tylko śniadania – duży wybór, od tajskich potraw po europejskie. W ciągu dnia najczęściej spędzaliśmy czas przy basenie lub na plaży, ale hotel to też dobra baza wypadowa – z Kamali w ok. 30 minut boltem dojedzie się do Patongu, a w okolicy są biura organizujące wycieczki (my byliśmy na Phi Phi, w Starym Mieście Phuket, Patong, nurkowanie + kilka wysp). Obsługa to zdecydowanie mocna strona tego miejsca – uśmiechnięci, pomocni, ale nienachalni. Pomogli nam w zorganizowaniu transferu i wymianie waluty, co bardzo ułatwiło pobyt. Podsumowując: Kamala Beach Resort to hotel dla osób, które szukają spokoju, dobrej kuchni i porządnej obsługi. Nie ma tu przesadnego luksusu, ale wszystko jest dopracowane i wiarygodne – tak, że po powrocie naprawdę czuje się tę tajską lekkość. Z czystym sumieniem polecam, szczególnie parom i tym, którzy chcą poznać Phuket w spokojniejszym rytmie.
Świetne położenie tuż przy spokojnej plaży Kamala, idealnej do spacerów i kąpieli. Czyste pokoje, codzienne sprzątanie i uśmiechnięta obsługa, która zawsze służy pomocą. Smaczne śniadania z lokalnymi potrawami, dobra baza wypadowa do zwiedzania Phuket. Kameralna atmosfera bez hałasu – idealne miejsce na odpoczynek dla par.
W pokojach po deszczu czuć było delikatną wilgoć, co w tropikach jest raczej normalne.
Wszystko na najwyższym poziomie, hotel bez dzieci, bardzo czysty, doskonała obsługa, przy plaży
Czysto, dobre jedzenie, spokojnie
To był wspaniały wypoczynek. Hotel bardzo fajny obiekt. Sporo miejsca , dużo zieleni, 4 baseny , wszystko super działało. Śniadanie z widokiem na morze - cudownie. Obsługa przemiła zawsze pomocna. czysto. Wyjazd oceniam 10/10. Nie ma żadnego - ale .
Bliskość plaży, super widok na morze ze śniadania, obsługa genialna
Nie ma
Hotel spełnił moje oczekiwania była miła pomocna obsługa
Blisko plaży, zawsze czysto, bardzo dobre jedzenie
Może tylko że brak było leżaków na plaży
Hotel zlokalizowany przy samej pięknej piaszczystej plaży , wraz z promenadą. Bardzo duże pokoje - 2 osobowe z przestronnymi tarasami. Brak widoku na może ale jest na piękne zielone góry. Pokoje czyste , codziennie sprzątane , jest lodówka i pojemniczki na lód co na prawde tam mialo znaczenie bo ich lodu radze nie pic jeżeli chce się uniknąc problemów żołądkowych. 4 baseny z barem , brak dzieci - hotel tylko dla dorosłych , wieczorem muzyka na żywo , na basenie można było się kąpać spokojnie do 23 !!!!
duże pokoje, lokalizacja przy samej przepieknej plaży , w okolicy mnóstwo lokalnych restauracji gdzie mozna dobrze i tanio zjeść za około 14 zł , można bylo korzystać z basenów do 23, śniadania mega zróżnicowane i bardzo bogate z widokiem na ocean .. Masaże bardzo polecam, w hotelu cena za godzinę około 45 zł . Codziennie w klimatyzowanych pomieszczeniach odbywają się zajęcia typu streaching itp. Hotel bardzo zielony , bujna roślinność jest dosłownie wszędzie , zieleń i piękny niebiski ocean
Bardzo mało imprezowa okolica , do Patonga około 30 minut taksówką , ale na szczęście są tam bardzo tanie . za około 28 zł można spokojnie dojechać.
Super hotel. Cisza i spokój. Dużo zieleni na terenie hotelu. Bardzo duża ilość leżaków przy każdym z 4 basenów
Hotel bardzo ładny,pokoje sprzątane codziennie,obsługa bardzo miła
Nie zauważyłam wad
Hotel w idealnym położeniu, blisko plaża i deptak. Jedzenie i napoje wyśmienite, obsługa również. Polecam!
