Hotel ulokowany bajecznie w ...dżungli :) za naszym tarasem rosły banany, czysty, sprzątany codziennie jeśli ktoś ma zyczenie i wywiesi karteczkę. bardzo dobrej jakości kosmetyki w pokoju, klimatyzacja na 26C maksymalnie , ale spokojnie daje radę z wiatrakiem. z basenów nie korzystaliśmy więc sie nie wypowiem. mało ludzi nad nimi więc nie musisz się martwić o \" poranną walkę Polaków o leżak przy basenie\". Śniadania na bardzo wysokim poziomie. Jest w zasadzie wszystko. UWAGA : JEŚLI MASZ MOŻLIWOŚĆ ZAMÓWIENIA BEZ KOLACJI - zdecyduj się bo zaoszczędzisz trochę pieniędzy a wokół hotelu czekają setki straganów z jedzeniem street food i masa pysznych restauracji. Pokoje czyste, nowoczesne, dobrze wentylowane. Cały kompleks sprawia fantastyczne wrażenie typy 5 gwiazdek Kanary itp.
Zdecydowanie warty uwagi i rezerwacji. W zasadzie do niczego nie można się przyczepić. POLECAMY! AO NANG to wspaniałe miejsce na wypoczynek. Jeśli się zastanawiasz - NIE MASZ NAD CZYM. Gwarancja pogody, wspaniali ludzie , dwie duże publiczne plaże niedaleko hotelu plus jedna kameralna i cudownie ukryta .