Świątynia Apollina z antycznymi ruinami
Złocista plaża Altinkum z łagodnym zejściem do morza
Port jachtowy z restauracjami i rejsami
Lokalne bazary z przyprawami i tekstyliami
Byliśmy z rodziną na początku lipca i jeżeli chodzi lokalizację to super, naprawde piękne widoki i blisko miasta gdzie może zrobić zakupy itp. Niestety sam hotel już nie jest "super", klimatyzacja w pokoju codziennie się wyłączała, grzybna ścianie i suficie w łazience no i dla nas absolutna masakra to to że w brodziku przy aquaparku dla najmłodszych woda miała 20 stopni i była bardzo zimna, do tego stopnia że dzieci nie chciały w ogóle korzystać z tej atrakcji. Po zgłoszeniu problemu zostałem totalnie zbyty a menager hotelu zbywał mnie i okłamywał że wszytsko jest ok a woda ma 28 stopni. Generalnie poza lokalizacją to nie polecam, są lepsze hotele.
Hotel super! 2 osobne aquaparki, w restauracji wielki wybór plus oczywiście kids menu;)przy basenie snack bar nie trzeba biegać do restauracji. Wieczorem mini disco dla dzieci i show bardzo fajne , nie przekombinowane i godne uwagi. Hotel zbudowany na zasadzie małych domków więc w pokojach jest cicho , nie słychać trzaskania drzwi i inny gości ;D W hotelu prawie sami Polacy i Turcy. Jedyny mankament to na plaże do wody trzeba mieć grube buty do pływania bo kamienie dość ostre..
różnorodność atrakcji fajne animacje dobra restauracja i obsługa pokoje ciche i przyzwoite czysto ratownicy pilnują dzieci a nie tylko scrollują telefon;)
trzeba zabrać buty do pływania
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi od najmniejszych do tych większych.Każdy znajdzie coś dla siebie.Dobrze zagospodarowany teren.Menu dla dorosłych i dzieci również urozmaicone.Bezpośrednie wyjście na plaże,którą można dojść do miasteczka super sprawa.Świetni animatorzy i przemiła obsługa
Oferta przedstawioną na Wakacje.pl nie odpowiada temu co jest w rzeczywistości. Lecieliśmy nocnym lotem z małymi dziećmi, na miejsce dotarliśmy około godziny 06:00. Ku naszemu zaskoczeniu musieliśmy czekać do godziny 11:30 na zakwaterowanie. Według obsługi hotelowej warunek ten był przedstawiony agencji turystycznej. Niestety nie zostało to zawarte w ofercie. W moim przypadku miałoby to wpływ na wybór oferty. Sam hotel jest zadbany, czysty i przestronny. Pokój coral 2+2 bardzo komfortowy dla rodziny z dwójką dzieci. Dwa osobne pomieszczenia do spania i spora łazienka. Pokoje sprzątane w momencie wyrażenia takiej chęci.
Dostępne strefy wypoczynku dla dorosłych z różnymi atrakcjami, dla dzieci i strefa cicha.
Słabej jakosci jedzenie, szczególnie zauważalne przy śniadaniach. Baseny czynne tylko w godzinach 10:00-17:30, później zakaz wstępu. Mimo opcji ultra all inclusive duża część atrakcji hotelowych była dodatkowo płatna.
Hotel trochę podstarzały ale ale czysto. Wąska plaża i kamieniste zejście do morza.
Zadbany ogród. Świetny Aquapark dla dzięki. Wspaniała, zawsze uprzejma, uśmiechnięta i pomocna obsługa. Pyszne drinki. Pyszne jedzenie.
Kamieniste zejście do morza.
Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany, obsługa rewelacyjna. Jedzenie bardzo smaczne :) Drinki jak to drinki na all inclusive wszystkie smakują tak samo i mimo że pisze ultra all inclusive robione są z alkoholi lokalnych. Ogólnie polecam hotel szczególnie rodzinom z dziećmi - jest dużo atrakcji i zabaw dla dzieci, natomiast jeżeli ktoś chce wypocząć to na pewno nie tam, cały dzień jest bardzo bardzo głośno ( animatorzy, muzyka, krzyki dzieci)
Czystość, miła obsługa, dobre świeże jedzenie
bardzo głośni animatorzy przez cały dzień i bardzo głośna muzyka niesmaczne drinki z lokalnego alkoholu
Naprawdę fajny hotel dla rodzin. Mili ludzie, czysto, pyszne jedzenie i mnóstwo atrakcji
położenie, jedzenie i czystość
Moim zdaniem Hotel dla rodziny z dziećmi idealny. Czysto i schludnie. Dobre jedzenie o każdej porze dnia i nocy. Dostęp do basenów i leżaków bez zarzutu możliwe, że w maju jest mniejsze obłożenie stąd zawsze dostępne miejsca. Jedyna wada to nie Hotel a długa trasa do niego. Należy się przygotować na 2h drogi. Pomimo braku Polskich animacji super ekipa animatorów na miejscu. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych. 80% Turystów to Polacy.
