Landmar Costa los Gigantes (ex Be Live Family Costa Los Gigantes)

4.2

Bardzo duży, rozległy rodzinny kompleks hotelowy z niemal wszystkim czego może potrzebować na wakacjach rodzina z dziećmi. Infrastruktura w bardzo dobrym stanie, nie najnowsza, ale wszystko zadbane, czyste i działające. Na terenie obiektu znajdują się: 2 duże podgrzewane baseny, basen ze zjeżdżalnią, park zabaw, mini golf, boiska, park linowy (niestety nieczynny w trakcie naszego pobytu), tyrolka, a nawet sala gier video i bilard. Pokoje z osobną sypialnią przestronne, czyste, sprzątane na bieżąco, codziennie. Wyposażone w klimatyzację, lodówkę, tv, ekspres do kawy na kapsułki, suszarkę do włosów. Na minus łóżko małżeńskie złożone z dwóch osobnych rozjeżdżających się. Absolutnie na pochwałę zasługuje kuchnia - fenomenalne jedzenie, bardzo smaczne, świeże, duży wybór i wszystko szybko uzupełniane. Dużo ryb i owoców morza. Stoliki w obu restauracjach sprzątane szybko i sprawnie i nawet w szczytowym obciażeniu zawsze były wolne nakryte stoliki. Na każdym kroku zauważałem małe gesty wobec dzieci - osobny mini bufet, podesty pozwalające samodzielnie nalać napoje, mniejsze toalety dla najmłodszych - wszystko z myślą o dzieciach :) W zasadzie cały personel zasługuje na pochwałę - barmani, kelnerzy, recepcja - każdy zadbał o nas i z uśmiechem pozostawał do dyspozycji - szczegolnie dziękujemy Jhossaine z Guest Experience. Wieczorne atrakcje, w tym mini disco, ale i różnorodny program przypadły nam bardzo do gustu. Zabrakło może tańców - tylko raz w teatrze była dyskoteka (white party/neon party) choć codziennie w Sunset bar jest muzyka na żywo. Miejsce jest kwintesencją rodzinnego hotelu z cudownym widokiem na ocean i klify los Gigantes. Obiekt przerósł nasze oczekiwania i bedziemy dobrze wspominać pobyt tutaj.

Świetny hotel, spędziliśmy w nim na prawdę super chwile. Bardzo miła i uśmiechnięta obsługa , przepyszne jedzenie (dużo ryb i owoców morza) i wspaniałe drinki z europejskich alkoholi. Dużo barów, dystrybutorów z napojami, maszyn do kawy i pysznej gorącej czekolady. Mnóstwo atrakcji dla dzieci zarówno tych młodszych jak i starszych, wieczorem zawsze jakaś muzyka na żywo i inne występy dla maluchów , przy piątku mieliśmy wspaniałą imprezę z DJ, rewelacja bawili się zarówno mali jak i duzi. W tym hotelu można nie tylko leżeć i się opalać ale też pograć w kosza czy siatkówkę , skorzystać z siłowni i SPA, czy poćwiczyć basenowy aerobik. W opcji all możliwość zapisu na dwie kolacje a la carte, my skorzystaliśmy tylko z jednej- włoskiej , była fantastyczna! Dużo by można było jeszcze pisać o tym hotelu ale trzeba tam polecieć i samemu się przekonać co on oferuje. Polecam z całego serca!

Ogólne wrażenie ok , hotel moim zdaniem wymaga modernizacji , w miarę czysto aczkolwiek jakieś robaki się zdarzyły w pokoju , dziecko 12 lat spało na kawałku kanapy rozsuwanej brak dodatkowego ręcznika trzeba się upominać , wszystko płatne i te zdjęcia masakra wszędzie . Urlop udany pogoda dopisała mało w hotelu i chyba dobrze , jedzenie naprawdę dobre . Widok na morze za dopłatą wyglądał przez boiska po skosie ale ok był .

Jeden w lepszych hoteli w jakich byłam w Hiszpanii. Hotel czysty, zadbany, obsługa zawsze uśmiechnięta. Najbardziej doceniam piękne widoki w zasadzie z każdego miejsca w hotelu, do plaży kawałek trzeba przejść jednak to w niczym nie przeszkadza. To jest miejsce do którego na pewno wrócimy bo czuliśmy się w tym miejscu wyjątkowo :)

Byliśmy w połowie lutego. Hotel super! Woda w basenach ciepła, infrastruktura hotelowa dopracowana. Place zabaw dla dzieci ( byliśmy z 5 i 7 latkiem) , park linowy , korty . Naprawdę nie ma do czego się przyczepić. Alkochole do wyboru do koloru także te importowane. Jedynie dlaabym tutaj niewielki minusik jeżeli chodzi o jedzenie. Brak różnorodnośći. Ale oczywiście wszystkiego dużo i jest w czym wybierać jednak. Gdybym była tam na 10 dni lub dłużej chyba zaczęłabym wychodzić na miasto. Generalnie oceniam hotel na 5+. Napewno tam wrócimy;) Aaa warto dopłacić 70 euro na tydzień za pokój widokiem. !

