Metropolitan Playa

3.2

Bardzo przyjemny hotel, pokoik malutki, ale z ładnym balkonem. Fantastyczne śniadania i obiadokolację. Bardzo pomocna obsługa recepcji.

Byłam w hotelu z dziećmi w lutym w czasie ferii. Hotel bardzo przyjaźnie nastawiony na gości. Wszyscy bardzo mili i sympatyczni. Pokoje czyste sprzątane przez przemiłą panią Elenę. Śniadania i obiadokolację były bardzo smaczne. Jak dla nas jedzenie było dużo lepsze niż w hotelu 4* w Turcji. Hotel nieco oddalony od morza ale można tam dotrzeć w 5 min. Niedaleko znajduje się przystanek autobusowy dzięki któremu w 35-40 min można dotrzeć do centrum miasta Palma za 2 euro. W okolicy bardzo dużo wypożyczalni rowerów co umiliło nam bardzo pobyt. Pogoda jak na luty była bardzo ładna 17-19 stopni pozwalała skorzystać z plażowania i zaczerpnięcia promieni słońca. Osobiście gorąco polecam hotel

Uczciwe 3 europejskiej gwiazdki. Sprzątanie codzienne, w posiłkach sporo warzyw j owoce.

Hotel zasługuje na 2 gwiazdki, jedzenie 0 gwiazdek- monotonne, bez smaku i najgorszej jakości.Śniadania cały czas takie same, kolację podobnie.Jakość produktów najniższa - mój pies je lepszą wędlinę niż podają.Obsługa nieprzyjemna bez kultury

Recepcja 👌 pokój 👌 umiejscowienie hotelu 👌jedzenie 👌

Nazwa  Metropolitan Playa
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Playa de Palma
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, tenis, rowery, bez paszportu, parking

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

Zachwycające krajobrazy i tajemnicze Smocze Jaskinie

3.5
5.3

3.2

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Kwiecień 2025

Zalety

Świetne posiłki, dobra komunikacja, blisko plaży i kawiarenek.

Wady

Pry kolacji zamawiając napoje nie mając karty czy gotówki przy sobie pani bierze dziecko na zakładnika, nie zapisują na pokój napoi. Nieprzyjemna sytuacja, musiałam zostawić syna żeby pójść po kartę.

Kamila

Pobyt - Luty 2025

Zalety

- bardzo przyjazny hotel i personel - przepyszne jedzenie - bardzo dobra lokalizacja do zwiedzania - w pobliżu sklepy, restauracje

Wady

- płatne napoje do kolacji

Ada

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Dobry dojazd do lotniska i centrum. Spokojna okolica.

Wady

Łazienka mogłaby już zaliczyć remont.

1.6

Pobyt - Marzec 2023

Zalety

1,5 h drogi pieszo od lotniska

Wady

Jedzenie bardzo złej jakości, niesmaczne i niejadalne - wstrętne. Obsługa hotelu niemiła i nieprzyjemna

Kinga

Pobyt - Lipiec 2021

Recepcja 👌 pokój 👌 umiejscowienie hotelu 👌jedzenie 👌

Zalety

Blisko wszędzie 👌👌 łącznie z lotniskiem 👌👌 jedzenie jest w formie bufetu od słodkiego po fasolke👌 pokój czysty, klima 100 % działająca, recepcjonisci meeeega sympatyczni 👌👌wrócę tam na pewno!

Wady

Nie ma 👌 na siłę bym mogła napisać że basen do 19 ale tak jest prawie w każdym hotelu

Viki

Pobyt - Czerwiec 2010

Na wstepie zaznacze, ze nie naleze do osob wybrzydzajacych i narzekajacych w trakcie urlopu. Malo przebywam w hotelu, w zasadzie tylko tam spie i jem (czesto tylko sniadania i kolacje, bez lunchu).29.08 wrocilismy z Majorki. Metropolitan Playa rozczarowal. Katogoria lokalna to 3*, nie wiem dlaczego neckermann daje mu 4*. Jak na 3 jest ok. Jedzenie malo urozmaicone, sniadania ok, ale obiady i kolacje slabe. Obsluga niemila. Hotel dobry jako baza wypadowa,duzo jezdzilismy wiec bliskosc wjazdu na autostrade byla atutem. Do promonady i plazy ok 400m- przyjemny spacerek. Imprezowiczom polecm RIU, bo w hotelu na zbyt duzo atrkacji liczyc nie mozna.

Agata

Pobyt - Maj 2010

Jak koleżanka powiedziała faktycznie obsługa nie zabardzo miła ale przecież to nasze wakacje więc niech robią co chcą. a hotel naprwde OK bardzo OK, pokoje czyste i naprwde ladne, bylam zaskoczona a troszke wybredna jestem:) posiłki jak wszędzie raz lepsze raz gorsze ale tez OK. a lokalizacja hotel super wszedzie blisko i ogolnie majorak jest niesamowita wiec nawet najgorszy hotel chyba nie zepsuje wakacji. Pozdraiwam:)

Gerwazy

Pobyt - Maj 2008

Miła obsługa, uczynna i sympatyczna. Pozytywnie nastawiona do dzieci

Arcenty

Pobyt - Kwiecień 2008

B. dogodne położenie ( bliskość promenady oraz zjazdu/wjazdu nr 11 na autostradę). 200 m od hotelu wypożyczalnia pojazdów San Siro ( rewelacja !) Kapitalny, bradzo serdeczny i uczynny personel począwszy od recepcji, restauracji, baru czy Pań sprzątających. Pokoje oczywiście mogły by być większe, filtry w urządzeniach klimatyzacyjnych przynajmniej wymienione, ale lodówka powinna byc w każdym pokoju. Jej brak w miejcowych warunkach to nieporozumienie. W tv powinien byc przynajmniej 1 program polskojęzyczny.

Metropolitan Playa