Hotel jest super dla rodzin z dziećmi jest po prostu rewelacja. Jedzonko bardzo dobrze każdy coś dla siebie znajdzie a ciasteczka są obłędne. Bardzo miła obsługa. Każdego wieczoru były bardzo fajne występy codziennie było co innego dla dzieci też było dużo atrakcji. Polecam z całego serca.
Widoki z hotelu przepiękne dużo zieleni co jest na wielki plus gdzie nie spojrzeć są góry i piękne widoki.
Hotel w porządku, wymiana ręczników i pokoje sprzątane codziennie. Obsługa bardzo miła. Wszystko było jak najbardziej ok. Nie było z niczym problemów.
Super miejsce dla rodzin z dziećmi.🙂Jedzenie pyszne i rozmaite. Bardzo dużo atrakcji dla malych i dużych gości hotelowych. Pokoje czyste, sprzatane codziennie. Osrodek bardzo zadbany. Plus za bezposredni dostęp do plaży🙂 Obsługa bardzo miła i pomocna. Wszystko super. Polecam😍
Niesamowity hotel. Kameralne domki z balkonami. Wszystko w dobrym stanie. Plaża blisko, do wody lepiej w butach lub wejście z pomostu lub z końca plaży (dużo mniej kamieni). Jedzenie smaczne, co wieczór tematyczna kolacja ( trafiliśmy m.in. na kuchnię meksykańską i japońską) Animatorzy potrafią rozruszać towarzystwo od rana do nocy. Byłam tam z dziećmi już trzeci raz - naprawdę polecamy!
Aquapark, blisko morze, animacje
Nie znalazłam
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, położny praktycznie przy plaży, plaża niewielka kamienisto-piaszczysta,w maju zero tłumów, bliskość natury i zieleni, świetny na odpoczynek z rodziną.
Bardzo miła obsługa, przyjazny dzieciom, bardzo dobre jedzenie w snack bar,śniadania i kolację również każdy znajdzie coś dla siebie. Super basen typu infinity z podgrzewaną wodą morską, dwa place zabaw dla dzieci, kids klub oraz animacje wieczorne bardzo fajne,animatorzy bardzo mili i zachęcają dzieci do zabawy. Zjedzalnie wodne również zachęcają dzieci do zabawy. Ratownicy dbają o bezpieczeństwo przez większość dnia. Pokoje komfortowe.
Miasteczko małe i poza hotelem nie ma wiele do zobaczenia w mieście, trochę sklepików i bazar we wtorki, więc jeśli ktoś jest nastawiony tylko na odpoczynek w hotelu to nie będzie to dla niego minusem.
Polecamy dla rodzin z dziećmi. Jedzenie pyszne i bardzo urozmaicone, brakowało jedynie wyboru w owocach. Przemiła obsługa hotelu
Jedzenie, położenie, dużo atrakcji dla dzieci- baseny,zjeżdżalnie,animacje wieczorne
Nie działała klimatyzacja w domku, a przy takiej temperaturze na zewnątrz już powinna.
Hotel bardzo nam się podobał i jesteśmy pod ogromnym wrażeniem pobytu. Jedzenie było naprawdę smaczne, a wybór bardzo duży — każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Dużym plusem było też to, że większość gości stanowili Polacy. Hotel położony jest w przepięknym miejscu — z jednej strony widok na morze, a naprzeciw góry, co tworzy naprawdę wyjątkowy klimat. Bardzo spodobało nam się również to, że hotel ma formę wioski z domkami, a nie jednego dużego budynku. Dzięki temu miejsce wydaje się bardziej kameralne i klimatyczne. Codziennie wieczorem organizowane były różne show i trzeba przyznać, że artyści prezentowali naprawdę wysoki poziom. Każdego dnia było coś innego, więc nie było mowy o nudzie. Zdecydowanie polecam hotel rodzinom z dziećmi — najmłodsi mają tam naprawdę mnóstwo atrakcji. Są zjeżdżalnie zarówno dla młodszych, jak i starszych dzieci, a nawet rodzice mogą skorzystać z większych atrakcji wodnych. Park dla dzieci był świetny, a dodatkowo na terenie hotelu znajdowało się mini wesołe miasteczko z czterema karuzelami. Co prawda wymagają już lekkiej renowacji, ale dzieci były zachwycone. Atrakcje były przeznaczone raczej dla mniejszych dzieci — chyba do około 30kg.. Na szczególne wyróżnienie zasługuje również Infinity Pool — idealne miejsce, żeby spokojnie popływać we dwójkę i odpocząć.Woda w tym basenie jest podgrzewana jest to woda slona. Byliśmy w hotelu w połowie maja. Woda w basenach była dość chłodna, jednak na zewnątrz panowały bardzo wysokie temperatury i po chwili można było się do niej przyzwyczaić. W maju nie było też problemu z leżakami — było ich naprawdę dużo i zawsze można było znaleźć wolne miejsce, bez konieczności porannego „rezerwowania”. Przy plaży można dodatkowo wypożyczyć skuter wodny lub ponton (za dodatkową opłatą). Atrakcje takie jak sauna były w cenie pobytu, natomiast park linowy i tyrolka były dodatkowo płatne — około 25 euro za dziecko. Sama miejscowość nie oferuje może bardzo wielu atrakcji, ale warto wybrać się na spacer do miasta, chociażby na zakupy lub krótki spacer. Napoje alkoholowe z lokalnych alkoholi było jednak kilka wyprostowanych np. Ballantines. Dla smakoszy kawy polecam pić tą serowana w Lobby.
