Urlop super. Wszystko zgodne z opisem. Personel bardzo miły i pomocny. Jedzenie bardzo smaczne, pokój bardzo ładny z widokiem na morze. Masaż wykonany profesjonalnie, wszędzie blisko, polecam.
W restauracji napoje zimne i gorące podawane w papierowych i plastikowych kubeczkach. Brak materaców na leżakach na plaży.
Hotel bardzo ładny spełnia warunki takiego czterogwiazdkowego hotelu pokoje są czyste w środku jest bardzo ładnie plaża bardzo blisko basen jest super. Jednak jeden wielki bardzo duży minus jedzenie na 6 osób które wtedy były z Polski 5 osób złapało klątwy sułtana u mnie skończyło się tak strasznie że miałam wzywanego lekarza i zastrzyki oraz antybiotyk jeżeli ktoś chce jechać dla samego hotelu i nic tam nie jeść to okej ale jeżeli chcecie tam coś cokolwiek zjeść to proszę uważajcie
Jedzenie skończyło się lekarzem
Super Hotel i rewelacyjny pobyt. Basen i położenie plaży idealne. Kuchnia - inna niż nasza jednak bardzo smaczna..każdy znajdzie coś dla.siebie. Obsługa i barmani najlepsi. Polecam każdemu.
Basen Blisko plaża Rewelacyjna obsługa i barmani WiFi działające w całym hotelu i na plaży.
Winda lubi się zacinać
Witam, pobyt w hotelu Loxia, był moim jak narazie najlepszym miejscem wypoczynku. Hotel bardzo czysty , posiadający bardzo duży basen zewnętrzny. Pokoje czyste, komfortowe i klimatyzowane. Jedzenie świeże podawane praktycznie przez cały dzień. Dużo animacji dla dzieci. Dużym plusem, tez jest prywatna plaża. Jest piaszczysto kamienista, ale to normalne w tym kraju. Bardzo Dziękuje całej załodze firmy Wakacje. Pl za pomoc w organizacji tej wycieczki.
Czystość, komfort, obsługa w barach jak i w restauracji.
Windy, mała ilość jak na tak duży hotel.
no 5 gwiazdek to zdecydowanie za dużo , pokój czysty ale smród niesamowity, jedzenie słabe mały basen na taką ilość ludzi , plaża fajna
plaża, strefa spa,
śmierdzi w pokojach, słabe jedzenie , panowie z obsługi fatalni
Fajny basen, WiFi działające nawet na plaży
Odległość od lotniska 130km, zimna woda w brodziku dla dzieci, hałas z pobliskiej ulicy, czas oczekiwania na windę
Bardzo fajny hotel. Lokalizacja super, prywatna plaża z barem leżakami i ratownikiem na mega plus. Jedzenie bardzo różnorodne zaspokoi każde podniebienie. Smak potraw na 6+ wszystko idealnie. Pracownicy hotelu uśmiechnięci i pomocni. Pokoje sprzątane codziennie, klimatyzacja sprawna. Animacje czasu wolnego na plaży takie jak siatkówka czy aqua aerobik, wieczorem tematycznie najpierw dla dzieci potem muzyka dla dorosłych do 23. Jeden minus to odległość od lotniska, mimo blisko 3h transferu warto wybrać ten hotel.
Hotel i pokoje są bo było czysto i codziennie były ręczniki czyste w pokoju. jedzenie było bardzo dobre ale w sierpniu jest większy wybór... może dlatego że więcej ludzi było.
Blisko morze bar basen czysty i atrakcje dla dzieci.
Jak ktoś nie lubi hałasu to nie jest hotel dla niego .
Bardzo jestem zadowolona z hotelu .hotel bardzo przestronny i czysty.jedzenie dobre ale w sezonie jest większy wybór.
Basen Blisko plaża Windy Bezpłatne ręczniki i leżaki nawet na plaży Wifi które działa bez zarzutu Posiłki brak monotoni
Hotel przy hotelu .. hałas. Dla osób która lubią ciszę i spokój nie polecam hotelu.tam ludzie się bawią i blisko ulica
Hotel czysty zadbany , jedzenie dobre , obsługa miła i pomocna .
Hotel ok,jedzenie mało zróżnicowane jeżeli chodzi o rodzaje mięs. Max 2 rodzaje nie licząc ryby i to powtarzające się. Polecam pokój na pierwszym lub 2 piętrze bo czym wyżej to trzeba być zależnym od windy za którą trzeba się naczekać. Lokalizacja fajna,blisko plaży i centrum, daleki transfer z lotniska-ok 3 godz. Jak ktoś jedzie z dziećmi na basen to trzeba się z tym liczyć że jest głęboki -160cm,nasze się kąpały ale w kółkach,brodzik jest ale zależy w jakim wieku jest dziecko. Obsługa hotelowa miła i uprzejma.Ogólnie polecam.