Nazwa  Landmar Costa los Gigantes (ex Be Live Family Costa Los Gigantes)
Miejsce  Hiszpania / Teneryfa / Los Gigantes
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, bez paszportu, rozrywka i życie nocne, parking

Atrakcyjne położenie: na łagodnym zboczu z widokiem na Puerto Santiago oraz klify Los Gigantes, tylko 400 m od plaży.

Udogodnienia dla dzieci: 2 baseny (1 ze zjeżdżalnią), miniklub, plac zabaw, minidiskoteka (w określonych dniach wieczorem).

Rozrywka: codziennie pokazy animacyjne, show taneczne, muzyka na żywo.

Bogata oferta rekreacyjna: sala fitness, tenis, minigolf, jogging, strzelectwo, łucznictwo, piłka wodna, bule.

4.2

Wyświetlono 109 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Rodzinny charakter, bogata infrastruktura, podgrzewany basen, pyszna kuchnia.

Wady

W zasadzie nie jest bezpośrednio przy plaży, ale 10 minut spacerem było też przyjemne :)

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Piękne otoczenie z widokiem na ocean i wulkan Teide, dużo pięknych krzaków hibiskusa, pyszne jedzenie i drineczki 😉 wspaniała obsługa i ogólnie panowała tam bardzo przyjazna atmosfera. Reszta zalet w ogólnym opisie.

Wady

Kiepskie spanie jeśli chodzi o pokój z dostawką. W 4 osobowym pokoju mieliśmy jedno ogromne i wygodne łóżko ,a pozostałe dwa spania to jakieś mizerne i malutkie tapczaniki. To jedyna wada, jednak ja nie narzekałam bo spałam na tym ogromnym łożu 😊

Tomasz

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Jedzenie super

Wady

Stary

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Świetna lokalizacja do zwiedzania wyspy, smaczne jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie, podgrzewane baseny, wiele atrakcji dla dorosłych i dla dzieci

Wady

Nie znalazłam takich

Patrycja

Natalia

Pobyt - Luty 2025

Hotel bardzo fajny! Przestronny czysty, obsługa bardzo pomocna. Baseny zewnętrzne ciepłe, czyste. Jedzenie smaczne, dwie główne restauracje dzięki czemu nie było tłoczno. Piękne widoki.

Zalety

Baseny Obsługa Pokoje

Pobyt - Luty 2025

Hotel na prawdę fajny,dla dzieciaków -raj...mnóstwo atrakcji, baseny podgrzewane,super dobre jedzenie,pokoje czyste, przestronne,może trochę przestarzałe,akurat te w których byliśmy,ale przychodzi się tylko na spanko,więc luzik...piękna i spokojna okolica...miła i pomocna obsługa,polecam...

Zalety

Hotel bezpieczny dla dzieci,chociaż kompleks duży,duuużo atrakcji, animacji, możliwość zrobienia samodzielnego prania za grosze...smaczne i różnorodne posiłki, mimo dużego obłożenia nie czuję się tych tłumów:)

Wady

Można spotkać karaluszka...choć to podobno normalne jak u nas muchy;)

Pobyt - Styczeń 2025

Pokoj czysty przestronny. Obiady takie sobie lepiej wybrać opcję bez. Zjeżdżalnia bardzo mała. Hotel.na górce wówczas trochę wieje.. ale bardzo blisko do klifów Los GIGANTES.

Zalety

Blisko pięknej plaży. Łatwo wynająć samochód w hotelu 52 euro dzień. Jedzenie 4+ Codzienne sprzątanie. Basen w miarę ciepły jak na ten miesiąc.

Wady

Przy opcji all płatne baseny wewnętrzne to wstyd. W ofercie jest ze spa jest płatne czy masaże,sauna itd . Ale nie basen ... HOTEL przeznaczony dla małych dzieci.

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel na świetnym poziomie, dwa baseny z ciepłą wodą, bardzo dobre urozmaicone jedzenie, nie trzeba stać w kolejkach, piwo i wino oraz napoje bezalkoholowe można nalewać sobie samemu, duży wybór przekąsek. Raj dla dzieci park linowy, fajne baseny, mini golf, tyrolka, wodny park zabaw oraz plac zabaw dla najmłodszych. Piękne widoki na Los Gigantes i ocean. Blisko plaża oraz naturalny basen ok 10 min spacerkiem. Polecam!

Zalety

Urozmaicone i smaczne jedzenie, podgrzewane baseny.

Wady

BRAK!

Iza

Pobyt - Styczeń 2025

Piękny hotel z bardzo miła i profesjonalna obsługa. Jak poprosiłam o zmianę pokoju (ze względu na ograniczony widok na ocean) to byli bardzo otwarci i sami dawali znać, że zwalnia się pokój w budynku z lepszym widokiem. Jedzenie bardzo dobre i zróżnicowane. Super animacje dla dzieci i wieczorne występy. Może jedynym drobnym „minusem” był brak dostępu hotelu do plaży (trzeba kawałek podejść), ale i tak duże fale nie dawały możliwości korzystania z oceanu. Zdecydowanie polecam!

