Marin

6.5

Patrząc na opinię z 2008 roku niewiele się zmieniło oprócz zapewne stanu pokoi. Już zdecydowanie nie wyglądają jak na zdjęciach, meble sa zniszczone, drzwi na rogach podbijane widać że nie było remontu. Mieliśmy brudną łazienkę, lustro i półkę pod nim, ruszająca się deskę klozetową. Najważniejsze że klimatyzacja działała. Jedzenie w ogóle nie urozmaicone, najlepiej zawsze wypadały kolacje, były najsmaczniejsze i był największy wybór. Plaża blisko chwila spacerkiem.

Wyjazd last minutę, najtańszy z możliwych znalezionych na wakacje.pl. Hotel stary, wszystkie sprzęty w pokojach tak naprawdę do wymiany. Natomiast jest czysto, ale przy zniszczonych meblach czy toalecie która jest zakamieniona to jakoś ta czystość schodzi na drugi plan. Jedzenie bogate w warzywa, w większości to samo. Do śniadania wafelki i herbatniki, do obiadu arbuz lub melon, do kolacji codziennie inny deser. Mięso czy ryba zawsze obecna podczas posiłków ale bez wyboru. Obsługa hotelu bardzo miła, jednak w większości trzeba dogadywać się na migi bo kiepski mają angielski. Pani w barze mówi po polsku więc można się dopytać wielu rzeczy. Powiem tak za taką cenę jest ok. Ja wyjeżdżając jedyne czego potrzebowałam to słońca i morza. Do tego odpoczęłam od gotowania, jako że uwielbiam warzywa to całkowicie wyżywienie mi odpowiadało. Pokój traktowałam jako jedynie sypialnie. Zdecydowanie lepsza jest to opcja niż Bałtyk z niewiadomą pogoda a i wychodzi taniej. Także polecam dla niewymagajacych

Hotel, jak na 3 gwiazdki, całkiem niezły, dużo zieleni. Posiłki zero urozmaicenia, tylko warzywa, idealne dla wegetarian. Mięso tylko drób i to sporadycznie. Obsługa ok. tylko to jedzenie. Jak się człowiek spóznił na kolację to połowy dań już nie było i nie były uzupełniane. Owoce to samo, tylko arbuz i melon, żadnych innych; bardzo mały basen i tylko 20 leżaków. Walka o nie, to samo na plaży, do której jest trochę dalej niż w informatorach. Ogólnie niezłe.

Nazwa  Marin
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kemer
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Plaże z widokiem na góry Taurus i czyste morze

Rejsy łodzią do zatok i wodospadu w Phaselis

Tętniące życie nocne i bazary z pamiątkami

Park księżycowy z lunaparkiem i plażą

4.7
5.7

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dominika

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Blisko plaży, darmowe leżaki, maly ale czysty basen.

Wady

Brudna łazienka, urwana deska klozetowa, mało urozmaicone jedzenie

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Jedzenie, miła obsługa, basen, bliskość morza, leżaki na plaży bezpłatne

Wady

Hotel do remontu, dookoła jest pełno kogutów które pieją nawet w nocy więc budzą( myślę że to problem wszystkich hoteli dookoła)

jacek

Pobyt - Marzec 2008