Ten hotel to strzał w dziesiątkę! Obsługa była bardzo miła i pomocna, a cały obiekt utrzymany w nieskazitelnej czystości. Restauracja z widokiem na morze, położona tuż przy plaży, robiła świetne wrażenie. Codziennie czekał na nas bogaty bufet śniadaniowy z wysokiej jakości, świeżymi produktami. Dodatkowo otrzymaliśmy przestronny pokój z balkonem, co zdecydowanie umiliło nasz pobyt. Gorąco polecam!
czysto, świetna obsługa, dobrze jedzenie, przestronne pokoje
Miejscowość spokojna i bardzo ładna z fajną dużą plażą i nie potrzeba butów do wody jest ok . Piękne zachody słońca. HOTEL SUPER NAPRAWDĘ POLECAM.
Cisza i spokój idzie odpocząć, dużo zieleni i przy pięknej plaży wszytko w nim jest czego potrzebujesz od silowni po pralnie i sklep śniadania ok dużo owoców
Wszystko było ok brak minusów
Hotel bardzo czysty, widać że jest zadbany. Obsługa bardzo pomocna i miła. Cztery baseny, niektóre otwarte do późnych godzin wieczornych, więc można miło spędzić czas wieczorami. Na terenie hotelu dobrze zaopatrzony minimarket.
Minimarket Cztery baseny Czystość Miła obsługa
Przy złych ustawieniach leje się z klimatyzacji. Odgłosy z korytarza mocno się niosą po pokojach.
Miło wspominamy ten pobyt (14 dni). Hotel ok, obsługa bardzo miła i usłużna. Mieliśmy opcje BB więc śniadanko mogło zaspokoić smaki dla każdego. 5+
Zaleta położenie hotelu przy samej plaży, czystość, spokój, miła obsługa.
Polecam ten hotel z czystym sumieniem. Pokoje codziennie sprzątane Obsługa bardzo miła Jedzenie urozmaicone i smaczne Z hotelu wychodzi się na piękną piaszczysta plażę Plaża codziennie sprzątana Nic dodać, nic ująć
Przemiła obsługa Czystość Bezpośrednio przy plaży
Zapach z kanalizacji
Hotel Kamala Beach Resort bardzo przypadł mi do gustu. Z miłą chęcią poleciał bym do Tajlandii jeszcze nie jeden raz.
Zalety hotelu: - bardzo miła i pomocna obsługa hotelu - obsługa kelnerska ,,pierwsza klasa " - blisko hotelu plaża - kilka dostępnych basenów z leżakami - pokój sprzątany jest codziennie - masaże na terenie hotelu - darmowe WiFi
Idealny hotel na odpoczynek z dala od zgiełku miasta, przy samej plaży, jednocześnie blisko do restauracji, barów, sklepów, bankomatów, Street foodów. Pokoje czyste, klimatyzacja, lodówka, codziennie sprzątane, codziennie nowa woda. Przemiły i pomocny personel zarówno w recepcji, jak i w restauracji, panie sprzątające i masażystki.
Hotel jest "tylko dla dorosłych" od 18 roku życia. Idealny na wypoczynek bez dzieci, dlatego na całym terenie hotelowym, na basenach, w restauracji oraz plaży, jest bardzo spokojnie i można się naprawdę zrelaksować. Na terenie hotelu drewniany domek, w którym w ciszy i spokoju można zrobić masaże u przemiłych Tajek.
Nie ma się do czego przyczepić, wszystko super.
Wspaniały hotel znajdujący się bezpośrednio przy plaży. Obsługa hotelowa bardzo pomocna, miła. Na każdym kroku pięknie nas witała. Jedzenie pyszne zamawiane z karty, każdy znajdzie coś dla siebie. Gorąco polecam
Lokalizacja, obsługa, plaża, cisza, czystość.
Pobyt mogę uznać za bardzo udany.Swietna baza wypadowa na pobliskie wysepki,pokoje przestronne z dużymi łóżkami.W pobliżu hotelu nocny targ i mnóstwo małych restauracji z bardzo dobrym jedzeniem.Hotelowa restauracja też bardzo dobra.Brak problemów z wolnymi leżakami ,świetne baseny.Na pewno jeden z lepszych hoteli na Phuket.
Położenie przy bardzo ładniej plaży . Cisza i spokój Czystość i miła obsługa