Zgodnie z opisem, hotel ładny, duży, czysty, zorientowany na zadowolenie klienta. Wszyscy pracownicy (od tych najniższych rangą do tych najważniejszych) bardzo pomocni, mili, zawsze uśmiechnięci. Profesjonalne podejście do rozwiązywania ewentualnych problemów.
Położenie, praktycznie przy plaży, duży basen, darmowe leżaki, ręczniki na plaży i na basenie, cztery bary (w tym również na plaży). Czystość w hotelu, jak i w jego obejściu. Profesjonalny personel (szczególnie p. Marina z recepcji), Gdy po zameldowaniu, okazało się, że dostaliśmy pokój bez balkonu, po interwencji p. Mariny otrzymaliśmy apartament z tarasem z widokiem na morze. Jedzenie dość zróżnicowane, każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie animacje dla dzieci i dorosłych.
Dla niektórych wadą może być duża ilość Rosjan (nam to nie przeszkadzało), Wadą może być też dość duża odległość od lotniska w Antalyi. (130 km). Czasem zbyt długo trzeba było czekać na windę (jedna się zepsuła i została wyłączona z użytku), ale to się czasem zdarza.
Hotel ocenilibyśmy na mocne 4/5*. Świetna opcja dla rodzin z dziećmi ze względu na fajny basen i codzienne animacje oraz bliskość morza. Pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo smaczne - zarówno w restauracji jak i przekąski między posiłkami (wybór nie jest przeogromny ale jeśli ktoś nie jest mocno wybredny to będzie zadowolony). Podsumowując - hotel w dobrej cenie z dobrą obsługą, ale nie dla osób mocno wymagających. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi choć dla imprezowiczów też są nocne transfery do Antali do klubów i oczywiście po animacjach codzienne Disco Night, koncerty lub pokazy tańca.
- smaczne jedzenie i przekąski - basen ze zjeżdżalniami i ratownikiem - codzienne animacje (nawet we wrześniu) - codzienna atrakcja dla dzieci a w trakcie dnia również dla dorosłych - dostępność wody butelkowanej (restauracja, lobby, bary) - przyzwoite drinki
- transfer do hotelu z lotniska ok. 3h (bus klimatyzowany, a w trakcie transferu postój na toaletę i małe zakupy wiec dzieciaki u nas dały radę) - prysznic w pokoju lekko zapuszczony
Jedzenie w Hotelu po paru dniach jak to wszędzie na all inclusive robi się monotonne. Pokojówkom ciężko wytłumaczyć że nie chce się dzisiaj ich obsługi, wchodzą do pokoju pomimo zamknięcia i zaznaczenia "do not disturb" Na pochwałę na pewno zasługuje zaangażowanie pracowników, wszyscy uśmiechnięci i oddani pracy. Fajna hotelowa plaża, darmowe ręczniki, dobra lokalizacja w mieście, blisko markety sklepy, apteki, targ, kebab czy restauracje. Pokoje w miare czyste choć na pewno mogłoby być lepiej.
Spory pokój z widokiem na morze i dużym balkonem, gdzie można podziwiać zachód słońca. Bardzo dobrze chłodząca klimatyzacja, bliskość plaży, brak ograniczeń co do serwowania napojów do śniadań/obiadów/kolacji.
Czystość, monotonność jedzenia, spora odległość od lotniska
Zgodnie z opisem hotel położony blisko plaży z prywatnym wejściem, na plaży prysznice, darmowe leżaki i bar. Basen duży i czysty, ratownik pilnujący porządku przy zjeżdżalniach. Pokój czysty z pięknym widokiem na morze (6 piętro), sprzątany codziennie, ręczniki wymieniane na żądanie.Jedzenie - dla każdego coś się znajdzie.
Położenie blisko plaży a jednocześnie bliskość sklepów i restauracji, fajny basen, darmowe ręczniki i leżaki, animacje dla dzieci.
Odległość od lotniska, Zimna woda w brodziku dla dzieci Hałas od ruchliwej ulicy Windy - 3 + 1 zepsuta
Wszystko się spodobało. Bardzo ładny hotel i obsługa. Blisko morza. Smaczna kuchnia.
