Mnóstwo rozrywki dla dzieci: animacje, miniklub, zacienione place zabaw, zjeżdżalnie, huśtawki, małpi gaj, trampoliny, brodziki.
Piaszczysto-żwirkowa plaża oddalona o ok. 450 m od hotelu.
Sport i rekreacja: sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, siłownia, centrum SPA, sporty wodne na plaży.
Hotel świetnie ulokowany, niesamowita sceneria.
Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie. Pokoje, sprzątanie, wyżywienie - bez zastrzeżeń. Smak wybornej jagnięciny pozostał mi do dzisiaj. Hotel położony na rozległym terenie w otoczeniu pięknej roślinności. Przez cały pobyt czuliśmy się wyśmienicie. Początkowo przeszkadzała nam bardzo duża ilość rodzin z małymi dziećmi, ale były też miejsca w których było cicho i spokojnie. Piękna plaża z dojazdem co 15 minut i świetnym barem. Reasumując, polecam w stu procentach
Mnóstwo zieleni, basenów, barów, restauracji. Świetne drinki i ogromny wybór jedzenia. Bardzo polecamy strefę spa. Cudowny personel
Wszystko super, mnóstwo atrakcji, zieleni przyjazna obsługa
Hotel dla rodzin z dziećmi, dzieci sie nie nudzą i maja przez cały dzień atrakcje. Duży wybór posiłków, wszystko smaczne. Duzo zieleni
Głośna muzyka znad basenu niosą sie az do pokoju hotelowego
Mieszane odczucia co do tego obiektu. Pokój kiepski. Grzyb w łazience. Wyciąg nie działał. Każdy klimatyzator pracował inaczej. Pusta lodówka na przywitanie. Minibar uzupełniany codziennie(piwo, woda, fanta, cola). Codziennie czegoś brakowało np. jednego ręcznika lub prześcieradła... Panie sprzątające ni w ząb nie rozumiały angielskiego. Animacje bardzo słabe. Minidisco codziennie ten sam układ. Polska animatorka nieśmiała, wycofana, niezbyt zachęcająca. Nieśmiałe dziecko nie ma co liczyć na zachętę z ich strony... Bary i koktajle bardzo przyzwoite. Obsługa bardzo miła, uprzejma. Restauracja ok, jednak ryby i mięsa bardzo wysuszone. Barber Savaś świetny! Tylko fotograf nagabujący codziennie na sesję i jego tekst: "jak się masz mordeczka" potrafi irytować. Plaża oddalona kawałek od hotelu i bez alkoholu(jedynie piwo) ale z dobrym jedzeniem. Lody dostępne niemal na okrągło. Gałkowe dopiero o 17:00.
-Świetne obszerne zadaszenia. -Bardzo zielony zadbany teren. -Bary, barmani i koktajle. -Obsługa bardzo miła nienachalna. -Menu dziecięce i osobna dla nich restauracja przy placu zabaw i brodziku.
-Animacje- animatorzy nieprzygotowani do pracy z małymi dziećmi, niezbyt zainteresowani. -W restauracji podczas kolacji trudno znaleźć miejsce z powodu tłumów. Ogromne kolejki. -2 h transfer z lotniska (z małymi dziećmi uciążliwy) -Strefa relaxu z hamakami i pufami zaniedbana- całą noc armatki polewają a potem wszystko śmierdzi stęchlizną. -Zaniedbany ogródek dla dzieci. -Strefa z karuzelą jest płatna -Impreza noc w noc w hotelu obok. -Okropny smród codziennie ok.20:00 -Komary
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Jedzenie bardzo dobre i zróżnicowane (codziennie inne obiady i kolacje tematyczne). Animacje dla dzieci i jedzenie dla najmłodszych super (lody, shake, naleśniki). Hotel czysty i zadbany, w pokojach sprzątane codziennie. Barek uzupełniany w pokoju też codziennie. Plaża czysta. Nigdy nie było problemów z leżakami. Miła obsługa - nie odczuwało się segregacji lub wyróżniania żadnej narodowości.
Było super hotel bardzo czysty obsługa w restauracji i lobby na 5
Miłym zaskoczeniem Oktoberfest masa zieleni a nie beton
Brak Brak ........................
