Udogodnienia dla dzieci: 2 brodziki, 3 zjeżdżalnie wodne, animacje, miniklub (4-12 lat), 2 place zabaw.
Rozbudowana infrastruktura: 6 restauracji, 7 barów, 4 baseny odkryte, 6 zjeżdżalni wodnych.
Przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirkowa plaża.
Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, 2 korty tenisowe, squash, minigolf, koszykówka, siatkówka.
Pobyt w tym hotelu uważam za bardzo udany Wszytko było na wysokim poziomie Zadbany ogród,obsługa przyjazna i kompetentna,dobre posiłki i napoje Codzienne animacje dla wszystkich.
Jest gdzie chodzić i co robić Bardzo duży i zadbany obiekt, piękne baseny ,blisko morze Wspaniała cukiernia wyodrębniona , relaks w niej z dobrym ciastem i super mrożoną kawą Polecam . Obsługa wnosi walizki do pokoju .
Nie ma zastrzeżeń .
Hotel zgodny z opisem, ok. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Pogoda na początku maja dopisała, więc był czas i na leżakowanie na plaży, przy basenie jak i na aktywne spędzanie czasu.
Baseny, jedzenie, animacje.
Fantastyczny obiekt, bardzo urozmaicone posiłki- każdy znajdzie coś dla siebie, czysto. Wiele atrakcji, doskonała obsługa. Polecam
Oferta ultra all inclusive
Hotel duży i przestronny. Kilka kondygnacji sypialnych. Duże baseny, podgrzewana woda. Kilka drink barów. Obsługa w języku angielskim, część mówi po polsku. Kilka atrakcji, duży bufet.
Czyste pokoje, ręczniki, kosmetyki, sejf. Lodówka z napojami. Restauracja duża, dobre jedzenie i możliwość wyboru. Świeże składniki. Baseny podgrzewane. Animacje. Pokoje w głównym budynku, pokoje od strony morza i pokoje ogrodowe.
Baseny nieczynne
Hotel spełnił wszelkie moje oczekiwania. Czysto, codziennie sprzątane pokoje, wspaniała i miła obsługa, wspaniałe jedzenie, bardzo przyjazna atmosfera, hotel położony w idealnym terenie by odpocząć od zgiełku
Mogę powiedzieć że podobało mi się wszystko. Obsługa na recepcji, kelnerzy, barmani, .....cały personel wspaniały. Bardzo dobre jedzenie, codziennie świeże, ......polecam w 100 %
Mogę śmiało powiedzieć że nie mam żadnych negatywnych uwag
Jestem zachwycona pobytem w tym hotelu :) bardzo przyjazna i przemiła obsługa. Pokój hotelowy nieduży ale spełniający wszystkie potrzeby, sprzątany codziennie. Widok z balkonu zapierający dech w piersi, z jednej strony morze z drugiej góry. Ogromny wybór jedzenia w restauracjach na każdą porę posiłku. Zewnętrzny basen podgrzewany, wewnętrzny z sauną. Bazarek poza hotelem pełen sympatycznych sprzedających. Polecam jechać na bazar Manavgat ale nie z wycieczki rezydenta tyko na własną rękę. Dostęp do prywatnej plaży kamienistej z barem na miejscu. Przepiękne widoki na plaży. Polecam z czystym sumieniem.
Duży wybór w restauracji i barze. Przepiękna plaża Zadbane otoczenie hotelu Naprawdę przesympatyczni pracownicy hotelu
Nie zauważyłam
Hotel całkiem przyjemny. Czysty pokój, codziennie wymieniane ręczniki. Widok na morze i góry. Szeroki wybór jedzenia, brakuje wyboru świeżych owoców. Obsługa serdeczna i pomocna.
