W pobliżu: Thalassa Museum (250 m), Ayia Napa Monastery (400 m), Waterpark (4 km), Cavo Greko (2 km).
Tylko 20 m od piaszczysto-skalistej plaży.
Dobra infrastruktura: wypożyczalnia samochodów, rowerów i motocykli, pralnia, concierge, kantor.
Plaża Nissi z turkusową wodą i białym piaskiem
Hotel ma już swoje lata i potrzebuje remontu. Pokoje nieduże, sprzątane codziennie niestety pobieżnie. Ręczniki wymieniane przy każdym sprzątaniu, ale pościel przez cały nasz 11 dniowy pobyt nie została wymieniona. Dobra lokalizacja w pobliżu plaży i portu. W otoczeniu wiele restauracji, barów i sklepów. Personel miły, uśmiechnięty i pomocny. Śniadania monotonne, ale wybór bardzo duży a wszystko smaczne i świeże. W pokoju sejf dostępny bez dodatkowych opłat a Wi-Fi działa w całym obiekcie a nawet na zewnątrz.
Położenie, smaczne śniadania i miły personel.
Budynek wymagający remontu, słaba jakość sprzątania.
Hotel zdecydowanie zasługuje na pozytywne opinie pod każdym względem. Usytuowanie, przepyszna kuchnia, sympatyczna i uśmiechnięta obsługa powoduje chęć powrotu do tego miejsca.
Hotel usytuowany jest bezpośrednio przy marinie-wyjście z pokoju hotelowego bezpośrednio na strefę basenową z restauracją a tuż za nią Morze... Śniadania (przepyszne) w tak urokliwym miejscu i przy tak sympatycznej obsłudze zasługuje na WIELKĄ MEGA pozytywną ocenę.
Hotel położony blisko plaży dzięki czemu można zjeść posiłek z pięknym widokiem. Pokoje duże, przestronne, sprzątane każdego dnia.
Blisko plaży Duzy wybór produktów podczas śniadania jednak każdego dnia było to samo Miła obsluga- przy braku obłożenia został zaproponowany nam pokój w wyższym standardzie.
Przy otwartym tarasie pojawiały się mrówki w pokoju
Hotel bardzo przyzwoity ,obsługa bardzo miła ,standard czterech gwiazdek odpowiada w pełni. Restauracja hotelowa na bardzo dobrym poziomie smaczne posiłki miła obsługa śniadanie naprawdę bardzo różnorodne w formie bufetu ogólnie oceniam bardzo dobrze jedyny mankament to dość słabe wyciszenie ścian słychać wszelkie ruchy na korytarzach
Lokalizacja oraz standard czyli pokoje skierowane z widokiem na basen i port wszędzie czysto o i zadbane
Trudno powiedzieć że się nie podobało ale trochę zastrzeżeń miałbym do serwisów sprzątających
Hotel bardzo przyjemny, pięknie położony nad morzem, bardzo smaczne śniadania, obsługa miła i pomocna
Położenie nad morzem, czyste pokoje, pyszne śniadania
Bardzo fajny, sympatyczny hotel o standardzie zgodnym z liczba gwiazdek.
Położenie!
Nie ma.
Cudowny Hotel, wspaniała obsługa, smaczne jedzenie, mili ludzie, luksusowo
Położony w super lokakizacj, blisko centrum, morze, park narodowy, pyszne jedzenie, czysto, wspaniała obsługa, miła atmosfera, basen na terenie hotelu i siłownia, bardzo i to bardzo polecamy
Widok z pokoju hotelowego najpiękniejszy jaki miałam dotychczas 😍śniadania pyszne
Lokalizacja bardzo dobra obok najlepszych restauracji , widok niezapomniany
Troszkę stare już meble
Bardzo dobry hotel z widokiem na morze, przy plaży i z dobra restauracją
Super restauracja
Hotel usytuowany blisko centrum, pokój czysty, duży wybór potraw na śniadaniach, bardzo dobra obsługa hotelowa
Położenie hotelu
Pokój super, czysty i dobrze wyposażony. Balkon z widokiem na morze. Meble czyste i nowe. Pokój codziennie sprzątany i czyściutkie ręczniki. Mieliśmy opcję ze śniadaniami. Produkty smaczne, lokalne sery, pyszne warzywa i owoce. Basen czyściutki, leżaki nowe. Codziennie sprzątane.
Położenie hotelu przy samej plaży i piękny widok na Marinę. Okolica zachęca do zwiedzania i spacerów. Piękna, nowa promenada do plaży Nissi. Bliską odległość do Capo Greco Cudowne miejsce.
Hotel jest rewelacyjnie połozony, blisko centrum, w pobliżu portu. Bardzo blisko piaszczysta plaża, wyróżniona Błękitną Flagą. Duże komfortowe pokoje. Bardzo dobre jedzenie.
Bliskość centrum, sklepików i knajpek.
Bardzo czysty, zadbany obiekt. Smaczne śniadania. Cichy
Czystosc
Basen do 18.00 tylko. Rozumiem żeby nie hałasować ale wejść się schłodzić o 21.00 to można by było. Wada jest goszczenie Rosjan, na kontakt których nie mam ochoty
Hotel w ciekawej zabudowie, położony w dogodnej lokalizacji od centrum. Pokoje czyste i zadbane. Park wodny oddalony od hotelu około 3km. Posiada salę fitness i mały basen dla dzieci.
Położenie bardzo blisko centrum.
Jesteśmy zadowolone z pobytu w hotelu. Hotel jest czysty, personel są pomocni, ogólnie wrażenie jest dobre.
Położenie hotelu jest idealne
Brzydki widok z hotelu na dachy od sąsiedztwa
Doskonale, pokój jedzenie wszystko ok Obsługa , widok, wszystko super
Położenie, kameralność , czystość
hotel super czyściutko ,cudny widok z tarasu na zatokę każdy pokój z widokiem ma duży prywatny ok.16m2 taras na tarasie 2 leżaki i krzesła lokalizacja też super 100 m do plaży wychodzisz z hotelu z głównym wyjściem i masz pełno knajp restauracji i sklepów -samo centrum zdjęcie przedstawia widok z pokoju -wszystkie pokoje od 1 p. z takim widokiem, wzdłuż morza deptak ok 5 -6 km aż do Nissi - cudowna rajska plażą ,woda w morzu błękitna i w maju już ciepłą bardzo polecam , A.E bardzo polecam A..E
super lokalizacja i widok z tarasu
nie znalazłem
Hotel usytuowany w świetnej lokalizacji tuż przy samej marinie. Blisko plaża , restauracje i sklepy. Pokoje codziennie sprzątane, co mnie zaskoczyło pościel wymieniana bardzo często nawet przeddzień wyjazdu. Urlop bardzo udany mogę szczerze polecić. Napewno tam powrócimy 😁
Hotel jak dla mnie na same zalety. Czystość w pokoju i na całym terenie hotelu, przepyszne jedzenie , miła i pomocna obsługa. Polecam
Hotel położony w centrum miasta. Fantastyczna lokalizacja, wysoki standard pokoju czy doskonałe jedzenie z bardzo dużym wyborem dla każdego powodują, że na pewno będzie to udany wypoczynek. Hotel godny polecenia dla każdego.
lokalizacja, jedzenie
Świetny hotel, z przestronnymi, jasnymi pokojami. Położony przy samym porcie. Pyszne jedzenie oraz ogromy wybór.