Kuchnia Blisko morza Atrakcje dla dzieci Pokoje z widokiem na morze
Spędziłem z rodziną tygodniowe wakacje w tym hotelu. Wybierając ten hotel trzeba liczyć się z transferem z lotniska ok. 3,5 h. Hotel ma 5 gwiazdek ja bym go ocenił co najwyżej na 3 gwiazdki. Podczas mojego pobytu hotel miał full obłożenie i za mało personelu na tak dużą ilość gości. Wszędzie kolejki po kawę, sok, drinki itp. Podczas posiłków ciężko było znaleźć czysty stolik, bo obsługa nie wyrabiała się ze sprzątaniem. Jedzie monotonne, ale każdy znajdzie coś dla siebie, mały wybór owoców. Zarówno basen jak i brodzik dla dzieci jest za mały jak na hotel nastawiony na rodziny z dziećmi i mało leżaków, które były rezerwowane już w nocy. Pokoje bardzo pobieżnie sprzątane, nie wymieniają ręczników i ręczniki przygotowali tylko dla dorosłych, dla dzieci nie było (warto położyć bakszysz na poduszce to wtedy bardziej przykładają się do sprzątania). Hotel ma 7 pięter i tylko 4 windy (w czasie posiłków bardzo długo się czeka, żeby do którejś wsiąść). Duży plus za bezpośrednie przejście z hotelu na plażę gdzie jest duża ilość leżaków (polecam wziąć ze sobą buty do wody, bo plaża jest kamienisto-żwirowa). Przy plaży beach bar, gdzie serwują napoje, piwo oraz przekąski (hamburger i frytki). Okolica hotelu spokojna wokół restauracje, sklepiki, markety np. Migros. W soboty i wtorki jest organizowany w Mahmutlar bazar na, który warto się wybrać i kupić świeże owoce, pamiątki. . Blisko do Alanya, autobusem ok. 20 minut, przystanek zaraz przy hotelu, koszt przejazdu 1 euro.
- Plaża przy hotelu - Spokojna okolica - Widok z pokoju - Darmowe Wi-Fi o dużym zasięgu - Ratownicy przy basenie i plaży - Piaskownica i mini klub dla maluchów
- Mała ilość personelu i pracownicy bardzo słabo komunikują się w j. angielskim - Monotonne jedzenie - Mały basen i brodzik - Mało wind i windy bez klimatyzacji - Słabo sprzątane pokoje
Byliśmy na wakacjach w sierpniu, niestety zastała nas przykra sytuacja, byliśmy w podróży 12h,w momencie dotarcia do hotelu, okazało się że musimy poczekać na swój pokój godzinę, po upływie czasu okazało się że nadal pokój nie jest gotowy, w recepcji nie dowiedzieliśmy z jakiego powodu nie możemy otrzymać pokoju, po upływie 1.5, w końcu otrzymaliśmy klucze do pokoju.Byla prawie godzina 1 w nocy, po chwili ktoś zapukał do pokoju żebyś sprawdzić czy pościel została przebrana, niestety nie była więc czekaliśmy aż pościel zostanie zmieniona, okazało się że w łazienka nie była wysprzątana i były tam również nie wymienione ręczniki po innych gościach Jedynym plusem hotelu było bardzo dobre5i różnorodne jedzenie, także bardzo blisko do morza.W hotelu przewazaly rodoznn z dziećmi, więc jeśli ktoś chce wybrać się na odpoczynek z dziećmi jak najbardziej, ale jeśli ktoś chce pojechać żeby zrelaksować się w zaciszu, niestety odradzam.Pozdrawiam
Bardzo dobry hotel dla rodzin z dziećmi ale i dla dorosłych. Spokojny, pomimo że duży... Fajny basen i dobry dostęp do morza....
Ogólne wrażenie, miła obsługa, bezpretensjonalna... Dobre jedzenie....
Ciutkę zużyte sanitariaty, był problem z klimatyzacją, choć został rozwiązany.... Droga za płotem ruchliwa... mnie to nie przeszkadzało, ale daję znać....
Masakra nie polecam nic nie było dobrej jakości odradzam hotel max 2/3 gwiazdki
Jedyną zaletą to blisko plaża oraz blisko przystanek autobusowy miła obsługa
Wad jest bardzo dużo napewno to nie hotel 5 gwiazdek jedzenie monotonne to samo bez większego wyboru okna nie szczelne słuchać każde auto z drogi duszno na korytarzach nie działa klima leżaki przy basenie trzeba rezerwować plaża brudna uwaga na morze duże skały i kamienie można sobie kostkę skręcić drinki tylko 3 rodzaje leżaki na plaży jakieś stare twarde plastikowe pokój nie sprzątany codziennie o papier trzeba było się prosić recepcję lodówka nie uzupełniana ogólnie nie zasługuje na 5 gwiazd