Rewelacyjny hotel, bawiliśmy się w nim świetnie Obsługa dba o bezpieczeństwo turystów, przy każdym basenie oraz mną plaży min 2 ratowników
Obsługa dbająca o gości, wszędzie czysto Duży wybór jedzenia zarówno w hotelu jak i w barze na plaży
Konieczność rezerwacji leżaków przy basenie, o 8:30 już wszystko było zajęte Duże kolejki do baru przy basenach
Byliśmy w tym hotelu w sierpniu i z całego serca możemy go polecić rodzinom z dziećmi 👨👩👧👦. Już na początku rezydentka powiedziała nam: „w tym hotelu dla dzieci zrobią wszystko” – i rzeczywiście tak było! ❤️ 📍 Lokalizacja • Lokalizacja jest naprawdę świetna! 🚗 • Do antycznego Side – zaledwie 7 minut autem 🏛️ • Do Manavgat – około 10 minut jazdy 🌊 • Hotel położony jest przy deptaku z lokalnymi sklepikami i sprzedawcami „wszystkiego” 🛍️ – świetne miejsce na wieczorne spacery i zakupy. • Na miejscu znajduje się także aquapark 🛝, który jest dodatkową atrakcją dla dzieci. 👶 Atrakcje i bezpieczeństwo dzieci • Hotel stawia ogromny nacisk na wygodę i bezpieczeństwo najmłodszych. • Przy basenie bywało ślisko, często dochodziło do upadków, ale ratownik reagował błyskawicznie 🛟 i od razu pojawiał się pan ze ściągaczką do wody. • Polskie animacje w sezonie wakacyjnym to strzał w dziesiątkę 🎉. Program był bardzo rozbudowany i ciekawy: warsztaty chemika 🔬, pokazy magika 🎩, cyrkowe sztuczki 🎪 i wiele innych atrakcji. • Wieczorami odbywało się mini disco dla dzieci 💃🕺 oraz codziennie inne wydarzenia dla dorosłych. 🍽️ Jedzenie i bary • Na stołówce wybór jedzenia był naprawdę wystarczający, zawsze czysto i schludnie. • Bar przy basenie dobrze zaopatrzony w przekąski 🍕🍟, a dodatkowo w każdym barze serwowano orzeszki 🥜 i chipsy. • Ogromnym plusem jest restauracja na plaży w ramach all inclusive – było tam dosłownie wszystko: lody 🍦, ciastka 🍰, kawa ☕, kanapki 🥪, owoce 🍉, obiady, fast foody, napoje i alkohol 🍹. Tak bogato wyposażonego beach baru jeszcze nie widzieliśmy! 😍 🏖️ Plaża i teren hotelu • Plaża hotelowa była zadbana, czysta i z pięknym, łagodnym zejściem do morza 🌊. Minusem jest to, że jest wciśnięta między inne, więc spacerowe możliwości są ograniczone. • Leżaki były w dobrym stanie i zawsze można było znaleźć wolne miejsca 🏖️. • Sam teren hotelu – ładny i zadbany, idealny do spacerów. 🏨 Pokoje i obsługa • Mieszkaliśmy w pokoju rodzinnym w głównym budynku – był po remoncie, spełniał nasze oczekiwania, a duży taras to zdecydowany plus 🌅. • Minibarek uzupełniany codziennie w wodę, Fantę, Colę, soczki 100% i piwo – wszystko w cenie 🍺🥤. • Widok na aquapark miał swoje minusy – dzieci na zjeżdżalniach zaczynały hałasować od rana 😅, więc jeśli ktoś lubi ciszę, lepiej wybrać inny widok. • Obsługa hotelowa była miła, pomocna i zawsze uśmiechnięta 😊. ⸻ ✨ To był nasz czwarty pobyt w Turcji i na pewno nie ostatni! Hotel Marvida Family Eco to miejsce, które zdecydowanie polecamy rodzinom z dziećmi 👨👩👧👦. Mnóstwo atrakcji, świetna obsługa, rewelacyjne jedzenie i idealna lokalizacja sprawiły, że wakacje były naprawdę udane 🌞
Świetna lokalizacja blisko Side i Manavgat Hotel przy Deptaku ze sklepikami Dużo animacji dla dzieci (w tym w języku polskim) Dbałość o Bezpieczeństwo ( tabliczki , ostrzeżenia ,szybka reakacja pracowników) Fajna restauracja na plaży dobrze zaopatrzony bar. Smaczne jedzenie,czysto w restauracji Bary zaopatrzone w orzeszki i chipsy Dobrze zaopatrzony mini barek w pokoju w cenie pobytu Zawsze wolne leżaki bez konieczności zajmowania ich Piękny zadbany teren hotelu Pokoje po remoncie Miła obsluga
Ślisko przy basenie (choć obsługa szybko reaguje) Widok na aquapark = hałas od rana Plaża wciśnięta między inne, ograniczone możliwości spacerów
Największe wrażenie zrobiła na mnie bardzo bogata oferta ultra all inclusive – ogromny wybór dań, przekąsek i napojów dostępnych praktycznie przez cały dzień. Każdy znajdzie coś dla siebie, a jedzenie jest smaczne i różnorodne. Pokoje były czyste, świeżo wyremontowane i wygodne, co zdecydowanie podnosiło komfort pobytu. Na duży plus zasługuje także plaża – zadbana, z leżakami i barem, a transfer busem działał bez zarzutu. Całość uzupełnia miła atmosfera i obsługa, która zawsze była pomocna i uśmiechnięta. Zdecydowanie polecam ten hotel – to idealne miejsce, by naprawdę odpocząć i nacieszyć się wakacjami. 🌴☀️
• Bardzo bogate ultra all inclusive – duży wybór smacznych potraw i napojów przez cały dzień. • Czyste, świeżo wyremontowane pokoje – komfortowe i zadbane. • Ładna, zadbana plaża z barem i leżakami + wygodny transfer busem. • Idealny dla rodzin z dziećmi – dużo atrakcji, animacje, baseny i mini club. • Przyjazna obsługa – zawsze uśmiechnięta i pomocna. • Wysoki poziom czystości w całym hotelu. • Zielony, przyjemny teren hotelu i fajna atmosfera.