- wybór jedzenia - podgrzewany basen - czystość pokoju - obsługa
- czystość stołówki - trafiają się niedomyte naczynia - mały wybór świeżych owoców (tylko jabłko, pomarańcza, grejpfrut, gruszka)
Piękny hotel, teren bardzo ładnie zaprojektowany, dużo zieleni. Kilka basenów zewnętrznych, dużo leżaków. Usytuowany bezpośrednio przy plaży. Wkoło palmy, góry, morze. Widoki cudne. Pokój rodzinny bardzo wygodny. Dwie sypialnie, dwie łazienki, balkon, dwa telewizory. Lodówka w pokoju i zestaw do parzenia kawy i herbaty. Jedzenie bardzo dobre, chociaż nieco monotonne, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Szybko zbierają jedzenie, jak śniadanie do 10, to pięć po nie ma już nic. Do Kemer jeżdzą busy co 15,20 min, cena 1,5 Euro. Hotel godny polecenia
Dużo zieleni
Głośna muzyka
Hotel Limak Limra oceniam bardzo dobrze. Piękny, zielony teren, dużo przestrzeni i przyjemna atmosfera. Pokoje są wystarczająco duże jak dla rodziny 2+2, a łazienki również przestronne. Codziennie były dokładnie sprzątane, a jednego dnia, gdy wywiesiliśmy informację „nie przeszkadzać”, znaleźliśmy w drzwiach karteczkę z informacją, że serwis sprzątający działa do 15:30 i po tej godzinie sprzątanie nie będzie możliwe, ale można zgłosić chęć wymiany ręczników – to bardzo profesjonalne podejście. Obsługa hotelowa była niezwykle sympatyczna, pomocna i profesjonalna – czuliśmy się tam bardzo dobrze. Posiłki były smaczne, ale – prawdopodobnie ze względu na pobyt poza sezonem – dość monotonne, nawet kolacje. Podejrzewam, że w sezonie wybór jest bardziej urozmaicony. Na szczęście miejsc na sali restauracyjnej było wystarczająco. Niestety, nie mogę ocenić basenów z aquaparkiem, ponieważ były nieczynne w czasie naszego pobytu, podobnie jak snack bary. Było to dla nas dużym rozczarowaniem, ponieważ przy wyborze hotelu kierowaliśmy się m.in tymi atrakcjami, a wykupując wycieczkę, były one uwzględnione w ofercie. Jedyna wzmianka dotyczyła tego, że są czynne w zależności od pogody, ale podczas naszego pobytu warunki były bardzo dobre. Podróżując z dziećmi, zjeżdżalnie i snack bary to dla nas must-have, dlatego ich brak pozostawił spory niedosyt. Plaża jest kamienista, więc warto zabrać buty do wody. Mimo pewnych niedociągnięć, hotel zrobił na nas bardzo dobre wrażenie i pobyt w nim był przyjemny.
Bardzo przyjemny hotel.personel bardzo miły i pomocny.pokoje czyste zadbane minibarek uzupełniany codziennie.duży plus zewnętrzny basen podgrzewany naprawdę ciepły.wewnętrzny również..pogoda w marcu dopisała.tak że same plusy.
Duża przestrzeń wewnątrz hotelu i na zewnątrz.basen wewnętrzny podgrzewany.zewnętrzny jeden również podgrzewany.plaża blisko - czysta.personel idealny.
Byliśmy w marcu 2025 z dziećmi. Trafiliśmy na cudowna pogodę. Wielki plus za podgrzewany basen o tej porze roku, pozostałe baseny nieczynne i przygotowywane na sezon. Piękne widoki. Pomimo bycia poza sezonem czynne 5 barów. Obsługa miła i nienachalna. Monotonne śniadania, obiady różnorodne każdy znajdzie coś dla siebie. Wieczorami muzyka na żywo, a dla dzieci mini disco. Tutaj ukłon do miłych Pan animatorek, które uśmiechnięte zachęcały dzieci do zabawy. Cały pobyt oceniam na bardzo udany.
Piękne widoki. Podgrzewany basen.
Hotel bardzo fajny -jak na marzec to zapewnia dużo atrakcji basen zewnętrzny super podgrzany cieplejszy od wewnętrznego jedzenie dobrze zrobione lokalizacja super do Kemer 5 minut jedyna bolączką to dużo kamieni na plaży -wchodzac do wody można skręcić nogę -sąsiednie hotele mają sprzątanieta plaże -pokoje sprzątane codziennie -bylismy rodziną 4 osobową I serdecznie polecam-w tej cenie nie ma co narzekać -dla nas wypas chodź słyszałem Polaczków którzy marudzili ale o jakieś Pierdy więc nie ma co się przejmować tylko pakować się i lecieć
Same plusy
Dużo kamieni na plaży mam nadzieję że sprzątanie plaży będzie jak w sąsiedztwie
To już drugi nasz pobyt w sieci hoteli Limak. W zeszłym roku byliśmy też miesiącu zimowym - lutym - Limak Atlantis. Bardzo fajny hotel. Dopłacaliśmy za pobyt z widokiem na morze i było warto. Pokoje mniejsze niż Limak Atlantis, ale standard bardzo podobny. Hotel lata świetności ma już zdecydowanie za sobą, ale dalej jest bardzo fajny i warty swojej ceny. Bardzo dobre i uwaga - aż dwie restaruslcje główne. Do tego osobna kawiarnia z cukiernią czynna od 11 do 17. Od 14-16 podawanie w niej były też lody. Barów było kilka, do tego pub i nawet kino dla dzieci. Dolna restauracja Olimpos fajniejsza i mniejsza ilość osób na niej. Główny basen zewnętrzny był bez wody, bo akurat w remoncie. To nam zupełnie nie przeszkadzało, bo i tak o tej porze roku nikt by się w zimnej wodzie nie kąpał. Był podgrzewany basen zewnętrzy i naprawdę ciepła woda na nim. Basen zewnętrzny miał zimniejszą wodę. Odnośnie barów i drinków to lepsze były w Limak Atlantis. Tu robione na szybko i byle jak. Za to imprezy niesamowite - 3 razy w tygodniu zespół na żywo, a w resztę dni pianistka i skrzypek.
