Doskonały punkt wypadowy do zwiedzania Attyki i północnego Peloponezu, dobre połączenie komunikacyjne z Atenami i Koryntem.
Udogodnienia dla dzieci: animacje,brodzik, plac zabaw, opiekunka dla dzieci (odpłatnie, na zamówienie).
Atrakcyjne położenie: bezpośrednio przy plaży, ok. 500 m do centrum Kinetta.
Bogata oferta rekreacyjna: 2 baseny ze słodką wodą, kort tenisowy, miniboisko do koszykówki, siatkówki, piłki nożnej, animacje.
Pobyt w hotelu na przełomie sierpnia i września oceniam na 5 z plusem. Francuzi bardzo mili i pomocni, nie robią zadymy jak Niemcy czy Rosjanie. Bardzo polecam.
Położenie przy samym morzu, serwis plażowy w cenie
Byłam 14dni plaża ładna baseny dwa fajne jeden dla dzieci drugi w strefie ciszy duży fajny leżaki dostępne widoki piękne,Miaseczko dziura ale na odpoczynek super,Bardzo przesadzają z Francuzami dla nich jest wszystko dla innych narodowości nic,najbardziej odczuwają to dzieci bo wytłumacz dziecku że nie popłynie statkiem a widzi że inne dzieci płyną dzieci francuskie bawią się przebierają dostają ciasteczka owoce napoje rysują i animatorzy zajmują się nimi super my możemy najwyżej pozazdrościć im biura,to tyle chciałam tylko trochę informacji nakreślić rodzicom,też nie wierzyłam w komentarze i pojechałam drugi raz bym tego nie zrobiła,Nie miło być inaczej traktowanym jak Francuzi mi to przeszkadzało
Baseny ok,blisko plaża,leżaki bez problemu dużo zieleni
Kiepskie wifi,beznadziejne podejście do wczsowiczów z dziecmi wszystko po francusku nie czuje się grecji recepcja grecki i francuski,francuskie dzieci się bawią a inne narodowości patrzą nikt ich nie zaprosi do zabawy patrzą tylko na opaski i jak nie masz czerwonej to odchodzą każda narodowość ma inny kolor sprzęt na plaży tylko dla francuzów dla innych nie ma nic ,są dwie wycieczki dośc drogie nie polecam lepiej jechać samemu,pociąg jest w miare blisko ja wróciłam wczoraj i jestem zawiedziona,to miejsce jest piękne dla młodej pary która jest zajęta sobą i nie potrzebuje towarzystwa
Ośrodek/hotel sprawial wrażenie kameralnego dzięki dużemu terenowi i małym pawilonom. Dobre miejsce wypadowe do Aten i na Peloponez.
Zespół pawilonów polożonych wśrod zieleni (podlewane trawniki, palmy) na dużym obszarze - nikt nie siedzi sobie na głowie. Dużo leżaków i parasoli na plaży i przy basenach. Dobre zejście do morza -żwirowe dno bez ostrych skał. Bardzo dobre jedzenie.
Momentami zapach szamba roznosił sie po terenie.
Położenie cudowne, posiłki monotonne, słaba opcja \"all\", animacje tylko w języku francuskim.
Cudowne położenie, hotel przy samej plaży,
Monotonne wyżywienie, przy ewentualnym wyborze tego hotelu proszę zwrócić uwagę na bardzo słaba opcję \"all\". Przekąsek praktycznie nie było. baaaardzo słabo. Wadą dla nas Polaków jest fakt, że jest to hotel głownie dla turystów z Francji. WSZYSTKIE ANIMACJE W JĘZYKU FRANCUSKIM.
Super położenie hotelu dużo ładnej zieleni z jednej strony ładna plaża a z drugiej otaczające góry. Widoki na pewno duży plus na minus pokoje , najwyżej 3*. Obsługa b.dobra tylko kierownik na stołówce przesadza z uprzejmością dla francuzów, inne nacje nie doszczega. Sprzęt pływający tylko dla F. stateczek wycieczkowy cumujący przy plaży również nawet jeśli chcesz kupić bilet , to chcą tylko w swoim gronie. Włodarze Grecosa udają , że nic się nie dzieje i jest fajnie a tak faktycznie nic nie mogą, dużo zawiedzionych osób , rodaków !Byłem rok wcześniej na Krecie i wszyscy mieli jednakowe opaski a tu , każdy naród inny kolor i po co ? każdy może spekulować...Ja na pewno tam nie wrócę ale polecam zobaczenia samych widoków bo to warto.