Brak większych wad.
Pobyt w hotelu oceniam jako bardzo udany 🙂 Na najwyższe uznanie zasługuje jedzenia oraz wybór alkoholi, również importowane które są w cenie.
Dostępność leżaków, gastronomia, szczegóły typu chipsy, przekąski,
Hotel standard posiada ciasne wejście do łazienki
Jesteśmy tu drugi raz . Hotel naprawdę bardzo fajny obsługa bardzo miła i każdy tu coś znajdzie dla siebie . Szczerze Polecam.
Wszystko na plus.
Z czystym sumieniem mogę polecić. Wszystko na plus.
Czystość, dużo zieleni bardzo dobre jedzenie.
Super hotel dla rodzin z dziećmi, dużo zieleni na terenie obiektu, super pogoda na początku listopada prawie 30 stopni, blisko przystanek, z którego da się dojechać do Side i Manavgat. Super lokalizacja i obsługa hotelu.
Atrakcje dla dzieci super. Czystość pokoi super. Dużo jedzenia do wyboru.
Zimna woda w basenie wewnątrz i na zewnątrz.
Przyjemny hotel dla rodzin z dziećmi. Cicha i spokojna okolica, blisko do plaży.
+ bardzo zielono, ładna roślinność + dużo atrakcji dla dzieci + smaczne jedzenie + przyjazny, zaangażowany i uśmiechnięty personel
- mimo bardzo dużej różnorodności dań trudno było znaleźć coś do jedzenia dla maluszków 1-2 lata (samej jakości warzywa i mało gotowanych dań)
Hotel a w zasadzie cały kompleks hotelowy, czysty i zadbany. Część hotelowa widać po remoncie, jest czysto i schludnie. Sam kompleks zadbany, obsługa bardzo miła. Byliśmy w listopadzie a więc to już końcówka sezonu przez co wydaje mi się że jedzie było pod koniec już nieco monotonne ale mimo to bardzo smaczne. Obsługa dbała o gości, był organizowane zabawy zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Z czystym sumieniem mogę polecić hotel dla rodzin z dziećmi, jest co robić na miejscu.
Czysty, miła obsługa, smaczne jedzenie
troszkę monotonne jedzenie, w zasadzie to brak większych uwag czy wad
Bardzo dobry hotel, oferujący obsługę na najwyższym poziomie i umożliwiający ciekawy wypoczynek z dziećmi podczas pobytu. Całość utrzymana w wysokim standardzie, z doskonałą ofertą gastronomiczną oraz atrakcyjnymi animacjami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Atutem jest fakt, że hotel nie jest wielkim kompleksem, lecz składa się z kilkunastu budynków rozmieszczonych na dużym, zadbanym terenie, otoczonym przyrodą. Do plaży można dojść w około 10 minut spacerem, a jej lokalizacja jest w porządku.
Wspaniały hotel idealny dla rodzin z dziećmi, oferujący wiele różnorodnych atrakcji, które pozwalają na świetne spędzenie czasu z najmłodszymi. Obsługa jest bardzo miła i zawsze chętna do pomocy. Bogata oferta gastronomiczna z codziennie zmieniającym się menu, które obejmuje dania z różnych kuchni świata, daje szeroki wybór. Teren hotelu jest zadbany, z piękną przyrodą, a także basenami i atrakcjami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Tłok w głównej restauracji.
