Szeroka plaża z pełną infrastrukturą turystyczną
Aquaparki i atrakcje wodne w kurorcie
Tętniące życie nocne w barach i klubach
Park Przyrodniczy Złote Piaski z trasami spacerowymi
Hotel dla lubiących spokój.W najbliższej okolicy brak atrakcji,jest kilka knajpek,mało sklepów,ceny takie jak nad naszym morzem.Dla szukających rozrywek polecam centrum Złotych Piasków.Okolica dość zaniedbana,wejście do morza kamieniste,nic powalającego.Do hotelu brak zastrzeżeń,co do jedzenia bardzo mało zróżnicowane.Spokojnie można dożywić się niedaleko za niewielkie pieniądze
Hotel bardzo zadbany: czysty, obsługa życzliwa, pomocna, zarówno recepcjoniści, jak i pokojówki i personel pomocniczy! Pokoje przestronne, codziennie sprzątane, często zmieniana pościel i ręczniki. Jedzenia jak na hotel 3* w miarę urozmaicone, ale przede wszystkim świeże! Cały personel restauracji szalenie miły i grzeczny. Kuchnia bułgarska, co może nie każdemu odpowiadać, ale dla innych będzie atutem. Dania smaczne, ale dla tych którzy nie żądają aby smakowało im wszystko w 100%, nawet jeżeli tego dotychczas nie lubili. No i trzeba pamiętać, że restauracji hotelu \"Koraba\" nie można porównywać do restauracji warneńskiego hotelu \"Musała Palace\"!!! Generalnie hotel jest O.K.!
Hotel czysty i zadbany. Okolica brudna i śmierdząca. Wyżywienie w hotelu wstrętne i codziennie to samo - większość osób miała problemy z układem pokarmowym. Ze względu na bardzo złe wyżywienie, zdecydowanie nie polecam hotelu.
Hotel odnowiony i czysty. Pojawiają się problemy z jedzeniem na stołówce - nie jest uzupełniane na czas tylko na żądanie. W pobliżu hotelu znajdują się śmierdzące pojemniki na śmieci, które są \"atrakcją\" podczas spaceru. Okolica ogólnie sympatyczna i spokojna. Do Złotych Piasków, które tętnią życiem i klubami jest około 15 minut piechotą. Wszystkie pokoje są skierowane w stronę morza ale niestety w chwili obecnej na linii widoku na morze powstają 2 wysokie hotele, które po zakończeniu prac znacznie ograniczą widok morza. Z niektórych pokoi nie będzie morza widać wcale.