*piękne położenie *atrakcje dla dzieci *przewaga polskich gosci *przyjazd do hotelu był o 8 rano i chwilę po 9 dostaliśmy juz pokój * lody galkowe w cenie
Jest basen z morską ciepłą i słoną wodą, oraz basen duży. Zjeżdżalnie i auapark dla dzieci super. Ratownicy. Jedzenie pyszne, drinki bardzo dobre w recepcji, oraz gdy pani przy basenie robi. Lody od 12 do 17 stej. Obsługa bardzo miła i pomocna. Szkoda było wracać. Codziennie na wieczór atrakcje, w dzień siatkówka i piłka w wodzie. Mały Majk ekstra , zawsze porozmawia, super.
Super miejsce, aquapark animacje, lunapark.
Wszystko super, mało owoców, ale to nie sezon.
Wszytko ok ładnie położony - idealny dla dzieci które lubią atrakcje wodne. Projektant bazował na włoskich miasteczkach planując położenie miejsc hotelowych
Fajny aquapark cały obiekt dobrze zaprojektowany - wszystko w bliskiej pkolicy
Brak piaszczystej plaży i słabe wejście do wody - potrzebne buty do wody dla chcących korzystać z morza
Czas spędzony w maju w hotelu Long Beach Club Nature był super. Piękne widoki, rewelacyjna obsługa i dobre jedzenie. Przekąski w barze przy basenie bardzo urozmaicone. Była pizza, gofry, burgery, gyros, kurczaki z różna, nuggetsy, frytki, sałatki. Nie trzeba było chodzić do restauracji. Spory wybór drinków. Pokoje przestronne sprzątane codziennie. My akurat nie chcieliśmy codziennego sprzątania, ale ręczników było zawsze więcej. 80% ludzi to Polacy z dziećmi dla, których jest masa atrakcji. W pobliżu jest Akbük gdzie jest sporo lokalnych restauracji, dwa sklepy Migros, apteka, lokalne sklepy i kilka butików z czego jeden przy głównej ulicy zaraz na początku. Przy marinie jest pan, który jeśli ktoś chce się zaopatrzyć ma podróbki torebek i piękną turecką ceramikę. Bardzo polecam ten hotel.
Super obsługa, urozmaicone jedzenie i przepiękne widoki.
Dla mnie nie było.