Totalna przeciętność we wszystkich aspektach. Jakoś adekwatna do ceny. Ps. Nie polecam wyjazdu Coral Travel, opieka rezydentki żadna. Pani Magdalena miała totalnie wywalone na wszystko. Nawet godziny transferu na lotnisko nie była w stanie nam podać.
Zjeżdżalnie i baseny są najmocniejszą stroną tego hotelu. Ogólnie czysto i schludnie na całym terenie.
Dramatycznie niewygodne łóżka i brak jakiejkolwiek kołdry czy koca do spania. W jednym pokoju łóżka twarde jak drewno, a w drugim miękkie jak wata. Hotel stary i to widać na każdym kroku.
Trudna komunikacja z serwisem sprzątającym pokoje. Brak podstawowego zestawu kosmetyków. Serwis kawowy w pokoju nie był uzupełniany. Pierwszy raz spotykam hotel z taką ilością gwiazdek, w którym do mycia goście mają tylko dozownik, w dodatku z nieuzupełnionym środkiem myjącym. W restauracji hotelowej zdarzyło się, że zupa była zepsuta(kucharze powinni sprawdzać świeżość potraw przed wydaniem, tym bardziej, że hotel dedykowany jest dzieciom). Menu restauracji monotonne. Plac zabaw w kids klubie wymaga remontu, gruntownego. Program animacji dla dzieci i Panie animatorki na duży plus. Plaża hotelowa i beach bar ok. Dla miłośników kąpieli basenowych, hotelu nie polecam jesienią, woda w basenach lodowata. Plusem okolica, do słynnego bazaru w Manavgat busikiem blisko, do centrum Side również.
Animacje i animatorki w kids clubie.
Obsługa hotelowa pokoi, zimna woda w basenach, plac zabaw wymagający gruntownego remontu.
Otoczenie hotelu zadbane w każdym calu . Restauracja główna i bary bez żadnych zarzutów natomiast pokój w hotelu (5*) oceniam dość słabo . Przydałby się remont konkretny . W szczególności łazienki ( urwany uchwyt na prysznic , szczotka do WC wisiała na jednej śrubce ,drzwi od kabiny prysznicowej też wypadały ) . Jeśli chodzi o jedzenie to nie wiem czy z końcem sezonu letniego jest inaczej bo byłam z końcem października ale też byłam w niemałym szoku po tym co nakładałam na talerz a tym co czytałam w opiniach ludzi którzy byli w wysokim sezonie . Drinki .. rozumiem alkohole lokalne ale tak słodkie że po 2 dniach nie dało sie ich pić . Kids club dla dzieci bardzo duży plus . Dużo atrakcji ,wieczorne mini disco i panie które idealnie odnalazły się w swoich rolach animatorek . W basenach niestety już zimna woda o tej porze roku . Bus hotelowy jeździł na plażę choć na pieszo się przejść też nie problem :) . W recepcji można było zasięgnąć wszelkich informacji . Ogólnie poza małymi detalami urlop udany !
Otoczenie hotelu - roślinność , infrastruktura
Niski standard pokoi . Tym bardziej że na stronie tylko jedno zdjęcie oddaje pokój a reszta to chyba z klasy premium . Jedzenie powtarzalne ,drinki cukier z cukrem .
Hotel godny polecenia ze względu na piękny, czysty i bogaty w roślinność teren. Jedzenie było przepyszne i urozmaicone a jego ogrom budził zdziwienie (kuchnia turecka, międzynarodowa, owoce morza, szefa kuchni. Obsługa zarówna dla dzieci jak i dla dorosłcyh bardzo sympatyczna i pomocna. W hotelu nie można było się nudzić ze względu na atrakcje: gry i aktywności basenowe, waterpolo, zumba, pilates, siatkówka, warsztaty sushi, występy sceniczne, disco, siłownia. Plaża blisko hotelu spacerem 10 min albo busem z hotelu.
Czysty zadbany i "zielony" super obsługa pyszne jedzenie mnóstwo bezpłatnych atrakcji 2 duże baseny, kilka dla małych dzieci strefa dla osób 16+ strefa dla dzieci
W moim pokoju był źle wyregulowany prysznic hotel ma swoje lata, ale jest pięknie zadbany
Bardzo fajny hotel szczególnie dla rodzin z dziećmi, bardzo dużo atrakcji. Plaża nie przy samym hotelu też nie jest problemem.
dużo atrakcji dla dzieci, bardzo dobre jedzenie, dużo zieleni, strefa relaksu, ogród dla dzieci, nawet jak na wysokie tureckie standardy ten hotel się wyróżnia
wg mnie zbyt duża kontentracja na gościach z Rosji, przydałoby się podejśc bardziej miedzynarodowo