- fajna lokalizacja, blisko sklepy i stragany, a przed co 40 minut - od 9:20 jeździ busik do Kemer za 1,5 euro - podgrzewane baseny zewnętrzny i wenętrzny -sauna - 2 duże restauracje z naprawdę dobrym jedzeniem - 2 bary, pub, kino, kawiarnia z cukiernią - piękne widoki na góry - bar przy plaży - super imprezy wieczorelami
- słabe drinki, robione byle jak, a do tego zdarzało się podawać w niedomytych szklankach - za zimna woda w basenie wewnętrznym - maks 29 stopni - za mało miejsca do siedzenie w barze głównym. Podczas koncertu nie każdy mógł usiąść, a frekwencja była spora
Pierwszy raz byliśmy w Turcji w lutym, wiadomo pogoda jest różna ale hotel jest na to przygotowany. Basen na zewnątrz podgrzewany, ratownik, bar super, w środku hotelu również basen, sauny wszystko dla gości hotelu. Obsługa bardzo miła, jedzenie bardzo dobre, kilka barów w hotelu w tym dwa z muzyką na żywo. Czysto, schludnie nie możemy się do niczego przyczepić.
Duży przestronny, na zewnątrz bilard, lotki, baseny super.
Nie zauważyliśmy przez 7 dni.
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Na pewno będziemy tutaj wracać. Bardzo czysty, zadbany, przestronny. Teren hotelu ogromny. Plaża bezpośrednio przy hotelu. Do dyspozycji bezpłatnie: basen kryty podgrzewany, hammam, sauna, siłownia. Obsługa hotelu zasługuje na mega pochwałę. Personel bardzo miły, pomocny i zawsze uśmiechnięty. Pokój z widokiem na morze wart dopłaty. Pokój przestronny z balkonem. Duże wygodne łóżko. W apartamencie wszystko co potrzebne , sprzątane codziennie.. codziennie uzupełniana kawa, herbata i minibar z napojami Jadalnia bardzo duża. Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu z bardzo dużym wyborem potraw, kuchnia międzynarodowa. Jedzenie urozmaicone. zawsze ryby, dużo warzyw, smaczne pieczywo, ciasta . Niestety zdarzało się, że restauracja była zatłoczona. Położenie hotelu dobre jeśli ma się wypożyczony samochód. Dużym atutem była możliwość bezpłatnego parkowania wypożyczonego samochodu na terenie hotelu.
Codziennie muzyka na żywo. W hotelu duża ilość restauracji , dużo miejsc żeby usiąść ,wypić drinka, pograć w różne gry. Wszystko co potrzebne znajduje się na terenie hotelu: sklepy i usługi.
Plaża niestety kamienista Przydało by się jacuzzi czynne poza głównym sezonem. Psujące się automaty do kawy. Soki bardzo chemiczne.
Polecam ten hotel. Wszystko zgodne z opisem. Bardzo miła obsługa. Basen wewnętrzny, sauna, spa, sklepiki, salon gier zręcznościowych, kilka restauracji i barów (z występami na żywo). Kilka basenów na zewnątrz (ze zjeżdżalniami), w lutym czynny był ten z podgrzewaną wodą. Hotel położony przy samej plaży (kamienisto-żwirowo-piaskowej). Przy plaży bar i toalety. Na plaży leżaki. Boiska do koszykówki itp. W hotelu także cukiernia działająca od 12 do 17 w ramach all inclusive. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór. Bardzo dużo owoców, ciasteczek, torcików itp. Transfer z lotniska około 1,5 h. Przy recepcji można zważyć i zafoliować walizkę. Po wyjściu z hotelu w bliskiej odległości sklepy z pamiątkami itp
-hotel duży, przestronny, z dużą ilością miejsca do spędzania czasu -basen zewnętrzny podgrzewany (to ważne w lutym) -cukiernia
- w czasie naszego pobytu 2 razy przestała działać (grzać) klimatyzacja, ale zostało to naprawione
Pobyt oceniam za udany. W lutym otwarte bary na dworze i przy plaży. Całodniowy basen (również zewnetrzy podgrzewany), sauna i hammam. Wieczorami muzyka na żywo. Otoczenie hotelu zielone, bliziutko plaża i leżaki. Do centrum Kemer można dojechać autobusem za 1,5 $.