Pobyt można ocenić pozytywnie, ale nie powalający na kolana. Obsługa miła, jedzenie ok, alkohol chrzczony na bank. Duży basen dla dorosłych - niepodgrzewany, mały dla dzieci tuż obok, niepodgrzewany. W parku wodnym woda nieco cieplejsza, ale bez szału. Sporo zjeżdżalń dla dzieciaków - jak najbardziej na plus. Przy parku wodnym bar oraz karuzele. Karuzele działają w dziwnych godzinach, a jedna z karuzeli działa tylko napędem siły mięśni ludzkich. Trochę za mało materacy do zjeżdżania na dużych zjeżdżalniach, ale generalnie rozrywki wodne jak najbardziej na plus. Jedzenie w porządku, ale często chłodne lub w ogóle zimne. Czasem z założenia, a czasem, bo ludzie są zbyt zapatrzeni w czubek swojego nosa, żeby zamknąć bemar, z którego nakładali. Do wyboru duża ilość warzyw i owoców, ciast i innych słodyczy, płatki, muesli, pieczywo i potrawy na zimno i ciepło. Gorzej z wyborem wędlin, ale sporo serów różnego rodzaju. Soki, woda, kawa, herbata, napoje gazowane i alkoholowe oraz drinki bezalkoholowe. Plac zabaw między recepcją, a stołówką sypie się. De fact podczas naszego pobyty, huśtawka, która trzymała się na słowo honoru na jedną śrubę, ostatecznie się poddała i siadła kompletnie. Kafelki na murku odklejone. Animacje dla dzieci wporządku, jest Kids Club od 10 do 17 z dwugodzinną przerwą od 12 do 14. Można zostawić bombelka, można zostać z bombelkiem. Wieczorne animacje różne, ale nic specjalnego. Najlepsze chyba było bingo. Był też pokaz zabawy ogniem i to mogło się podobać. Pokój spory, ale widać, że styrany życiem. Łazienka jeszcze bardziej. Wykończenie jak u Walaszka - U siebie rób jak u siebie, a u obcego na (...)Tym niemniej łazienka przestronna, zaopatrzona. Minusem jest brak żelazka w pokoju. Napoje w pokoju nie były uzupełniane. Na start była butelka pepsi i mirindy plus 1 soczek dla dzieci. W barach alkohole do wyboru do koloru plus kciuk w górę za butelki z wodą ogólnodostępne, które można brać w każdej chwili. Były bardzo przydatne. Sporo miejsc, gdzie można odstawić talerze, szklanki, bez biegania z powrotem do baru czy restauracji. Dostępne Spa z sauną oraz obok była siłownia. Sauna gratis, inne zabiegi dodatkowo płatne. Transfer z lotniska ok. Transfer na lotnisko nieco nerwowy. Spóźniony o 30 minut, plus jeszcze opcja, że kto chce to niech idzie skorzystać z toalety - z autobusu wysypało się 3/4 zawartości, głównie dorośli (!!!), co spowodowało, że jak dotarliśmy na lotnisko i przechodziliśmy drugą (!) kontrolę paszportową, to już mieliśmy Final Call dla naszego lotu. Jak dla mnie, ogólnie 3,7/5.
Duży wybór jedzenia na obiad i kolację, niestety nie zawsze wszystko - co powinno być - ciepłe, ale to raczej "zasługa" (...), którzy nie potrafią zamknąć bemara po nałożeniu sobie jedzenia. Bardzo miła i pomocna obsługa, zwłaszcza w recepcji. Zaraz po wyjściu z terenu hotelu - przystanek autobusowy, aby dojechać np. do Didim. Dostęp do plaży. Plaża niezbyt urodziwa, dno morskie mocno kamieniste, warto wziąć buty do wody. 7 minut spacerem do "centrum" Akbuk, gdzie są sklepy i restauracje.
Przypudrowane fatalne wykończenie pomieszczeń. Ubytki w podłogach i tynkach zarówno w pokoju jak i w łazience. Woda lejąca się z dachu w recepcji, czy na stołówce. Potoki wodne alejkami, zalewające inne pomieszczenia - np, restauracja a la carte. Chodniki alejkowe pokrytę dziwną farbą, co w połączeniu z wilgocią powoduje, iż jest poprostu ślisko i można się elegancko wywalić, jeśli się nie ma obuwia z dobrą przyczepnością. Niepodgrzewane baseny. Woda w głównym basenie miała max 21 stopni.
Pobyt w hotelu oceniam na znakomity! Hotel w stylu wioski co dla nas było sporym plusem. Mimo wielu atrakcji, jakie hotel oferował wszędzie było bardzo blisko. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Wieczorem mini disco a zaraz po nim codzienne show, które robiło spore wrażenie. Hotel posiada mini lunapark dla dzieci co tez jest fajną opcją na spędzenie czasu- dzieci bardzo zadowolone. Kilka basenów i prywatna plaża również jest sporym plusem. Leżaków było wystarczająco dużo, aby każdy znalazł miejsce dla siebie :) bardzo dobre jedzenie! śniadania monotonne natomiast wszystko było smaczne i każdy znajdzie coś dla siebie. Na kolację oprócz menu, które się powtarzało codziennie czymś zaskakiwali jednego dnia np krewetki, kolejnego sushi albo kebap. Jesteśmy zachwyceni pobytem. Jedyny minus ( albo nawet i nie bo w hotelu tyle się dzieje, że nie ma czasu na nudę) to to, że hotel jak to Pani z Coral travel powiedziała znajduje się między niczym a niczym :) niedaleko jest mała wioska,. w której oprócz kilku kiepskich sklepików i restauracji nie ma zupełnie nic. Najlepiej wybrać się na bazar do Didim. Czas przejazdu z hotelu około 25 min.
Pyszne jedzenie, dużo atrakcji dla dzieci- mini disco, lunapark, animacje, aquapark, blisko plaży, hotel w stylu wioski, miła obsługa
Wada albo i nie- hotel znajduje się między niczym a niczym :)