Zalety

Jakość obsługi Jedzenie Standard hotelu Widoki (na ocean i Los Gigantes) Animacje

Wady

Odległość od plaży

Pobyt - Grudzień 2024

Bardzo duży obiekt, złożony w kilku niezależnych budynków. Pokoje przestronne i wygodne, łazienki czyste. Bardzo miła i sympatyczna obsługa, zawszę chętni do pomocy. Dwa baseny, z czego jeden typowo rodzinny z animacjami i drugi bardzo kameralny, cichy. Nigdy nie miałam problemy z dostępnością leżaka, czy znalezieniem miejsca siedzącego gdziekolwiek. Z hotelu jest przejście do małej plaży.

Zalety

czystość, miła i pomocna obsługa, cisza na basenie, mało dzieci

Wady

łóżko dla dwojga to dwie jedynki zsunięte ze sobą, rozjeżdżają się, co zdecydowanie wpływa negatywnie na jakość snu, zgłoszenie na recepcji przyniosło mizerny efekt

Maria

Pobyt - Listopad 2024

nieska zabudowa, kilka basenów, w tym jeden cichy, dla chcących spokojniej spędzić urlop. Widoki na ocean prawie z kazdego miejsca hotelu. Jedzenie smaczne, obsługa miła. Ciekawe animacje zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych.

Zalety

Niska zabudowa, brak wielkiego molocha. Widoki

Dominika

Pobyt - Listopad 2024

Hotel na naprawdę wysokim poziomie. Czysto , miły personel. Cały czas się coś dzieje, na basenie animacje ,rowerki w wodzie, joga , wieczorami koncerty i mnóstwo atrakcji. Animatorzy świetni. Dla dzieci park wspinaczkowy, boiska,mini golf. Nie da się tam nudzić. Jedzenie dobre , Napoje ok. Z chęcią wrócę tam jeszcze raz.

Zalety

Czysto , mnóstwo atrakcji

Tomek

Pobyt - Listopad 2024

Hotel ogromny, bardzo czysty, bez tłumów i kolejek, pokoje bardzo duże sprzątane codziennie. Brak naciągaczy w całym kompleksie. Jedzenie różnorodne, pyszne. Baseny ciepłe nie przeludnione, dostępne również w godzinach nocnych. Piękne widoki. Dla dorosłych i dzieci mega dużo atrakcji zarówno w ciągu dnia jak i wieczorem. Wypożyczalnia aut na miejscu w przystępnych cenach bez ukrytych kosztów. Podawane alkohole w formule all inclusive uznanych marek, nie rozcieńczane. Pobyt na 5*.

Zalety

Nie ma do czego się przyczepić

Dorota

Hotel posiada fajne zaplecze dla dzieci, animacje. Hotel położony jest na wzniesieniu co daje ładne widoki,niestety jest to męczące przy pobycie z dziećmi z uwagi na podchodzenie pod górę że sklepików czy plaży. Pokoje codziennie łóżko ścielone,niestety podłoga przy pobycie 10 dniowym nie była myta. Jedzenie ok,każdy coś sobie wybierze. Baseny fajne,duże,w brodzikach cieplutka woda.

Zalety

Atrakcje dla dzieci dla dzieci, widoki.

Wady

Duża ilość karaluchów na terenie hotelu. Brud w pokojach.

Bronisław

Hotel na mocnym cztero gwiazdkowym poziomie,malowniczo położony,obsługa bardzo miła, poloje przestronne dobrze wyposażone szczegulnie dla rodzin z małymi dziećmi. Fajny dostęp do wielu atrakcji jak również wielu ułatwień typu windy,podjazdy. Posiłki bardzo zróżnicowane od owoców morza po przez tradycyjną kuchnię lokalną do wspaniałych deserów...

Zalety

Położenie(widok na ocean ,wyspę Lagomerę,oraz wysokie klfy Los Gigantes. Bardzo urozmaicone menu, oryginalne alkohole ,wspaniała roślinność.

Wady

Raczej żadnych wad nie zauważyłem.

Bartosz

Bardzo fajny dla rodzin z dziećmi! Place zabaw, baseny, niezle żarcie.

Zalety

Chyba z każdego miejsca widać ocean- coś pięknego

Wady

Nieczynny basen ze zjeżdżalnią :( Brak polskich animacji mimo bardzo dużej ilości gości z PL

Ola

Super hotel, w dobrej lokalizacji, czysto, przemiła obsluga

Zalety

Piękne widoki, dużo atrakcji dla dzieci, codziennie muzyka na żywo

Wady

Słabe WiFi

Leszek

Super hotel Wszystko na plus Jedzenie, personel, animacje, atmosfera, budynek nic bym nie zmieniał

Sylwi

Bardzo przyjazny hotel, obsługa bardzo miła. Jedzenie bardzo dobre, blisko do , sklepów i restauracji. Pokoje czyste i zadbane

Zalety

Dużo muzyki, animacje dla dzieci i dorosłych.

Landmar Costa los Gigantes (ex Be Live Family Costa Los Gigantes)