położenie,miejsca na plaży, zieleń
sama miejscowość to dziura,promują francuzów
było super, brak negatywów, jeżeli ofertę czyta się się ze zrozumieniem to niczego nie brakuje każdy traktowany jest tak samo czy jesteś Francuzem czy też Czechem i ect nie ma różnicy w obsłudze i ogólnym traktowaniu bardzo miła obsługa, jedzenie pysznę napewno nie monotonne śniadania codziennie mozna jeść codziennie omlety, jajka sadzone ect,; obiady i kolacje zawsze coś nowego ( jedzenie greckie więc nie spodziewajmy się że będą kotlety czy pierogi) Alkohol ok małe kubeczki taki minus malutki; rano 3 bary wieczorem jeden przy plaży Polecam dla tych którzy lubią cisze spokój, ładna plażę i lubią Francuzów :)
dwa baseny bliskość plaży
słabe wi-fi
Nie polecam. W tej cenie mozna znaleźć wiele lepszych hotelu
blisko plaża Przestronne pokoje
w pokojach wybija szambo monotonne / średnie jedzenie/ w hotelu ciężko sie dogadać z obsługa po angielsku Polaków traktuje się jako ludzi drugiej kategorii
Hotel jest super. Plaża, drobne kamyki, czysta. Leżaki i parasole dostępne bez kłopotu. Dwa baseny, ładne i czyste. Jeden w strefie ciszy. Widoki super. Obsługa bez zastrzeżeń. Jedzenie dobre. Restauracje bardzo ładne. Super dojazd do Aten.
Duży, przyjazny, czysty, plaża hotelowa.
Brak.
dla ceniących ciszę i spokój. Głównymi gośćmi hotelu są Francuzi. Animacje w języku francuskim. Pierwszy hotel, w którym byłam, w którym nikt nie rezerwuje leżaków ani na plaży ani przy basenie. To duży plus.
poza hotelem nic nie ma
Nie polecam. Pokoje brudne, lazienka w rdzy i pleśni. Hotel nie zasługuje na 4*. Najwięcej 2, 5 - 3*. Jedzenie straszne. Na stołowce bród smród az sie nie chce jesc. Obsluga uciekala bo nie chciala szykowac stolika.
Witam, właśnie wróciliśmy z mężem z Kinetty. Rewelacja :) Nie wiem skąd wcześniejsze komentarze, pokój czysty, łazienka ok, z mydła hotelowego się nie korzysta - można kupić za 1 EUR i po problemie :) Klima w pokojach, jedzenie pycha, plaża owszem - kamienista - ale to chyba każdy jadący tam wie??? Zaopatrzylismy się z mężem w butki i nie było problemów, rybki w morzu, jeżowce - można fajnie posnurkować, blisko kolejki, można nią dojechać do Aten, Koryntu. Polecam gorąco :) Animacje rzeczywiście po francusku, ale hotel jest w większości przez nich opanowany. Obsługa super.
Hotel na dobrym poziomie nastawiony przede wszystkim na turystów z Francji. Wyżywienie w all inclusive dobre, urozmaicone. Kilka basenów, w tym również brodzik dla dzieci. Hotel to spory kompleks złożony z pawilonu i bungalowów, można pograc w piłkę, tenisa stołowego, przy plaży możliwośc skorzystania ze sportów wodnych. Mankamentem jest plaża kamienista, jak i sama miejscowośc. Kinetta to \\\"straszna dziura\\\", parę sklepów, kilka tawern, apteka i praktycznie tyle. Na szczęście jest możliwośc dojazdu do Aten np. miejscowym PKS-em, czy kolejką do Koryntu. Byłem tydzień w czerwcu 2011 r. i ogólnie jestem zadowolony. Drobne niedociągnięcia, ale ogólnie wrażenie dobre.
Hotel - To nie jest 4,5 gwiazdki.Najwyżej 3. Basen z wodą morską to kpiny. W łazience brak wentylacji. W pokojach nie ma lodówki. To jest hotel dla francuzów, wszystkie animacje po francuski -równiez sprzęt dla plazy tylko dla nich. Miejscowośc nie jest letniskowa, tylko śmietniskowa, Nie ma dokąd iśc na spacer - wszędzie usypiska śmierdzących śmieci.
Obiekt duży, cicha okolica, blisko plaży (kamienistej! trzeba przewidzieć na nią obuwie). Baseny estetyczne, zadbane, każdy z barem, zróżnicowaną głębokością. Woda w nich jak najbardziej morska i zwykła do wyboru, nie za zimna, nie za ciepła. Animacje i usługi w jęz francuskim (choć można oczywiście próbować dołączyć i bez znajomości języka). Po polsku się nie dogadasz. Po angielsku - bez większych problemów. Pokój - ok. Łazienka - marność wielka: bród, pleśń i rdza. Ciasna, duszna, bylejaka, niedomyta, brak mydła. Ręczniki niedoprane. Bungalowy zdecydowanie NIE 4 (choć sam obiekt można by pod tyle podciągnąć). Obiekt na nieimprezowe, spokojne wczasy. Bardzo dobra komunikacja pociągowa(Korynt, Loutraki, Ateny, Delfy, etc)