Hotel spełniał wszystkie nasze oczekiwania Usytuowanie rewelacyjne wszędzie blisko Teren obszerny ale bardzo zadbany Nawet w lutym basen z podgrzewaną wodą do dyspozycji gości Nad bezpieczeństwem czuwał ratownik Animatorzy umijali czas Bar na plaży czynny Mnóstwo leżaków dla chętnych odpoczywać w cudownym słońcu Jedzenie przepyszne cudowne wspaniałe Restauracja czysta i bardzo zadbana Taras hotelowy z miejscem na kawkę piękne miejsce polecam kawkę po turecku Polecam serdecznie hotel zasługuje na "szóstkę" z plusem Z całą pewnością wrócimy do tego hotelu Dziękujemy za cudowny tydzień
Położenie hotelu Czystość Panie które sprzątały nawet pościele wymieniały każdego dnia Jedzenie które było przepyszne Kultura hotelu Obsługa hotelu
Żadnych
Pobyt w hotelu w lutym oceniam na 7/10. Pomijając oczywiscie kwestie nie przewidywalne tj. pogoda, to sam hotel miał kilka minusów. Na dzień dobry dostaliśmy pokój w strefie garden, jak się okazało dla rodziny 2+2 było łóżko małżeńskie +1 więc spaliśmy w 3 w jednym, tuż po otwarciu drzwi zabił nas zapach, coś jakby mocz kota... sprawdziłam w innych pokojach i wszędzie smierdzialo podobnie. Od razu po sprzątaniu było ok ale w ciągu dnia a w szczególności po kąpieli zapach się nasilał więc drzwi do toalety mogły być otwierane na max 5 sec 😅. Od razu zglaszalam ze w pokoju jest brzydki zapach i chcialabym zmiane pokoju ale temat zostal bez echa. O wszystko trzeba było się upominać, brak szlafroków, brak patyczków, płatków higienicznych, shower gelu i tych wszystkich drobnostek które ułatwiają wyjazd. Okna w pokojach były nieszczelne i wiało przez nie a klimatyzacja która raz grzała a raz chłodIła nie ułatwiała sprawy. Plusem w pokojach było to że były sprzątane codziennie i była wymieniana pościel i ręczniki więc było czysto. Jeżeli chodzi o sam obiekt to w lutym przy nie pogodzie jedyna atrakcją jest basen, łaźnia i sauna, obok pattiserie są też szachy, rummicube i o 16 gra w darta. Codziennie w lobby i pub były muzyka więc wieczorami miło było posiedzieć, wypic drinka czy potańczyć. Obsługa była bardzo miła i pomocna w recepcji dostaliśmy nawet po polsku instrukcje połączenia wi fi a kiedy nie działało to pomogli nam to zrobić na telefonie. Jedzenie było dobre choć monotonne, po tygodniu ciężko coś wybrać bo codziennie to samo. Za to pyszna kawa latte w pattiserie i lody, chodziliśmy codziennie i się nam nie znudzily :). Plaża kamienista, szeroka z leżakami, przy plaży jest też bar można napić się herbaty.
Czystość, świeża pościel i ręczniki. Miła i pomocna obsługa.
Brzydki zapach w pokoju, nieszczelne okna, nie zawsze działało ogrzewanie z klimatyzatora, brak baterii w sejfie, monotonne jedzenie, brak szlafroków w pokoju.
Świetny, ogromny hotel z wieloma atrakcjami. Bardzo ładne i czyste pokoje, dobre jedzenie, piękny teren i obsługa na najwyższym poziomie
Ładny teren, duży ogród, rośliny, zabudowa, baseny, plaża. Piękny widok na góry. Bardzo ładny, duży i czysty pokój w budynku obok basenu podgrzewanego. Bardzo profesjonalna obsługa. Dużo kotów na terenie hotelu. Dużo dobrego jedzenia
W zimie ograniczona ilość atrakcji, teren poza hotelem totalnie opustoszały. Teren ogrodu w zimie troche zaniedbany. Zimno na basenie krytym. Brak atrakcji, wycieczek fakultatywnych w okresie zimowym.